2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm güle güle oturun yeni evinizde. Allah sağlık, huzur ve mutluluk ile doldursun evinizi.

herkese iyi geceler ben kaçayım kızım uyanmadan.tüm bebişleri yerime koklayın huzurlu uykuları olsun annelerini üzmesinler inşaallah bu gece

umarım sorunsuz bi gece olmuştur..

Günaydın kızlar, nasılsınız?

günaydın cnm:
sen nasılsın konuştunmu defneyle

güle güle otyurun cnm allahım ağız tadınızı bozmasın.
barışıda tebrik ediyorum kocaman bi alkış ona..
ece iyi sanıyorum şimdi oyun zamanı desene
abiyle aramız nasıl?

hiç bişey yemeyen 2012 haziran bebeği bugra sadece mamayla yaşıyoruz

yemeyen çocuk zor gerçketn allah yardımcınız olsun..
ama sedece mamayla olmaz bi dr danıştınızmı hiç.
sizi yönlendireceği bi pedegok ola bilir..

kızlar herkese günaydın..

herkese günaydın kızlar... yorucu ama güzel bir akşamın sabahı... çok şükür akşam bi saatte hallettim tüm menüyü. tam masayı hazırlıycaktım ki geldiler. benden bu kadar evi teslim ettim gerisi onlara kalmış ha ha:) kuzumunda keyfi çok yerindeydi akşam boyu coştu .geçti ortaya dip dap dip dap diye diye nasıl oynuo anlatamam popo bi tarafa eller kollar bi tarafa gidio ay çok tatlıydı sıpam.en kötüsü yemek boyunca domma domma deyip durdu sarma istiyo ama içi pirinç olduğu için vermedim kırk yılda bir gönüllü yiyeceği tutmuştu he he:)

günaydın yaseminim ay gecenizin güzel geçtiğine sevindim
yerim ben onu diptap diptapmışşşş:
çeksene onun sesini bana öyle diptap derken yaa:
kuzum benim
ee neden vermedinki kuzuma pirinci kabız olmasın diyemi

kızlar bu arada helinin çok selamıvar faceden eklemiş beni ekliye bildiklerimi ekliorum diyo kkya giremiyorum dedi
çok şükür kağanda kerem paşada iyimiş..

yok cnm ikinci bir emre kadar pirinci patatesi kesinlikle yasakladım. ananemize de söylendi. popo iileşip düzene girene kadar yok. buara niyeyse hep pilav patates yiyesi var . aksilik olcak ya kabız yapacak herşey, yemek istio. patitis patitis deyip duruyo sıpa. başka zaman olsa yemezdi. şükürler olsun bu günümüze benim kzım yemek ister oldu ha ha:) bi deşu kabızlığı halledebilsek inş. dua istiyorummmmmmmmm....

bu arada nil bugün 5te uyandı bir baktım çişimiz geçmiş hemen üzerini deyiştirdik tai nil sonra uyumadı yatakta enne anne deyip durdu 6da uyudu ben de kalktım yani uykusuzumm..
bu bizim çişimiz geçiyo genelde sizinkide geçiyomu kızlarya
ama bezdeki ağrlığı görseniz.
çünkü nil çok su içiyo
eee yatmadan öncede bi biberon süt içiyo sanıyorum budan oluyo..

maşallah cnm bırak içsin de geçsin. içmemesinden iidir ben su içirmek için dolanıyorum peşinde ama yok. çok az içio ses var görüntü yok lu lu dio ama içmio sıpa.maşallah nilime subhanallah

malesef cnm defneyle tam anlamıyla konuşamadım
çünkü telefonda yine defne benim sesimi duyar duymaz ağlamaya başladı
içim sızladı
konuşamadım
çok özledim yavrumu
zaten artık kv yi aramak istemiyorum.gün içinde defneyi sormak için aradığımda "yemeğini yedi mi,uyudu mu, kakasını yaptımı" benzeri sorular sorduğum için eşime şikayet etmiş
neymiş efendim ben emir veriyormuşum.ben de aramak istemiyorum
sizce benim bu sorularım emir gibi mi?

oh ne güzel sevindim cnm
güzel geçmiş
zeynebin dip dap diyen hallerini çok merak ettim video istiyorummmmmm
cnm hiç olmazsa 1 tane dolma verseydin de gözü kalmasaydı çocuğun

cnm defnenin de çişi bazen geçiyor bazen geçmiyor
defne de çok su içer

herkese iyi geceler ben kaçayım kızım uyanmadan.tüm bebişleri yerime koklayın huzurlu uykuları olsun annelerini üzmesinler inşaallah bu gece

Günaydın kızlar, nasılsınız?

maşallah cnm bırak içsin de geçsin. içmemesinden iidir ben su içirmek için dolanıyorum peşinde ama yok. çok az içio ses var görüntü yok lu lu dio ama içmio sıpa.maşallah nilime subhanallah

ha ha ha
çok şükür içiyo cnm o konuda rahatım 1 bardak suyu bikerede içiyo hatta bazen yetmiyo bile:
aman diyem nazar deeymesin kuzuma..

kızlar bir de bana bi akıl verin
ramazanda ne yapacağım ben
1 hafta iznim var seneye nisana kadar
şimdi kv eşime demiş eşim de bana tabi
ramazanda izin alsın ben hem oruç tutup hem defneye bakamam demiş
e ben zaten bu 1 hafta izni alsam kalan 3 hafta yine o bakacak
ayrıca 1 hafta izin alsam ve nisana kadar acilen defne için izin almam gerekse(hastalık vb durumlarda) ne yapacağım?
eşim diyor ki rapor al
e bankada ameliyat,kırık harici durumlarda 1 ay izin alamıyorsun
ayrıca rapor alacak olsam kimden alacağım? tanıdık dr vs yok
2 arada kaldım
ne yapacağım ben?
annemin gelmesini de istemiyorlar(ki artık ben de istemiyorum.kadın bayram öncesi boya badana yaptıracak,evi temizleyecek.ayrıca benim annem de oruç olacak.işlerine gelince annemi adam yerine koyuyorlar,işlerine gelmeyince bir sürü laf söylüyorlar.)

fundam kyamam defneme ya çok özlüyodur oda annesini.
umarım pskolojik sıkıntı yaşamaz yavrum..

ramazana gelince bakacak kv kusura bakmasın yapacak başka bişey yok cnm:
ne yapacak ortada bırakacak hali yokya defnemi allah allahh:
kadına bak..

alamıyorumda eşininde anlaması lazım olmazki böyle.
ozaman alayım kıreşe vereyim defneyi artıkde.
hy allahımya..

ne var ki bunda cnm bende hergün sotuyorum bu soruları. ama ne yalan söyleyeyim bazen beni bile sorarken hesaba çekiomuşum gibi hissediyorum annemi. hatta bazen onunda sıkıldığını hissediyorum . ama napıyım sormak zorundayım yani.ay gelsinlerde benim kuzumun yanında da içsinler belki hevese gelir maşallah hepsine.

ay alma cnm rapor filan anneni çağır diycektim ama o konunda da haklısın.allah korusun hastalık hali filan olur o zaman lazım olur zaten zor alıosun. ayrıca iznin zaten çok az.

bak bu ii fikir annen bakamıyorum dio e bende izin alamıyorum kreşe verelim o zaman de cnm sana da bahane çıkmış olsun

EŞİM MALESEF bu konuda hiç anlayışlı değil
annesi oruç oruç yorulmasın diyor
neymiş hem teravih e gidip hem o yorgunlukla nasıl defneye bakacakmış
çok bunaldım bu konuda
kaç gecedir düşünmekten uyuyamıyorum
bir de izmir de yaz mevsiminde kreş yokmuş
bi kaç yere sordum
yaz okulu var diyorlar ona da defnenin yaşı tutmuyor
inşallah zeynep de su içer bol bol
cnm o kocaman oğullarına ssoruyor ama ben sorunca gelin olduğum için kötü oluyorum
ya evladımı merak ediyorum ne var bunda
öyle almayım diyorum ama beni arada bırakmaktan zevk alıyorlar resmen ya
sanki rapor almak,izin almak o kadar kolay

bak bu ii fikir annen bakamıyorum dio e bende izin alamıyorum kreşe verelim o zaman de cnm sana da bahane çıkmış olsun
cnm izmirde bi kaç yere sordum yaz mevsiminde kreş yokmuş
yaz okulu var dediler ama oraya da defnenin yaşı tutmuyor
offf çok sıkıldım ya inanın düşünmekten çok sıkıldım

fundam olurmu öyleşey ya
bu çalışan anneler ne yapıyo peki
bakmaya kimsesi yoksa
seniyice araştır cnm
mutlaka olanda vardır..
ya ben de anlamadım cnm
çok garip geldi
söyledikleri şey : okullarla birlikte onlar da kapanıyormuş ve yaz okulu başlatıyorlarmış
yaz okulu için de defneyi küçük buluyorlar

Benimkide arada yemese az yese sinir basiyo nasil rahatsiz oluyorum Allah istah versin yavruna canim ama hepte mamayla olmaz eger emmeyi birakinca mamaya duslestiyse belki zanmanla duzelir ama oncedende boyleyse bidoktor mudahalesi lazim.tabi ayrinti soylersen bizde ona gore fikir verebiliriz.
Allah huzurla saglikla oturmayi nasip etsin canim borcta odenir gider Allah yardim eder.oglunada kizinada masallah artik sk sk bekleriz buraya.

Duan kabul oldu sanirim canim benim oglan hic uyanmadi saat 5gibi ben uyaninca sut isittim goturdum ozaman uyandi icti sutunu yatti.

Günaydın kızlqr nasılsınızzzz

Sabah sabah esımle tartıstık moralımı sıfıra indirdi. Sebep ne hiççç. Neymiş seminere gec gıtcekmısım o uyuyacakmıs. Salak mı ne sankı okul benım babamın çiftliği istediğim saatte gıtcem gelcem töbe töbe. Akıl yok calla.

Kuzum herşeye değersin 💝

ya ben de anlamadım cnm
çok garip geldi
söyledikleri şey : okullarla birlikte onlar da kapanıyormuş ve yaz okulu başlatıyorlarmış
yaz okulu için de defneyi küçük buluyorlar

Iyı arastur canım da ver defneyı krese senın için bu fırsat kacırma bu fırsatı iznini de alma çocugun hastalansa ne yapcan ?

Kuzum herşeye değersin 💝

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…