- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.221
evet cnm ben sadece defneyle aileyim.eşim hiçbir zaman bizimle olmayacak ben bunu çok iyi anlıyorumslm kızlarrrr ayyy özledım sızııı
heycanla actım okudum gecmısı ama cok uzuldumn
bebısler hastaymıs hepsıne gecmıs olsun
funda yaaa ne dıycegımı bılemıyorum
okdar da olmazkı o paraya focadan yazlıkmı alınır bıde sızın uzerınıze bıle olmaz kesın
ayrıca olmadık zamnda borc ne gerek var o kredı nasıl odenır yaaa allh korusun
çalısamayalırsın ıslerın kotulesebılır mecbur ısten ayrılabılırsın
nasıl odenır okadr yuksek kredı
ayrıca sende ıstemıosun ve senden destek beklıolar
yapma canım artık ben kımseye yuvanı boz demedım ama
senın esın defneın uykusunu aclıgını dusunmeden kendı keyfı ıcın gec saatlere kadar annesınde kalıosa
butun masrafları sen karsılıosan
bu adam annesınden baska kımseyı dınlemıosa
sız aıle degılsınız demektır canım uzgunum ama boyle yanı
sen defneyle aılesın okdar
karsı cık ızın verme o yazlıgı almasına
alırsada tepkını koy konusma görusme esınle kv dısında bırını bul acılen defne ıcın anlasınlar bence
degerını bılcekler mı bak bakalım ya sırf paran ıcın pesınden koscaklar yada hıc aramayacaklar bıle emınım
cok yuz vermıssın cok ezdırmıssın kendını
geçmiş olsun cnm allah dermansız dert vermesinbız masalla bol bol gezıyoruz
buaralar hıc evde degılız :)
bugunde noroljıye gttım bas agrım ıcın
nısandan berı hıc gecmeyen bır agrım vardı dayanamadım artık
tahlıl yapıldı muayene ettı ve sonuc mıgren
mıgren ılacları verdı yarın baslıycam kullnmaya
ama zaten bukadar uzun suredır olmasından anlamıstım mıgren oldgunu
2009da baslamıstı bu agrım ozmanda mıgren denılmıstı ama bıara olmayınca
mıgren degılmıs demekkı demıstım ama ara sıra kesılebılrmıs ataklar kesınlıkle mıgren bu ılacları kulln dedı
ıns gecer artıkkk
benim de annemde migren var
ne kadar zor olduğunu bilirim
çok sevindim cnmSlm kızlar haber vereyım dedım ceydacığın tahlıllerı temız çıktı yarında işidımızı sağlama alıp doktora gıdıcez
Kuzum herşeye değersin 💝
inşalla dr da güzel şeyler söyler
ne güzel maşallah aras paşayaKizlar bebislerimiz hasta olmus cok uzuldum tek tek hepsine gecmus ilsun sanirim.mevsum gecuslerinden kaynakli
katreinur cnm bebek sonucta yaren yasinda bir kiz yapsa utanmakta haklisin takilma
beni senin miz cok komik ya demek beze kadar cikarrtiyor
fatmacim bizim arascan alisik gezmlere sukur gezmektede vaktinde uyuyup vaktibdeuyaniyor
Bizde gekince biz d.gunu partisundeydik hem egkenceli hem yorucuydu aras pertimzi cikardu
keyfi cok yerindeydi gezdi durdi o nereye biz oraya
ateşinin düşmesine çok sevindim cnmherkese günaydın kızlarrr... tek tek alıntı yapamadım dün kuzumu soran sormayan tüm teyzoşlara teşekkürler . allah razı olsun. kuzumun dün de ateşi düşmedi mide bulantısı devam etti. hiç bişey yemio haliyle. normalde zaten binbir taklayla üç lokma yiyodu onuda kesti. kabızlığımız bi nebze olsun düzeldi şükürler olsun. akşam ılık duş aldırdık. gece 3.5 ta ateş düşürücü verdim.şuan ruh gibi işteyim. sabah çok şükür ateşimiz yoktu. ateş gribe çevirdi burnumuz akıo. ikii hastalığı birden geçiriyo kuzum. sabaha kadar gaz sancısından kıvrandı durdu. sürekli anne yaaa anne yaaa deyip durdu kucak kucak dio alıyorum hala kucak dio sayıklıodu artık.bugünde bulantı geçmezse dr a gitcez artık yine. iice zayıfladı üç günde gçzlerinin önü çöktü resmenbuna şükür rabbim tüm kuzularımızı beterinden korusun.
ranacık daha iyiymiş sevindim. berra daha küçük annesi bunda utanacak bişey yok.nilim de iimiş çok şükür. nidaya çok gülüyorumyaaa özgür kız tabi beni sana allah kolaylık versin:) betülüm erdemim ii sanırım cnm sizede geçmiş olsun....bu uykusuzlukla ancak bu kadar hafıza kızlar... affola...
geçmiş olsun
vermeyeceğim deseydinSabah sabah moralım bozukduesım ne zaman kılo vermeyı dusunuyosun dedı
Kuzum herşeye değersin 💝
erkeklerin bu huyuna sinir oluyorum
eşim rahat rahat gezebilsin diye cnmCanım defneyı nıyr bırakıyosun o cocugun sana ıhtıyacı var zaten calısan bı annesın cocugun olmadan ne tatılı ya anlamadım bn kusura bakma ama ben nereye cocugum oraya.
Ayrıca o yokken paraları kım ödüyomus para mı gönderıyomus sana delı mı ne allahım sabır ya
DDefneyı
Kuzum herşeye değersin 💝
malesef bi türlü ikna edemedim
cnm onların istediği ben maaşımı onlara vereceğim onlar da benim elime harçlık verecekler.düşünceleri o.