2012 kasım bebekleri büyüyor..

oh keyfi daim olsun. bizde aldık ama daha kullanmak nasip olmad. haftasonu belki:) inş. eşin güzel haberler alcak cnm allahın izniyle

Gecmis olsun canim yaa cok uzuldum insallah kakasini yaparda lavma ya gerek kalmaz

ay hayırlısıyla bi şifa bulsaydı kuzum elden hiç bişey gelmio gerçekten... o kadar zorluo ki sıkıo kendini yapmamak için ellemee ellemee deyip duruyo ben yaklaşmaya çalıştıkça

bak sennn gözlük alınmış ama hiç sölenmio hıh:) söle bakalım markası ne nerden aldın ne kadara aldın ha ha:) biz almadık cnm markettekilerin ne olduğu belli değil babamızı beklerken denedi sadece ama çok hoşuna gitti sıpamın:)

Kiyamam kuzummm ya insallah hemen yapar eminim cok aciyordur kuzum

kız bensana gözlüklü foto atmadımmı
cnm benim arkadaşım gözlükçü ondan aldım 50 tl ama genelde o fiyattalar..
polorize cam olması önemliymiş gözlükte oyüzden pazardan almayın dedi kesinlikle dr.

yani iyi bişey alın dedi
geçendede bi yazı okumuştum polorize cam olmalı aldığınız gözlükler diye dek geldi yanialdık..

Kiyamam kuzummm ya insallah hemen yapar eminim cok aciyordur kuzum
amin cnm inş. dua edin teyzeileri kuzuma da kurtulalım hayırlısıyla şu sıkıntıdan. rabbim beterinden korusun inş.

kafa mı kaldı ki cnm yaaa evet göndermiştin şimdi baktım tekrardan çok da yakışmış maşallah kuzuma...

ay sabah sabah neıyı geldı
ben onun o gozluğunu yerım suslu kuzum benım
masallah bal bocuğune
gozluğunu nerden aldın

yok cnm almadık markette denedi kuzum. ordan almak istemem ne oldukları belli değil çinkü. ama çok hoşuna gitti o kesin:)

ozaman bal böcü
ne gözlük alınacak başka şansın yok şekerimmm:

Son düzenleme:

burdada sular asırı kıreclı bende ona bağlıyorum
bendede 70 var ama ben hep uzunda 50 de yıkıyorum

gunaydın canım
gozluğunu gule gule kullansn kuzum nerden ve nekadra aldın

hımm okudum canım gecmısten gelınce gormedım yazdğını 50 lıra ıyıymıs

Son düzenleme:

anladım canım yanı marketten alınmaz dedğın gıbı
artık alırsın sende gozluk bal bocuğune beğenmıs kuzum

oof kuzum ya erdem ilaçtan dolayı cıvık yapıyo teyzesi ama ilacı kesince ne olacak bilmiyorum arkadaşım dün ameliyat olacaktı şimdi aradım akşam saat 7 de gitrmiş ameliyata gece 1 e çeyrek kala çıkmış şimdi uyuyomuş ağrısı varmış ömer asaf iyiymiş kontrollere gelip gidiyomuş eşide 1 kaç güne çıkacakmış hastaneden fethiyenin ne zaman çıkacağı belli değil inşallah en kısa zamanda iyileşir hayırlısıyla

bende isitoyorum gözlüklü fotoo güldeen ayrıca sen demedinmi bana erken dedi dr almayın diye sen öle dedin diye ben almadım ya kız

evet evet bende bıttım

erdemımın nesı vardı acaba ya cok kalkmıs
alp tuprada 4 kez kalktı
ya dün parkta çimenlerde oturdu üşüttümü bilmemki çok huzursuzdu yada dişlere devam bilemiyorum artık alpim iyimi

aman hayırlısıyla kurtulsunlar inş cnm:
kız almayın diyen burdaki dr di ama ben istanbuldakine sordum ala bilirsiniz dedi burdada yazdım hatta:
oyüzden polorize cam ala bilirsin.
ay sanada atayımd
ama güzel çekeyim o biraz yamuktu dimi yaseminim..

yamuk mamuk ben istiyom banane banane :)

günaydın kıZlar
betül bi uykusuzda biziz elifte gece hiç uyumadi dün sabah atesi vardı biraz gece de devam etti düştü yükseldi biraz önce de dr gittik boğazları iltihaplanmis kuzumun aldık anrltibiyotigi geldik biraz atesi var uyuyor şimdi
gülden ben sana küstüm sen niye bana nilimin resimlerinden atmiyirsun yasemin ne resim atarsanız bende istiyorum yoksa konuşmam he
yasemin masallah zeynebime çok güzel olmuş gozlukte elbisede çok yakismis
gülden gozlugunuzu gule gule.kullanın
wavs sizde uyumamissiniz ne oldu ki
dilekcim bende göremedim resimlerinizi ama eminim ki çok güzel cikmissinizdir masallah size

Gunaydın kızlarr
Herkes ıyıdır umarım

Dılekcım senı ve efe pasamızı gordum yazamadım cok tatlısınız masallah kılo falanda gormedım ben☺️

Yasmın masallah kız balböcugune cok tatlı sabah sabah ıcımız acıldı yanı☺️
Kakasıda bı duzene gırse kuzucugun😔

Gulden gule gule kullansın nılos gözluklerını yerım ben onları ya buyumuslerde gozluk takıyolar sıpalar:) bızde almadık daha..

Plasebo yoksun cnm bıkac gundur ıns gersey yolundadır..
Paylastıgın etkınlıkler cok guzel yeteneklısın bu konuda
Bende kızlardan fırsat bulup bılg. oturunca cıktı alıcam..

Katreınur bır ömur mutlu huzurlu olsun kardesın Allahın ıznıyle
Bende erkek kardesın sanıyodum nıye oyle geldıkı aklımıza😄
kv hersey yolundadır ıns.

Wavs senden naber cnm alptuğra ıyıdır ıns..

Nuray denıze gıttınızmı ne yaptı elıfcık☺️

inşallah bıraktırabilirim
konuşurken bile emzik ağzında duruyor
cnm o kendi yemeye çalışırken sen de ağzına tıkıştır

günaydın kızlar nasılsınız
biz dün gece hiç uyumadık 9 kez kalkmışızdır 5 saatte falan ruh gibiyim neydi sıkıntısı hiç bilmiyorum artık sabah keyifliydi şükür inşallah hasta olmaz
aaa niye uyumadı ki paşa

Eki Görüntüle 1160781 Eki Görüntüle 1160783 Eki Görüntüle 1160787
herkese günaydın teyzoşlarrrr.... kuzum teyzelerine sabah sürprizi yapmak istemiş:)
aman allahım gözüm gönlüm açıldı
sabah sabah çok iyi geldi valla

allah yavrusuna bağışlasın arkadaşınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…