2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bak cadıya yaa utanılacak bir durum değil ki olan o daha bebek demekki karşı çocuk canını yakacak birşey yaptı ya da istediğini vermedi o da tuttu ısırdı
O çocuk aynı şeyi berraya yapsaydı çoook üzülürdün ama bebek derdin çünkü olacak bunlar annesi birsey dedi mi peki

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uzulme canım utanma daha basındayız belkıde daha neler gorucez neler yasıcaz
alp tuğrada bazen vurabılıyo ısırabılıyo bende cok uzuluyorum boyle yapınca
ınsallah bıdaha yasamazsn boyle seyler
yaramaz berra:)

ana kız gezıyosunz ne guzel
gecmıs olsun canım sureklımı kullanıcan ılacları

Slm kızlar haber vereyım dedım ceydacığın tahlıllerı temız çıktı yarında işidımızı sağlama alıp doktora gıdıcez

Kuzum herşeye değersin 💝

Canım bellıkı paragöz insanlar terbıyesızler hıc mı yüzleri kızarmadı sem kendı gelınlığını alırken ama yok onlarda yuz yuz degıl musambadır. Nasıl sınır oldum gene 😡

Bıruktır canım ne olur ne olmaz koy 3 -5 kurus köseye

Kuzum herşeye değersin 💝

Kizlar bebislerimiz hasta olmus cok uzuldum tek tek hepsine gecmus ilsun sanirim.mevsum gecuslerinden kaynakli

katreinur cnm bebek sonucta yaren yasinda bir kiz yapsa utanmakta haklisin takilma

beni senin miz cok komik ya demek beze kadar cikarrtiyor

fatmacim bizim arascan alisik gezmlere sukur gezmektede vaktinde uyuyup vaktibdeuyaniyor

Bizde gekince biz d.gunu partisundeydik hem egkenceli hem yorucuydu aras pertimzi cikardu
keyfi cok yerindeydi gezdi durdi o nereye biz oraya

Gecmis ilsun cnm migren agru kotuymus ole diyrlar
rabbim dermanszi vermesib

cnm çok geçmiş olsun bu migren çağımızın hastalığı oldu galiba kime sorsam migren bende şüpeleniyorum kendimden..
peki emar çektilermi cnm..

umarım ilaçlar iyi gelir..

Slm kızlar haber vereyım dedım ceydacığın tahlıllerı temız çıktı yarında işidımızı sağlama alıp doktora gıdıcez

Kuzum herşeye değersin 💝

ohh çok güzel geçmiş olsun cnm..

ha ha ha
aras paşamada baksen
demek
gezdirdi peşinden
anne ve babasını
olsun öyle yerlerde çok eyleniyolar ama..

kızlar herkese günaydın ve hayırlı cumalar.

akşam tam çıkarken bakıcı aradı benide nilin biraz ateşi çıkıyo gibi dedi dedim eyvah
ama çok şükür eve gittiğimde bişey yoktu normaldi yani herşey
allahım korusun bütün bebişleri..
biran önce iyleşsinler..

günaydın kızlar akşam saat 12 e kadar bavul topladım onuda alayım bunuda alayım derkeen bütün evi aldım bakalım bugün 11-12 gibi çıkıcaz yola gece varırırz inşallah heyecanlıyım paniğim :) erdem dün akşam coştu biz bavul hazırlarken allahım bıdı bıdı bıdı konuştu durdu oyuncak ayırdım mersinde kalsın die alıyo tek tek çıkarıyo hınn dşiyo araba ile oynuyo attı yapıuyo toplara güldürdü bizi baya 11 dede sız dı artık

herkese günaydın kızlarrr... tek tek alıntı yapamadım dün kuzumu soran sormayan tüm teyzoşlara teşekkürler . allah razı olsun. kuzumun dün de ateşi düşmedi mide bulantısı devam etti. hiç bişey yemio haliyle. normalde zaten binbir taklayla üç lokma yiyodu onuda kesti. kabızlığımız bi nebze olsun düzeldi şükürler olsun. akşam ılık duş aldırdık. gece 3.5 ta ateş düşürücü verdim.şuan ruh gibi işteyim. sabah çok şükür ateşimiz yoktu. ateş gribe çevirdi burnumuz akıo. ikii hastalığı birden geçiriyo kuzum. sabaha kadar gaz sancısından kıvrandı durdu. sürekli anne yaaa anne yaaa deyip durdu kucak kucak dio alıyorum hala kucak dio sayıklıodu artık.bugünde bulantı geçmezse dr a gitcez artık yine. iice zayıfladı üç günde gçzlerinin önü çöktü resmen buna şükür rabbim tüm kuzularımızı beterinden korusun.
ranacık daha iyiymiş sevindim. berra daha küçük annesi bunda utanacak bişey yok.nilim de iimiş çok şükür. nidaya çok gülüyorumyaaa özgür kız tabi beni sana allah kolaylık versin:) betülüm erdemim ii sanırım cnm sizede geçmiş olsun....bu uykusuzlukla ancak bu kadar hafıza kızlar... affola...

ha ha ha
betülüm erdem paşamada baksen
eee nasıl peki keyifi..

kıyamam kuzumaya inşa atlatacak en kısa zamanda minik bal böcüğüm benim..

0 beden olacak zeynebim
şaka biyana geçecek annesi bunlarda geçecek...

eşim dalga geçio benle kızımda sana benzedi dio. ben diodum ki kızım sen benim yanımda yapılı duruyon annen yanında minik kalacak filan. dalga geçiodum. şimdi de eşim beni kızdırıo. sana yetişmeye çalışıo diye:) inş. geçsin cnm ii olsun normale dönsünde varsın zayıf olsun. ben çıtı pıtı severim zaten he he:)

gunayfin kızlar guldencim yoğun stres yada yoğun iş hayatı da etkileyebiliyomus
benim çocukluktan gelio ama seninde şikayetin varsa bir gorun çok calisyosun uykusuz kaliosun oyuzden olavilir

ltrason çekildi bide eeg yapıldı kendiside muayenede farketmişti zaten
gözlerime isikla bakınca anlamıştı bide boyun kokum çok sertti boyun kasların mahvolmus dedi
1ay sonra tekrar gtcem bir ay boyunca 2tane ilacı hergün kullncam 1tanesini çok şiddetli oldgunda kullncam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…