- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.581
cnm bak yapmıs rahatlamıs kuzucuk uzulme annesı sen kotuluk etmıosun kı
ayy kecıboynuzu masalında kaka duzennı bozdu
1haftadır ıcıodu ama kaka sayımız gunde 2ıken hergun duzenlı ıken
bazen hıc yapmıodu 2gundr yapmayınca bende kabız olmasın dıye
kavun suyu ıcırdım hemn yaptı:)
aklında bulunsun kavun suyunu katı meyve sıkcagından sıktım150ml ıctı kaka yaptı hemn
yedırebılırdımde ama daha etkılı olsun dıye yaptım
senınkıde ıcer belkı cokda lezzetlı sonucta
akşam deniyeyim cnm içer inş.
buarada akşam misafirim var... kv kp görümce eşi ve iki kısı kaynım ve oğlu. haftasonuna kadar bendeler. ay dün akşam 9 buçuk gibi belli oldu. hazırlığımda yok. menüm şöyle. k. mercimek çorbası,pirinç pilavı, şiş kebap, salata , sarma( dolapta vardı), mantı. tatlıda hazır alcak eşim. yeterli di mi ancak yetişir
amiiinn cnmCok guzel anlatmissin canim cok duygulandim ya benimde gozlerim doldu inan Allahim sizi asla ayirmasin ins.
Cok gecmis olsun canim kiyamam ya Rabbim en kisa zamanda sifasini verir ins.
bence buna yorabilirsin cnmcok guzel anlatmıssın canım allahım kımseyı yavrusundan ayrmasın
alp tuğrada benım sacımı tutuyo hep gun ıcınde gelır tutar uyurken gelır tutmak ıster arada ceker bendemı senın anlattığına yormalıyım bunu acaba bağmı kuruyo benımle canımı yakıyo ama
daha ne olsun cnm benimakşam deniyeyim cnm içer inş.
buarada akşam misafirim var... kv kp görümce eşi ve iki kısı kaynım ve oğlu. haftasonuna kadar bendeler. ay dün akşam 9 buçuk gibi belli oldu. hazırlığımda yok. menüm şöyle. k. mercimek çorbası,pirinç pilavı, şiş kebap, salata , sarma( dolapta vardı), mantı. tatlıda hazır alcak eşim. yeterli di mi ancak yetişir
Zaten kucuk oda erenin oldugu icin oraya kesin alicaz oturma odasindada klima var camlari acmiyorum klima cogunlukla acik zaten ama gerek olursa oraya aliriz yatak odasindada zaten balkon kapisi var onu aciyoruz sineklige gerek yok.ay nasıl oturmuslar yarabbım temzılık gıbısı varmı ya
sen kendın alıp yapabılrsın canım dığer camlarada ben oyle yaptım ıyı oluyo
sız evı bastan yapmısnz yanı
defne hemen hemen herşeyi yer,yaptığım hiçbir şeyi ayırt etmez çok şükür, haftasonları kahvaltıda peynir,zeytin,domates,salatalık,bal ve onun için hazırladığım ne varsa(mutlaka yumurta içeren bişeydir) yer(haftaiçi babaannesi kahvaltıda kaşık maması yedirir)
aslında sakin bir çocuk.mutfaktaki uzanabildiği yerdeki eşyaları çıkarır, oynar ama kırmaz,vurması,bağırması yoktu(ben şehir dışına gelinceye kadar),
kendince bana yardım eder
koşmayı sever,kovalamaca oynamaya bayılıyor,ayrıca telefonda tolking tom açıyorum onunla konuşuyor, reklam haricinde çok fazla tv seyretmez,
daha çok oyunlarına beni katmayı sever,
kucağıma oturtup ona sımsıkı sarılırım ve bırakınca kahkaha atar tekrar sımsıkı sarılırım tekrar bırakırım ve bu 5-6 kere tekrarlanır.çok eğlenir
suyla oynamaya bayılır
parkta kaymaya bayılıyor
çok duygusal bir çocuk.sabahları ben işe giderken makyaj yaparken benim makyaj eşyalarıma,parfümüme illa dokunacak
birbirimize sarılıp uyuruz,gece beşiğinden kalkar yanıma gelmek için ağlar
saçımı tutmaya bayılıyor(dr a sorduğumda bunun normal bir hareket olduğunu,benimle böyle daha sıkı bağ kurduğunu,bazı çocuklarda annesinin tişört,saç tokası,yemeni gibi şeylerle bağ kurarken defnenin benim saçımla bağ kurduğunu söyledi)
eliyle bana yemek yedirmeye bayılır
cüzdanımın içindekileri boşaltmaya, terliklerimi giymeye bayılır
munzur oyunlar onu daha çok heyecanlandırır
gözlerimin içine bakar
anne demek en sevdiği şeydir.ben güldüğüm zaman o da güler,ağladığım zaman o da ağlar.beni sık sık öper tabi ben de onu
biz anne kızız ama daha da önelisi birbirimizin hayat arkadaşı,kardeşi,herşeyiyiz.
ben geldim hemde kuzuma lavman yapıpkendi ellerimle canını acıtıyorum içim acıo ama yapacak başka bişeyim yok. tek elimden gelen dua. rabbim çabucak şifa versin kuzuma . beterinden korusun... dua edin kuzum için kızlar çok ihtiyacımız var...
hiç bişey yemeyen 2012 haziran bebeği bugra sadece mamayla yaşıyoruz
İki yaşına kadar böylemiydi hep
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
22 aylık oluncaya kadar anne sütü aldı şimdi de mama yiyor biraz takıntılı bir çocuk
hosgeldın cnmkızımı yatırdım geldim ama kimsecikler yok.
neyse biraz kendimizden bahsedeyim.
öyle böyle derken tuzla da 1 yılımızı devirdik.çok şükür oğlumun okulu konusunda içim çok rahttı çok ilgili bir öğretmene denk geldik ve çifte başarı belgeleriyle bitirdik yılımızıkızçem büyüdü koca kız oldu.artık bebeklikten çıktılar sanki herşeyi anlıyor yanında ne konuşsam bakıp dinliyor.isteği olmasın yıkıyor ortalığı ama her halleriyle çok tatlılar.okulla birlikte çok yorucu bir yıl oldu benim için.o da yetmezmiş gibi bir 3 hafta önce ev taşıdık.Allahım kısmet etti bir ev aldık çok mutluyum.çok içime sinen çocuklarım için iyi bir ev denk geldi.biraz kredi biraz borç aldık şükür.yeni yeni yerleştik sayılır.
ayy ısın zor rabbım yardımcın olsun22 aylık oluncaya kadar anne sütü aldı şimdi de mama yiyor biraz takıntılı bir çocuk
hosgeldın cnm
evınız hayırlı olsun alllhım huzurla oturmayı nasıp etsın ıns
borc da kıra öder gbı bıter ıns zmanla
oglunada kıznınada masallhhhhh
ayy ısın zor rabbım yardımcın olsun
yemeyen cocuk zordur yengemınkıde oyle
ıns alısır bıran once
kızımı yatırdım geldim ama kimsecikler yok.
neyse biraz kendimizden bahsedeyim.
öyle böyle derken tuzla da 1 yılımızı devirdik.çok şükür oğlumun okulu konusunda içim çok rahttı çok ilgili bir öğretmene denk geldik ve çifte başarı belgeleriyle bitirdik yılımızıkızçem büyüdü koca kız oldu.artık bebeklikten çıktılar sanki herşeyi anlıyor yanında ne konuşsam bakıp dinliyor.isteği olmasın yıkıyor ortalığı ama her halleriyle çok tatlılar.okulla birlikte çok yorucu bir yıl oldu benim için.o da yetmezmiş gibi bir 3 hafta önce ev taşıdık.Allahım kısmet etti bir ev aldık çok mutluyum.çok içime sinen çocuklarım için iyi bir ev denk geldi.biraz kredi biraz borç aldık şükür.yeni yeni yerleştik sayılır.
hosgeldın canım artık kuzularınla bol bol vakıt gecırrsın okul bıttı
evınızde hayırlı olsun gule gule oturun canım
oğlunun adı neydı unuttum
canım çok sağolasın oğlum barış 8,5 yaşında 3.sınıfa geçti
bu arada ben de alp tuğra ismini çok beğeniyorum.sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun kuzucuğunun
ecenin yemesi günü gününe uymuyor aslında.bazen ne bulsa yemek istiyor bazen tüm günü emerek geçiriyor.benden de kaynaklanıyor biraz.havalar ve dişler de çok etkili oluyor.ilk çocukta üstüne çok düşerdim.kızımı kendi haline bırakma kararı aldım ve sonuç şimdilik oğluma göre daha iyi.aşımızda 13 kiloyduk
herkese iyi geceler ben kaçayım kızım uyanmadan.tüm bebişleri yerime koklayın huzurlu uykuları olsun annelerini üzmesinler inşaallah bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?