2012 kasım bebekleri büyüyor..

Burasida kapali hava canim yagmur yagcak buyuk ihtimal.ben atlattim sinavlarimi cok sukur darisi senin basina.gerci notlarimi bilmiyorum daha nete koymamislar ama bakalim.
Cok dikkat istiyo gercektenya aman sizde ucuz atlatmissiniz neyseki bisey olmamis.
Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun canım bu iş baya iyi herhalde inşallah olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canim hayirliysa olsun ins.aslinda bu is eski calistiginin aynisi olucak pek bi artisi yok ama bu is olmassa daha dusuk maasla baska biyerde calisicak yani 7yilda geldigi yerden altlara inicek bastan baslamis gibi olucak artik hayirlisi.
Ay kız maşallah ne güzel kendi uzuyo bizimki yastığı getiriyo sallıyo popoyu illa sallayacam

Normalde bende salliyorumda canim boyle uykusuz olunca erende sizmis gibi uyumus kalmis.bide en onemlisi tabi kendi uyumayi bilmesi yoksa hayatta uyumzdi.

günaydın hanımlar nasılsınız ben okulda cocukların notlarını verıyorum bı taraftan da sıze bakayım dedım cok sıkıldım

Ins hayırlı haberler gelır cnm tez vakıtte dualarımızdasınız..
Iyı geceler cnm
Amin canim sagol ins.bakalim hayirlisi diyorum artik.

Zaten normaldede gozum hep ustunde yalniz birakmaya gelmez ama iste bisekilde oluyo ya.:-(
İns.hayirlisiysa olur canim.

Nil annesini uykusuzmu birakti yoksa.

neyse kızlar notlar bitti şimdi gideyim de mudur yardımcısından cıktı alalyım :) herkese bolbol selamlar minklerı bolbobl öpünnnn

kızlar size bişey sorcam kuzularınız akşamdan sabaha kaç saat uyuo merka ettim. biz ortalama on saat uyuyoruz
Bizimde o civarlar canim bazen 11saatte oluyo bakalim simdiden sonra duzene gircek ins.
Anladim canim sen yine firsat buldukca bildiklerini paylas bizimle cok faydali olucak ins.
günaydın hanımlar nasılsınız ben okulda cocukların notlarını verıyorum bı taraftan da sıze bakayım dedım cok sıkıldım

Ayy keske benim notlarida sen versen neguzel torpil gecerdin arkadasina.;-)

Erende yazmistimya aksam 8e ceyrek kala uyuyakaldi sonra napicak diye cok korktum gece gece uyanir diye saat 10da 12bucukta 3bucukta falan uyandi sut icip uyudu neyseki sabahta 8de uyandi ayy uyku duzeni bozulcak diye cok korktum ama neyseki uyudu yine dun sabah erken kalkmanin acisini cikardi.
Yasemin bizimkide ilk kez 12 saat uyumus oldu.

Ay sorma fatmacımya
kafamı kyosam uyuyacam sanki..

Ee ilk okul 1leri okutmak zordur dimi..

Aksam olmaz simdi sana Allah yardimcin olsun canim butun calisan annelerinde.
Tuvalet hakkindaki yaziyi bende okudum canim aklimda buinsun benimde ama benim daha niyetim yok kucuk benim oglum daha ya.

günaydın kızlar tunaydinnn diyeyim pardon:)
bgun yengemgil taşındı suan yerlesiyolar masal uyanınca yardıma gidicem
3çocuğu var küçük olan6aylık zor olur diye yardıma gidicem masal zptluk çıkarmaz bana
enazindan kizinin odasini hallederim kiyafet kitap oyunck falan yerlestirrim
mutfağına girmem artık masal biseyleri alır kirar falan diye
esimde nobette onunda eşi nobette oyuzden orda kalcam bakalım enguzel yani masalla uyucam:)
evdeyken hiç uyumuyorum biyere gidince bayiliyom onunla yatmaya inanın alışmış çocuğun düzenini bozarim diye e
evde yatmiyorum hiç :)

şimdi girdi yatağına sarıldı ayisina uyudu akşamda sutunu içip girip yatio bozmak istemiyom keyfini
yasemin masal9da yatiyo 8-9gbi kalkio gece uyanmio zaten yani11-12 saat deliksiz uyuo gündüz bu saatte yatio 2-3saat uyuyo

aksam olmaz simdi sana allah yardimcin olsun canim butun calisan annelerinde.
Tuvalet hakkindaki yaziyi bende okudum canim aklimda buinsun benimde ama benim daha niyetim yok kucuk benim oglum daha ya.

cnm zaten nlar ezaman hazır olularsa ozaman öğrenecekler bizimle alakalı değil yani bu..

ohhh aferin masala
ama masal zaten maşallah çok uyumlu bi bebek..
Kolay gelsin cnm sana..

günaydın kızlar
yasemin elifte gece çok uyanmakka beraber 10 ile 11 saat arasi uyuyor çok nadiren 12 saat
nil annesini uyutmanus eren çok güzel uyumus masal da öyle başka ne var ne yok
elifte beni uyandırıp uyumaya devam etti sabah
mdrcnn kv gidiyor okul bitiyor hayat sana güzel
ozcanan ve yasemin hala grip devam ediyor demek Allah yardımcınız olsun
katreinur hayat sana da güzel annenin yaninda ohh keyfini çıkar

Canım çıkmak zorunda kaldım duruşma vardı bugün aynı ben de devam ediyorum griple mücadele devam bide adet oldum tam gaz hastalık

Bence ver dinleniyo hiç olmazsa ben veriyorum
Rana saat onda yatıyo sabah sekiz düzene girdik gündüz de iki saat tek uyku uyuyor gece bi kere kalkıyo bu aralar hasta olmasına rağmen çok şükür maşallah nazar değmesin

Pedidus ve dolven hemen hemen aynıymış içinde ağrı kesici var gripe ilaç yok çare yok çekecez maalesef

Anladım canım Rabbim dermansiz dert vermesin bunada şükür

Kolay gelsin canim masal zorluk cikarmaz hatta sana yardim eder oyuncaklari falan verir sende yerlestirirsin size yakinmi evleri en azindan bi akraba oldu size gidip gelmelik.
Bu arada bas agrin migrenmis ya gecmis olsun arada nadir basim agriyoda ne zor oluyo Allah kolaylik versin.

sağolun kızlar cevap verdiğiniz için. demek ki hepsi aşağı yukarı aynı uyuyo. hepsine maşallah:) özcanananım gerçekten çok zro. bende de vardı o ikici dediğin benim ki bitti çok şükür he he ondan bari kurtuldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…