2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın kızlar nasılsınız
biz dün gece hiç uyumadık 9 kez kalkmışızdır 5 saatte falan ruh gibiyim neydi sıkıntısı hiç bilmiyorum artık sabah keyifliydi şükür inşallah hasta olmaz

cnm bende 65 derecede yıkıyorum hep kalmıyo ozaman o düşük derecede kalıyo
hatta çamaşırıda düşükte yıkarsan ondada kalıyo..

Disaruda bir kez irmik helvaso yemisti dondirmali cok sevdi
bu alsamda yapalyim dedim bayildi

ayyy iyi hatırlattın kız dur bende yapayım bakalım.

65 dereceyi pek kullanmiyordum dur bi de onda deneyeyim. Benimki arcelik diger beyaz esyalarim iyi ama bulaşık makinemden hic memnun degilim bundan dolayı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende arçelği sevmiyorum oyüzden hiç almadım hele şimdi kendini çok bozmuş yeğenimin eşi çalışıyo orda..

cnm özellikle tencereleri yıkayıp atıyorum ben mutlaka yoksa çıkarmıyo..

köy iyi gelmiş cnm ama gelirken uyumuş biraz dün pek uyumadığı için akşam pek huzursuzdu sıpa
ama çok eylenmiş..

cnm kendi yerken bi kaçıkta sen ver böyle böyle öğrenecekler tatlım
sabır biraz..

bende ancak telden gire biliorum yoksa mümkün değil inş biran önce tel gelir cnm
meyer elimiz ayağımız bizim bu teller..

günaydın kızlar nasılsınız
biz dün gece hiç uyumadık 9 kez kalkmışızdır 5 saatte falan ruh gibiyim neydi sıkıntısı hiç bilmiyorum artık sabah keyifliydi şükür inşallah hasta olmaz

günaydın cnm ne olduki kuzuma acaba..

kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir..

günaydın betülll kaza geçiren aileden haber var mı cnm merak ettim. erdemim niye huysuz ki kabızlığı yok di mi. bizde huzursuzuz bugün. en son pazar sabah kaka yaptı ondan sonra tık yok fitil de koydurmuo. gün içinde yapmazsa akşama mecbur lavman ya bu durum canımı çok sıkıo çok canı acıo kuzumun
güldenim ne güzel eğlenmiş nilim gerisi teferruat cnm onlar ii olsun... nazlarını da çekioruz işte

ay ben o süprizi yerim yerim maşallah o fıstığa yaaa kuzucuk yesin onu teyzesi hele boleroya bittim

sağol teyzesi. dün markette gözlük denedi sıpam . bi de göslük göslük dio ne biliosa çok fena bunlar yaa. takınca ağzı kulaklarına vardı resmen... o boleroyu görünce giy giy dio giymek istio kuzum çok sevio:)

kızlar bulaşık konusu devam etmiş dün aklam. bardakların çizilmesini ben daha servis makineyi ilk kurmaya geldiğinde sormuştum. bazı makineler çiziomuş çizmemesi için neyapmak lazım diye. oda tuz koydukları kapağı bayanlar ii sıkmıo yada koyarken dışarı d adöküolar. işte o zaman tuz çizio bardakları demişti bilginize. benim çizilme olayı hiç yok çok şükür. ama ara sıra bulanık oluo bardaklar o da bence sular çok kireçli ama gerçekten çok köt buranın suyu. özellikle bizim oturduğumuz kesim hep hazır su kullanıo. musluktan içmek mümkün değil. ben ona bağlıyorum. bi de 50 de yıkadığımda çok oluo sanki. 70 de sıkıntı yok:)

teşekkür ederiz teyzesi. efecik napıo sen nasılsın eşinde durumlar nasıl cnm...

Birsey degil canim

Efeye dun havuz aldim onu sisirmistim aksam suan onu gordu onunla oynuyor cok tatli ama havuz

Esimde durumlari pazartesi ogrenecegiz canim bakalim rontgen cekilecek

Herkeseee gunaydinnnnn buarada kizlar gununuz guzel gecsin...

Gecmis olsun canim yaa cok uzuldum insallah kakasini yaparda lavma ya gerek kalmaz

Eki Görüntüle 1160781 Eki Görüntüle 1160783 Eki Görüntüle 1160787
herkese günaydın teyzoşlarrrr.... kuzum teyzelerine sabah sürprizi yapmak istemiş:)

allahım ben o süprizi yerim yerimmmm.
maşallah zeynebime allahım nazarlardan korusun
onu kız sen hep böyle günaydın de bize..

ins bugün yapar bal böcüğüm cnm.:
ay nilde sıkıntı yok ama sorun babamızda..

aaa aldınızmı gözlük cnm
bak nile ben gözlük aldım sahi size söylemeyi unuttum
bayıla bayıla takıyo sıpam
betül evet arkadaşlarından haber varmı.
dilek günaydın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…