- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.721
Sagol canim.elif niye ateslendiki acaba usuttumuki gecmis olsun sende uykusuz kalmissin o uyuyunca sende dinlen mutlaka.cumaniz mübarek olsun arkadaşlar
elif gece ateşlendi atesi bi düştü bi çıktı sabahta biraz vardı şimdi iyi cok şükür ama pek keyfi yok
gece de atesi dusecekmi yine cikacakmi diye uyuyamadigim için ben de çok yorgunum ins biraz uyursa bende dinlenecegim
betül geçmiş olsun kp iyiymiş ins daha iyi olur
gülden bende Alcam o dergiyi ins
fatma eşinin yeni işi hayırlı olsun
dilek esin daha iyiymiş çok sevindim diğer kont de iyi sonuçlar çıkar ins
Herkese mutlu gunler hayırlı cumalar arkadaslar
Guldeeennn cnm bugun yasmınde yokmus hepten öksuz kalmıssın
Nasılsın bakalım oh ne guzel nıle yenı etkınlık dergılerı gelmıs gule gule vakıt gecırın:)
Kızlar herkes ıyıdır umarım
Bızde yogunuz bu aralar akrabamızın dugunu var bu aksam kınaya beyzayla gıdıcez nıdaya babası bakacak:)
yarın dugune aılecek gıdıcez ıns
Beysal tekrar gecmıs olsun cnm hersey yolundaymıs sukur Allah bıdaha yasatmasın kemoterapıyıde hayırlısıyla gecırır ıns
Dılekcım hersey yolundaymıs sevındım kuzular dakka durmuyo artık ama saglıklı olsunlarda gerısı önemlı degıl
Esınde daha olcak ıns..
Sıbel meryemcık senı özluyo kuzucum ondan bırakmıyo demek senın esyaları
Hersey onlar ıcın cnm ne yapcan
Görumcende karısmayıversın cnm herseye ınsan bıyere kadar sabreder..
Fatma esının ısı oluyo galıba sevındım sızın adınıza hadı ıns bakalım:)
Tatilin iyi gecmesine cok sevindim canim merakla senin donusunu ve ayrintilari bekliyorum tel.ilede rahatsiz etmek istemiyorum artik gelince anlatirsin.Hayırlı cumalar kızlar. Geçmiş okuyamadim inşallah herkes iyidir.
Tatil güzel geçiyor. Hepınızı çok özledim
Ayni eren ya tipki oyle yapiyo bide numaradan iciyomus gibi yapiyo yakalaninca cok fenalar.aynen ya ben de yapma dediğim zaman gözümün içine baka baka yapacağını yapıyo.. biberonu ters çevirmeye bayılıyo mesela ama bunu benim yanımda yapmıyo içermiş gibi odadan çıkıyo yatakodasına gidip dolabın kenarına siniyo orda ters çeviriyo.. önce izliyorum görünmeden etrafına bakarak yapıyo geliyo muyum gelmiyo muyum die.. sonra sakince içeri girip ranacım napıyosun annem diyorum hemen biberonu içmeye devam sanki o döken rana değil.. çok üçkağıtçı
Bak sen kucuk cadiya nasilda korkutmus annesini.cok sukur bizde vurma isirma hic olmadi ama erende cok sinirlenirse elindeki oyuncagi emzigini falan atiyo hatta dun biseye izin vermedim diye cok kizdi bana cok sinirlendi sandalyenin ustunde tel.im vardi gitmis almis onu geldi onume dogru yere bi atti sonrada nasil kaciyo ama.tebrik ederim saymayı başarmışsın ben hala 14 biliyorum arka taraflardan gelenler var ama hayatta açıp baktırmıyo hele bi dene yakaladğı yerde ısırıyo dün eşimin parmağını ısırdı koptu sandık garibimin sesi de çıkamadı.. benim bacakta iki morluk diş ve kan oturmluşluk var.. hala dişten dolayı ısırıyo.. bi de sinirlenince.. yapma dediğime ve ya neden yemiyosun annem dediğime sinirleniyo ve vuruyo bana ben de sesimi çıkarmıyordum her zaman ama geçen canımı acıttı ben de annelere vurulmaz çok ayıp çok üzüldüm dedim geldi bacağımdan ısırmaya çalıştı ama annecim hadı barışalım dedim çok şükür ısırmadan barıştık.. hemen barışıyo kin huyu yok ama sinirlenince hiç acımıyo bu ısırma huyundan nasıl vazgececez bilmem.. arada gelip annem diye bacağıma yaslanınca bile korkuyorum ısıracak diye
slm.kızlar dün yengeme gittim evini tasidik orda kaldik bgun eşim getirdi bizi eve
ayy nasıl yağmur yagiyo
yok fatmacim 2otobüsle gidilio kendi arabanlada uzun suruo zaten burdalardi ev degistirdiler sadece
gidip gelmemiz zor oluyor ama bitek onlar ve univden arkadaslaum var zaten
masal tahmin eddigin gbi bana yardım etyi yerleştirmede ve sarılıp uyuduk sabaha kaar
bime gelen küçük havuz 10 tl hemde çok hoş ben sabah aldım büyük almayın yerim geniş diye aldım geçen yıl
ama şu dolmmuo ki kocaman havuza:)
oyuzden küçük aldım tekrardN
bende geçen yıl almıştım bmden gayet güzel yazın kullandım hep bi sıkıntısı olmadı
sağol canım çok yukselmedi çok şükür atesini farkedip soydum ve elini yüzünü yikadim her seferindegeçmiş olsun canım ya ne kadar oldu ateşi...gerçekten ateşli olmasındansa sümüklü olmasını tercih ederim ben rana 4 gün ateşliydi çok üzüldüm geceleri uyku da yok.. şimdi sadece fukara sümüğümüz kaldı yapıştı mı çıkmayan cinsten :) inşallah siz çarçabuk atlatırsınız canım ya
sağol canım yaparım evde karbonatta yok iki gündür zorla yiyordu bugün çok şükür bi parça yedi onlar hasta olmasınlar yaooyy kıyamam yaa bak pamuğa karbonat sür o yere hemen geçiriyo biraz ağlayacak ama tekrar etmez inşallah sonuçta hiç bişey de yemiyolar böyle olduğu zaman Allah yardımcın olsun canım..
bu arada biz hala aşı olmadık hastalıktan dolayı haftaya çarşamba aşı olacak tabi benim içimde ağı gibi tasa
sağol guldencim insBenicim hoşgeldin ohh düğün var demek hayırlısı olsun
bak düğün aklıma geldi hani sizin bi akrağba vardı birisinden ayrılmıştı biriylettanıştırmışlardı yoksa omu evleniyo hani kararsızdı kız..
Nurayım çok geçmiş olsun cnm umarım ilerlemezz elifimin hastalığı off bu havalardan bence..
Plesebu o dergiyi biliyorum ben evet biraz pahalı ama içeliği gerçekten çok güzel..
Onada abone ola bilir..
Fundacım çok sevindimm cnm tatilin iyi geçmesine..
daha iyiyiz çok şükür canımSagol canim.elif niye ateslendiki acaba usuttumuki gecmis olsun sende uykusuz kalmissin o uyuyunca sende dinlen mutlaka.
Oluyo ins.canim bide hayirlisiyla baslasa.Oh sizde kina dugun geziceksiniz kizlarinizla ne guzel iyi eglenmeler size.
Ben aldım havuz ve haciyatmaz çok güzeller
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ha ha ha
nurayım nasıl oynadı kız evde suylamı :):).)
Ii geceler. ..biz 18ay asimizi olduk bugun...asida ateş yasayanlar hemrn ateş tapmis miydi yoksa gece mi yapiyo
Hayırlı akşamlar kızlar
Yarın sınav var dua edin olur mu cok stresliyim bu sefer cok az calisabildim
Su sınavları atlatsaydim bi tatilin tadını çıkarmaya calisacam ama berra hasta oluyor gibi. Bi kaç gündür burnu akıyor ve huzursuz. Inşallah ilerlemeden atlatir.
Dualarim seninle cnm
Tek burunsa alerjuktir belkide bukadarla kalsin insalla cnm
Arasa da geçmiş olsun canım. Biz de akerjiyle ugrasiyoruz. Özellikle de kardeşim cok fena alerjik astım o da. Ben de buraya geleli hapsurmaktan burun akintisindan bi hal oldum
Oy oy hazirabun 3.hafta biteje kadar surucekmis
bugun cok slk hava verdim iyi simdi senin kardesinin ilaci varmi cbm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?