- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.081
Boğazında kızarma var diye verdi daha doğrusu ben yine böyle boğazındj kızarma var diye vermişti ama kullanmamıştım onu götürdüm bunu kullan dedi ateşi boğazdaki kızarıkliga yordu
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canim yazdiklarindan anladigim kadariyla benim fikrim dis geliyo bence hem kasiniyo isiriyo hemde acidigi icin damaklari agliyo ne bileyim bana dis gibi geldi ins.onemli bisey degildir gecmis olsun canim.Ya bi de herşeyi ısırıyo yastık defter birden geliyo birşey oluyo ısırıyo ağlıyor
Herkese ii geceler guzel annisler...sizden cok uzak kaldim farkındayim ama iste tel uok evde zor cekiyo giremiyorm her zaman. ...biz iyuyiz ise devam...meryemde babaannesyle ii anlastilar sıkıntı yok cok sukur....tuvalet eğitimine baslamstk ya ayy hem ben cok usendm hem de ev o kadar soğuk ki usuteck diye korktum...ama pazartesi akşam ciss dedi bende cikardim bezinii..bi bes dk oturdu laximliginda veeee ilk cisini yaptı. ..nasil hoşuna gitti gülüyor gormenz lazmdi..sonra peçete istedi verdim poposunu sildi))ama arkası gelmedi malesef dun hic yapmadı bugunde bnm fırsatm olmadı.
Bizden haberler bu kadar. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Süt bildiğimiz inek sütü mü, yoksa anne sütü mü?
Emerken gece içiyor muydu? Eğer gece uyanıp emmeye alıştıysa öyle hemen uyanmayı bırakmaz bence. Doymadan da uyur mu bilemem. Bir şey vermeden sadece sallamayı filan deneyin. Baktınız olmuyor, su verin, o da olmadı o zaman süt.Emzirmeyi yeni biraktirdim canim bir hafta olmadi simdi gece uyusun istiyorum ama her uyanistada sut icerse ne anladim ben ondan.bebelac sutu iciyo.
İnsallah canim gecsinde bir daha gelmesin beysalinda seninde kuzuna .kiyamam ya psikolijik olarak cok etkilenir cocuk kakasi gelince yapmak istemez. Gerci yediriyorsundur sen ama hergun eline bir kuru kkayisi ver, bir kasik zeytin yagi icir. Ha birde keci boynuzu ozu emirde kabizlik yapiyor bende 2-3gunde bir veriyorum. Siz kullaniyormusunyz bilmiorumçok sağolasın cnm. aslında zeynep doğduğundan beri pek rahat değil bu konuda. hep ıkınarak filan yapar. ama bu seferki çok başka. hiç bu kadar zorlandığını ağladığını hatırlamam nerdeyse 15 gündür uğraşıyoruz çok yıprandı kuzum. bizimki de geçer bi daha da gelmez inş.
Emerken gece içiyor muydu? Eğer gece uyanıp emmeye alıştıysa öyle hemen uyanmayı bırakmaz bence. Doymadan da uyur mu bilemem. Bir şey vermeden sadece sallamayı filan deneyin. Baktınız olmuyor, su verin, o da olmadı o zaman süt.
Bende öyle bir sorun yok çok şükür, hala emiyor ama gecelerimiz deliksizÇok ender olarak kötü rüya görüp uyanırsa sakinleştirmek için emziriyorum, yoksa sabaha kadar uyanmıyoruz ikimiz de
Gecmis olsun canim yavrum ya bu cocuklarda neler cekiyolar ins.kisa zamanda duzelir ilaclarla.gecmisi okuyamadigim icin ayrinti bilmiyorum ama sanirim kabizlik var sanirim ins.gecerde rahatlar zeynep.bide ben onun resimlerini gormustumya masallah ikinezede ortadaki resimde zeynep cok tatli cikmis boyle kocaman kizda poz vermis gibiydi.duvara yaslandigi resim.
Tabi yazicaksin canim birbirimizden baska kimimiz var belki yakin arkadaslar olsak bukadar dostluk kuramazdik bende sevincimide mutlulugumuda buraya yazinca bibaska oluyoama sen esin ve kv.konusunda bidusun gercekten kenara koy para esinede dedtek olma kredi konusunda zaten okadar sacma biseykineyse soylenicek cok sey varda.
Aynen bende oyle dusunuyorum canim ama annem varken bu cok zor sinir ediyo beni gece acikirmis cocuk falan filan surekli tartisiyoruz bu yuzden sut icirmeliymisim zaten ayirdigimdan beri her gece iciyo eren sutu bende mudahale edemiyorum anneme laf anlatilmiyo iste o gitsin kendi duzenimiz oyle olucak zaten bugun yine tartistik eren dedim sen geldiginden beri duzgun kahvalti yapmiyo bisey yemiyo gece surekli sut iciyo ondan dedim bu gece icmiycek sut dedim bakalim annem yine savunmaya gecti ama ben icirmiycem sut.
İnsallah canim gecsinde bir daha gelmesin beysalinda seninde kuzuna .kiyamam ya psikolijik olarak cok etkilenir cocuk kakasi gelince yapmak istemez. Gerci yediriyorsundur sen ama hergun eline bir kuru kkayisi ver, bir kasik zeytin yagi icir. Ha birde keci boynuzu ozu emirde kabizlik yapiyor bende 2-3gunde bir veriyorum. Siz kullaniyormusunyz bilmiorum
Nutraks masallah canim topigin ilk cis soyleyen bebegine. Ama sanki daha erken canim.
Wash canim nasilsin sizdedd mi tayin isi var. Boluya yerlesme olayi var demissin hayirlisi olsun insallah. Emir simdilik sadece geceyle basladik canim. Cokta birden yuklenmiyyim dedim sinralari gunduzede basliycaz.
Biberon canim annene bakma sen eskiler hep oyle. Bencee gece sut ictigi icin cocuk sabah ac uyanmiyor buda kahvaltisini etkiler. Sen yinede bosver canim kirilmasin kadin. O gidince zaten duzeninizi otutturursunuz.
Ozcanan canim kiyamam ranosa ya .erik yemiyo demissin ya .ayni emirinde en sevdigi seydi bu hastalikta hic yemiyo diye uzuluyodum. Dr. Yazmanm antibiyotik. Sakin sen kafana gore alma .ozellikle bogaza yerlesen beta virusu ise penisilin tarzi antibiyotik veriliyor canim
Kizlar
Biz de beraber uyuyoruz. Nasıl ayrılacağız bilmiyorum. Ben eylül gibi emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum ama muhtemelen beraber uyumaya devam edeceğiz çünkü ondan ziyade ben alışamam sanırım, sarılıp uyuması pek güzel oluyor =)Normalde uyumadan once sut iciyodu sonra uyanip emiyodu gece kac kere olursa zaten beraber yatmaya baslayina saymayi birakmistim artik ama eren kendi kendine uyumayi biliyo yine (normalde sallayarak uyutsamda) daha onceleri beraber yattigimiz icin gece beni wcye bile yollamazdi aglar bagirirdi kapinin hafif sesini duysun uykusundan uyanir kalkardi hemen ama simdi gece sut icirip yatirdigimda cikiyorum odadan oda besiginde uyuyo artik ama diksiz uykuyada alistiricam en kotusu gece bikere sut veririm oda aliskin oldugu icin onun icin zor olmasin diye ama annem varken bunlar zor ya o gitsin ozaman bakicam artik caresine.
Masallah sizin uykular cok guzel ama bizimki dogdugundan beri haddi hesabi yok gece kalkmalarinin insan biyere kadar dayanabiliyo artik.
Ben devam sutu veriyorum canim.Kizlar ben gecen gun yazmistim emire inek sutu gaz yapiyo diye. Songul ve gulden inek sutu verdiklerini yazmislardi.
Ben hala devam sutu veriyorum, sizler inek sutunemi gectiniz.
Benim annemde gece sut verceksin asyaya diyor.Ben dinlemedim onu.Anneler bazi konularda mudahale ediyor iste canim yapcak bisey yok :) SEN kendi duzenini oturtursun annen gidince.Ben anneme dedim asya kavalti yapmiyordu gece emerken simdi gece sut versem gene aynisi olcak e o zaman neden ayirdim sutten anlami kalmicak .
Biz de beraber uyuyoruz. Nasıl ayrılacağız bilmiyorum. Ben eylül gibi emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum ama muhtemelen beraber uyumaya devam edeceğiz çünkü ondan ziyade ben alışamam sanırım, sarılıp uyuması pek güzel oluyor =)
Geceleri aciktigini dusunsem zaten veririm sut ama sirf aliskanliktan emiyodu eren artik kocaman oldu sabaha kadar uyuyabilir guzelce ama gelde bunu anne anlat iste cok karisiyo annem herseye.neyse artik sinirlenmemeye calisicam okadarda faydasi oluyo sonucta.
Yok hep beraberiz, eşimle hep yarışıyoruz hangimiz sarılacak oğlumuza diye =)Esinle ayrimi yatiyosunuz sahsen biz ayriydik artik beraber yaticaz evet uyumasi cok guzelde bizimki sarilip uyumayi sevmez popoyu donup uyur gerci bende sarilip uyuyamam pek ama onun kokusu yanimda yatmasi bile bambaska zaten alissin besiginde kendi yatmaya arada alicam onuda yatagimiza.
Kizlar ben gecen gun yazmistim emire inek sutu gaz yapiyo diye. Songul ve gulden inek sutu verdiklerini yazmislardi.
Ben hala devam sutu veriyorum, sizler inek sutunemi gectiniz.
Aaa hadi bakalim hayirlisi oksun cnmbenımde ıcım sıstı valla fundaya cok uzulıyorum valla
funda ev taksıdı oduyoruz demıssın ya hangı ev o oturdğunz ev kv nın değilmydı?
bır hısımla supurmussundur canım evı hıc gelmıyorsun artık dıcem ama yoğunsun bılıyorum ıyı olunda arada bır uğra yeter
ev meselesı suan askıda canım esım boluya ıs gorusmesıne gıdecek eğerkı olursa oraya tasıncaz oyuzden suanlık ev bakmıyoruz
aldnmı hedıye
Vanim iyulessin istahuda gelir insallaİyi akşamlar kızlar bizim ateş düştü ama rana da iştah kalmadı doktor antibiyotik konusunda karar senin dedi kızarıklık var dedi ama rana birşey yemek istemiyo bu sefer de biberonla su içiyo içiyo en sonunda canı niye yanıyo anlamıyorum başlıyo ağlamaya atıyo biberonu yara olduğunu nasıl anlarım
Wavvs alp tuğradaki yara nasıldı ya
3 saat uyuyor cnm sizin kucuk adam?Atlattik canim kolay oldu cok sukur.sende gezmeye gidicekmissiniz hadi iyi gezmeler sizede.
Arasla eren uyumakta aras kac saat uyuyo gunduz.
songülcüm nilin oda ayırma işi tamam dedim şekerimfarkındaysan henüz benim nilin yanından ayrılma işim tamam değil ha ha ha ha ha
bırakamıyorumki..
yani nil ayrıldı ama annesi ayrılamıyo he he he he
:)
kız çocukları derken ikizlermi yoksa?
fatmacım hoşgeldin
ohhh anne yanındayken tadını çıkart cnm..
Aaa hadi bakalim hayirlisi oksun cnm
Vanim iyulessin istahuda gelir insalla
vucut mikrop beslenmesin diye beyine komut verirmis
3 saat uyuyor cnm sizin kucuk adam?
Haha eee sana ne katkisi oldu kuzum
ikiz degiller cnm iki kardes bir arada d.gunu
Yatamadi yatağında terlemiş yavrum üzerini değiştirdik ayağımda sallıyorum sıcak diye mi başka sıkıntı mi var bilemedim :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?