- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.701
cumaniz mübarek olsun arkadaşlar
elif gece ateşlendi atesi bi düştü bi çıktı sabahta biraz vardı şimdi iyi cok şükür ama pek keyfi yok
gece de atesi dusecekmi yine cikacakmi diye uyuyamadigim için ben de çok yorgunum ins biraz uyursa bende dinlenecegim
betül geçmiş olsun kp iyiymiş ins daha iyi olur
gülden bende Alcam o dergiyi ins
fatma eşinin yeni işi hayırlı olsun
dilek esin daha iyiymiş çok sevindim diğer kont de iyi sonuçlar çıkar ins
Gecmıs olsun cnm neden olduki? Disten falan mi acaba ins tekrar etmez..
cumaniz mübarek olsun arkadaşlar
elif gece ateşlendi atesi bi düştü bi çıktı sabahta biraz vardı şimdi iyi cok şükür ama pek keyfi yok
gece de atesi dusecekmi yine cikacakmi diye uyuyamadigim için ben de çok yorgunum ins biraz uyursa bende dinlenecegim
betül geçmiş olsun kp iyiymiş ins daha iyi olur
gülden bende Alcam o dergiyi ins
fatma eşinin yeni işi hayırlı olsun
dilek esin daha iyiymiş çok sevindim diğer kont de iyi sonuçlar çıkar ins
Gunaydin canimm nasilsin iyimisiniz kendini bukadar cok uzmedi kasma bence bunlar daha bebek yapma desen bile anlamiyorlar ben efeye 10 kere diyorum televizyona cikma diye dinlemiyor cikiyor ve biraktim artik cikiyor oturuyor 2 dakika durup iniyor birakalimda cocuklarda cocuklugu yasaasinlar
sağol canım dişlerini çıkarttı neden oldu bilmiyorum canım ya dün dilinde aft gördüm belki onla bağlantılı birşeydir
Hayırlı cumalar kızlar. Geçmiş okuyamadim inşallah herkes iyidir.
Tatil güzel geçiyor. Hepınızı çok özledim
Hayirli Cumalar arkadaslar Allahim butun skntilarimizi gidersin ins.
Eren dun ogle uykusunu biraz az uyumustu aksamda 9u geciyodu uyuttum sabahta 9bucukta uyandi masallah guzel uyudu.
Bide ust kopek disleri cikmisti dun farkettim altlarida cikmis altlari normalde goremiyodum ama onlarda coktan cikmis bile neyseki bizimde 16 disimiz var artik cok sukur.
İslerimi halledeyim gecmiside okuyup gelirim.
cnm çok geçmiş olsun hadi ins bundan sonrasıda kolay geçer..
Benim için
ay tekrar sağol plesebu..
özellikle
sağol cnm maşallah erene güzel uyumuş bizi yine bu ara uykumuz yok
kızlar plesebunun dediği meraklı çocuk dergisine ben üye oldumyıllık
hemde elektironik olarakta görüyosun.
çok iyi oldubu
Hayırlı cumalar fundacım tatilin güzel geçmesine çok sevindim.. tadını çıkar iyicene benim yerime de :)
Sagol canim bi ise baslasada duzenimiz tekrar geri gelse boyle olmuyo.özcenanım ayy çok fena oldum okuyunca ya inş allah sabır versin gerçekten çok zor bi durum..
fatmacım hayırlısı olsun çok sevindim eşinin işe başlamasına
ay evetya bencede erkekler evde olmasın herşeye karışıyolar..
benim eşim memur olduğu için hafta sonu evde ben bazen diyorum sen git hafta sonuda çalış diye..
kızlar günaydın herkese:
ama ama yine geçmiş yok hatta bıraktığım sayfada
yaaa gelin arada yazın bikerede olmaza haberdar edin bizi..
Sagol canim bugun gerekli islemleri yapicak hafta ici belki pazartesi baslar ins.Günaydın bayanlarrrrr.....
Fatmscm hayırlı olsun eşinin isi.erkegin evde durmasi kötü gercekten)meryem de oyle ya cok üzüldük ikimizde ama simdi daha iyiyiz sadece tsihrt kaldi..ama huyu cok degisti ya hic dinlemiyi beni.eskuden dur diyodm duruyodu simdi bana misin demiyo.kv simartti baya ama nasil duzelck bilmiyorum. Aksambi arkadasa gittik onunda 15aylik bi kizi var cocugun elinden tüm oyuncaklarınialdi vermiyo bi kac kez ittirdi falan moralm cok bozuk yani....siznkilern davrsnslari nasil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Simdi gorumcem de bizde bi haftaligina geldi ikiye bir ayağına yatırıp salluyo kac kez dedim abla alıştrma diye yok yok bisey olmaz deyip devam ediyor. Dun yine salladi bende sesm kızgın ckmis herhalde sallama abla dedim dunden beri surati asik. Allahm yaa sanki ben cocugumn kötülüğünu istermsm gibi
Aa hadi ya bizde erene bu yaz sisme havuz alicaktik bi bakayim netten bime gelen urunlerde kaliteli oluyo.bimede bugün şişme havuz,bebek simidi filan gelmiş alacak olan varsa haberi olsun...
Aa hadi ya bizde erene bu yaz sisme havuz alicaktik bi bakayim netten bime gelen urunlerde kaliteli oluyo.
Sagol canim ins.bu is daha iyi olur bakalim esimde istiyodu bu isi ins.memnun kalir oda artik is yeri skntisi olmaz.Canim esin sizin icin hakkinizda hayirlisi olsun is hayirliysa olsun erkegin evde durmasi gercekten zor ama bazen yapacak birseyimiz olmuyor
Gecmis olsun canim esin icin zordur tabi ama zamanla alisir ins.eskisinden daha sagliki olur.Hosbulduk canimm bizde iyiyiz allaha sukur sukur pazar tesi kontrole gittik canim bazi dikisleri cikartti doktor ay o sira esim bayildi okadar korktummmmki anlatamamm tansiyon u dusmus.
Uc hafta sonra tekrar gidecegiz alci degisecek bide rontgen falan heesey iiyiyse platinleri cikaracak cnm bakalim
Bende sizi seviyorum canim efeyi op eren ve benim icin.Gulden fatma ve nutraks sizide seviyoruz tabikiii
Günaydın kizlar haber vermek icin girdim babam dun ameliyat okdu basarili gecti şükür aksaminda taburcu ettiler geldi sukurler olsun iyi artik kemoterapi görecek nuna şükür biz pazar.donecez Allah nasip ederse opuyorun sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?