2012 kasım bebekleri büyüyor..

Herkese mutlu gunler hayırlı cumalar arkadaslar

Guldeeennn cnm bugun yasmınde yokmus hepten öksuz kalmıssın
Nasılsın bakalım oh ne guzel nıle yenı etkınlık dergılerı gelmıs gule gule vakıt gecırın:)
Kızlar herkes ıyıdır umarım
Bızde yogunuz bu aralar akrabamızın dugunu var bu aksam kınaya beyzayla gıdıcez nıdaya babası bakacak:)
yarın dugune aılecek gıdıcez ıns

Beysal tekrar gecmıs olsun cnm hersey yolundaymıs sukur Allah bıdaha yasatmasın kemoterapıyıde hayırlısıyla gecırır ıns

Dılekcım hersey yolundaymıs sevındım kuzular dakka durmuyo artık ama saglıklı olsunlarda gerısı önemlı degıl
Esınde daha olcak ıns..

Sıbel meryemcık senı özluyo kuzucum ondan bırakmıyo demek senın esyaları
Hersey onlar ıcın cnm ne yapcan
Görumcende karısmayıversın cnm herseye ınsan bıyere kadar sabreder..

Fatma esının ısı oluyo galıba sevındım sızın adınıza hadı ıns bakalım:)

Gecmıs olsun cnm neden olduki? Disten falan mi acaba ins tekrar etmez..

Hayırlı cumalar kızlar. Geçmiş okuyamadim inşallah herkes iyidir.
Tatil güzel geçiyor. Hepınızı çok özledim

geçmiş olsun canım ya ne kadar oldu ateşi...gerçekten ateşli olmasındansa sümüklü olmasını tercih ederim ben rana 4 gün ateşliydi çok üzüldüm geceleri uyku da yok.. şimdi sadece fukara sümüğümüz kaldı yapıştı mı çıkmayan cinsten :) inşallah siz çarçabuk atlatırsınız canım ya

canım çok geçmiş olsun inşallah eşin tez zamanda ayağa kalkar biz de seni çook seviyoruz :)

aynen ya ben de yapma dediğim zaman gözümün içine baka baka yapacağını yapıyo.. biberonu ters çevirmeye bayılıyo mesela ama bunu benim yanımda yapmıyo içermiş gibi odadan çıkıyo yatakodasına gidip dolabın kenarına siniyo orda ters çeviriyo.. önce izliyorum görünmeden etrafına bakarak yapıyo geliyo muyum gelmiyo muyum die.. sonra sakince içeri girip ranacım napıyosun annem diyorum hemen biberonu içmeye devam sanki o döken rana değil.. çok üçkağıtçı

sağol canım dişlerini çıkarttı neden oldu bilmiyorum canım ya dün dilinde aft gördüm belki onla bağlantılı birşeydir

ooyy kıyamam yaa bak pamuğa karbonat sür o yere hemen geçiriyo biraz ağlayacak ama tekrar etmez inşallah sonuçta hiç bişey de yemiyolar böyle olduğu zaman Allah yardımcın olsun canım..

bu arada biz hala aşı olmadık hastalıktan dolayı haftaya çarşamba aşı olacak tabi benim içimde ağı gibi tasa

Hayırlı cumalar kızlar. Geçmiş okuyamadim inşallah herkes iyidir.
Tatil güzel geçiyor. Hepınızı çok özledim

Hayırlı cumalar fundacım tatilin güzel geçmesine çok sevindim.. tadını çıkar iyicene benim yerime de :)

Son düzenleme:

tebrik ederim saymayı başarmışsın ben hala 14 biliyorum arka taraflardan gelenler var ama hayatta açıp baktırmıyo hele bi dene yakaladğı yerde ısırıyo dün eşimin parmağını ısırdı koptu sandık garibimin sesi de çıkamadı.. benim bacakta iki morluk diş ve kan oturmluşluk var.. hala dişten dolayı ısırıyo.. bi de sinirlenince.. yapma dediğime ve ya neden yemiyosun annem dediğime sinirleniyo ve vuruyo bana ben de sesimi çıkarmıyordum her zaman ama geçen canımı acıttı ben de annelere vurulmaz çok ayıp çok üzüldüm dedim geldi bacağımdan ısırmaya çalıştı ama annecim hadı barışalım dedim çok şükür ısırmadan barıştık.. hemen barışıyo kin huyu yok ama sinirlenince hiç acımıyo bu ısırma huyundan nasıl vazgececez bilmem.. arada gelip annem diye bacağıma yaslanınca bile korkuyorum ısıracak diye

rica ederim cnm ne demek
2 yaşına gelsinler daha güzel aktiviteli dergiler abonelikler var..
hatta şimdiden üye olunabilecek bi dergi daha söyleyebilirim ama o biraz pahalı.. maddi durumu elveren arkadaşlar üye olup araştırabilirler çok faydalandığını yazan yorumlar okumuştum ama kendim görmedim üyede değilim

isteyen burdan inceleyebilir
http://www.adimadim.com/

bizdede suluğu boşaltma durumu var sehpanın üstüne.eline sulkuğu alınca içiyodu bi yudum sonra hemen bastırıyodu sehpaya.. ilk zamn hemen elinden aldım suluğu ulaşamayacağı bi yere koydum epey ağlıyodu böyle yapınca şimdi alıyo eline izin ister gibi bakıyo bana bir tane dök oğlum diyorum azıcık bi damla damlatıyo suluğu getirip bana veriyo koşa koşa sehpaya gidip o bi damla suyla oyunuyo o arada bende tekrar kaldırıyorum..

Sagol canim bi ise baslasada duzenimiz tekrar geri gelse boyle olmuyo.
Sagol canim bugun gerekli islemleri yapicak hafta ici belki pazartesi baslar ins. Meryemdeki degisikligin birazi normalde ama bitaraftanda kv.simartmis gercekten her istedigini veriyosa yapiyosa o cocugada oyle davranmasi normal canim ama uzulme duzelir ins.tabi boyle kv.karisirsa herseye sende normal bi sekilde soyle canim.

Ay cok sacma canim nedemek normalde sallanmiyosa cocuk o niye salliyo ay herkezde bi merakli su cocuk buyutme konusuna herkes kendi cocuguna baksinya.

Benicim hoşgeldin ohh düğün var demek hayırlısı olsun
bak düğün aklıma geldi hani sizin bi akrağba vardı birisinden ayrılmıştı biriylettanıştırmışlardı yoksa omu evleniyo hani kararsızdı kız..
Nurayım çok geçmiş olsun cnm umarım ilerlemezz elifimin hastalığı off bu havalardan bence..
Plesebu o dergiyi biliyorum ben evet biraz pahalı ama içeliği gerçekten çok güzel..
Onada abone ola bilir..
Fundacım çok sevindimm cnm tatilin iyi geçmesine..

Canim esin sizin icin hakkinizda hayirlisi olsun is hayirliysa olsun erkegin evde durmasi gercekten zor ama bazen yapacak birseyimiz olmuyor
Sagol canim ins.bu is daha iyi olur bakalim esimde istiyodu bu isi ins.memnun kalir oda artik is yeri skntisi olmaz.
Gecmis olsun canim esin icin zordur tabi ama zamanla alisir ins.eskisinden daha sagliki olur.
Gulden fatma ve nutraks sizide seviyoruz tabikiii
Bende sizi seviyorum canim efeyi op eren ve benim icin.

Gecmis olsun canim iyi olmasina cok sevindim hemen evede cikarmislar iyi gecmis demekki ameliyati ins.bundan sonra dahada iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…