2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sagol canim.elif niye ateslendiki acaba usuttumuki gecmis olsun sende uykusuz kalmissin o uyuyunca sende dinlen mutlaka.

Oluyo ins.canim bide hayirlisiyla baslasa.Oh sizde kina dugun geziceksiniz kizlarinizla ne guzel iyi eglenmeler size.

slm.kızlar dün yengeme gittim evini tasidik orda kaldik bgun eşim getirdi bizi eve
ayy nasıl yağmur yagiyo
yok fatmacim 2otobüsle gidilio kendi arabanlada uzun suruo zaten burdalardi ev degistirdiler sadece
gidip gelmemiz zor oluyor ama bitek onlar ve univden arkadaslaum var zaten
masal tahmin eddigin gbi bana yardım etyi yerleştirmede ve sarılıp uyuduk sabaha kaar

bime gelen küçük havuz 10 tl hemde çok hoş ben sabah aldım büyük almayın yerim geniş diye aldım geçen yıl
ama şu dolmmuo ki kocaman havuza:)
oyuzden küçük aldım tekrardN

Hayırlı cumalar kızlar. Geçmiş okuyamadim inşallah herkes iyidir.
Tatil güzel geçiyor. Hepınızı çok özledim
Tatilin iyi gecmesine cok sevindim canim merakla senin donusunu ve ayrintilari bekliyorum tel.ilede rahatsiz etmek istemiyorum artik gelince anlatirsin.
Ayni eren ya tipki oyle yapiyo bide numaradan iciyomus gibi yapiyo yakalaninca cok fenalar.

Bak sen kucuk cadiya nasilda korkutmus annesini.cok sukur bizde vurma isirma hic olmadi ama erende cok sinirlenirse elindeki oyuncagi emzigini falan atiyo hatta dun biseye izin vermedim diye cok kizdi bana cok sinirlendi sandalyenin ustunde tel.im vardi gitmis almis onu geldi onume dogru yere bi atti sonrada nasil kaciyo ama. Belki sizin dislerde cikmistir canim sen gorememissindir.acaba niye isiriyoki kucukken birindenmi gordu acaba.

Uzak oluinca herzaman gidilmiyo iste.dimi bizimde oyle gorumcem tasindi ama arada nadir gidiyoruz.gecede guzel olmustur sarilip uyumak.
Havuzdan bende kucukmu alsam bilemedim ben terasa koyup gireriz diye dusundum ama cogunlukla eren kullanicak en iyisi kucuk alayim ilerde lazim olursa belki buyukte alirim tekrar.

sağol canım çok yukselmedi çok şükür atesini farkedip soydum ve elini yüzünü yikadim her seferinde
ranacik ta sumuklerinden kurtulsun ins elifin burnu akinca koltuklar falan heryer sümük oluyor
sağol canım yaparım evde karbonatta yok iki gündür zorla yiyordu bugün çok şükür bi parça yedi onlar hasta olmasınlar ya

sağol guldencim ins
Sagol canim.elif niye ateslendiki acaba usuttumuki gecmis olsun sende uykusuz kalmissin o uyuyunca sende dinlen mutlaka.

Oluyo ins.canim bide hayirlisiyla baslasa.Oh sizde kina dugun geziceksiniz kizlarinizla ne guzel iyi eglenmeler size.
daha iyiyiz çok şükür canım
Ben aldım havuz ve haciyatmaz çok güzeller

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçen sene ben de almıştım evin içinde bile çok güzel oynadı elif

Ha ha ha
nurayım nasıl oynadı kız evde suylamı :):).)

masal da gecen yıl hem balkonda hem evde oynadı daha 8 aylık cıvarı olunca kucuktu su tasmıo cok ıslanmıodu parke yada halı
ama bu yıl evde mumkun degıl balkon genıs orda oynarız full gunes goruo zaten ısınır da suyumuz
ama buyuk havuza su tasımaktan bıkmıstım
sımdı kucuk aldım asırı kucukde degıl rahat bende gırerım yanına :)

Ii geceler. ..biz 18ay asimizi olduk bugun...asida ateş yasayanlar hemrn ateş tapmis miydi yoksa gece mi yapiyo

Merhaba kizlar giremedim dinder beri arascanin alerjisi nuksetti
fenalardayiz simdideyer otlaei polenleri varmis oyyy oyyy
havasini fazlalastirdik
dungece uyuyamadi kuzum guzelde
yemek deseniz fenlarda kendi ne kadar yerse benden reddeuyir
Drnumuz dun bitkisel icerikli surup tavsiye etti bakalim ise yaricakmi fenalardayiz

Hayırlı akşamlar kızlar
Yarın sınav var dua edin olur mu cok stresliyim bu sefer cok az calisabildim
Su sınavları atlatsaydim bi tatilin tadını çıkarmaya calisacam ama berra hasta oluyor gibi. Bi kaç gündür burnu akıyor ve huzursuz. Inşallah ilerlemeden atlatir.

Dualarim seninle cnm
Tek burunsa alerjuktir belkide bukadarla kalsin insalla cnm

Arasa da geçmiş olsun canım. Biz de akerjiyle ugrasiyoruz. Özellikle de kardeşim cok fena alerjik astım o da. Ben de buraya geleli hapsurmaktan burun akintisindan bi hal oldum

Oy oy hazirabun 3.hafta biteje kadar surucekmis
bugun cok slk hava verdim iyi simdi senin kardesinin ilaci varmi cbm

Oy oy hazirabun 3.hafta biteje kadar surucekmis
bugun cok slk hava verdim iyi simdi senin kardesinin ilaci varmi cbm

Kardesim de kötü olunca hava veriyorlar. Ventolin koyup icine. Bi de kullandığı alerji ve astım ilaçları var. Nisanin sonunda başlıyor sanırım kullanmaya. Ventolin diye agza sıktıgı bi ilaci var o baya rahatlatiyor. Çimenlere karsi da alerjisi olunca yaz boyunca pek bitmiyor onun. Eve girmek istemiyor ki sürekli dışarıda top oynayacak. Annem babam anlatıyorlar bak kötü oluyorsun diye ama hic dinlemiyor. Diger cocuklar istedigi gibi çıkıyor oynuyor ben niye cikmiycam diyo. Sonra da kötü oluyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…