- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.141
evet cnm biz gönderdik
hatta forumda da anlatmıştım
bakalım deneyeceğim cnm
allah şifa versin kp ne cnm
inşallah güzel haberlerle dönersiniz
inşallah cnm
günaydın canım yolculuk sonrası çamaşırlar bunaltıyo insanı ama boşver tatlım iyi geçtiğine çok sevindim. em,irde çok sıkılır uzun yolculuktan bir kere gitmiştik burnumdan geldi bir daha cesaret edemiyorum.orda eğlenmeleri yetmiştir onlara annesi.
songülcüm ben bebelac yada herp bayb sıvı devam sütü alıyorum . sen buna inek sütündenmi oluyo demek istedin :18: anlamadım ya
bugün hemen bitsin ozaman canım. uykusuz işe gelmek çok zor oluyor.inşallah hemen gecer . biizm iş yerindeki bir çok arkadaşında bebekleri hasta sanırım fena salgın var. inaşşal hemen gecer tatlım.
günaydın tatlım. günlük sütmü alıyorsun inek sütünü . oh yürüyüş yarıyor kızımıza annesi acık havaya çıkınca gerçekten çok farkediyor hele birde gelince banyo sonrası uyku süper :))
geçmiş olsun tatlım nedir bu yavrularımızın çektikleri bir an önce düzlesinler inşallah
günaydın canm çok geçmiş olsun.
Kızlar gunaydin herkese
Ozcanan yasemin betül cok geçmiş olsun kizlar ya cok üzüldüm. Rabbim şifa versin bütün çocuklarımıza.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsallah canim gecsinde bir daha gelmesin beysalinda seninde kuzuna .kiyamam ya psikolijik olarak cok etkilenir cocuk kakasi gelince yapmak istemez. Gerci yediriyorsundur sen ama hergun eline bir kuru kkayisi ver, bir kasik zeytin yagi icir. Ha birde keci boynuzu ozu emirde kabizlik yapiyor bende 2-3gunde bir veriyorum. Siz kullaniyormusunyz bilmiorum
Nutraks masallah canim topigin ilk cis soyleyen bebegine. Ama sanki daha erken canim.
Wash canim nasilsin sizdedd mi tayin isi var. Boluya yerlesme olayi var demissin hayirlisi olsun insallah. Emir simdilik sadece geceyle basladik canim. Cokta birden yuklenmiyyim dedim sinralari gunduzede basliycaz.
Biberon canim annene bakma sen eskiler hep oyle. Bencee gece sut ictigi icin cocuk sabah ac uyanmiyor buda kahvaltisini etkiler. Sen yinede bosver canim kirilmasin kadin. O gidince zaten duzeninizi otutturursunuz.
Ozcanan canim kiyamam ranosa ya .erik yemiyo demissin ya .ayni emirinde en sevdigi seydi bu hastalikta hic yemiyo diye uzuluyodum. Dr. Yazmanm antibiyotik. Sakin sen kafana gore alma .ozellikle bogaza yerlesen beta virusu ise penisilin tarzi antibiyotik veriliyor canim
Kizlar
wavvs cnm oturduğumuz ev kv nin.
biz evlenirken ev aldık ama içinde kiracı var.kredinin bi kısmını kira ile ödüyoruz.zaten o evi almayı da hiç istemedim ama onda da kv oyun çevirdi.o evi ilk bana gösterdi ama ben istemedim.hem o kadar paramız yoktu,hem en üst kat yazın sıcak kışın soğuk olur,çatı aksa bizi bulur dedim hem de kv ile aynı binada.kv bana bişey demedi.ama benden habersiz eşimi ikna etmiş.eşim benden habersiz kredi çekmiş ve birikmiş parayı da katıp evi almışlar.
ve ben bunu herşey tamamlandıktan sonra balayında öğrendim.aklınca eşim bana sürpriz yapacak ev alarak.ne kadar büyük bir şok yaşadım düşünebiliyor musun?
ve dediğim çıktı.çatı aktı,tavan delindi kiracının eşyaları mahvoldu,yazın çok sıcak olduğu için kiracı evde oturamıyor,binanın dış cephesi zarar görmüş en üst kat olduğu için kiracı sürekli ne zaman yaptıracaksınız diyor çünkü yağmur yağınca duvarlara nem yapıp kabartıyormuş
ama kv ye sorsanız bizi ev sahibi yaptığını söylüyor.çok değerli bi binaymış o yüzden çok iyi bişey yapmış
ıyıkı orda oturmamıssın canım aynı apartmanda dahada bı zor olurdu
Allahım ınsallah enkısa zamnda senın mukafatnı verır canım
günaydın cnm
günlük cam şişe sütte alıyorum inek sütüde
bu arada geçen eşim sekin sütünü almış biliyomusunuz süte kokmuyodubile
bu konuda sanıyorum en iyi sütaş
hem sütaşın süresi daha kısa sekin daha uzun nasıl günlük süt ben anlamadım 6 gün ..
diğer sütlere güvenemiyorum artıkya
aptamildede o gdo çıktıya artık hiç bişey demiyorumyani..
cnm evet dün nil banyo yaptı zatn artık hergün yapıcaz bi gün yapıp bi gün yapmıyoduk
ama bizim kız biraz tersti banyo yapınca uyumazdı
ama günlük yürüyüş yetiyo benim kuzuya
hem biraz rejim yapsın dimi ama ha hahaha
günaydın cnm berracık nasıl?
günaydın canımKızlar gunaydin herkese
Ozcanan yasemin betül cok geçmiş olsun kizlar ya cok üzüldüm. Rabbim şifa versin bütün çocuklarımıza.
çok iyi bir tespit yapmışsın güldencim. ben emire başlarda günlük sütten yoğurt mayalarken anlamıştım sekin hiç iyi olmadığını . kaç kere sek sütten yoğurt mayaladıysam yoğurdum hiç tutmadı. bildiğin su gibi. son kullanma tarihi benimde dikkatimi çekmişti. çok uzun .günaydın cnm
günlük cam şişe sütte alıyorum inek sütüde
bu arada geçen eşim sekin sütünü almış biliyomusunuz süte kokmuyodubile
bu konuda sanıyorum en iyi sütaş
hem sütaşın süresi daha kısa sekin daha uzun nasıl günlük süt ben anlamadım 6 gün ..
diğer sütlere güvenemiyorum artıkya
aptamildede o gdo çıktıya artık hiç bişey demiyorumyani..
cnm evet dün nil banyo yaptı zatn artık hergün yapıcaz bi gün yapıp bi gün yapmıyoduk
ama bizim kız biraz tersti banyo yapınca uyumazdı
ama günlük yürüyüş yetiyo benim kuzuya
hem biraz rejim yapsın dimi ama ha hahaha
akşam banyo yaptırdım gündüzde 1 saatt uyumuş. gece yanyana ana oğul yattık. o uyuyuncada yatağına koyuyorum tatlım bakalım şimdilik iyi gidiyoruzbutekçim ne yaptı emir akşam uyurken cnm nasıl uyudunuz yani?
inşallah teyzesi çok sağol. hayırlısı olsun canım insanın doğduğu değil doyduğu yer derler dimi ama.ıyıyım canım tayın değil canım benım esım ozel sektorde calısıyo oranın sartları daha ıyı gıbı bakalım yarın gıdecek gorusmeye hakkımazda hayrlısı artık
ınsallah kendı uyumaya alısır canım sende rahat edersın
günaydın canım
çok iyi bir tespit yapmışsın güldencim. ben emire başlarda günlük sütten yoğurt mayalarken anlamıştım sekin hiç iyi olmadığını . kaç kere sek sütten yoğurt mayaladıysam yoğurdum hiç tutmadı. bildiğin su gibi. son kullanma tarihi benimde dikkatimi çekmişti. çok uzun .
sonraları hep sütaş aldım.hımm anladım canm demekki nile banyo pek etmiyro desene. haha rejim yapıyor kuzum yürüyüş yaparak
akşam banyo yaptırdım gündüzde 1 saatt uyumuş. gece yanyana ana oğul yattık. o uyuyuncada yatağına koyuyorum tatlım bakalım şimdilik iyi gidiyoruz
inşallah teyzesi çok sağol. hayırlısı olsun canım insanın doğduğu değil doyduğu yer derler dimi ama.
wavsum hoşgeldin cnm
nil bomba gibi sormaya gezmeyi çok seviyo
cumartesi konturolumüz var cnm istanbulda bakalım umarım sorunsuz geçer..
yok cnm ablamaların tadilat hala bitmedi bakalım..
okadar çok terslik olduki işlerinde ay anlatamam..
bu arada alp nasıl?
cnm yaseminim erken çıkıp eve gitti şimdi sorucam bakalım en son 38.2 ydi bal böcüğünün ateşi..
valla nazar muhtemeldir :)ahhh fundam allah yardımcın olsun nediyeyim
ama budefada sen ikna edersin umarım..
betülüm hayda erdem paşamdamı hasya
ne oluyo bizim topiğimizn bebişlerine bakyim..
olabilir canım yaBetüll canım gecmıs olsun ya be oldu bızım bebıslere
Rana hasta erdem hasta zeynep ılay hasta
Ceyda yenı ıyılestı nazar mı değdı acaba
Kuzum herşeye değersin 💝
sağol canım benimKızlar gunaydin herkese
ay bende aldım bugün ondan yarın yolda kullanırım sıkıntılı anda diye bakalım beğenecekmi kuzukızlar tahta kalemi demiş katrenur da aklıma gelmişken yazayım ben emire yazı tahtası aldım.
kalmle yazmayı çizmeyi çok seviyor her yeri boyamaya çalışıyordu. hani şu yazıyorsun sonra kendin siliyorsun yanında kalp , yuvarlak , ügen şeklilelri varya ondan. çok sevindi çok seviyor. silmeyide öğrendi :)) çizip siliyor habire
Herkese teşekkür ederim kızlar bugün öğlen daha iyiydi rana hanım sabah uyumus 1.5 saat bakıcısı da sağolsun en sevdiklerinden yapmış çeşit ama yinede az yemiş oyunla falan antibiyotige başladık gece songüle danıştim iyi yakaladım onu gece
Sersem gibiyim ya hep yanlış iş yapıp düzeltmekle geçti günüm
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?