- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.561
ay fundam öyle güzel anlatmışsınki ay gözlerimdolduyaa..defne hemen hemen herşeyi yer,yaptığım hiçbir şeyi ayırt etmez çok şükür, haftasonları kahvaltıda peynir,zeytin,domates,salatalık,bal ve onun için hazırladığım ne varsa(mutlaka yumurta içeren bişeydir) yer(haftaiçi babaannesi kahvaltıda kaşık maması yedirir)
aslında sakin bir çocuk.mutfaktaki uzanabildiği yerdeki eşyaları çıkarır, oynar ama kırmaz,vurması,bağırması yoktu(ben şehir dışına gelinceye kadar),
kendince bana yardım eder
koşmayı sever,kovalamaca oynamaya bayılıyor,ayrıca telefonda tolking tom açıyorum onunla konuşuyor, reklam haricinde çok fazla tv seyretmez,
daha çok oyunlarına beni katmayı sever,
kucağıma oturtup ona sımsıkı sarılırım ve bırakınca kahkaha atar tekrar sımsıkı sarılırım tekrar bırakırım ve bu 5-6 kere tekrarlanır.çok eğlenir
suyla oynamaya bayılır
parkta kaymaya bayılıyor
çok duygusal bir çocuk.sabahları ben işe giderken makyaj yaparken benim makyaj eşyalarıma,parfümüme illa dokunacak
birbirimize sarılıp uyuruz,gece beşiğinden kalkar yanıma gelmek için ağlar
saçımı tutmaya bayılıyor(dr a sorduğumda bunun normal bir hareket olduğunu,benimle böyle daha sıkı bağ kurduğunu,bazı çocuklarda annesinin tişört,saç tokası,yemeni gibi şeylerle bağ kurarken defnenin benim saçımla bağ kurduğunu söyledi)
eliyle bana yemek yedirmeye bayılır
cüzdanımın içindekileri boşaltmaya, terliklerimi giymeye bayılır
munzur oyunlar onu daha çok heyecanlandırır
gözlerimin içine bakar
anne demek en sevdiği şeydir.ben güldüğüm zaman o da güler,ağladığım zaman o da ağlar.beni sık sık öper tabi ben de onu
biz anne kızız ama daha da önelisi birbirimizin hayat arkadaşı,kardeşi,herşeyiyiz.
defne hemen hemen herşeyi yer,yaptığım hiçbir şeyi ayırt etmez çok şükür, haftasonları kahvaltıda peynir,zeytin,domates,salatalık,bal ve onun için hazırladığım ne varsa(mutlaka yumurta içeren bişeydir) yer(haftaiçi babaannesi kahvaltıda kaşık maması yedirir)
aslında sakin bir çocuk.mutfaktaki uzanabildiği yerdeki eşyaları çıkarır, oynar ama kırmaz,vurması,bağırması yoktu(ben şehir dışına gelinceye kadar),
koşmayı sever,kovalamaca oynamaya bayılıyor,ayrıca telefonda tolking tom açıyorum onunla konuşuyor, reklam haricinde çok fazla tv seyretmez,
kucağıma oturtup ona sımsıkı sarılırım ve bırakınca kahkaha atar tekrar sımsıkı sarılırım tekrar bırakırım ve bu 5-6 kere tekrarlanır.çok eğlenir
suyla oynamaya bayılır
parkta kaymaya bayılıyor
çok duygusal bir çocuk.sabahları ben işe giderken makyaj yaparken benim makyaj eşyalarıma,parfümüme illa dokunacak
saçımı tutmaya bayılıyor(dr a sorduğumda bunun normal bir hareket olduğunu,benimle böyle daha sıkı bağ kurduğunu,bazı çocuklarda annesinin tişört,saç tokası,yemeni gibi şeylerle bağ kurarken defnenin benim saçımla bağ kurduğunu söyledi)
gözlerimin içine bakar
anne demek en sevdiği şeydir.ben güldüğüm zaman o da güler,ağladığım zaman o da ağlar.beni sık sık öper tabi ben de onu
biz anne kızız ama daha da önelisi birbirimizin hayat arkadaşı,kardeşi,herşeyiyiz.
amin cnm benim aminoyy gözlereım doldu ınankı
rabbım ayırmasın ıns
sızı bırbırınıze bagıslasın hep
kötu gunler gostermesın ınsssss
cnm benim ya kıyamam kuzumaben geldim hemde kuzuma lavman yapıpkendi ellerimle canını acıtıyorum içim acıo ama yapacak başka bişeyim yok. tek elimden gelen dua. rabbim çabucak şifa versin kuzuma . beterinden korusun... dua edin kuzum için kızlar çok ihtiyacımız var...
cnm daha anlatacak o kadar çok şey var ki defneyle ilgiliay fundam öyle güzel anlatmışsınki ay gözlerimdolduyaa..
defne hemen hemen herşeyi yer,yaptığım hiçbir şeyi ayırt etmez çok şükür, haftasonları kahvaltıda peynir,zeytin,domates,salatalık,bal ve onun için hazırladığım ne varsa(mutlaka yumurta içeren bişeydir) yer(haftaiçi babaannesi kahvaltıda kaşık maması yedirir)
suyla oynamaya bayılır
parkta kaymaya bayılıyor
gözlerimin içine bakar
ben geldim hemde kuzuma lavman yapıpkendi ellerimle canını acıtıyorum içim acıo ama yapacak başka bişeyim yok. tek elimden gelen dua. rabbim çabucak şifa versin kuzuma . beterinden korusun... dua edin kuzum için kızlar çok ihtiyacımız var...
amiiiinnn cnmallah sizi birbirinize bağışlasın cnm. zaten şuan çok duygusalım iice gözlerim doldu
amin cnm benim amin
o benim hayattaki en büyük mükafatım
iyiki var cnm yavrum
rabbim hepimizi yavrularımıza bağışlasın,onların kötü günlerini göstermesin
cnm benim ya kıyamam kuzuma
yasemin cnm sen keyfinden lavman yapmıyorsun ki evladının ihtiyacı olduğu için yapıyorsun.kimse evladının canı yansın istemez
inşallah tez zamanda düzelir
yavrum ne kadar zor onun için
cnm bişey diyeceğim ama sakın yanlış anlama.
eşimin teyzesinin torunu 3-4 yaşında iken kakasını yapamazmış.kakası geldiğinde uyutun beni diye ağlarmış.ne ilaçlar kullanmışlar olmamış.dr lar araştırmışlar ve en sonunda aileyi pedagoga yönlendirmişler.dr ile görüşme sonrasında dr acilen çocuğu kreşe vermelerini,durumun psikolojik olduğunu söylemiş.çocuğu kreşe verince çocuk rahatlamış ve tuvaletine sorunsuz çıkmaya başalamış.
siz de bi araştırsanız cnm.
cnm daha anlatacak o kadar çok şey var ki defneyle ilgili
sayfalar yetmez
inşallah çatlak bir an önce iyileşir cnm yacnm yanlış anlıycak bişey yok iiliğimiz için söylüosun sonuçta. ama zeynep ananesini çok sevio çok ii arası hepsiyle . halini görsen anlarsın çokta mutlu. öyle bişey olduğunu düşünmüyorum cnm. poposunda ki çatlak canını acıttığı için yapmak istemio. şu sıralar yemesi düzeldi. çatlak geçse belki de normal seyrine dönecek. haftaya kontrolü var bakalım. buarada keçiboynuzu balık yağı hepsini kestik. kabızlık ilacı ve bir tatlı kaşığı zeytinyağı içio.
inşallah çatlak bir an önce iyileşir cnm ya
kuzum benim
yemesine de maşallah diyelim
sağol cnm çok şükür son on beş gündür filan yemek yemeden günümüz geçmio. şükürler olsun .şu çatlağıda çözsek sorun kalmıycak. ama çok zorlanıo. nereye kadar fitille lavmanla gider ki bu iş.
özcanan size de geçmiş olsun cnm şuan resmen ishale razıyım yani.
seni çok çok çok iyi anlıyorum yasmincimama düzelecek inşallah ilaçları kkullanmaya devam etmiyormusun ??
Cok guzel anlatmissin canim cok duygulandim ya benimde gozlerim doldu inan Allahim sizi asla ayirmasin ins.defne hemen hemen herşeyi yer,yaptığım hiçbir şeyi ayırt etmez çok şükür, haftasonları kahvaltıda peynir,zeytin,domates,salatalık,bal ve onun için hazırladığım ne varsa(mutlaka yumurta içeren bişeydir) yer(haftaiçi babaannesi kahvaltıda kaşık maması yedirir)
suyla oynamaya bayılır
parkta kaymaya bayılıyor
gözlerimin içine bakar
ben geldim hemde kuzuma lavman yapıpkendi ellerimle canını acıtıyorum içim acıo ama yapacak başka bişeyim yok. tek elimden gelen dua. rabbim çabucak şifa versin kuzuma . beterinden korusun... dua edin kuzum için kızlar çok ihtiyacımız var...
Bu kuzular suyu cok seviyo su kuslari bunlarya.kendini suclama canim hava degisimi farkli yer olunca cocuklar hemen adapta olamiyoki bizler bile yoruluyoruz farkli biyere gidince ev gibisi olmuyo.
Amin canim.cok tatli oluyo bunlarin halleri yaa.
Bizimde heryer batiyo canim yerken ama napalim oylelikle alisicaklar.
Bi tek mutfak caminda sineklik var canim bu evi aldik ama nasil aldik giderler bile tikaliydi ya evin mutfak dolaplari ve camlar haric herseyi biz yaptirdik herseyi degistirdik kokten nasil yasamislar hayret bide esimin amcasi oturuyodu neyse dusunup sinir olmak istemiyorum cok sukur tek maasla hallettik herseyi Allah bisekilde bereketini veriyo yardim ediyo.
Cok guzel anlatmissin canim cok duygulandim ya benimde gozlerim doldu inan Allahim sizi asla ayirmasin ins.
Cok gecmis olsun canim kiyamam ya Rabbim en kisa zamanda sifasini verir ins.
ayy ıns bıan once gelır tel
rıca ederım cnm allh kabul etsın sıfa evrsın ıns
ayy aynen cnm olmuuyo boyle telsız ps cok zor oluyor ıdare etmek masalı
ayy o halını vıdeoya aldırsana cnm yaa kundakta nasıl hayal edemıyorum:)
ama emınım cok sekrdır koca bebek
oyyy gosluk dıyen dılerını yerım onun bennnn
cokda yakısmıs orjınalını al annesı kızın hazır bak bellı
cok amaclı ıstıyorum aslında almısken
ama ıse yarar mı o arcelıgınkı kullnan ksı yok cevremde
ama h2mop sende kullnıosun memnunsun rısk etmak ıstemıyorum senınkınden alayım barı
bırazdaha arastırayım
bızde kullnıoz cnm ama meyve kuru meyve köftede falan kullnıorum
makarna pılav corba gbı seylerı normal tabakta ben yedırıorum
cok kullnıslı ama gercekten dokulmuo bıde kapaklı olunca dısarı falanda ıcınde yıyecekle cıkabılıosun
cok gecmıs olsun cnm dıstendır
masalın dıslerı zorlarken hafıf pısık ve ıshal oldu3kez falan suana kadar
bıanda psıık oluyodu hastalıkla alakalı ıshalde bukadar kısa surede pısık olmazmıs tv de bır doktor soylemıstı
pısık ıcın komılının pısık kremı cok ıse yarıo hemn gecırıo
patates dısında ırmıklı koyu bır muhallebı yada corba da tutucudur cnm ıshale ıyı gelıyo
masala onları yapıodum bıde ıshalken asla sut verme dıyor doktorumuz ılerletıyomus
tabıkı anne sutu harıc
suyla oynamaya bayılır
parkta kaymaya bayılıyor
gözlerimin içine bakar
nerden aldın canım tabağı
real marketten aldım avmden ama mıgros ta nette falanda var 10tl almıstım sımdı mıgrosta 7 tldı gecen gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?