- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.461
songul sende neden olmuyorkı bardaklarda oyle cızıktemı olmuyo
deterjan olark ne kullanıyosun parlatıcı tuz kullanıyomusun
okudum cnm rabbım sıfasını versın ıns aılenın
Nasilsin canim nezamandir senle gorusemedik alp nasil sanirim aft cikmisti agzinda simdi iyimi gectimi.
Kizlaar benimde oruc borclari birikti dag gibi oldu yaa sizi okuyunca baktim notlarima 30hamileyken 8 ondan oncesinden ve 20 tanede gecen seneden var ben gecen sene 1hafta oruc tuttum ama sonunda hasta oldum ya uykusuzluk gunler uzun emiyo bunyem kaldirmadi toplam 10tane tutmusum iste ama busene Allahin izniyle tutucam hepsini ins. kazalarimida kisa tutmaya baslarim bu kis okulda vardi pek imkanim olmadi ama ins.hepsini tutucam.
Benim bardaklardada sorun olmuyo ya finish hepsi bi arada kullaniyorum.ama benimde sorunum varya ben normalde iki gunde bir bulasik m.calistiriyodum simdi hergun calistiriyorum ama bulasiklar kuruyo ya yikandiktan sonra bazen tencerelerin diplerinde kalintilar kaliyo yani makina yikamadan once yumusatsa buhar yapsa ne bileyim iste sizlerdede oluyomu oyle.
Yok cnm hic olmuyor
Ozellikle bir markada kullanmiyorum hatta su an bim in tableti var
sok un da parlaticisi ni bir kac aydir kullaniyorum parliyor
ne guzel ya bende oluyo ıste
bbenım sularım cok kıreclı acaba ondanmıkı ne alakaysa aklıma bıtek o gelıyo:)
Olabilir cnm
Ama sakaryada olup fena durumda olanlar var
ya ben seyi anlamiyirum bardak nasil cizlirki
senın makınenden kaynaklanıyo sanırım
bende anlamıyorum bulanık bulanık oluyo bıde cızık tabıkı bu saydam bardaklarda bellı oluyo renklılerde falan bı sıkntı yok
bıde bısey sorcam alp tuğra 4 5 gundur yemeğını kendı yıyo yanı yemeye calısyo
ama hıc ısteklı yemıyo sureklı oynuyo yıyeyımde doyayım yok hıc az bısey yıyo sonra kalkmak ıstıyo pek mudahale etmek ıstemyorum ama edıyorum yınede ben verınde yıyo bıraz daha
sence napayım benmı yedıreyım bı sure daha yoksa alısrmı dıyosun kendı yemeye
o yerken benım sabrım tasıyo gıbı ınan dokmesı falan hıc umrumda değil hıc acıkmıs gıbı yemıyo oynuyo
Aman bizdede var ayni sipadan
eger isine gelen sey ise bir guzel yiyor dokme olayida oldukca azaldi artik kasiga ve tabaga hakim
ama istemedigu birsey ise hemen topuk
bende ole boyoe yediriyorum hic yemezsenkundak ozaman lop lop yiyor
duruma gire harekey et cnm kendi yediklerinde istenilen gibi yemiyorlar
Iyi geceler kızlar
Gecmise bakamadim daha. Ama cok merak ettim songül bulaşık makinenin markasi ne.
Benimkinde cizme bulaniklik falan olmuyor ama deterjan kalıntıları kaliyor özellikle bardaklarda ve tencerelerde sinir oluyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mesela pırınc pılavını cok sever onu bıle ısteklı yemıyo hemen oyuna cevırıyo
yanı kendı ymeye devam etsın demı bırgun oğrenecek elbet sabır gerekıyo
bende arada verıyorum o yerken
ben alp tuğrayı bağlasam hıc yemez heralde
aferın aras pasaya
Canim 2001 model beko hemide iki programli ben super 65 derecede yikiyorum
Arasa ne hikmetse cok komik eglenceli geliyor nasil aciyor agzini.
canim sey de yapabilirsin jendi yerken aradasende agzina atabilirin ben cakrirmadan yapiyorum
65 dereceyi pek kullanmiyordum dur bi de onda deneyeyim. Benimki arcelik diger beyaz esyalarim iyi ama bulaşık makinemden hic memnun degilim bundan dolayı
yapıyorum zaten canım
ınsallah bıraz duzelır yoksa ramazanda benı cok zorlıcak cok sabırlı değilımdır cunku
65 dereceyi pek kullanmiyordum dur bi de onda deneyeyim. Benimki arcelik diger beyaz esyalarim iyi ama bulaşık makinemden hic memnun degilim bundan dolayı
Kucuk annesi o daha her kizdigunda ole dusun birde minucum ayaklarina bak yeter
ben arasa hayir falan dedigimde kizdigumda icleniyor kuzum geliyor opuyor yada yamagini uzatiyor
Disaruda bir kez irmik helvaso yemisti dondirmali cok sevdi
bu alsamda yapalyim dedim bayildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?