2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ya meryem ben ise basladigimdan beri bnm tshirtlerime baglanmus durumda. Uyurken mutlaka ona sarilip uyuyo yanında ben olsam da degisen bisey olmyyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şimdi duruşmadan yazıyorum yapıştım koltuğa düşün halimi

Ya meryem ben ise basladigimdan beri bnm tshirtlerime baglanmus durumda. Uyurken mutlaka ona sarilip uyuyo yanında ben olsam da degisen bisey olmyyo

Ay kiyamam ben ona ya bide tsortlerinle uyuyo demek canim benim demek annesinden ayrilmak cok uzmus kizimizi.

Kız özcenanım
dikkat ette buraya yazıcam diye
hakimi falan yazma ha ha haha
n söylediklerini yazareken.
2012 kasım bebekleri

ayıpsin yazar miyim bugünkü duruşmalar çok yorucu ve üzücüydü ölümlü trafik kazası vardı ölen yeni nikah kiymis düğün olacak diye gelmiş arkadaşlarıyla yol kenarında içmişler nişanlısı aramış telde konuşurken yola çıkmış birden araç çarpmış ölmüş çarpanda alkollü kaçmış bi de korktum dedi bugün gerçi ama nişanlısı falan gelmişti kız duruşmaya girerken ağlamaya başladı çıkıncaya kadar ağladı o kadar da güzel :-( çok üzüldüm ya canım çıktı yazacam diye neyseki bitti

İyi geceler kizlar hani size bahsettigim esimin isi vardiya ordan aradilar bakalim yarin gidicek ne gerekiyosa onlari ogrenicek ins.ise basliycak bakalim hayirlisiyla bi baslasaydi en azindan geldigi konumu kaybetmeden yeni ise giricek buda bizim icin en iyi olani sadece busene yillik izin kullanamaz heralde oyle dedi esim ama bunada sukur bakalim hayirlisiyla bi baslasinda gerisi hallolur.
(Bu arada evdende gitsin artik esim kizlar boyle olmuyo zaten stresten surekli bana sariyodu evde bi tasarruf diyodu her firsatta bide orasi pis burasi pis gibisinden laf carpiyodu adam bosta kalinca bana sariyodu en sonunda kustum bende kizdim oda diyodu stresten yapiyorum en yakinimda sen varsin sana patliyorum sende beni anlamassan kim anlar falan dedi oyle konustuk baristik ama en guzeli ise baslamasi ins. ozaman hersey yoluna giricek.)

özcenanım ayy çok fena oldum okuyunca ya inş allah sabır versin gerçekten çok zor bi durum..

fatmacım hayırlısı olsun çok sevindim eşinin işe başlamasına
ay evetya bencede erkekler evde olmasın herşeye karışıyolar..
benim eşim memur olduğu için hafta sonu evde ben bazen diyorum sen git hafta sonuda çalış diye..
kızlar günaydın herkese:
ama ama yine geçmiş yok hatta bıraktığım sayfada
yaaa gelin arada yazın bikerede olmaza haberdar edin bizi..

Günaydın bayanlarrrrr.....

Fatmscm hayırlı olsun eşinin isi.erkegin evde durmasi kötü gercekten)meryem de oyle ya cok üzüldük ikimizde ama simdi daha iyiyiz sadece tsihrt kaldi..ama huyu cok degisti ya hic dinlemiyi beni.eskuden dur diyodm duruyodu simdi bana misin demiyo.kv simartti baya ama nasil duzelck bilmiyorum. Aksambi arkadasa gittik onunda 15aylik bi kizi var cocugun elinden tüm oyuncaklarınialdi vermiyo bi kac kez ittirdi falan moralm cok bozuk yani....siznkilern davrsnslari nasil

cnm günaydın bu tarz durumlarda sakin olacaksın anlatacaksın sabırla:
gerekirse o ortamdan uzaklaştıra bilirsin birkaç dakika tekrar edersen eve gideriz diye bilirsin..

Ay bilmiyorum guldenm ya aslunda sevmek de istedi diger cocugu yanağını oksuyo onunda disler geliyoms yanağına dokununca basluyo. Aglamaya

Simdi gorumcem de bizde bi haftaligina geldi ikiye bir ayağına yatırıp salluyo kac kez dedim abla alıştrma diye yok yok bisey olmaz deyip devam ediyor. Dun yine salladi bende sesm kızgın ckmis herhalde sallama abla dedim dunden beri surati asik. Allahm yaa sanki ben cocugumn kötülüğünu istermsm gibi

sibelcim bak attığım yazılarda ghelişim yazılarda da vardı bu olay oyüzden sakin olucaz
zaten dr sordum bugibi durumlarda ne yapa bilirm diye
sakin olucaz dedi
hatta birazdaha büyüdüğünce yaparlarsa ordan alıp eve getire biliriz anlamaları için
ama sakinliği hiç bırakmıyoruz..

Meryem eline bardagi alip kendisi icmk istiyo ama iki yudum iciyo kalanini bilerek ve isteyerek yere döküyor. Dün vermdm bende eline yere döküyorsn annem olmaz diyorm kv ver kizima ağlatma diye araya giriyo

istediikadar kızabilir sibelcim bu çocuk senin ve ne olup olmıyacağına sen karar verebilirsin
ayrıcada
sonuçta sallanmyan bi çocuğu sallamak nedemek
hayret bişeyyaa..

cnm nilde döküyodu halada zaman zaman özellikle
döküyo
ama öyle öyle alışıyolar
şuanda mesela ayranıda döküyoruz mutlaka
ama izin veriyorum ben öyle öyle öğrenecekler sibelcim
mükemmel bi anne olamayız..

Gunaydin canimm nasilsin iyimisiniz kendini bukadar cok uzmedi kasma bence bunlar daha bebek yapma desen bile anlamiyorlar ben efeye 10 kere diyorum televizyona cikma diye dinlemiyor cikiyor ve biraktim artik cikiyor oturuyor 2 dakika durup iniyor birakalimda cocuklarda cocuklugu yasaasinlar

Herkesee gunayydinnn kizlar nasilsiniz cok sukur biu iyiyiu efeyle yatak sefasi yapiOruz suan

hoşgeldin cnm iyiyiz siz nasılsınız?
eşin nasıl nededi dr geçen sorduk ama..

Canim esin sizin icin hakkinizda hayirlisi olsun is hayirliysa olsun erkegin evde durmasi gercekten zor ama bazen yapacak birseyimiz olmuyor

hoşgeldin cnm iyiyiz siz nasılsınız?
eşin nasıl nededi dr geçen sorduk ama..

Hosbulduk canimm bizde iyiyiz allaha sukur sukur pazar tesi kontrole gittik canim bazi dikisleri cikartti doktor ay o sira esim bayildi okadar korktummmmki anlatamamm tansiyon u dusmus.
Uc hafta sonra tekrar gidecegiz alci degisecek bide rontgen falan heesey iiyiyse platinleri cikaracak cnm bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…