- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.181
Kızlar ben kendimi cok kötü hissediyorum. Gezmeye gitmistik. Berra orada kendi yaslarinda bi cocugun burnunu ısırmış kanamis. Öyle kötü oldum öyle utandım ki anlatamam. Hemen kalktim eve geldim. Geldigimden beri tutamiyorum kendimi agliyorum. buraya bile utanarak yazıyorum kızlar. Ne yapmam lazim boyle bi durumda bilmiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ben kendimi cok kötü hissediyorum. Gezmeye gitmistik. Berra orada kendi yaslarinda bi cocugun burnunu ısırmış kanamis. Öyle kötü oldum öyle utandım ki anlatamam. Hemen kalktim eve geldim. Geldigimden beri tutamiyorum kendimi agliyorum. buraya bile utanarak yazıyorum kızlar. Ne yapmam lazim boyle bi durumda bilmiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bız masalla bol bol gezıyoruz
buaralar hıc evde degılız :)
bugunde noroljıye gttım bas agrım ıcın
nısandan berı hıc gecmeyen bır agrım vardı dayanamadım artık
tahlıl yapıldı muayene ettı ve sonuc mıgren
mıgren ılacları verdı yarın baslıycam kullnmaya
ama zaten bukadar uzun suredır olmasından anlamıstım mıgren oldgunu
2009da baslamıstı bu agrım ozmanda mıgren denılmıstı ama bıara olmayınca
mıgren degılmıs demekkı demıstım ama ara sıra kesılebılrmıs ataklar kesınlıkle mıgren bu ılacları kulln dedı
ıns gecer artıkkk
cnm ben eşime hep güvendim sanırım çok sevdim o yüzden gözüm hiçbir şeyi görmedi.koşulsuz destek oldum.düşün ne benim ailem ne de ben bana şunu takacaksınız demedi.gelinliğimi kendim aldım.kuaför, fotoğrafçı vs ben ödedim.eşyalar ortak alındı.düğün yerinin parasını ortak ödedik.kına yapıldı ben ödedim.inan bunlar benim hiç gözümde olmadan yaptım.çünkü ben yuva ortak kurulur diye düşündüm.bak kv, kp ve kaynım bana sadece 1 set taktılar.başka bişeyleri yok bana taktıkları.kv hep benim param yok,ben emekli insanım dedi.ben de insanlık hali,olabilir her şey para değildir dedim.düğünden sonra kv nin bankada 120 bin lira parası olduğunu öğrendim.kv bana nişan bohçası bile yapmadı.ama başkasının yaptığı ile nasıl övündü.ama diyorum ya artık benim de gözüm açıldı.iyi niyetimin kötüye kullanıldığını gördüm.bir de benim ailemde senin paran benim param lafı olmaz.kazanılan para evin parasıdır.ortak kesedir.güven esastır.
yavaş yavaş para biriktirmeye başladım.malum bir çok borç ve ödeme benim üzerime o yüzden çok değil ama buna da şükür.
Slm kızlar haber vereyım dedım ceydacığın tahlıllerı temız çıktı yarında işidımızı sağlama alıp doktora gıdıcez
Kuzum herşeye değersin 💝
mıgren degılmıs demekkı demıstım ama ara sıra kesılebılrmıs ataklar kesınlıkle mıgren bu ılacları kulln dedı
ıns gecer artıkkk
ıns gecer artıkkk
Slm kızlar haber vereyım dedım ceydacığın tahlıllerı temız çıktı yarında işidımızı sağlama alıp doktora gıdıcez
Kuzum herşeye değersin 💝
Kizlar bebislerimiz hasta olmus cok uzuldum tek tek hepsine gecmus ilsun sanirim.mevsum gecuslerinden kaynakli
katreinur cnm bebek sonucta yaren yasinda bir kiz yapsa utanmakta haklisin takilma
beni senin miz cok komik ya demek beze kadar cikarrtiyor
fatmacim bizim arascan alisik gezmlere sukur gezmektede vaktinde uyuyup vaktibdeuyaniyor
Bizde gekince biz d.gunu partisundeydik hem egkenceli hem yorucuydu aras pertimzi cikardu
keyfi cok yerindeydi gezdi durdi o nereye biz oraya
ha ha hagünaydın kızlar akşam saat 12 e kadar bavul topladım onuda alayım bunuda alayım derkeen bütün evi aldımbakalım bugün 11-12 gibi çıkıcaz yola gece varırırz inşallah heyecanlıyım paniğim :) erdem dün akşam coştu biz bavul hazırlarken allahım bıdı bıdı bıdı konuştu durdu oyuncak ayırdım mersinde kalsın die alıyo tek tek çıkarıyo hınn dşiyo araba ile oynuyo attı yapıuyo toplara güldürdü bizi baya 11 dede sız dı artık
herkese günaydın kızlarrr... tek tek alıntı yapamadım dün kuzumu soran sormayan tüm teyzoşlara teşekkürler . allah razı olsun. kuzumun dün de ateşi düşmedi mide bulantısı devam etti. hiç bişey yemio haliyle. normalde zaten binbir taklayla üç lokma yiyodu onuda kesti. kabızlığımız bi nebze olsun düzeldi şükürler olsun. akşam ılık duş aldırdık. gece 3.5 ta ateş düşürücü verdim.şuan ruh gibi işteyim. sabah çok şükür ateşimiz yoktu. ateş gribe çevirdi burnumuz akıo. ikii hastalığı birden geçiriyo kuzum. sabaha kadar gaz sancısından kıvrandı durdu. sürekli anne yaaa anne yaaa deyip durdu kucak kucak dio alıyorum hala kucak dio sayıklıodu artık.bugünde bulantı geçmezse dr a gitcez artık yine. iice zayıfladı üç günde gçzlerinin önü çöktü resmenbuna şükür rabbim tüm kuzularımızı beterinden korusun.
ranacık daha iyiymiş sevindim. berra daha küçük annesi bunda utanacak bişey yok.nilim de iimiş çok şükür. nidaya çok gülüyorumyaaa özgür kız tabi beni sana allah kolaylık versin:) betülüm erdemim ii sanırım cnm sizede geçmiş olsun....bu uykusuzlukla ancak bu kadar hafıza kızlar... affola...
kıyamam kuzumaya inşa atlatacak en kısa zamanda minik bal böcüğüm benim..
ha ha ha harbiden minikleşti bu ara:) eşim sabah dio ki kızım manken mi olcan günden güne eriyosun çubuk kadar kaldın:)
0 beden olacak zeynebim
şaka biyana geçecek annesi bunlarda geçecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?