- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.721
ay yaseminim nil zeynebimi yoldan çıkarır bak söylemedi deme yaramazlık tavan yapar ha ha ha
vallaha anlamıyorum cnm ne oluyo ama ..
sinir oluyorum ben buduruma
akşam nil üzerini ıslattı diorumki pijama getir deyiştirelim
bana diyoki ben pişamaları bilmiyorumki diyo bende dedimki sen nille ilgili ne biliyosun
peki bana verdiği cevap ne bil bakalım
kaçtane baba biliyoki dedi bana:
töbe töbeeee
ee fundam bi zahmet balkonları eşin yaptırı versin
sende açık açık söyle..
erkeklere gelince bende bende anlamıyorummm:
çokta gıcık oluyorummmm:
yasemin kız benim kızımda memur çocuğu hatta bide işçi çocuğu yani durum daha vahim
he he he
hayır cnm onun da parasını ortak ödeyeceğizee fundam bi zahmet balkonları eşin yaptırı versin
sende açık açık söyle..
erkeklere gelince bende bende anlamıyorummm:
çokta gıcık oluyorummmm:
yasemin kız benim kızımda memur çocuğu hatta bide işçi çocuğu yani durum daha vahim
he he he
ay çıkaran nil olsun şekerim yoldan:)
eşin gelsin cnm şu an bizim evde ki babayla tanışsın. kaynımmm... malum su an bizdeler eltim samsunda. kaynım çocuğun herşeyini yapar altını değiştirir giydirir uyutur yedirir banyosunu yaptırır. yani bi anne ne yaparsa fazlasıyla yapar. ilk geldikleri gün kv yi dedim ki anne seninle mi yatıcak yoksa abimle mi dedim. abim de dediki onun herşeyini ben yapıyorum ki bensiz yatmaz . vallahi abi dedim bizimkini de sana gönderelimde azcık kurs görsün he he :)ben ömrümde böyle baba görmedim yaa maşallah yani. eltim kadir gecesi doğmuş sanırım
ayyyy allahım negüzel baba maşallah
nazar deymesin cnm bencede eltin kadir gecesi doğmuş..
kız benim kızın cildi hassas hemen kızarıyo
baksana ıslak mendilini bile deyiştiremioruz..
hala yeni doğan kullanıyorum sıpaya..
hayır cnm onun da parasını ortak ödeyeceğiz
benim izmire gitmemi bekliyor
malum ben hiçbir masrafa katılmıyorum ya
ay maşallah kaynına cnm
adamın içinden geliyor demekki
eşimin de bi arkadaşı var
çocuk maliyede müfettiş
ailece görüşüyoruz
defneden 40 gün küçük kızları var
maşallah adam çocuğun herşeyini yapıyor
altını değiştiriyor,yemeğini yediriyor,uyutuyor,banyosunu yaptırıyor,oyun oynatıyor,annesi çocuğun burnunu temizlemek için bile kocasını bekliyor.
kız ev hanımı bir de düşünün
çocuk babası varken annesinin yüzüne bile bakmıyor
bi çocuğu emzirmedi yani imkanı olsa onu bile yapar
yani böyle erkekler var gerçek hayatta
ama bize denk gelmemiş
çocuk eşini de hiç üzmüyor.ikisinin ailesi de ankarada.ankaraya gittiklerinde kızın ailesinde kalırlar.çocuğun ailesi biraz kalabalık.orada kalmıyorlar.eşini el üstünde tutuyor.
allah bozmasın mutluluklarını.
cnm sen şükret ki en azından biraz oynayıp oyalıyorha ha işte aynı durum cnm. maşallah gerçekten. yok benim eşim onun yaptığının binde birini yapmaz. biraz oynar oyalar buna şükür yani.
ay napıyım şekerim hav havv gel sen iç sütü deyince açıo ağzını sıpam:) ne taklalar attım ben onu yemeğe alıştırana kadar. buraya kadar geldi artık olay. iki gündür işe yarıyo bakalım belki de süte alışır inş:) ay bi kerede çocuğun ne istediğini kendileri anlasa onlar anne olurdu ha ha:)ha ha ha
kız sen beim prensesimi nasıl kandırıyon öyle hey allahımya..
ay varumya kıyamam:
vallaha benmde eşim anca oynar oda çok nadir yani hemen sinirşlenir sonra:
akşam marketten alışveriş yapmış onları yerleştiriyorum nilde bişey istiyo ağllıyo düşümn çocuğun ne istediğini anlayamadı kızıyo bide beni çğarıyo annesi nil seni istiyo gel bak diye
he h he
ayy çok fena yaaa e adamda yanaşamıoki haliyle. ama kurulmalı artık baba kız ilişkisi. sende yardımcı olmalısın cnm. mesela ben eşime sarıldığımda filan zeynep de gelir babasıyla ikimize sarılmaya çalışır. uazaktan bakar çok mutlu olur. sende aralarını bulmalısın bence. etkileniodur çocuk çünkü.cnm sen şükret ki en azından biraz oynayıp oyalıyor
benimkinde o da yok
ya 1 dakika oyalayabilse şükür yani
bune yahu
sanki çocuğu ben tek başıma yaptım
dün akşam yine babasının elini yüzünü bir güzel çzmiş öpmek istediği için
ilişkileri bu kadar yani
fundacım onlar babalarına cevabı veriyolar sen merak etme he he:
yanlız ben senin eşini anlamıyorum
bid 2. çocuk istiyoya
iyide çocuğun hiç bişeyiylle ilgilenmiyosun 2. çocuk isteme hakkın nerden geliyo acaba..
ha aha ha
bu ara nilde sütünü bitirmek istemiyo ozaman verilim baban içsin diorum hayır bennnn diyo ve bir güzel bitiriyo ha ha ha
çok komikler ya.
cnm ozaman kusura bakmasınlar öyle bi haklarıyok
onlar 2. çocuğu haketmiyolar :):)
çok fena gördüm kendimi..
günaydın kızlar
fundacim işin zor Allah bi çıkış yolu gostersin ins sana ferahlik versin
guldencim ay benim esimde çok soylenir öyle durumlarda e ben vu çocuğu devamlı kucağında mi taşıyacağım dimi hiç iş yapmami istemez elif
kateeinur kardeşinin yuvasini Allah mutlu etsinağız tadı vesin ins yazamamistim daha önce berra da ne
güzel oynuyor ark eğleniyor masallah ona yemesi biraz daha iyi mi
kızlar biz dün çarşamba gecesi döndük elifin yüksek ateş ve sıcaktan kabardı bezin lastik kısımları vücudu da isilik gibi dökmeye başladı esimde aldı bizi elifin yaraları düzelmeye başladı ama agzinin içinde yara var sanırım elini ağzına götürüp acidi diyor
valla o ister ne olacak ki derdi çeken benimfundacım onlar babalarına cevabı veriyolar sen merak etme he he:
yanlız ben senin eşini anlamıyorum
bid 2. çocuk istiyoya
iyide çocuğun hiç bişeyiylle ilgilenmiyosun 2. çocuk isteme hakkın nerden geliyo acaba..
valla cnm ben çok uğraşıyorum ama defne istemiyoray napıyım şekerim hav havv gel sen iç sütü deyince açıo ağzını sıpam:) ne taklalar attım ben onu yemeğe alıştırana kadar. buraya kadar geldi artık olay. iki gündür işe yarıyo bakalım belki de süte alışır inş:) ay bi kerede çocuğun ne istediğini kendileri anlasa onlar anne olurdu ha ha:)
ayy çok fena yaaa e adamda yanaşamıoki haliyle. ama kurulmalı artık baba kız ilişkisi. sende yardımcı olmalısın cnm. mesela ben eşime sarıldığımda filan zeynep de gelir babasıyla ikimize sarılmaya çalışır. uazaktan bakar çok mutlu olur. sende aralarını bulmalısın bence. etkileniodur çocuk çünkü.
onlara göre en doğal hakları zamanı geçmeden olmalı ha ha:)
valla cnm bence de hak etmiyor ama defne kardeşi hak ediyorha aha ha
bu ara nilde sütünü bitirmek istemiyo ozaman verilim baban içsin diorum hayır bennnn diyo ve bir güzel bitiriyo ha ha ha
çok komikler ya.
cnm ozaman kusura bakmasınlar öyle bi haklarıyok
onlar 2. çocuğu haketmiyolar :):)
çok fena gördüm kendimi..
sağol cnm allah razı olsun ve kocaman bir amiiiiinnnngünaydın kızlar
fundacim işin zor Allah bi çıkış yolu gostersin ins sana ferahlik versin
guldencim ay benim esimde çok soylenir öyle durumlarda e ben vu çocuğu devamlı kucağında mi taşıyacağım dimi hiç iş yapmami istemez elif
kateeinur kardeşinin yuvasini Allah mutlu etsinağız tadı vesin ins yazamamistim daha önce berra da ne
güzel oynuyor ark eğleniyor masallah ona yemesi biraz daha iyi mi
kızlar biz dün çarşamba gecesi döndük elifin yüksek ateş ve sıcaktan kabardı bezin lastik kısımları vücudu da isilik gibi dökmeye başladı esimde aldı bizi elifin yaraları düzelmeye başladı ama agzinin içinde yara var sanırım elini ağzına götürüp acidi diyor
valla o ister ne olacak ki derdi çeken benim
ilgilenmiyorsun bak arkadaşın nasıl ilgileniyor dediğimde e bende ilgilenmek istiyorum ama yapamıyorum diyor
bir de kv sağolsun kp den için "onun babası da öyleydi eşinin yapmaması normal" deyip olayı çok normalleştiriyor
valla cnm ben çok uğraşıyorum ama defne istemiyor
yanında babası eskaza beni öpecek olsa çok kıskanıyor henem babasını itekliyor
babasını rakip olarak görüyor
ne kadar kızım o senin baban hadi bi sarıl annem desem de istemiyor çocuk
daha önceden babası ile aynı odada bile yatırmıyordu düşün yani
valla cnm bence de hak etmiyor ama defne kardeşi hak ediyor
gerçi eşim düzene girmeden ben çocuk yapmayı düşünmüyorum ama kısmet artık
sağol cnm allah razı olsun ve kocaman bir amiiiiinnnn
bu arada elife geçmiş olsun cnm niye öyle kabardı ki
inşallah hemen iyileşir yavrum
Cnm eşim yumusayincaya kadar gidemeyecegim başka çare yok
Sorunları n üstesinden gelemiyorum. Kendimi çaresiz hissediyorum. O yüzden sizlerle paylaşıyorum
Amin cnm benim
Geçmiş olsun canım benim. Inşallah hemen iyilesir.
evet cnm yol almamız gereken çooookk uzun bir mesafe var malesefbencede cnm çocuklar kardeşi hakedio ama yinede ailenin bi düzene girmesi şart. Malesef ki anlattığına göre düzeltmen gereken çok şeyin var. Babanın çocukla çok ilgilenmemesi başka şey ama sizin durumunuz bambaşka. Tez zamanda sorunlarınızı çözersiniz inş. Cnm
bıraz ılerı gıttım sanırım kusura bakma funda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?