2012 kasım bebekleri büyüyor..

DDDDDD çok güldüm cnm yazdığına

nida konusunda akşam yazıcam cnm sana eşimede bi danışayım acaba psikolojik bi tarafı olabilir mi die.. ama pek öyle durmuyo zaten yinede o bu konuda daha iyi bi yorum yapar die düşündüm akşam yazıcam inş. sana

Fıkırler ıcın sagol cnm
Masa sandalye kucuk mutfak onlarıda ıkeadan almıstık ama onlar oturma odasında hepsı odalarında olmasın dıye
bunuda ıyı yapmısız o zaman:)
Sen vaktın oldugunca anlat cnm bızı bılgılendırıyosun ıyıkı kasım annesısın:)

öyle ama bu montessorı cok ınce bı cızgıde ızlenmesı gereken bır yol var ve hep sureklılık ıstıyo sanırım
Acıkcası ıkı bıdıkla duzenlı bır sekılde yapabılırmıyım bılemıyorum ama elımden geldıgınce uygulamaya calısıcam:)
Yorumlarınızı merakla beklıyorum:)
Bende kızlar uyurken ıslerı halledeyım gorusuruz kızlar

Herkese cok twsekkur ederim arkadaslar kusura bakmayin cok gecmis yapamıyorum gelen giden vs yogun geçiyo cok sicak burasi yaniyo resmen ortalik kp iyi sukur ağrıları sıkıntılari var ama pasam iyi ediyo dedesini yarin sabah 8 de burda.olu. demis dr bakalim dua edelimde sıkıntı cikmasin ameliyat basarili geçsin eger.sıkınti çıkmazsa 4 saate birakirim demis ins cikmaz da hemencik eve döner babam boyle bizden haberler opuyoru sizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar eğitim vardı yemi bitti be ben şimdi ebe gidirorum kuzumu çok özledimmm 😞😣

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi aksamlar kizlar bugun giremedim halilari yolladik yikamaya bende supurge silme falan yaptim isler birikti ya ama yine moralim bozuldu benim ya erenle ikimize makarna yapmistim erene tabaga koydum sicak diye biraz bekledi sonrada biraz yogurt koydum karistirdim tadina baktim ilik gibiydi sonra ereni oturttum salincagina onunede tabagi koydum yesin diye ben gittim islerimi halletmeye bisure sonra geldim son iki makarnayi yedi bi baktim parmaklari burusuk gibi sonra dikkatli baktim off yanmis parmaklari kabardi sonra makarnalari tuttugu 3parmagi yanmis kabardi cok uzuldum ya cocugun bide koyde yanan elinin parmaklariydi yavrum hicte aglayip sesi cikmadi heralde anlamadi sicak oldudunu tenide hassas hemen kabarivermis.:-(

Bu sabahta 5e dogru uyandi sut icirdim yatti bende gittim yattim ama uyandi sonra bidahada ne yaptiysam uyumadi ya en son babasi aldi gittiler oturma odasina ben uyudum uyaninca saat 9bucuktu gittim hemen erenle babasi koltukta yatiyo eren uyuyakalmis yavrum ya esim kalkti ben yattim erenle uyuduk ben robot gibi uyudum tabi sonra saat 11i gecmisti gittim kahvalti hazirladim esimle oturduk basladik ereni uyandirmaya kiyamadim erende 12yi ceyrek gece uyandi tabi ogle uykusu yapmadi aksam yemeginden sonra esim terasa cikti erende koltukta yatiyodu reklam izliyodu orttum ustunu ciktim odadan kisa sure sonra bi geldim uyumus saat 8e ceyrek kala falan uyumus yavrum kiyamamya simdi nezaman uyanir onu bilmiyorum iste bakalim napcaz.

Gecmis olsun canim guzel bi surpriz olmus moral olmustur ins.ameliyatida guzel gecer dualarimiz sizinle.
Gecmis olsun canim havalardan heralde bu hastaliklarda ya bikac gundur yagmurlu burasida belli olmuyo hic kac kere dolu yagdi bu mevsimde boyle pek olmazdi ama neyse Allahim herseyin iyisini bilir.

Sagol canim basladik kazalara geriside geliyo anlamadimki neden boyle oluyo bide ben yaktim xocugun parmaklarini ya cok uzuluyorum ama bidaha dikkat edicem daha cok ins.bidaha olmaz.

Duse kalka eglendik canim sorma devamini eve saklamisiz.
Hastalik calismak zordur canim yine iyi idare ediyosun gecmis olsun sana tekrar grip tozu icte toparla canim kendini boyle zorlaniyosundur.
Dustuk gagalandik yandik kapiya parmagimiz sksti cook canim koye gitmek yaramadi busefer canim.
bana kalsa biraz daha var cnm üç yaş iidir diyorum ama eşim geç bile kaldığımızı düşünüyo. başımın etini yiyip duruyo:) yaş geçio dio haksızda değil... tabi bunu ona söylemiyorum:)

Esin kac yasindaki canim bende agustosta 24olucam ama esim 31 yasinda ben yinede hemen ikinciyi istemiyorum tabi Allah nasip eder o ayri.Biz erenle bile duzenimizi daha yeni kuruyoruz simdi ikinci olursa bilmiyorum yani ben biraz yas aralari olsun istiyorum yani eren kendini bilicek yasa gelsin 4-5gibi olabilir yinede bellimi olur birden bebek ozlemi duyabilirim.

Ah cnm kıyamam sıcak sıcak nasıl yemıskı onu annesı
Kazazede oldu desene yavrucak devamı gelmesın ıns..

benicim
halamın torunuvar almanyada oturuyo evli
2. çocuğu oldu
yanlız bebek 57 santim 4 kilo 700 gıram doğmuş hastaneden okula gidecek hey maşallah dedim:
Dogru demissin canim masallah tombalak biseymis bebek.
İyi olmaniza cok sevindim canim tekrar hosgeldin evine bende merak ediyodum neyseki kotu bisey yokmus. konusma konusuna takilma bence erende mesela ben bisey dedigimde onunda soylemesini istedigimde dikkatle dinliyo beni ama az duydugu yada ilk kez duydugu biseyse soylemiyo ama cok dikkatle dinliyo bence onlar toptan konusmaya basliycak merak etme.
Kızlar eğitim vardı yemi bitti be ben şimdi ebe gidirorum kuzumu çok özledimmm 😞😣

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy calisanlar icin ne zor canim ya o saatte eve gidip yavrunu goruceksin cok az zaman kaliyo ins.ilerde telafi edersiniz.

Ah cnm kıyamam sıcak sıcak nasıl yemıskı onu annesı
Kazazede oldu desene yavrucak devamı gelmesın ıns..

Amin canim devami gelmez ins.yoksa cok kafaya takarim artik zaten simdi bile aklimdan cikmiyo.Ben tadina baktim sicak degildi heralde yiyebilecegi gibiydi ama eliyle tutunca ilk aldiklarimi sicakti acaba tenide korpe olunca etkilendi heralde hep ben hazirlarim yemegini olmamisti boyle bisey ama nasil oldu anlamadim.:-(

Benicim senin ciplak prenses napiyo ya cok komik ama bi okadarda can skcidir senin icin peki seyi merak ettim sen ona ne giydiriyosun normaldede cikariyo zibin falan giydiriyosan nasil cikariyoki alttan cit citlari acip yukardanmi cikariyo napiyo asagi dogruda indiremez heralde.

Plasebo paylastigin oneriler bilgiler cok guzel canim cok sagol bende eren icin kendim biseyler yapmak istiyodum hem kendim yapayim hem egitici olsun diyodum senin anlattiklarin ve montesorri tam ustune geldi bende su islerimi haledeyim once arastiricam ona gore yapicam ayrica o dergiden bende almak istiyorum ama yarindan itibaren ceviz gibi buyuklerden ve aktarmalardan baslaticam zaten normaldede cok seviyo ne bulsa oyle aktarmalar yapiyo sadece aktarma aslinda ama cok hosuna gidiyo.
Bide senin meslegin neydi senin hakkinda bilgide yok.

Cvr sagol canim bu aralar hep kazalar yasiyoruz ins.bidaha olmaz.
Bu aralar bende yogunum ya su isleri halledelim tekrar gelelim ins.

Sımdı soyle fatmacım:)
Eger tulum gıydırırsem bacak kısmından acamıyo boyundan asagı ındırerek cıkartıyo sonra zıbının cıtcıtını acıp bezını cıkarıyo zıbın kalıyo ustte
Pıjama gıydırmıssem altını cıkarıyo aynı sekılde ustten eger kolları cıkarabılırse cıkarıyo yoksa ust kalıyo:)

Plasebo yazmıs sagolsun bakalım cıkaramıyacagı kıyafetı gıydırmeye devam unutana kadar bıde tepkısız olmak zorundayım:)

Kizlar bugun esim is gorusmesine gitmisti ins.olur orasi ya daha onceki mudurmu sefmi neyse onun calistigi fabrikaya gidip onunla gorustu baya olumlu maasi calisma saatleri ayni olucak yine kendi isini yapicak esim ins.olur ya dua edin sizde nolur.

İns.ise yarar canim yoksa cok zorya nidayada masallah napip edip cikariyo yani.
Esim geldi cikayim ben canim sonra gorusuruz ins.iyi geceler.

Biz doğalgazı açtık o kadar soğudu hava anlamadım valla habire yağmur ama bugün daha iyiyim hafta sonu sınav var ve merkez yağışlı gökgürültülü hemde şu sınav bi bitseydi
Geçmiş olsun ya çok üzüldüm çok şükür bunada canım kazalar hep var bugün rana nerdeyse çaydanlıga oturuyordu zor kurtardık ama yüzüm uyuştu korkudan

Kizlar bugun esim is gorusmesine gitmisti ins.olur orasi ya daha onceki mudurmu sefmi neyse onun calistigi fabrikaya gidip onunla gorustu baya olumlu maasi calisma saatleri ayni olucak yine kendi isini yapicak esim ins.olur ya dua edin sizde nolur.

Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun canım bu iş baya iyi herhalde inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…