2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ya bi de herşeyi ısırıyo yastık defter birden geliyo birşey oluyo ısırıyo ağlıyor

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canim yazdiklarindan anladigim kadariyla benim fikrim dis geliyo bence hem kasiniyo isiriyo hemde acidigi icin damaklari agliyo ne bileyim bana dis gibi geldi ins.onemli bisey degildir gecmis olsun canim.

Herseyin yolunda olmasina sevindim canim tuvet egitiminiz bence ufaktan baslamis acele etme daha kucukler arada boyle meryem yapsin cisini lazimliga oyle oyle alisir sorun yapma bence canim arada yaz haber ver bize.

Emzirmeyi yeni biraktirdim canim bir hafta olmadi simdi gece uyusun istiyorum ama her uyanistada sut icerse ne anladim ben ondan.bebelac sutu iciyo.
Emerken gece içiyor muydu? Eğer gece uyanıp emmeye alıştıysa öyle hemen uyanmayı bırakmaz bence. Doymadan da uyur mu bilemem. Bir şey vermeden sadece sallamayı filan deneyin. Baktınız olmuyor, su verin, o da olmadı o zaman süt.
Bende öyle bir sorun yok çok şükür, hala emiyor ama gecelerimiz deliksiz Çok ender olarak kötü rüya görüp uyanırsa sakinleştirmek için emziriyorum, yoksa sabaha kadar uyanmıyoruz ikimiz de

Kizlar bugun tam girmistim yine cikmak zorunda kaldim erenin pesinde kosturdum butun gun arkadasin evi sitelerdeydi parka falan indik asagi ama anneme emanet edip gidip oturmustum arkadasla annem.izin vermis erene kumlarla oynuyo ama heryeri toz toprak oturmus oynayip duruyo ya annemde bi kadin arkadas bulmus tabi onunla konusuyo oh eren baya yoruldu bugun evede gec geldik bakalim gece napicak kac kere uyanicak.

Gecmisi okuyamayip yorum yapamadigim icin cok suclu hissediyorum kendimi ya ama elimdende bisey gelmiyo k.bakmayin bu haftalik affdedin kizlar beni herkese iyi geceler.

İnsallah canim gecsinde bir daha gelmesin beysalinda seninde kuzuna .kiyamam ya psikolijik olarak cok etkilenir cocuk kakasi gelince yapmak istemez. Gerci yediriyorsundur sen ama hergun eline bir kuru kkayisi ver, bir kasik zeytin yagi icir. Ha birde keci boynuzu ozu emirde kabizlik yapiyor bende 2-3gunde bir veriyorum. Siz kullaniyormusunyz bilmiorum

Nutraks masallah canim topigin ilk cis soyleyen bebegine. Ama sanki daha erken canim.

Wash canim nasilsin sizdedd mi tayin isi var. Boluya yerlesme olayi var demissin hayirlisi olsun insallah. Emir simdilik sadece geceyle basladik canim. Cokta birden yuklenmiyyim dedim sinralari gunduzede basliycaz.

Biberon canim annene bakma sen eskiler hep oyle. Bencee gece sut ictigi icin cocuk sabah ac uyanmiyor buda kahvaltisini etkiler. Sen yinede bosver canim kirilmasin kadin. O gidince zaten duzeninizi otutturursunuz.

Ozcanan canim kiyamam ranosa ya .erik yemiyo demissin ya .ayni emirinde en sevdigi seydi bu hastalikta hic yemiyo diye uzuluyodum. Dr. Yazmanm antibiyotik. Sakin sen kafana gore alma .ozellikle bogaza yerlesen beta virusu ise penisilin tarzi antibiyotik veriliyor canim

Kizlar

Normalde uyumadan once sut iciyodu sonra uyanip emiyodu gece kac kere olursa zaten beraber yatmaya baslayina saymayi birakmistim artik ama eren kendi kendine uyumayi biliyo yine (normalde sallayarak uyutsamda) daha onceleri beraber yattigimiz icin gece beni wcye bile yollamazdi aglar bagirirdi kapinin hafif sesini duysun uykusundan uyanir kalkardi hemen ama simdi gece sut icirip yatirdigimda cikiyorum odadan oda besiginde uyuyo artik ama diksiz uykuyada alistiricam en kotusu gece bikere sut veririm oda aliskin oldugu icin onun icin zor olmasin diye ama annem varken bunlar zor ya o gitsin ozaman bakicam artik caresine.
Masallah sizin uykular cok guzel ama bizimki dogdugundan beri haddi hesabi yok gece kalkmalarinin insan biyere kadar dayanabiliyo artik.

Kizlar ben gecen gun yazmistim emire inek sutu gaz yapiyo diye. Songul ve gulden inek sutu verdiklerini yazmislardi.
Ben hala devam sutu veriyorum, sizler inek sutunemi gectiniz.

Benim annemde gece sut verceksin asyaya diyor.Ben dinlemedim onu.Anneler bazi konularda mudahale ediyor iste canim yapcak bisey yok :) SEN kendi duzenini oturtursun annen gidince.Ben anneme dedim asya kavalti yapmiyordu gece emerken simdi gece sut versem gene aynisi olcak e o zaman neden ayirdim sutten anlami kalmicak .

Geceleri aciktigini dusunsem zaten veririm sut ama sirf aliskanliktan emiyodu eren artik kocaman oldu sabaha kadar uyuyabilir guzelce ama gelde bunu anne anlat iste cok karisiyo annem herseye.neyse artik sinirlenmemeye calisicam okadarda faydasi oluyo sonucta.

Biz de beraber uyuyoruz. Nasıl ayrılacağız bilmiyorum. Ben eylül gibi emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum ama muhtemelen beraber uyumaya devam edeceğiz çünkü ondan ziyade ben alışamam sanırım, sarılıp uyuması pek güzel oluyor =)

Kizlar ben gecen gun yazmistim emire inek sutu gaz yapiyo diye. Songul ve gulden inek sutu verdiklerini yazmislardi.
Ben hala devam sutu veriyorum, sizler inek sutunemi gectiniz.
Ben devam sutu veriyorum canim.

Tabi canim biz bebislerimizin duzenine gore ayarliyoruz onlar eski kafadan gidiyolar iste anlatamiyosunki neyse canim annem gitsin bizim duzen ozaman olucak ins.

Kizlar ben yatiyorum cok yorgunum hepinize iyi geceler.

Iyı aksamlar kızlar
Aksam ustu donduk evımıze cok sukur
oh dunya varmıs kac yıldızlı otele degısılır mı ev rahatlıgı dımı ama:)

Guzel bır uc gundu kızlar cok eglendı ben otel gıbı bı yer demıstım ama cam agacları ıcınde guzel bı tatıl köyüydu kucuk dubleks evımız vardı denıze sıfır:) ama yagmur vardı sansımıza dısarda gezme ımkanımız olmadı, kapalı oyun alanları yuzme havuzu vardı orda gectı vakıtler..
Nıda gıderken ılk dakkalarda basladı mızmızlıga tam 1,5 saat surdu..koltugunda oturmayacakmıs hıcbır sekılde kanmıyo bırsuru degısık seyler abur cubur ne varsa aldım yanıma ama yok aglaya aglaya uyudu gelırken ıyıydı havuzda yorulunca hemen uyudu zaten ama beyza bu sefer karnım agrıyo dıye durmadı wc ye gıdelım yok dıyo, neden oldu hastamı ettık cocugu dıye dusunurken eve geldık aldıgımız puzzlı acıp oynamaya basladı agrı falan yokmus anlamadık:) uzun yol bıraz sıktı bızım yavruları:)
Banada gerıye yorgunlugu ve dag gıbı camasır kaldı tabı..geldıgımden buyana makıne kurutma calısıyo:)
Bızden haberler özetle böyle..

Esinle ayrimi yatiyosunuz sahsen biz ayriydik artik beraber yaticaz evet uyumasi cok guzelde bizimki sarilip uyumayi sevmez popoyu donup uyur gerci bende sarilip uyuyamam pek ama onun kokusu yanimda yatmasi bile bambaska zaten alissin besiginde kendi yatmaya arada alicam onuda yatagimiza.

Aynen canim gece kalkinca sut icirmeyi hic onermiyor doktorlar zaten refluyede sebep olabilirmis. Annen goruyormuki bosvrr sen sut icirdim de su ver :)) onuda dinlemis olursun mutlu olsun kadincagiz

Yok hep beraberiz, eşimle hep yarışıyoruz hangimiz sarılacak oğlumuza diye =)

Aaa hadi bakalim hayirlisi oksun cnm
Vanim iyulessin istahuda gelir insalla
vucut mikrop beslenmesin diye beyine komut verirmis
Atlattik canim kolay oldu cok sukur.sende gezmeye gidicekmissiniz hadi iyi gezmeler sizede.
Arasla eren uyumakta aras kac saat uyuyo gunduz.
3 saat uyuyor cnm sizin kucuk adam?

Haha eee sana ne katkisi oldu kuzum

ikiz degiller cnm iki kardes bir arada d.gunu

Kızlar nerden baslasam bılmıyorum
Hep takıp etmeye calıstım sızlerı ama yogunluktan yazamadım..

Özcanan rananın agzı bencede dısten sankı yoksa hıc bısey yıyıp ıcmezdı ıns cabuk gecer kuzunun sıkıntısı gorup bısey yapamamakta uzuyo ınsanı..

Yasmın beysal kıyamam kızlar ya ne zor su kabızlık beyza gelıyo hep aklıma benım kuzucum tam bır yıl cektı onla beraber aglardım bende yaptıgında nasıl sevınırdık..
Ins sızın kuzular cabuk atlatsınlar dogal yollarıda denemıssınızdır zaten ınsanın aklına bıseyde gelmıyokı
ben son care kuru ıncır kayısı erık kaynatıp robotta cekerdım sutune katardım ıyı gelıyodu bıraz..rabbım tez zamanda sıfalarını versın..

Funda yazdıklarını agzım acık bır okadarda sınır olarak okudum..
Sen onların gozunde tabırı caızse dıs kapının mandalı bıle degılsın kuzum ne denırkı bu durumda.... Kendı ayagının ustunde duruyosun cok sukur.. senın ıcın dua etmekten baska bısey gelmıyo elımızden ıns senın gıbı ıyı nıyetlı bırının kıymetını anlarlar ellerınden kayıp gıtmeden....

Gulden nıle masallah cnm ayrılma sırası sımdı sende:)
Evınız yogunmus bu aralar kolay gelsın bıttımı tamır ıslerı..

Fatma sızınde yogunluk var bu aralar degılmı
Sınemaya gıttınızmı kacırdımmı yoksa:)
Bı kac gecedır bende sut vermıyorum nıdaya acaba vermesem dıyorum bu sefer hepten sut ıcmemıs olacak yatarken ıcmedıgı ıcın bardaklada ıcmıyo kararsızım o yuzden
Vermesem aramıyo ama..

Cvr ben ınek sutu verıyorum cnm bır yasından sonra baslamıstım
Emır ıns sallanmadan uyumaya alısır..

Sıbel hersey yoluna gırmıs herhalde sevındım cnm
Meryemede masallah devamı ıcın bana bıraz erken gelıyo daha
Bızımkıde bıkere tutturdu wc ye gerısı gelmedı:)

Wavs hakkınızda hayırlısı olsun cnm ıs gorusmesı ıns ıstedıgınız gıbı olur
Desene sızınde mekan degısme durumu var..

Katreınur nuray aysegul songul masalgıbı dılekefem hevın sızlerde ıyısınız dımı kızlar??

Aaa hadi bakalim hayirlisi oksun cnm

Vanim iyulessin istahuda gelir insalla
vucut mikrop beslenmesin diye beyine komut verirmis

3 saat uyuyor cnm sizin kucuk adam?

Haha eee sana ne katkisi oldu kuzum

ikiz degiller cnm iki kardes bir arada d.gunu

Yatamadi yatağında terlemiş yavrum üzerini değiştirdik ayağımda sallıyorum sıcak diye mi başka sıkıntı mi var bilemedim :-(

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…