2012 kasım bebekleri büyüyor..

Geçmiş olsun canım.

Cnm allah zihin açıklığı versin. Inşallah güzel geçer sınav

Gulden, beni, wavs, hevin,ayşegül, dilek, emek, betül, nuray, yasemin, songül, Fatma, plasebo kızlar nasılsınız? Unuttuğum varsa affola. Biz iyiyiz, yarın dönüyoruz.

Ii geceler. ..biz 18ay asimizi olduk bugun...asida ateş yasayanlar hemrn ateş tapmis miydi yoksa gece mi yapiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizim gece yapmisti canim ins.sizde olmamistir gecmis olsun.
Oy gecmis olsun canim tam havalar isiniyo derken bi rahatlamayadi cocuk ya tabi ne istah kalir ne uyku ins.surup ise yarar.

Gecmis olsun canim havalar bi soyle bi boyle oyuzden hastaliklar fazla heralde ilerlemeden atlatirsiniz ins.
Bende gecen hafta girmistim hem cumartesi sabah ogle hemde pazar sabahi 13dersten girdim ve 0 calismayla girdim attim resmen ama iki oturumun kitapcigini almistim evde onlari kontrol edicem bakalim nekadar gecmisim pekde umutlu degilimya neyse.ins.senin iyi gecer zaten azda olsa calistinmi ise yariyo test oldugu icin bakalim haber verirsin nasil gectigini.

Ya bu nasil bir hastalik nasil bir durum anlamis degilim
Dun ku cocuk nerede bigun ki aras nerede arasin hic birseyi kalmadi kizlae dun nasil da solunum slklntusu vardi oysaki
gecmis olsun dulekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlar

Canim bizdde aynisi dun arasa belli araliklarla ventolon verdik ojsuruk hirilti slk nefes alma bitti

kardesim kac yasinda kac yasindan beri bu sekilde
ay bende cok korkuyorum ileride arasta dinlemicek simdi olabildigince koruyoruz

Fatma cnm eşin iş buldu mu
Cok sukur buldu canim bakalim hafta ici baslar ins. hemde istedigi gibi bi is buldu konumunu falan kaybetmeden ayni devam.edicek bi kaybi olmiycak ins. bakalim bi baslasaydi.
Gulden, beni, wavs, hevin,ayşegül, dilek, emek, betül, nuray, yasemin, songül, Fatma, plasebo kızlar nasılsınız? Unuttuğum varsa affola. Biz iyiyiz, yarın dönüyoruz.
Cok meraktayim canim naptiniz ne ettiniz bide donusunuzden korkuyorum kv.bisey cikaracak diye artik gelince anlatirsin herseyi.

Ya bu nasil bir hastalik nasil bir durum anlamis degilim
Dun ku cocuk nerede bigun ki aras nerede arasin hic birseyi kalmadi kizlae dun nasil da solunum slklntusu vardi oysaki
gecmis olsun dulekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlar

Oh iyi bari sevindim canim aras normalde neseli uyumlu bi cocuk oldugu icin iste skntisi varken napsin huysuz oluyodur tabi skntisi gecince normale donuyodur.

canım öyle artık çok takmıyorum şu an odak noktası başka şeyler farkındayım beklemedeyiz artık :)

canım bugün kitapçıda gezerken kitaba bir göz attım almadan önce aynen zorlamak yok :)

songülcüm sen daha tecrübelisin tabi yarenden ötürü ikinci olunca aras, bu seni rahatlatıyor değil mi çoğu konuda? konuşma konusunu da daha takmadan geçirebiliyorsundur, öyle mi?

çok iyi seçilmiş kitaplar

plasebo merhaba,
seninle tanışmadık ara verdiğim dönemde daha aktif katıldın sanırım... eğitimci misin yoksa ilgi alanın mı montessori?

dr de öle diyorsa sıkıntı yokmuş annesi üzülme. biz son 20 gündür kabızlıkla uğraşıyoruz cnm şükürler olsun 3-4 gündür iyiyiz. ben gribim ama kuzumun keyfi yerinde çok şükür.

geçmiş olsun yaaa.. havalardan galiba mina da bu aralar öyle...

alıştık canım şehir samimi insanlar samimi .. ben de özledim sizleri canım..

Evet evet
hatta yaren by yasinda bulbul gibi konusuyor olmasina ragmen
geven gulden bir link atmisti orada istenilen herseyi yapiyor
cevremdede gec konusan pek cok cocuk oldugu icin cok rahatim
sakin sende takulip kendini gereksiz endiseye sokma
her cocugun gelisimi farkli gercekten

Kizlar bu aksam aras pasa ayakki bagcigundan boncuk makarnalari gecirdi
evde gecirebilcek sadece boncul makarna vardi pek ihtimal vermemistim ama masalla gusel gecirdi
Birde makarnayi agzinda dindurup yeniden eline almasi pek hostu
tavsiye edilir

Son düzenleme:
Aşı ates yapmadi cok sukur ama kolu sismis biraz daha az once farkettm ksc gun sürer ki acaba. .bi de daha büyür mü böyle kalır mi

Aşı ates yapmadi cok sukur ama kolu sismis biraz daha az once farkettm ksc gun sürer ki acaba. .bi de daha büyür mü böyle kalır mi

Ben varim cnm
Birkav bebegumuz ve arastada oldu endise etme cnm 3 gin sonra geciyor

Canim bizdde aynisi dun arasa belli araliklarla ventolon verdik ojsuruk hirilti slk nefes alma bitti

kardesim kac yasinda kac yasindan beri bu sekilde
ay bende cok korkuyorum ileride arasta dinlemicek simdi olabildigince koruyoruz
Kardesim 13 yaşında canim. Kucuklugunden beri var ama bebekken yoktu sanırım. Gercekten büyüdükçe söz dinletmek cok zor. Hava verilmesini bile istemiyor uzun süre oturmak zor geliyor. Binbir zahmetle ikna ediyor babam

Canim sinav nasildi

Sinav pek iyi degildi. Ama inşallah gecerim cocukla zor oluyor zaten calismak bi de kalirsam seneye gireceğim ders sayısı artacak. Sonuçları merakla bekliyorum bakalım

slm kızlar
ben sızınle bırsey paylasıcam çok mutluyum heycanlıyım uyumadım dun mutluluktan
ben kapanıyorum karar verdım artık emınım
4yıldır falan namaz kılıodum ama aılemde namaz kılan kapalı bırı pek yok annem babam zaten degıl
benım ıcımde hep vardı allah ıcın...
rabbım emrettıgı ıcın...
ama esımle sevgılıyken lıse donemı konustugumzda ıstemıom demıstı hala ıstemeıodur dıye bende ya yapamzsam korkusundan esıme tekrar
acmamıstım konuyu
ama gecen hastaneye gttıgımde bır kızla karsılastım20 yasında sıyah peceli falan komple kapalı (o ortunme seklının ısmı varmı bılmıorum ozur dılerım)
neyse cok bılgılı harıka konusyo okadrda genc aılesı karsı cıkmıs anca alısmıs falan
neyse ıste o kız vesıle oldu benım ıstegıme...
kıza dedımkı sımsıyah sın bastan assagı bunaltıcı yaz sıcagında neler yapıos n nasıl dayanıosun dedım
kız dedıkı bana ben bu gecıcı dunyada yanarım sense sonsuza dek ahırette yanacaksın hemde bu sıcak ne kı dedı....
ben dondum kaldım...
esım ıstemıo ben bukadar kapanmasamda esarp sal tunık tarzında dedım
ıkna et onun gurunu oksayacak sekılde dedı
mesela dedım?
sımdı kadınlar ıncıdır..ama ıncı kapalı kabugunda ıken degerlıdır kabgundan cıkmıs ıncı mı kabgundakımı dedı....
o söz ıste o söz benım hayatımı degıstırdı...

esımede aynen anlattım okadr sevındıkı unuttum bıle ıstemıom dedıgım donemmı
cok ısterım suan yapabılceksen layıkıyla arkandayım dedı

dun gece3e kadr konustuk bugun bıraz alısverıs yaptım
yarında yapıcam ve salıdan ıtıbaren kapalı olucam...
aılem bıle bılmıo kımse bılmıo
yıllardır bastırdıgım bır dılegım hayalımdı
rabbıme sukurler olsun allhım utandırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…