- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.601
Kizlar ben kaciyorum
cuma misafirim var pasamda uyudu
girusmek uzere
Plasebo paylastıkların cok yararlı bılgıler bız tam ortadan dalmısız sanırım:)
Yapabıldıklerımızı yapmaya calısırız bızde sen bu konuda baya bılgılısın..
Nıda hakkında yazmadın ama bana
uygun aslında çünkü düzen ve gruplama var ama üzerine yapıştırırsan daha faydalı olaiblir..
ikeadaki çocuk bölümü çogunlukla montesoriye göre ayarllanmış şeyler.. minik dolaplar minik eşyalar minik yataklar.. bu sistemde çocuk kendini devler ülkesinde gibi hissetmemeli evde kendi boyutuna uygun ve her odasında kendine ait şeylerin olduğunu bilmeli
ya işte çoook şey var diyorum ya hep yarım yamalak oluyo anlattıkalrım
DDDDDD çok güldüm cnm yazdığına
nida konusunda akşam yazıcam cnm sana eşimede bi danışayım acaba psikolojik bi tarafı olabilir mi die.. ama pek öyle durmuyo zaten yinede o bu konuda daha iyi bi yorum yapar die düşündüm akşam yazıcam inş. sana
Fıkırler ıcın sagol cnm
Masa sandalye kucuk mutfak onlarıda ıkeadan almıstık ama onlar oturma odasında hepsı odalarında olmasın dıye
bunuda ıyı yapmısız o zaman:)
Sen vaktın oldugunca anlat cnm bızı bılgılendırıyosun ıyıkı kasım annesısın:)
Gecmis olsun canim guzel bi surpriz olmus moral olmustur ins.ameliyatida guzel gecer dualarimiz sizinle.Selam kizlar kusura bakmayın yazamadim size.hic mersine geldik.cuma aksami cok cok cok sevindiler kv kp e supriz yapmistik kp pazartesi günü biyopsi oldu persembede ameliyatimiz olacak erdem bey dede amca ve babannesu ile cook mutlu hepinizi opuyoruz iyi geceler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gecmis olsun canim havalardan heralde bu hastaliklarda ya bikac gundur yagmurlu burasida belli olmuyo hic kac kere dolu yagdi bu mevsimde boyle pek olmazdi ama neyse Allahim herseyin iyisini bilir.Kız songül benim damat pek tatlı yaa ayak ayak üstüne atmış bi de
Ben almaya korktum bugün hala dişleri aciyo mu bilmiyorum o yüzden vermedim
Bu arada biz sümüklüyüz hala ailecekbaşka bi sıkıntımız yok en ağır geçiren benim çok fenayım ama rana iyi önemli olan da bu
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oyyy olur böyle köy kazaları cnm:
döndünüz demek hadi bakalım..
siz kalıcakmısınız orda cnm.
inşkpnin sonuçlarıda iyi olur allah yardımcısı olsun..
cnm çok geçmiş olsun hepinize
aman ranacık hasta olmasında ..
günaydın kızlar
yaaa yine geçmiş yok ama olmuyoki böyle..
ay burda bir yağmur yağıyo anlatamam
sanki kasım aralık ayındayız..
Duse kalka eglendik canim sorma devamini eve saklamisiz.herkese günaydın kızlarrrr... nasılsınız. bizde durumlar aynı özcananaım aynı kaderi paylaşıyoruz cnm ama biz biraz daha şanslıyız evde sadece ben giribim hemde fena halde. geçmiş olsun sizede cnm. ranama geçmesin inş. songülll be-niii kız yumurtlamaya kadar gitmiş olay gözümü korkuttunuz heee bizim ilki hemencik oldu ya ben hiç bilmiom o konuları:18: fatmacım eren düşmüş cnm geçmiş olsun ama eğlenmiş ne güzel:) güldenim nasılsın tatlım nilim nasıl
Dustuk gagalandik yandik kapiya parmagimiz sksti cook canim koye gitmek yaramadi busefer canim.günaydın kızlar
yasemin ve ozcanan hastalık devam demek Rabbim şifa versin sizlere ins
egitimlere baslamissiniz ne güzel yanlız yasemin senin bant aktiviteni anlayamadım ben nasıl oluyor
fatma eren düşmüş canım ama çok şükür bişey yokmus sevindim eglenmye devam
betül ne mutlu olmuslardir kim bilir adama da moral olmuştur ins güzel sonuçlar alirsiniz
bana kalsa biraz daha var cnm üç yaş iidir diyorum ama eşim geç bile kaldığımızı düşünüyo. başımın etini yiyip duruyo:) yaş geçio dio haksızda değil... tabi bunu ona söylemiyorum:)
Gecmis olsun canim guzel bi surpriz olmus moral olmustur ins.ameliyatida guzel gecer dualarimiz sizinle.
Gecmis olsun canim havalardan heralde bu hastaliklarda ya bikac gundur yagmurlu burasida belli olmuyo hic kac kere dolu yagdi bu mevsimde boyle pek olmazdi ama neyse Allahim herseyin iyisini bilir.
Sagol canim basladik kazalara geriside geliyo anlamadimki neden boyle oluyo bide ben yaktim xocugun parmaklarini ya cok uzuluyorum ama bidaha dikkat edicem daha cok ins.bidaha olmaz.
Dogru demissin canim masallah tombalak biseymis bebek.benicim
halamın torunuvar almanyada oturuyo evli
2. çocuğu oldu
yanlız bebek 57 santim 4 kilo 700 gıram doğmuş hastaneden okula gidecek hey maşallah dedim:
İyi olmaniza cok sevindim canim tekrar hosgeldin evine bende merak ediyodum neyseki kotu bisey yokmus.kızlar merhaba
uzun bir aradan sonra hepinize kucak dolusu sevgiler...
taşındığımızdan beridir giremiyorum uzun bir süre internet bağlantısı sıkıntı oldu taşındığımız evde ... daha yeni çözüldü ben de o arayı master işlerini halletmekle geçirdim. umarım hepiniz iyisinizdir. haliyle geçmişi okuyamadım.
bebişleriniz nasıl? gelişmeleri nasıl?konuşmaları nasıl?
Kızlar eğitim vardı yemi bitti be ben şimdi ebe gidirorum kuzumu çok özledimmm 😞😣
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ah cnm kıyamam sıcak sıcak nasıl yemıskı onu annesı
Kazazede oldu desene yavrucak devamı gelmesın ıns..
Benicim senin ciplak prenses napiyo ya cok komik ama bi okadarda can skcidir senin icin peki seyi merak ettim sen ona ne giydiriyosun normaldede cikariyo zibin falan giydiriyosan nasil cikariyoki alttan cit citlari acip yukardanmi cikariyo napiyo asagi dogruda indiremez heralde.
İns.ise yarar canim yoksa cok zorya nidayada masallah napip edip cikariyo yani.Sımdı soyle fatmacım:)
Eger tulum gıydırırsem bacak kısmından acamıyo boyundan asagı ındırerek cıkartıyo sonra zıbının cıtcıtını acıp bezını cıkarıyo zıbın kalıyo ustte
Pıjama gıydırmıssem altını cıkarıyo aynı sekılde ustten eger kolları cıkarabılırse cıkarıyo yoksa ust kalıyo:)
Plasebo yazmıs sagolsun bakalım cıkaramıyacagı kıyafetı gıydırmeye devam unutana kadar bıde tepkısız olmak zorundayım:)
Gecmis olsun canim guzel bi surpriz olmus moral olmustur ins.ameliyatida guzel gecer dualarimiz sizinle.
Gecmis olsun canim havalardan heralde bu hastaliklarda ya bikac gundur yagmurlu burasida belli olmuyo hic kac kere dolu yagdi bu mevsimde boyle pek olmazdi ama neyse Allahim herseyin iyisini bilir.
Sagol canim basladik kazalara geriside geliyo anlamadimki neden boyle oluyo bide ben yaktim xocugun parmaklarini ya cok uzuluyorum ama bidaha dikkat edicem daha cok ins.bidaha olmaz.
Kizlar bugun esim is gorusmesine gitmisti ins.olur orasi ya daha onceki mudurmu sefmi neyse onun calistigi fabrikaya gidip onunla gorustu baya olumlu maasi calisma saatleri ayni olucak yine kendi isini yapicak esim ins.olur ya dua edin sizde nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?