- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.481
bılıyorum canım daha kucuk ama bu benım huyum ıste cabuk sınırlenmem
ama buaralar sınrlendğım zaman ıcımden ya sabır cekıyorum ıyı gelıyo
alp tuğrada gelıyo sarılıyo anne dıyo opuyo
afıyet olsun kuzuma
becerıklı hatun senı
Iste o anda film kopuyor degilmi sari kuzum benim
Yok yok ill defa yaptim desem yeri birkez basarisiz olmustu
Cocyklar sevince yapayim dedim sagolsun goggle amcadan
aynen canım bıde yaramazlık yapacağı zaman gelıp sarılıyo
bende bı arkadasımda yemıstım guzeldı ama hıc denemdım
canım ben yatayım artık alp tuğra erkenden uyanır heralde
ınsallah 9 dan once uyanmaz dua et
ıyı geceler canım optum
Iyi geceler kızlar
Gecmise bakamadim daha. Ama cok merak ettim songül bulaşık makinenin markasi ne.
Benimkinde cizme bulaniklik falan olmuyor ama deterjan kalıntıları kaliyor özellikle bardaklarda ve tencerelerde sinir oluyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Disaruda bir kez irmik helvaso yemisti dondirmali cok sevdi
bu alsamda yapalyim dedim bayildi
65 dereceyi pek kullanmiyordum dur bi de onda deneyeyim. Benimki arcelik diger beyaz esyalarim iyi ama bulaşık makinemden hic memnun degilim bundan dolayı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlaar benimde oruc borclari birikti dag gibi oldu yaa sizi okuyunca baktim notlarima 30hamileyken 8 ondan oncesinden ve 20 tanede gecen seneden var ben gecen sene 1hafta oruc tuttum ama sonunda hasta oldum ya uykusuzluk gunler uzun emiyo bunyem kaldirmadi toplam 10tane tutmusum iste ama busene Allahin izniyle tutucam hepsini ins. kazalarimida kisa tutmaya baslarim bu kis okulda vardi pek imkanim olmadi ama ins.hepsini tutucam.
Benim bardaklardada sorun olmuyo ya finish hepsi bi arada kullaniyorum.ama benimde sorunum varya ben normalde iki gunde bir bulasik m.calistiriyodum simdi hergun calistiriyorum ama bulasiklar kuruyo ya yikandiktan sonra bazen tencerelerin diplerinde kalintilar kaliyo yani makina yikamadan once yumusatsa buhar yapsa ne bileyim iste sizlerdede oluyomu oyle.
Gulden nil koye gitmis oh iyi olmustur aksamda eve nasil dondu kimbilir yarin anlatirsin.
Teyzenizinde akli hemen bosanmaya gitmis ya tabi kendi evli olmayinca konusmasi kolay gelmistir oh cetelerde kurulmus nili kurtarmaya gidilmis tabi birakirmiyiz be biz burda kocaman aileyiz.
Funda ya defne gercekten seni cok seviyo yavrum kiyamam seni cok ozluyo ya sensiz o cocuk napiyo kimbilir emzigede alismasi normal senin yoklugunda bi avunma oluyodur onun icin birak sen donene kadar emsin sonra yavas yavas biraktirirdsin.
senın makınenden kaynaklanıyo sanırım
bende anlamıyorum bulanık bulanık oluyo bıde cızık tabıkı bu saydam bardaklarda bellı oluyo renklılerde falan bı sıkntı yok
bıde bısey sorcam alp tuğra 4 5 gundur yemeğını kendı yıyo yanı yemeye calısyo
ama hıc ısteklı yemıyo sureklı oynuyo yıyeyımde doyayım yok hıc az bısey yıyo sonra kalkmak ıstıyo pek mudahale etmek ıstemyorum ama edıyorum yınede ben verınde yıyo bıraz daha
sence napayım benmı yedıreyım bı sure daha yoksa alısrmı dıyosun kendı yemeye
o yerken benım sabrım tasıyo gıbı ınan dokmesı falan hıc umrumda değil hıc acıkmıs gıbı yemıyo oynuyo
cnm tel tamırde ordan gırıodum sureklı aktıf olmak ıcın o rahattı
ama ozel pc acıp basına oturamıom masal gelıo klavyeye fareye dokunuo rahat vermıo:)
telden gırerken bıyndan masallada ılgılenebılıodum
pc acıp oturunca masalı ıhmal edıorum gbı gelıo rahatsız oluyorum
tel gelsın yıne gelırım aranıza
ben okuyayım cnm sımdı cok gecmıs olsun rabbım sıfa versın ıns
günaydın kızlar nasılsınız
biz dün gece hiç uyumadık 9 kez kalkmışızdır 5 saatte falan ruh gibiyim neydi sıkıntısı hiç bilmiyorum artık sabah keyifliydi şükür inşallah hasta olmaz
Eki Görüntüle 1160781 Eki Görüntüle 1160783 Eki Görüntüle 1160787
herkese günaydın teyzoşlarrrr.... kuzum teyzelerine sabah sürprizi yapmak istemiş:)
ay ben o süprizi yerim yerim maşallah o fıstığa yaaa kuzucuk yesin onu teyzesi hele boleroya bittim
herkese günaydın teyzoşlarrrr.... kuzum teyzelerine sabah sürprizi yapmak istemiş:)
Maaasallah fistik ya sabah sabah cok iyi geldi boyle seker bir prensesi gormek rabbim nazarlardan korusun
Aynen oyle canim esim zaten evde hic durmazdi simdi cok cok zorlaniyor ve sijirli oluyor bende sabir ediyorum onun icin cok zorr muhakkakAaa nasil birsey ki o
Canim pc bozuk
ay adamlara bir dure sonra bunalima giriyor evde hersey batiyor
Dilekcim esinin durumu cok normal canim ayy benimki bile 2-3 hafta evdeydi isten cikinca aslinda cogu coguna evde durmuyodu ama morali bozuk surekli evde temizlikle ilgili laf soyluyodu orasi soyle burasi boyle ne bileyim biraz ters davranmaya kolay sinirlenmeye baslamisti cok sukur ise girince normale dondu ama sizinki daha buyuk bisey tabi bide surekli evde olmak bisey yapamamak erkek olarak sinirlerini yipratmistir Allahim en kisa zamanda sifa versin biran once iyilessin ins.sabir canim gecicek hepsi Allahin izniyle.
Bu arada resim.yuklemissin ama bende goremedimya telden girdiim icin gorunmuyo boyle goremeyince cokda merak ediyorum ama eminim cok guzelsinizdir efeyle.
Amin canim benim cok sagol evet cok zor hele bir erkek iicin rabbim yatakta sifa bekliyen butun kullarina acil sifa versin insallah
Sendemi goremedin canim
teşekkür ederiz teyzesi. efecik napıo sen nasılsın eşinde durumlar nasıl cnm...
günaydın betülll kaza geçiren aileden haber var mı cnm merak ettim. erdemim niye huysuz ki kabızlığı yok di mi. bizde huzursuzuz bugün. en son pazar sabah kaka yaptı ondan sonra tık yokfitil de koydurmuo. gün içinde yapmazsa akşama mecbur lavman ya bu durum canımı çok sıkıo çok canı acıo kuzumun
güldenim ne güzel eğlenmiş nilim gerisi teferruat cnm onlar ii olsun... nazlarını da çekioruz işte
Aynen oyle canim esim zaten evde hic durmazdi simdi cok cok zorlaniyor ve sijirli oluyor bende sabir ediyorum onun icin cok zorr muhakkak
Amin canim benim cok sagol evet cok zor hele bir erkek iicin rabbim yatakta sifa bekliyen butun kullarina acil sifa versin insallah
Sendemi goremedin canim
muhakkak etkilenir cnm. düşünüyorum da ben bile bi kaç gün evde kalsam psikolojim etkilenio. hatta eşim dalga geçer senin evde canın sıkılmış biraz çık hava al diye ona sarıyorum çünkü:) rabbim eşine şifa sanada sabır kolaylık versin cnm. geçecek bu günler inş.
günaydın betülll kaza geçiren aileden haber var mı cnm merak ettim. erdemim niye huysuz ki kabızlığı yok di mi. bizde huzursuzuz bugün. en son pazar sabah kaka yaptı ondan sonra tık yokfitil de koydurmuo. gün içinde yapmazsa akşama mecbur lavman ya bu durum canımı çok sıkıo çok canı acıo kuzumun
güldenim ne güzel eğlenmiş nilim gerisi teferruat cnm onlar ii olsun... nazlarını da çekioruz işte
sağol teyzesi. dün markette gözlük denedi sıpam . bi de göslük göslük dio ne biliosa çok fena bunlar yaa. takınca ağzı kulaklarına vardı resmen... o boleroyu görünce giy giy dio giymek istio kuzum çok sevio:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?