- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.501
Zor dogru ama onunda sagligina kavussunda herseye katlaniriz canim napalim sabir.muhakkak etkilenir cnm. düşünüyorum da ben bile bi kaç gün evde kalsam psikolojim etkilenio. hatta eşim dalga geçer senin evde canın sıkılmış biraz çık hava al diye ona sarıyorum çünkü:) rabbim eşine şifa sanada sabır kolaylık versin cnm. geçecek bu günler inş.
allahım ben o süprizi yerim yerimmmm.
maşallah zeynebime allahım nazarlardan korusun
onu kız sen hep böyle günaydın de bize..
ins bugün yapar bal böcüğüm cnm.:
ay nilde sıkıntı yok ama sorun babamızda..
aaa aldınızmı gözlük cnm
bak nile ben gözlük aldım sahi size söylemeyi unuttum
bayıla bayıla takıyo sıpam
betül evet arkadaşlarından haber varmı.
dilek günaydın..
Gunaydin canimm
oh keyfi daim olsun. bizde aldık ama daha kullanmak nasip olmad. haftasonu belki:) inş. eşin güzel haberler alcak cnm allahın izniyleBirsey degil canim
Efeye dun havuz aldim onu sisirmistim aksam suan onu gordu onunla oynuyor cok tatli ama havuz
Esimde durumlari pazartesi ogrenecegiz canim bakalim rontgen cekilecek
Herkeseee gunaydinnnnn buarada kizlar gununuz guzel gecsin...
Gecmis olsun canim yaa cok uzuldum insallah kakasini yaparda lavma ya gerek kalmaz
aaa aldınızmı gözlük cnm
dilek günaydın..
oh keyfi daim olsun. bizde aldık ama daha kullanmak nasip olmad. haftasonu belki:) inş. eşin güzel haberler alcak cnm allahın izniyle
ay hayırlısıyla bi şifa bulsaydı kuzum elden hiç bişey gelmio gerçekten... o kadar zorluo ki sıkıo kendini yapmamak için ellemee ellemee deyip duruyo ben yaklaşmaya çalıştıkça
bak sennn gözlük alınmış ama hiç sölenmio hıh:) söle bakalım markası ne nerden aldın ne kadara aldın ha ha:) biz almadık cnm markettekilerin ne olduğu belli değil babamızı beklerken denedi sadece ama çok hoşuna gitti sıpamın:)
Eki Görüntüle 1160781 Eki Görüntüle 1160783 Eki Görüntüle 1160787
herkese günaydın teyzoşlarrrr.... kuzum teyzelerine sabah sürprizi yapmak istemiş:)
ay ben o süprizi yerim yerim maşallah o fıstığa yaaa kuzucuk yesin onu teyzesi hele boleroya bittim
amin cnm inş. dua edin teyzeileri kuzuma da kurtulalım hayırlısıyla şu sıkıntıdan. rabbim beterinden korusun inş.Kiyamam kuzummm ya insallah hemen yapar eminim cok aciyordur kuzum
kafa mı kaldı ki cnm yaaa evet göndermiştin şimdi baktım tekrardan çok da yakışmış maşallah kuzuma...kız bensana gözlüklü foto atmadımmı
cnm benim arkadaşım gözlükçü ondan aldım 50 tl ama genelde o fiyattalar..
polorize cam olması önemliymiş gözlükte oyüzden pazardan almayın dedi kesinlikle dr.
yani iyi bişey alın dedi
geçendede bi yazı okumuştum polorize cam olmalı aldığınız gözlükler diye dek geldi yanialdık..
ay sabah sabah neıyı geldı
ben onun o gozluğunu yerım suslu kuzum benım
masallah bal bocuğune
gozluğunu nerden aldın
bak sennn gözlük alınmış ama hiç sölenmio hıh:) söle bakalım markası ne nerden aldın ne kadara aldın ha ha:) biz almadık cnm markettekilerin ne olduğu belli değil babamızı beklerken denedi sadece ama çok hoşuna gitti sıpamın:)
amin cnm inş. dua edin teyzeileri kuzuma da kurtulalım hayırlısıyla şu sıkıntıdan. rabbim beterinden korusun inş.
kafa mı kaldı ki cnm yaaa evet göndermiştin şimdi baktım tekrardan çok da yakışmış maşallah kuzuma...
yok cnm almadık markette denedi kuzum. ordan almak istemem ne oldukları belli değil çinkü. ama çok hoşuna gitti o kesin:)
kızlar bulaşık konusu devam etmiş dün aklam. bardakların çizilmesini ben daha servis makineyi ilk kurmaya geldiğinde sormuştum. bazı makineler çiziomuş çizmemesi için neyapmak lazım diye. oda tuz koydukları kapağı bayanlar ii sıkmıo yada koyarken dışarı d adöküolar. işte o zaman tuz çizio bardakları demişti bilginize. benim çizilme olayı hiç yok çok şükür. ama ara sıra bulanık oluo bardaklar o da bence sular çok kireçli ama gerçekten çok köt buranın suyu. özellikle bizim oturduğumuz kesim hep hazır su kullanıo. musluktan içmek mümkün değil. ben ona bağlıyorum. bi de 50 de yıkadığımda çok oluo sanki. 70 de sıkıntı yok:)
aaa aldınızmı gözlük cnm
dilek günaydın..
gunaydın canım
gozluğunu gule gule kullansn kuzum nerden ve nekadra aldın
amin cnm inş. dua edin teyzeileri kuzuma da kurtulalım hayırlısıyla şu sıkıntıdan. rabbim beterinden korusun inş.
kafa mı kaldı ki cnm yaaa evet göndermiştin şimdi baktım tekrardan çok da yakışmış maşallah kuzuma...
yok cnm almadık markette denedi kuzum. ordan almak istemem ne oldukları belli değil çinkü. ama çok hoşuna gitti o kesin:)
oof kuzum ya erdem ilaçtan dolayı cıvık yapıyo teyzesi ama ilacı kesince ne olacak bilmiyorum arkadaşım dün ameliyat olacaktı şimdi aradım akşam saat 7 de gitrmiş ameliyata gece 1 e çeyrek kala çıkmış şimdi uyuyomuş ağrısı varmış ömer asaf iyiymiş kontrollere gelip gidiyomuş eşide 1 kaç güne çıkacakmış hastaneden fethiyenin ne zaman çıkacağı belli değil inşallah en kısa zamanda iyileşir hayırlısıylagünaydın betülll kaza geçiren aileden haber var mı cnm merak ettim. erdemim niye huysuz ki kabızlığı yok di mi. bizde huzursuzuz bugün. en son pazar sabah kaka yaptı ondan sonra tık yokfitil de koydurmuo. gün içinde yapmazsa akşama mecbur lavman ya bu durum canımı çok sıkıo çok canı acıo kuzumun
güldenim ne güzel eğlenmiş nilim gerisi teferruat cnm onlar ii olsun... nazlarını da çekioruz işte
bende isitoyorum gözlüklü fotoo güldeen ayrıca sen demedinmi bana erken dedi dr almayın diye sen öle dedin diye ben almadım ya kızkız bensana gözlüklü foto atmadımmı
cnm benim arkadaşım gözlükçü ondan aldım 50 tl ama genelde o fiyattalar..
polorize cam olması önemliymiş gözlükte oyüzden pazardan almayın dedi kesinlikle dr.
yani iyi bişey alın dedi
geçendede bi yazı okumuştum polorize cam olmalı aldığınız gözlükler diye dek geldi yanialdık..
ya dün parkta çimenlerde oturdu üşüttümü bilmemki çok huzursuzdu yada dişlere devam bilemiyorum artık alpim iyimievet evet bende bıttım
erdemımın nesı vardı acaba ya cok kalkmıs
alp tuprada 4 kez kalktı
oof kuzum ya erdem ilaçtan dolayı cıvık yapıyo teyzesi ama ilacı kesince ne olacak bilmiyorum arkadaşım dün ameliyat olacaktı şimdi aradım akşam saat 7 de gitrmiş ameliyata gece 1 e çeyrek kala çıkmış şimdi uyuyomuş ağrısı varmış ömer asaf iyiymiş kontrollere gelip gidiyomuş eşide 1 kaç güne çıkacakmış hastaneden fethiyenin ne zaman çıkacağı belli değil inşallah en kısa zamanda iyileşir hayırlısıyla
bende isitoyorum gözlüklü fotoo güldeen ayrıca sen demedinmi bana erken dedi dr almayın diye sen öle dedin diye ben almadım ya kız
ya dün parkta çimenlerde oturdu üşüttümü bilmemki çok huzursuzdu yada dişlere devam bilemiyorum artık alpim iyimi
aman hayırlısıyla kurtulsunlar inş cnm:
kız almayın diyen burdaki dr di ama ben istanbuldakine sordum ala bilirsiniz dedi burdada yazdım hatta:
oyüzden polorize cam ala bilirsin.
ay sanada atayımd
ama güzel çekeyim o biraz yamuktu dimi yaseminim..
inşallah bıraktırabilirimGulden nil koye gitmis oh iyi olmustur aksamda eve nasil dondu kimbilir yarin anlatirsin.
Teyzenizinde akli hemen bosanmaya gitmis ya tabi kendi evli olmayinca konusmasi kolay gelmistir oh cetelerde kurulmus nili kurtarmaya gidilmis tabi birakirmiyiz be biz burda kocaman aileyiz.
Funda ya defne gercekten seni cok seviyo yavrum kiyamam seni cok ozluyo ya sensiz o cocuk napiyo kimbilir emzigede alismasi normal senin yoklugunda bi avunma oluyodur onun icin birak sen donene kadar emsin sonra yavas yavas biraktirirdsin.
cnm o kendi yemeye çalışırken sen de ağzına tıkıştırmesela pırınc pılavını cok sever onu bıle ısteklı yemıyo hemen oyuna cevırıyo
yanı kendı ymeye devam etsın demı bırgun oğrenecek elbet sabır gerekıyo
bende arada verıyorum o yerken
ben alp tuğrayı bağlasam hıc yemez heralde
aferın aras pasaya
aaa niye uyumadı ki paşagünaydın kızlar nasılsınız
biz dün gece hiç uyumadık 9 kez kalkmışızdır 5 saatte falan ruh gibiyim neydi sıkıntısı hiç bilmiyorum artık sabah keyifliydi şükür inşallah hasta olmaz
aman allahım gözüm gönlüm açıldıEki Görüntüle 1160781 Eki Görüntüle 1160783 Eki Görüntüle 1160787
herkese günaydın teyzoşlarrrr.... kuzum teyzelerine sabah sürprizi yapmak istemiş:)
allah yavrusuna bağışlasın arkadaşınızıoof kuzum ya erdem ilaçtan dolayı cıvık yapıyo teyzesi ama ilacı kesince ne olacak bilmiyorum arkadaşım dün ameliyat olacaktı şimdi aradım akşam saat 7 de gitrmiş ameliyata gece 1 e çeyrek kala çıkmış şimdi uyuyomuş ağrısı varmış ömer asaf iyiymiş kontrollere gelip gidiyomuş eşide 1 kaç güne çıkacakmış hastaneden fethiyenin ne zaman çıkacağı belli değil inşallah en kısa zamanda iyileşir hayırlısıyla
bende isitoyorum gözlüklü fotoo güldeen ayrıca sen demedinmi bana erken dedi dr almayın diye sen öle dedin diye ben almadım ya kız
ya dün parkta çimenlerde oturdu üşüttümü bilmemki çok huzursuzdu yada dişlere devam bilemiyorum artık alpim iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?