- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.641
Burasida kapali hava canim yagmur yagcak buyuk ihtimal.ben atlattim sinavlarimi cok sukur darisi senin basina.gerci notlarimi bilmiyorum daha nete koymamislar ama bakalim.Biz doğalgazı açtık o kadar soğudu hava anlamadım valla habire yağmur ama bugün daha iyiyim hafta sonu sınav var ve merkez yağışlı gökgürültülü hemde şu sınav bi bitseydi
Geçmiş olsun ya çok üzüldüm çok şükür bunada canım kazalar hep var bugün rana nerdeyse çaydanlıga oturuyordu zor kurtardık ama yüzüm uyuştu korkudan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canim hayirliysa olsun ins.aslinda bu is eski calistiginin aynisi olucak pek bi artisi yok ama bu is olmassa daha dusuk maasla baska biyerde calisicak yani 7yilda geldigi yerden altlara inicek bastan baslamis gibi olucak artik hayirlisi.Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun canım bu iş baya iyi herhalde inşallah olur
Ay kız maşallah ne güzel kendi uzuyo bizimki yastığı getiriyo sallıyo popoyu illa sallayacam
Amin canim sagol ins.bakalim hayirlisi diyorum artik.Ins hayırlı haberler gelır cnm tez vakıtte dualarımızdasınız..
Iyı geceler cnm
ayyy tüylerim diken diken oldu cnm aman allah korusun bütüm bebişleriya yanık gerçekten çok kötü..
cnm suçlama kendini allahım nbüyüklerinden korusun
gittiğimiz dr bundan sonra kazalara karşı çokdaha dikkatli olun dedi bize..
ay inşallah işeyarar da nidam unutur cnm..
ama tepkisiz kalman şart..
hadi hayırlısı lsun cnm hakıınızda..
hayırlıysa olsun..
kızlar herkese günaydın uykusuz bigece geçirdik..
Tünaydın
oyyy negüzel okullar bitiyo ohhohh.:
Notlar nasıl bakyim:)
Bizimde o civarlar canim bazen 11saatte oluyo bakalim simdiden sonra duzene gircek ins.kızlar size bişey sorcam kuzularınız akşamdan sabaha kaç saat uyuo merka ettim. biz ortalama on saat uyuyoruz
Anladim canim sen yine firsat buldukca bildiklerini paylas bizimle cok faydali olucak ins.cnm ben özel eğitimciyim ama bu montesorileriyle ilgili bilgilerimin mesleğimle alakassı yok çok uzun zamndır araştırıyorum okuyorum seminerleri oluyo büyük şehirlerde
eşimde psikilojik danışman ve çocuklarla çalışıyo ve alanında çok iyidir onunda katkıları oluyo bana..araştırma merkezinde çalıştığım içinde çok fazla çocuk çok fazla sorunla karşılaştım ve çok okudum çok araştırdım çocuk gelişimi ve ve eğitimi üzerine..
günaydın hanımlar nasılsınız ben okulda cocukların notlarını verıyorum bı taraftan da sıze bakayım dedım cok sıkıldım
Ay sorma fatmacımya
kafamı kyosam uyuyacam sanki..
Ee ilk okul 1leri okutmak zordur dimi..
aksam olmaz simdi sana allah yardimcin olsun canim butun calisan annelerinde.
Tuvalet hakkindaki yaziyi bende okudum canim aklimda buinsun benimde ama benim daha niyetim yok kucuk benim oglum daha ya.
günaydın kızlar tunaydinnn diyeyim pardon:)
bgun yengemgil taşındı suan yerlesiyolar masal uyanınca yardıma gidicem
3çocuğu var küçük olan6aylık zor olur diye yardıma gidicem masal zptluk çıkarmaz bana
enazindan kizinin odasini hallederim kiyafet kitap oyunck falan yerlestirrim
mutfağına girmem artık masal biseyleri alır kirar falan diye
esimde nobette onunda eşi nobette oyuzden orda kalcam bakalım enguzel yani masalla uyucam:)
evdeyken hiç uyumuyorum biyere gidince bayiliyom onunla yatmaya inanın alışmış çocuğun düzenini bozarim diye e
evde yatmiyorum hiç :)
şimdi girdi yatağına sarıldı ayisina uyudu akşamda sutunu içip girip yatio bozmak istemiyom keyfini
yasemin masal9da yatiyo 8-9gbi kalkio gece uyanmio zaten yani11-12 saat deliksiz uyuo gündüz bu saatte yatio 2-3saat uyuyo
herkese günaydın kızlar özcanan gülden günaydın. nasılsınız. nilim uyutmamış güldenimi kıyamam nasıl akşam olucak. özcananım sen nasıl oldun cnm bende grip devam ne fena yaa bugün 4. gün tam gaz devam edio
Günaydın kızlar nasılsınız
Geçmişin ucunu bi kacirdim mi tutmak mumkun olmuyordün takip edemedim sizi. Herkes iyidir inşallah. Yasemin ozcanan nasıl oldunuz kızlar
Yasemin berra 9 12 saat arasi uyuyor ama cok uyaniyor tabi.
Gülden nil neden grip ilacı kullanamiyor canim
Berranin gece burnu tikaliydi hiril hiril rahat uyuyamadi kuzum. Acaba peditus versem mi diye düşündüm ilerlemeden
günaydın cnm bizde durumlar aynı grip devam.biz on saat civarı uyuyoruz cnm artık 3 kez filan uyanıo sıkıntısı yoksa. berra daha mı çok kalkıo ki. kuzum burnu tıkalıysa uyuyamaz tabi annesi. ama bizim dr miz peditus öksürüğe çevirebilio demişti cnm. bence verme ama çocuğunu en ii sen bilirsin tabi.keçiboynzu ver soğan suyu ver. eline limon ver:)
cnm günaydın nil havale geçirdiği için
malesef her ilacı kullanamıyo bundan sonra.
çünkü bazı ilaçlar havaleyi tetikliyo ..
Başka bi dr gidersekte nilin havale geçirdiğini mutlaka söylemememiz gerekiyo..
günaydın kızlar tunaydinnn diyeyim pardon:)
bgun yengemgil taşındı suan yerlesiyolar masal uyanınca yardıma gidicem
3çocuğu var küçük olan6aylık zor olur diye yardıma gidicem masal zptluk çıkarmaz bana
enazindan kizinin odasini hallederim kiyafet kitap oyunck falan yerlestirrim
mutfağına girmem artık masal biseyleri alır kirar falan diye
esimde nobette onunda eşi nobette oyuzden orda kalcam bakalım enguzel yani masalla uyucam:)
evdeyken hiç uyumuyorum biyere gidince bayiliyom onunla yatmaya inanın alışmış çocuğun düzenini bozarim diye e
evde yatmiyorum hiç :)
şimdi girdi yatağına sarıldı ayisina uyudu akşamda sutunu içip girip yatio bozmak istemiyom keyfini
yasemin masal9da yatiyo 8-9gbi kalkio gece uyanmio zaten yani11-12 saat deliksiz uyuo gündüz bu saatte yatio 2-3saat uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?