2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet cnm ben sadece defneyle aileyim.eşim hiçbir zaman bizimle olmayacak ben bunu çok iyi anlıyorum

geçmiş olsun cnm allah dermansız dert vermesin
benim de annemde migren var
ne kadar zor olduğunu bilirim

Slm kızlar haber vereyım dedım ceydacığın tahlıllerı temız çıktı yarında işidımızı sağlama alıp doktora gıdıcez

Kuzum herşeye değersin 💝
çok sevindim cnm
inşalla dr da güzel şeyler söyler
ne güzel maşallah aras paşaya

ateşinin düşmesine çok sevindim cnm
geçmiş olsun

Sabah sabah moralım bozukdu esım ne zaman kılo vermeyı dusunuyosun dedı

Kuzum herşeye değersin 💝
vermeyeceğim deseydin
erkeklerin bu huyuna sinir oluyorum
eşim rahat rahat gezebilsin diye cnm
malesef bi türlü ikna edemedim
cnm onların istediği ben maaşımı onlara vereceğim onlar da benim elime harçlık verecekler.düşünceleri o.

Esıme guvensemde elıne para versem ama esıme guvenım yok kı allah allah

Defneyı sakın bırakma o kadının ne yapacagı bellı olmaz

Kuzum herşeye değersin 💝

8 gün kalacağız cnm
defneyi bırakmak istemiyordum aslında ama eşimi ikna edemedim bi türlü
bir de işnedeniyle haziranın 25 ine kadar şehir dışında olacağım.defneyi götüremeyeceğim için bi bakıma kv ye alışır iyi olur diyorum
ama aklım hep evladımda
tatilde konuşmak istiyorum ama biliyorum ki ben ağzımı açtığım anda eşimle daha büyük bir kavga edeceğiz
tartışmaktan,aşağılanmaktan,sürekli haksız çıkarılmaktan,alttan almaktan çok yoruldum.
cnm beğenmiyorsan git değil, resmen benim sözümü dinlemezsen seni boşarım demek bu
aklınca beni tehdit ediyor
ama zaten benim bu olasılığı göze aldığımı bilmiyor
aslında sabah namaza kaldırırken şeytan kaldırma bırak ne hali varsa görsün dedi ama yine de günah benden gitsin dedim.
muhtemelen kv ile konuşmuş çünkü sabah kv bana bi karış surat yaptı

fundacım hadi 2 gün olsa tamamda
yani asla ne o tatile giderim nede çocuğumu bırakırım
çok istiyorsa buyursun kendi gitsin ozaman
bu nasıl bişeyya
hani bende anlatıyodum eşimi çok ilgisiz falan diyeya
am asla çocuğunu 8 gün bırakıp tatile gitmez
bırak bana böylebi teklifle gelemez bile..

funddaaaa cnm vallahi okurken işim şişti yani. bence kuzunu bırakıp hiç bi yere gitme. kızım gitmiosa bende gitmiyorum de. ii valla tatil parasını da sen öde ama tatilin şartlarını eşin belirlesin. üstelik bu çocuk sadece senin çocuğun değil ki eşin niye götürmek istemio. çocuk zaten anne babayı yanyana çok az görüo bari tatilde ailecek vakit geçirin . bu nasıl bi yaşam yaaa adam hayatını yaşıo kendisini çocuğundan soyutlamış. çok sinir oldum. çocuğum olmadan da bir tek adım atmam hele senin durumunda asla adım atmam bi yere, ne tatili yaa!!! kusura bakma ama cnm aile filan kalmamış ortada adam hayatını yaşıo. sen bence eşini başbaşa bi yemeğe davet et. sonra içinde ne kaldıysa hepsini anlat ne olursa olsun.böyle devam edecekse de tatile filanda gitmiyorum de. ii vallahi adam bekar hayatı yaşıo ailesiyle arada da sizin eve uğruyo.bi yerlerde de bi çocuk onun çocuğu olarak büyüor. üzgünüm fundacım ama dışardan bakınca böyle gözüküo ay susayım dedim yorum yapmıyayım dedim ama dayanamadım kusura bakma

bencede fundam yasemine katılıyorum
eşini bugece bi yemeye davet et başbaşa konuş tatil işine sonra karar ver
ya
bide utanmadan 2. çocuk lafı yapıyodu
bukadaranıda pes diorumyani..

ama defne olmadan asla gitme
dediğim gibi bırak çok istiyosa tek başına gitsin tatile..

CNM DİYORUM YA EŞİM ANNESİNE ÇOK DÜŞKÜN
ayrıca zaten işten benden önce geliyor,annesiyle vakit geçiriyor
eşim için defnenin pek önemi olduğunu düşünmüyoru artık
zaten adamın içinden sanki babalık duygusunu almışlar gibi,
benim bildiğim erkek evine sahip çıkar,yaptığı harcama dile bile gelmez ama bizde tam tersi.bak evlendik evleneli 3 kere tatile gittik.biri balayı,biri hamileyken biri de geçen ramazan bayramında.ve bunlardan sadece ramazan bayramında gittiğimizin parası eşimden çıktı.inana tam 6 aydır laf sokuyor.diğer tatillerde ortak ödedik.
eşim için sadece annesi ile arasında senin paran benim param mesele olmaz.ama bana gelince tam tersi.diyorum ya biz henüz aile olamadık
benim en büyük hatam eşimle evlenmek oldu zaten.ben bunu çok iyi anladım ve işin kötüsü bedelini de çok ağır ödüyorum.

yok artık cnm bi de sekiz günmü. üstelik iş için yine bırakacaksın. yok cnm bu işte bi terslik var bu çocuk anneyi babayı ne zamanbi aile olarak görecek ki. tatilde görmiycekte. nasıl dayanacaksın . akşama kadar özlüoken 8 günnnn nasıl durcan. yani allah korusun bi zorunluluk mecburiyet olmadıkça hastalık filan , o kadar süre kalamam ayrı hele ki tatil için ASLA. ben nereye kızım oraya. adamın istediği yere kadar yolu var. yanımızda olmak istiosa ne ala olmuosa kendisi bilir.

aynen katılıyorum
bide defne fundam sana çok bağlı bi çocuk
düşünsene sadece bir gün kuzeninde bıraktın çocuk psikolojik bunalıma girdi
şimdi 8 gün seni göremeyince neler düşüneceğini tahmin ediyomusun..
hayır aslaaa.

Canım benım yasemıne katılıyorum aksama yemege cıkın konusun 8 gun ne demek yazık o cocuga öksüz mü yetim mi tatile gıderken cocuk babaanneye bırakılıyo. Tatıl o cocugun hakkı degıl mı. O cocugun gunahı ne boyle bı babası olması. Tek basına da kendı kendıne de dunyaya gelmedı sebebı sızsınız. Koyup gıtmenın ne mantıgj var. Valla canım hıc bı yere gıtme aksam konus sartlarını kabul edıyosa cocugunu da al gıt yoksa herseyı ıptal et

Bu nasıl bı kafa ya. Kafalarına tükürdüklerim töbe töbe canım agır oluyo bıaz ama kusura bakma

Kuzum herşeye değersin 💝

tamam işte cnm sen eşine deki sen nasıl annene düşkünsen defnede bana düşkün. kuzum zaten bizi birlikte çok az görüo. tatilide ilk kez ailecek geçirelim de. eşine akşam bunu güzel bir dille anlat. ben kızım olmadan gitmek istemiyorum de yumuşak tarafını bul. baktın olmadı onu annesiyle başbaşa tatile gönder sen kızınla keyif yap!!!

Aynen katılıyorum ANASINI ALSIN GITSIN!!!!!

Kuzum herşeye değersin 💝

Adama bak sankı kadın cocugu sokaktan buldu.

Tatıle gıt babaanneye bırak daha neler

Değil tatıle ben musaıtken çarsıya bıle gıderken bırakmam ben nereye cocugum oraya zaten calıstıgımız ıcın cocujlar annneye hasret kalıyo bı de sımdı yalnız bırakamam.

Anasını sevıyosa duskunse anasının dızının dıbınde otursaymıs evlenmeseymıs.

Senın günahın o yavrumun gunahı ne.

Kuzum herşeye değersin 💝

fundacım o kadar üzücü ki evin içinde senin param benim param var. yani şaşkınlıkla okuyorum ve senin tavırlarına bakınca bunu haketmediğini düşünüyorum. bizim evde hiç öyle bi durum olmadı. yani benim maaşta eşimin maaşta ortak. eşim çeker borçlar ödenir. bi defterimiz var kendisinin yaptığı. ki ben o yapmasa aklıma bile gelmezdi:) her ay nereye ne verdi kuruşuna kadar yazar. yani ben evlendiğimizden beri ne harcanmış ne olmuş bilirim. ama bunu eşim kendi isteğiyle yapar. kalan olursada ne alınacak edilecek birlikte karar veririz. yani senin parandan şu kadar kaldı gibi laf söz konusu olmadı hiç bu ay elimizde şu kadar kaldı der. olması gerkende bu diye düşünüyorum yanlışmıyım bilemiyorum.senin için gerçekten üzülüyorum çünkü tek yıpranan sensin. sonunda da olan defneye olacak malesef

cnm bence yat kalk eşine şükret
çünkü benim gibi değil yaşamın
diyorum ya defne adamın umrunda bile değil
lafa gelince çok seviyor ama faaliyete gelince fos
ya güzelim adama hamile olduğumu söyledim adam 1 ay sonra lütfedip de annesinin yanından yanıma gelebildi.üstelik hamile olduğumu öğrendiğimde şehir dışındaydım
allahtan defne babasına benziyor da o konuda benim çocuğum değil diyemiyor.allah yüzüme baktı

cnm bu hep böyle.benim dediğim,istediğim hiçbir zaman olmadı ki.herşeyi eşim ve annesi belirler.
eşim keyfine çok düşkündür.herşeyden önce kendi rahatı gelir.geçen haftasonu ankaraya geldi.defneyi uyutup dışarı çıkacaktım.marketten defneye bişeyler alıp eczaneye uğrayacaktım.hadi sende gel,başbaşa dolaşalım dedim.beyefendinin uykusu varmış,yorgunmuş.gelmedi.
düşün yani ben adam için sadece gece yatakta önemliyim.başka hiçbir değerim yok

cnm ne yemeği.adamı arayıp yemeğe davet etsem annesine sorar gidelim mi diye
e tabi kv buna izin varmaz.ne gerek var dışarıda para harcamaya evde bir sürü yemek yaptım der ve eşim hayatta o yemeğe götüremezsiniz
evet eşim hala 2. çocuk lafı yapıyor.beni çok seviyormuş.nasıl sevmekse
inan anlattıklarım kelimesi kelimesine yaşananlar
ya adamın etrafında 1 tek arkadaşı kalmadı annesinin lafına baka baka
şimdi tek arkadaşımız kaldı onlarla da görüşmemizi annesi istemiyor.
kızlar gerçekten çok yoruldum artık.isyan etmemeye çalışıyorum,bu da benim sınavım diyorum ama yanımda güvenebileceğim,başımı omzuna koyabileceğim bi eşim bile yok.annemden yaşadıklarımı saklamaktan,tek başıma savaşmaktan yıprandım.her ne kadar defnenin yanında olamasam da çalıştığım için allaha şükrediyorum.
ya adam her defasında tehdit ediyor.boşanırsam sonum iyi olmazmış,ondan iyisini hatta onun gibisini asla bulamazmışım ve beni asla boşamazmış.o eve gelinlikle girmişim kefenimle çıkarmışım.defneyi bana vermezmiş.ve bunca lafı ben hiç boşanalım demeden dedi.demekki boşanalım desem beni vurur

ama doğru söylemiş cnm onun gibisini geröekten bulamazsın. allah yardımcın olsun cnm. bi yuva sonuçta çok zor. ben eşime derdim annesine çok düşkün diye ama seninkine bakınca benimki annesini sevmio bile yani o kadar.

fundamya
iş oraya gelmesin tabi
amkusura bakmasında defne senin zaten bakamaz merak etme defneyi çok sevidiğini bildiği için bülöf yapıyo aklınca..
yanlız yemeye göttüremesende ozaman mutlaka söyle mdcenin dediği gibi buyursun annesiyle gitsin tatile baş başa gezsinler ben çocuğumdan ayrılama de
bence burda defnenin psikolojasid çok önemli

Aynen katılıyorum ANASINI ALSIN GITSIN!!!!!

Kuzum herşeye değersin 💝

aaa kızlar neden öyle diyorsunuz
"defne zaten bütün gün benimle.akşam da alır koynuma yatarım.siz aklına bile gelmezsiniz.zaten emmediği için sana da ihtiyacı yok" diyor kv
eşimde buna güveniyor
inanın ikna etmek için o kadar debelendim ki
bir de diyorum ya iş için şehir dışına gideceğim.kv ye alışması şart.ama şunu da biliyorum kv 3 gün sonra yeter gelin diye isyan bayrağını çekecek

cnm normalde olması gereken o zaten.ben mesela eşime kredi kartımı verdim.istediği gibi harcar.
biriktirdiğim parayı onun üstüne ortak olacak şekilde verdim.bütün taksitleri üstlendim
normalde erkek tarafının yapması gereken şeylerde bile ben üstlendim ödedim.ben hiçbir zaman para pul kıskanmadım.ama ne yaparsam yapıyım olmuyor.ben mesela eşim nereye ne öder bilmem.annesinin ve kardeşinin bireysel emekliliğini ödediğini bile 5 ay sonra öğrendim.ev alıp kredi çektiğini 1 ay sonra öğrendim.en basitinden biberon geldiğini bile uzun zaman sonra öğreniyorum.düşün bu kadar basit bir şeyi bile.her şeyi sonra öğreniyorum.çünkü benimle paylaşmaz.diyorum ya biz aile olamadık.
ya düşün evime alacağım tv yi nereye monte edeceğine bile annesiyle karar veriyor adam.parası benden çıkıyor kararı onlar veriyor.hadi sadece bana söylese yine sineye çekerim.ama düşün gittiğimiz tatilin parasının kendinden çıktığını,benim asalak gibi yaşadığımı annemin yanında söylüyor.annem ne kadar üzüldü düşünebiliyormusun?ya hiç sizin eşiniz sizin aileniz yanında ben 2. hanımı alacağım bu perte çıktı şeklinde espiri yapar mı?benimki yapıyor kızdığım zamanda ne var ki şaka da mı yapmayacağız diyor.ama beni ne kadar rezil ettiği umrunda bile değil.

karar senin fundam biz nedesek boş yaşayan sensin
ama tekrar söylüyorum ucunda ne olursa olsun
asla sırf onun keyifi için asla çocuğumu bırakmazdınm
benim için öncelik çocuğum bunuda hep söylerim..

tamam da cnm bu evlilik böyle nereye kadar gidecek . bence siz geröekten oturup konuşmalısınız. tamam yemeğe gitmezse evinizde ilk fırsatta oturup kunuşun seni dinlemesini sağla. şikayetlerini tek tek anlat. yoksa geçen zaman senin ömründen gidio. çünkü eşin için değişen bişey yok ohayatına devam edio...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…