2012 kasım bebekleri büyüyor..

akşam deniyeyim cnm içer inş.
buarada akşam misafirim var... kv kp görümce eşi ve iki kısı kaynım ve oğlu. haftasonuna kadar bendeler. ay dün akşam 9 buçuk gibi belli oldu. hazırlığımda yok. menüm şöyle. k. mercimek çorbası,pirinç pilavı, şiş kebap, salata , sarma( dolapta vardı), mantı. tatlıda hazır alcak eşim. yeterli di mi ancak yetişir

dene canımj kaka yapmadgı anlarda bol bol kavun yedırt yada suyunu sık ıcır yumusak yapar oyuzden kabız olmaz catlakda acımadıkca duzelır ıns

yeter tabıkı mantıya gerek bıle yok pılav et sarma var zaten

Cok guzel anlatmissin canim cok duygulandim ya benimde gozlerim doldu inan Allahim sizi asla ayirmasin ins.

Cok gecmis olsun canim kiyamam ya Rabbim en kisa zamanda sifasini verir ins.
amiiinn cnm

bence buna yorabilirsin cnm
kucağıma geldiği anda sarılıyor başını omzuma koyup elini hemen saçıma atıyor.bazen kökünden tuttuğu için o kadar canım acıyor ki anlatamam

daha ne olsun cnm benim

ay nasıl oturmuslar yarabbım temzılık gıbısı varmı ya
sen kendın alıp yapabılrsın canım dığer camlarada ben oyle yaptım ıyı oluyo
sız evı bastan yapmısnz yanı
Zaten kucuk oda erenin oldugu icin oraya kesin alicaz oturma odasindada klima var camlari acmiyorum klima cogunlukla acik zaten ama gerek olursa oraya aliriz yatak odasindada zaten balkon kapisi var onu aciyoruz sineklige gerek yok.
Evet canim dugun oncesi bide esim ugrasti hepsiyle cok kisa zamanda parke boya badana evin dis cepheside boyandi halcipan spot lambalar kapilar degisti banyo tamamen fayanslar degisti mutfak yerler tas oldu falan kokten degisti wcyide evlendikten sonra esim yapti kendisi fayanslari falan baska ufak tefek seyleri evlendikten sonra yaptik dusakabini falan bu kis aldik mesela ama okadar seyin borcu ve dugun borclarindan bide evin kalan borcu vardi cok sukur odedik Allahin yardimiyla hatta nasip oldu arabayida degistirdik ani oldu simdi biraz onun borcu var cok sukur saglik olsunda para pul hic gozumde yok esim cocugum yanimda olsun acmi kalicam hic sorun degil.

Senin evi batiricak kisiler belli olmus canim niye ojadar kisi geliyoya bide kac gun kalicaklar uzaktanmi gelicekler menude yeterli bence canim daha ne olsun hem calisiyosun eve gidip yapicaksin bide.

Ohoo eren uyuyali 3bucuk saat olucak nerdeyse hala uyanmadi gidip bakayim hemen uyanir zaten daha markete ve bi milyoncuya gidicez lazim seyler vardi hemde erene skooter falan bakicam cok hosuna gitti sokakta bi cocukta vardi tabi binemiyo sadece ittiriyo oynuyo bikerede markette varmis onunla oynamaysa bi basladi zor ayirdim aglayarak yoksa cikamiycaktik marketten.ins.bulurum istedigim gibi bakalim ben cikiyorum kizlar gidip gelelim erenide aksam ustu sokaga cikaricam biraz enerji atsin zaten cok uyudu.

menü süper cnm daha ne olsun....

sana kolay gelsin..

22 aylık oluncaya kadar anne sütü aldı şimdi de mama yiyor biraz takıntılı bir çocuk

Anladım Allah yardımcın olsun benim kız da kolay lokma değil hani ama mama tarzı yemiyo o da le 7 aylıkken bırakacak diye korktum ve tek göğsümü emmedi şimdi ise o kadar düşkün ki ben kaçıyorum
Nasıl bıraktırdin emzirmeyi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızımı yatırdım geldim ama kimsecikler yok.
neyse biraz kendimizden bahsedeyim.
öyle böyle derken tuzla da 1 yılımızı devirdik.çok şükür oğlumun okulu konusunda içim çok rahttı çok ilgili bir öğretmene denk geldik ve çifte başarı belgeleriyle bitirdik yılımızı kızçem büyüdü koca kız oldu.artık bebeklikten çıktılar sanki herşeyi anlıyor yanında ne konuşsam bakıp dinliyor.isteği olmasın yıkıyor ortalığı ama her halleriyle çok tatlılar.okulla birlikte çok yorucu bir yıl oldu benim için.o da yetmezmiş gibi bir 3 hafta önce ev taşıdık.Allahım kısmet etti bir ev aldık çok mutluyum.çok içime sinen çocuklarım için iyi bir ev denk geldi.biraz kredi biraz borç aldık şükür.yeni yeni yerleştik sayılır.

hosgeldın cnm
evınız hayırlı olsun alllhım huzurla oturmayı nasıp etsın ıns
borc da kıra öder gbı bıter ıns zmanla
oglunada kıznınada masallhhhhh
22 aylık oluncaya kadar anne sütü aldı şimdi de mama yiyor biraz takıntılı bir çocuk
ayy ısın zor rabbım yardımcın olsun
yemeyen cocuk zordur yengemınkıde oyle
ıns alısır bıran once

sağol canım masalla etkinliklerinizi takipteyim.tel gelince ayrıntılı paylaşırsan sevinirim.malum tatil başladı çocuklarla kaliteli vakit geçirme zamanı

hosgeldın canım artık kuzularınla bol bol vakıt gecırrsın okul bıttı
evınızde hayırlı olsun gule gule oturun canım
oğlunun adı neydı unuttum

bu arada ben de alp tuğra ismini çok beğeniyorum.sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun kuzucuğunun

canım çok sağolasın oğlum barış 8,5 yaşında 3.sınıfa geçti

bu arada ben de alp tuğra ismini çok beğeniyorum.sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun kuzucuğunun

hımm tamam hatrladım sımdı
masallah barısa zekı cocuk demekkı
nasıl gectı bu yıl ece denız napıyo yemesı falan nasıl

sağol canım bende cok severek koydum tuğra ısmını daha once hıc duymamstım koyduktan sonra cok duymaya basladım nednse
butun kuzuların ınsallah canım

ecenin yemesi günü gününe uymuyor aslında.bazen ne bulsa yemek istiyor bazen tüm günü emerek geçiriyor.benden de kaynaklanıyor biraz.havalar ve dişler de çok etkili oluyor.ilk çocukta üstüne çok düşerdim.kızımı kendi haline bırakma kararı aldım ve sonuç şimdilik oğluma göre daha iyi.aşımızda 13 kiloyduk

herkese iyi geceler ben kaçayım kızım uyanmadan.tüm bebişleri yerime koklayın huzurlu uykuları olsun annelerini üzmesinler inşaallah bu gece

herkese iyi geceler ben kaçayım kızım uyanmadan.tüm bebişleri yerime koklayın huzurlu uykuları olsun annelerini üzmesinler inşaallah bu gece

masallah canım kılosu gayet ıyı kendı halıne bırakarak ıyı yapmıssın ozaman
hala emıyo demek neguzel
ıyı geceler canım arada gel yıne boyle
ınsallah canım 9 dan once kalkmasnlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…