2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben geldim hemde kuzuma lavman yapıp kendi ellerimle canını acıtıyorum içim acıo ama yapacak başka bişeyim yok. tek elimden gelen dua. rabbim çabucak şifa versin kuzuma . beterinden korusun... dua edin kuzum için kızlar çok ihtiyacımız var...

ay fundam öyle güzel anlatmışsınki ay gözlerimdolduyaa..

allah sizi birbirinize bağışlasın cnm. zaten şuan çok duygusalım iice gözlerim doldu

oyy gözlereım doldu ınankı
rabbım ayırmasın ıns
sızı bırbırınıze bagıslasın hep
kötu gunler gostermesın ınsssss
amin cnm benim amin
o benim hayattaki en büyük mükafatım
iyiki var cnm yavrum
rabbim hepimizi yavrularımıza bağışlasın,onların kötü günlerini göstermesin

cnm benim ya kıyamam kuzuma
yasemin cnm sen keyfinden lavman yapmıyorsun ki evladının ihtiyacı olduğu için yapıyorsun.kimse evladının canı yansın istemez
inşallah tez zamanda düzelir
yavrum ne kadar zor onun için
cnm bişey diyeceğim ama sakın yanlış anlama.
eşimin teyzesinin torunu 3-4 yaşında iken kakasını yapamazmış.kakası geldiğinde uyutun beni diye ağlarmış.ne ilaçlar kullanmışlar olmamış.dr lar araştırmışlar ve en sonunda aileyi pedagoga yönlendirmişler.dr ile görüşme sonrasında dr acilen çocuğu kreşe vermelerini,durumun psikolojik olduğunu söylemiş.çocuğu kreşe verince çocuk rahatlamış ve tuvaletine sorunsuz çıkmaya başalamış.
siz de bi araştırsanız cnm.

ay fundam öyle güzel anlatmışsınki ay gözlerimdolduyaa..
cnm daha anlatacak o kadar çok şey var ki defneyle ilgili
sayfalar yetmez

amin cnm oy kıyamam kuzuma yaaa.
ins biran önce geçer rahatlar kuzum..

cnm yanlış anlıycak bişey yok iiliğimiz için söylüosun sonuçta. ama zeynep ananesini çok sevio çok ii arası hepsiyle . halini görsen anlarsın çokta mutlu. öyle bişey olduğunu düşünmüyorum cnm. poposunda ki çatlak canını acıttığı için yapmak istemio. şu sıralar yemesi düzeldi. çatlak geçse belki de normal seyrine dönecek. haftaya kontrolü var bakalım. buarada keçiboynuzu balık yağı hepsini kestik. kabızlık ilacı ve bir tatlı kaşığı zeytinyağı içio.

inşallah çatlak bir an önce iyileşir cnm ya
kuzum benim
yemesine de maşallah diyelim

inşallah çatlak bir an önce iyileşir cnm ya
kuzum benim
yemesine de maşallah diyelim

sağol cnm çok şükür son on beş gündür filan yemek yemeden günümüz geçmio. şükürler olsun .şu çatlağıda çözsek sorun kalmıycak. ama çok zorlanıo. nereye kadar fitille lavmanla gider ki bu iş.
özcanan size de geçmiş olsun cnm şuan resmen ishale razıyım yani.

seni çok çok çok iyi anlıyorum yasmincim ama düzelecek inşallah ilaçları kkullanmaya devam etmiyormusun ??

seni çok çok çok iyi anlıyorum yasmincim ama düzelecek inşallah ilaçları kkullanmaya devam etmiyormusun ??

beni malesef en ii sen anlarsın zaten cnm. çok canı yanıo yaa içim ezilio gerçekten. rabbim beterinden korusun. artık son noktaya gelince o kadar huzursuzlanıo ki anlatamam. lavmanı yaptıktan beş dk sonra kakasını yaptı. nasıl rahatladı o hırçın huzursuz zeynep ilay gitti neşeli kuzum geri geldi. nasıl geçecek bilmiyorum.

Cok guzel anlatmissin canim cok duygulandim ya benimde gozlerim doldu inan Allahim sizi asla ayirmasin ins.

Cok gecmis olsun canim kiyamam ya Rabbim en kisa zamanda sifasini verir ins.

ay nasıl oturmuslar yarabbım temzılık gıbısı varmı ya
sen kendın alıp yapabılrsın canım dığer camlarada ben oyle yaptım ıyı oluyo
sız evı bastan yapmısnz yanı

nerden aldın canım tabağı

cok guzel anlatmıssın canım allahım kımseyı yavrusundan ayrmasın
alp tuğrada benım sacımı tutuyo hep gun ıcınde gelır tutar uyurken gelır tutmak ıster arada ceker bendemı senın anlattığına yormalıyım bunu acaba bağmı kuruyo benımle canımı yakıyo ama

canım ınsallah duzene gırer artık
bı anne olarak cok zordur emınım
catlak neden gecmıyokı

cnm bak yapmıs rahatlamıs kuzucuk uzulme annesı sen kotuluk etmıosun kı
ayy kecıboynuzu masalında kaka duzennı bozdu
1haftadır ıcıodu ama kaka sayımız gunde 2ıken hergun duzenlı ıken
bazen hıc yapmıodu 2gundr yapmayınca bende kabız olmasın dıye
kavun suyu ıcırdım hemn yaptı:)

aklında bulunsun kavun suyunu katı meyve sıkcagından sıktım150ml ıctı kaka yaptı hemn
yedırebılırdımde ama daha etkılı olsun dıye yaptım
senınkıde ıcer belkı cokda lezzetlı sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…