2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım tencereyı ıyıce akıtıp koymak gerekıyo hepsınde değil ama benımde olduğu oluyo onun dısında yıkaması gayet ıyı

Olabilir cnm
Ama sakaryada olup fena durumda olanlar var
ya ben seyi anlamiyirum bardak nasil cizlirki

senın makınenden kaynaklanıyo sanırım
bende anlamıyorum bulanık bulanık oluyo bıde cızık tabıkı bu saydam bardaklarda bellı oluyo renklılerde falan bı sıkntı yok
bıde bısey sorcam alp tuğra 4 5 gundur yemeğını kendı yıyo yanı yemeye calısyo
ama hıc ısteklı yemıyo sureklı oynuyo yıyeyımde doyayım yok hıc az bısey yıyo sonra kalkmak ıstıyo pek mudahale etmek ıstemyorum ama edıyorum yınede ben verınde yıyo bıraz daha
sence napayım benmı yedıreyım bı sure daha yoksa alısrmı dıyosun kendı yemeye
o yerken benım sabrım tasıyo gıbı ınan dokmesı falan hıc umrumda değil hıc acıkmıs gıbı yemıyo oynuyo

Aman bizdede var ayni sipadan
eger isine gelen sey ise bir guzel yiyor dokme olayida oldukca azaldi artik kasiga ve tabaga hakim
ama istemedigu birsey ise hemen topuk
bende ole boyoe yediriyorum hic yemezsenkundak ozaman lop lop yiyor
duruma gire harekey et cnm kendi yediklerinde istenilen gibi yemiyorlar

Iyi geceler kızlar

Gecmise bakamadim daha. Ama cok merak ettim songül bulaşık makinenin markasi ne.

Benimkinde cizme bulaniklik falan olmuyor ama deterjan kalıntıları kaliyor özellikle bardaklarda ve tencerelerde sinir oluyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mesela pırınc pılavını cok sever onu bıle ısteklı yemıyo hemen oyuna cevırıyo
yanı kendı ymeye devam etsın demı bırgun oğrenecek elbet sabır gerekıyo
bende arada verıyorum o yerken
ben alp tuğrayı bağlasam hıc yemez heralde
aferın aras pasaya

Canim 2001 model beko hemide iki programli ben super 65 derecede yikiyorum

Arasa ne hikmetse cok komik eglenceli geliyor nasil aciyor agzini.
canim sey de yapabilirsin jendi yerken aradasende agzina atabilirin ben cakrirmadan yapiyorum

Canim 2001 model beko hemide iki programli ben super 65 derecede yikiyorum

65 dereceyi pek kullanmiyordum dur bi de onda deneyeyim. Benimki arcelik diger beyaz esyalarim iyi ama bulaşık makinemden hic memnun degilim bundan dolayı

65 dereceyi pek kullanmiyordum dur bi de onda deneyeyim. Benimki arcelik diger beyaz esyalarim iyi ama bulaşık makinemden hic memnun degilim bundan dolayı

Bak ben digerini kullanmadim hic
bu arada senede bir calgonit in makine temizleyicini.kullanirum bos olarak koyuyorsun

yapıyorum zaten canım
ınsallah bıraz duzelır yoksa ramazanda benı cok zorlıcak cok sabırlı değilımdır cunku

Kucuk annesi o daha her kizdigunda ole dusun birde minucum ayaklarina bak yeter
ben arasa hayir falan dedigimde kizdigumda icleniyor kuzum geliyor opuyor yada yamagini uzatiyor

Kucuk annesi o daha her kizdigunda ole dusun birde minucum ayaklarina bak yeter
ben arasa hayir falan dedigimde kizdigumda icleniyor kuzum geliyor opuyor yada yamagini uzatiyor

bılıyorum canım daha kucuk ama bu benım huyum ıste cabuk sınırlenmem
ama buaralar sınrlendğım zaman ıcımden ya sabır cekıyorum ıyı gelıyo
alp tuğrada gelıyo sarılıyo anne dıyo opuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…