- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.661
sağolun kızlar cevap verdiğiniz için. demek ki hepsi aşağı yukarı aynı uyuyo. hepsine maşallah:) özcanananım gerçekten çok zro. bende de vardı o ikici dediğin benim ki bitti çok şükür he he ondan bari kurtuldum:)
Ya meryem ben ise basladigimdan beri bnm tshirtlerime baglanmus durumda. Uyurken mutlaka ona sarilip uyuyo yanında ben olsam da degisen bisey olmyyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kız özcenanım
dikkat ette buraya yazıcam diye
hakimi falan yazma ha ha haha
n söylediklerini yazareken.
2012 kasım bebekleri
Günaydın bayanlarrrrr.....
Fatmscm hayırlı olsun eşinin isi.erkegin evde durmasi kötü gercekten)meryem de oyle ya cok üzüldük ikimizde ama simdi daha iyiyiz sadece tsihrt kaldi..ama huyu cok degisti ya hic dinlemiyi beni.eskuden dur diyodm duruyodu simdi bana misin demiyo.kv simartti baya ama nasil duzelck bilmiyorum. Aksambi arkadasa gittik onunda 15aylik bi kizi var cocugun elinden tüm oyuncaklarınialdi vermiyo bi kac kez ittirdi falan moralm cok bozuk yani....siznkilern davrsnslari nasil
Simdi gorumcem de bizde bi haftaligina geldi ikiye bir ayağına yatırıp salluyo kac kez dedim abla alıştrma diye yok yok bisey olmaz deyip devam ediyor. Dun yine salladi bende sesm kızgın ckmis herhalde sallama abla dedim dunden beri surati asik. Allahm yaa sanki ben cocugumn kötülüğünu istermsm gibi
Simdi gorumcem de bizde bi haftaligina geldi ikiye bir ayağına yatırıp salluyo kac kez dedim abla alıştrma diye yok yok bisey olmaz deyip devam ediyor. Dun yine salladi bende sesm kızgın ckmis herhalde sallama abla dedim dunden beri surati asik. Allahm yaa sanki ben cocugumn kötülüğünu istermsm gibi
Meryem eline bardagi alip kendisi icmk istiyo ama iki yudum iciyo kalanini bilerek ve isteyerek yere döküyor. Dün vermdm bende eline yere döküyorsn annem olmaz diyorm kv ver kizima ağlatma diye araya giriyo
Günaydın bayanlarrrrr.....
Fatmscm hayırlı olsun eşinin isi.erkegin evde durmasi kötü gercekten)meryem de oyle ya cok üzüldük ikimizde ama simdi daha iyiyiz sadece tsihrt kaldi..ama huyu cok degisti ya hic dinlemiyi beni.eskuden dur diyodm duruyodu simdi bana misin demiyo.kv simartti baya ama nasil duzelck bilmiyorum. Aksambi arkadasa gittik onunda 15aylik bi kizi var cocugun elinden tüm oyuncaklarınialdi vermiyo bi kac kez ittirdi falan moralm cok bozuk yani....siznkilern davrsnslari nasil
Meryem eline bardagi alip kendisi icmk istiyo ama iki yudum iciyo kalanini bilerek ve isteyerek yere döküyor. Dün vermdm bende eline yere döküyorsn annem olmaz diyorm kv ver kizima ağlatma diye araya giriyo
Herkesee gunayydinnn kizlar nasilsiniz cok sukur biu iyiyiu efeyle yatak sefasi yapiOruz suan
hoşgeldin cnm iyiyiz siz nasılsınız?
eşin nasıl nededi dr geçen sorduk ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?