- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.741
Geçmiş olsun canım.Merhaba kizlar giremedim dinder beri arascanin alerjisi nuksetti
fenalardayiz simdideyer otlaei polenleri varmis oyyy oyyy
havasini fazlalastirdik
dungece uyuyamadi kuzum guzelde
yemek deseniz fenlarda kendi ne kadar yerse benden reddeuyir
Drnumuz dun bitkisel icerikli surup tavsiye etti bakalim ise yaricakmi fenalardayiz
Cnm allah zihin açıklığı versin. Inşallah güzel geçer sınavHayırlı akşamlar kızlar
Yarın sınav var dua edin olur mu cok stresliyim bu sefer cok az calisabildim
Su sınavları atlatsaydim bi tatilin tadını çıkarmaya calisacam ama berra hasta oluyor gibi. Bi kaç gündür burnu akıyor ve huzursuz. Inşallah ilerlemeden atlatir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizim gece yapmisti canim ins.sizde olmamistir gecmis olsun.Ii geceler. ..biz 18ay asimizi olduk bugun...asida ateş yasayanlar hemrn ateş tapmis miydi yoksa gece mi yapiyo
Oy gecmis olsun canim tam havalar isiniyo derken bi rahatlamayadi cocuk ya tabi ne istah kalir ne uyku ins.surup ise yarar.Merhaba kizlar giremedim dinder beri arascanin alerjisi nuksetti
fenalardayiz simdideyer otlaei polenleri varmis oyyy oyyy
havasini fazlalastirdik
dungece uyuyamadi kuzum guzelde
yemek deseniz fenlarda kendi ne kadar yerse benden reddeuyir
Drnumuz dun bitkisel icerikli surup tavsiye etti bakalim ise yaricakmi fenalardayiz
Hayırlı akşamlar kızlar
Yarın sınav var dua edin olur mu cok stresliyim bu sefer cok az calisabildim
Su sınavları atlatsaydim bi tatilin tadını çıkarmaya calisacam ama berra hasta oluyor gibi. Bi kaç gündür burnu akıyor ve huzursuz. Inşallah ilerlemeden atlatir.
Kardesim de kötü olunca hava veriyorlar. Ventolin koyup icine. Bi de kullandığı alerji ve astım ilaçları var. Nisanin sonunda başlıyor sanırım kullanmaya. Ventolin diye agza sıktıgı bi ilaci var o baya rahatlatiyor. Çimenlere karsi da alerjisi olunca yaz boyunca pek bitmiyor onun. Eve girmek istemiyor ki sürekli dışarıda top oynayacak. Annem babam anlatıyorlar bak kötü oluyorsun diye ama hic dinlemiyor. Diger cocuklar istedigi gibi çıkıyor oynuyor ben niye cikmiycam diyo. Sonra da kötü oluyor işte.
Cok sukur buldu canim bakalim hafta ici baslar ins. hemde istedigi gibi bi is buldu konumunu falan kaybetmeden ayni devam.edicek bi kaybi olmiycak ins. bakalim bi baslasaydi.Fatma cnm eşin iş buldu mu
Cok meraktayim canim naptiniz ne ettiniz bide donusunuzden korkuyorum kv.bisey cikaracak diye artik gelince anlatirsin herseyi.Gulden, beni, wavs, hevin,ayşegül, dilek, emek, betül, nuray, yasemin, songül, Fatma, plasebo kızlar nasılsınız? Unuttuğum varsa affola. Biz iyiyiz, yarın dönüyoruz.
Ya bu nasil bir hastalik nasil bir durum anlamis degilim
Dun ku cocuk nerede bigun ki aras nerede arasin hic birseyi kalmadi kizlae dun nasil da solunum slklntusu vardi oysaki
gecmis olsun dulekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlar
Dogru demissin canim masallah tombalak biseymis bebek.
İyi olmaniza cok sevindim canim tekrar hosgeldin evine bende merak ediyodum neyseki kotu bisey yokmus.konusma konusuna takilma bence erende mesela ben bisey dedigimde onunda soylemesini istedigimde dikkatle dinliyo beni ama az duydugu yada ilk kez duydugu biseyse soylemiyo ama cok dikkatle dinliyo bence onlar toptan konusmaya basliycak merak etme.
Ayy calisanlar icin ne zor canim ya o saatte eve gidip yavrunu goruceksin cok az zaman kaliyo ins.ilerde telafi edersiniz.
cnm aman takılma ve ısrarcı olma
bak ben o ısrarı anlatmıştım daha önce ama sen yoktun
ben nil sürekli anne desin istiyodumve
ona sürekli annee anne deditrmeye çalışıyodum ve demeiyodu
sonra haluk yavuzerin kitabında okudum
kesinlikle zorlamayı diyo du
ve ben 1 hafta nile hiç anne de demedimve nil anne demeye başladı..
çok iyi seçilmiş kitaplar
dr de öle diyorsa sıkıntı yokmuş annesi üzülme. biz son 20 gündür kabızlıkla uğraşıyoruz cnm şükürler olsun 3-4 gündür iyiyiz. ben gribim ama kuzumun keyfi yerinde çok şükür.
çok güzel canım çok sağol bizde yeni başladık bu sırayla gidelim bari bende araştırmaya başladım ama çok yeniyi pek bişey bilmiyorum
paylasimlarinin devamını bekliyoruZ canım yazalım da birbirimize fikir olsun
dün senin bahsettiğini dergiyi her yerden bulabilimiyiz z acaba
günaydın canım nasılsın emir nasıl çalışan anneolmak çok zor gerçekten Allah kolaylik versin hepinize
canım özledik ve merak ettiik seni hosgeldin tekrar nasıl alışkınız mi yeni ortaminiza
canım ortaminiza değişti yacocuklari çok etkiliyormus böyle şeyler belki de ondan olmuştur sikma canını geçici bi donemdir geçer ins
canım öyle artık çok takmıyorum şu an odak noktası başka şeyler farkındayım beklemedeyiz artık :)
canım bugün kitapçıda gezerken kitaba bir göz attım almadan önce aynen zorlamak yok :)
songülcüm sen daha tecrübelisin tabi yarenden ötürü ikinci olunca aras, bu seni rahatlatıyor değil mi çoğu konuda? konuşma konusunu da daha takmadan geçirebiliyorsundur, öyle mi?
plasebo merhaba,
seninle tanışmadık ara verdiğim dönemde daha aktif katıldın sanırım... eğitimci misin yoksa ilgi alanın mı montessori?
geçmiş olsun yaaa.. havalardan galiba mina da bu aralar öyle...
alıştık canım şehir samimi insanlar samimi .. ben de özledim sizleri canım..
Kızlar selam umarım herkez iyidir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşı ates yapmadi cok sukur ama kolu sismis biraz daha az once farkettm ksc gun sürer ki acaba. .bi de daha büyür mü böyle kalır mi
Kardesim 13 yaşında canim. Kucuklugunden beri var ama bebekken yoktu sanırım. Gercekten büyüdükçe söz dinletmek cok zor. Hava verilmesini bile istemiyor uzun süre oturmak zor geliyor. Binbir zahmetle ikna ediyor babamCanim bizdde aynisi dun arasa belli araliklarla ventolon verdik ojsuruk hirilti slk nefes alma bitti
kardesim kac yasinda kac yasindan beri bu sekilde
ay bende cok korkuyorum ileride arasta dinlemicek simdi olabildigince koruyoruz
Bizim gece yapmisti canim ins.sizde olmamistir gecmis olsun.
Oy gecmis olsun canim tam havalar isiniyo derken bi rahatlamayadi cocuk ya tabi ne istah kalir ne uyku ins.surup ise yarar.
Gecmis olsun canim havalar bi soyle bi boyle oyuzden hastaliklar fazla heralde ilerlemeden atlatirsiniz ins.
Bende gecen hafta girmistim hem cumartesi sabah ogle hemde pazar sabahi 13dersten girdim ve 0 calismayla girdim attim resmen ama iki oturumun kitapcigini almistim evde onlari kontrol edicem bakalim nekadar gecmisim pekde umutlu degilimya neyse.ins.senin iyi gecer zaten azda olsa calistinmi ise yariyo test oldugu icin bakalim haber verirsin nasil gectigini.
Canim sinav nasildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?