- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.741
kızlar ben öğleden sonra izin aldım. Malum misafirlerim var. Hepinize ii haftasonları sağlıkla geçirin. Ptesi güzel haberler okuyayım inş. Byeee
günaydın kızlar
fundacim işin zor Allah bi çıkış yolu gostersin ins sana ferahlik versin
guldencim ay benim esimde çok soylenir öyle durumlarda e ben vu çocuğu devamlı kucağında mi taşıyacağım dimi hiç iş yapmami istemez elif
kateeinur kardeşinin yuvasini Allah mutlu etsinağız tadı vesin ins yazamamistim daha önce berra da ne
güzel oynuyor ark eğleniyor masallah ona yemesi biraz daha iyi mi
kızlar biz dün çarşamba gecesi döndük elifin yüksek ateş ve sıcaktan kabardı bezin lastik kısımları vücudu da isilik gibi dökmeye başladı esimde aldı bizi elifin yaraları düzelmeye başladı ama agzinin içinde yara var sanırım elini ağzına götürüp acidi diyor
evet cnm yol almamız gereken çooookk uzun bir mesafe var malesef
inşallah çözülür
yooo cnm ileri gitmedin ne düşünüyorsan onu söyledin
niye böyle bişey dedin ki seni kıracak bişey mi dedim?
kızlar ben öğleden sonra izin aldım. malum misafirlerim var. hepinize ii haftasonları sağlıkla geçirin. ptesi güzel haberler okuyayım inş. byeee
şükür cnm sen nasılsın?Slm kızlar bu aralar pek bakamıyorum yazıp kacıyorum:)
Ne var be yok herkes ıyıdır umarım
Kuzum herşeye değersin 💝
inşallah cnm benim,sağol allah razı olsunyoo asla oyle bısey yapmadın canım
ben gercekten uzuluyorum senın ıcın
ınsallah sorunların bıran once duzelır bunu gercekten gonulden dılıyorum ve soyluyorum
sağol cnm sana da hayırlı cumalarherkeze hayirli cumalar arkadaslae
kahvalti telasimdayim ogledeb sonra gelicem gecmise bakamadim
gulden gecmis olsun kuzuma bol bol nisasta surun hemen etki ediyor
Değiştirme tabi canim hassassa cildi. Bak ben o kadar direndim prima kullanmiycam diye simdi mecbur kullanmaya basladim. Bizim yazlari cok fena pisik oluyor prima iyi geldi. Ama şunu kesinlikle söyleyebilirim ki molfixin sizdirmamasi cok iyi. Bezi 1 kilo olurdu bi damla disina cikmazdi. Kakadada ayni sekildeydi.günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın?
sen nerelerdesin bakyim çok ihmale eder oldun bizi..
cnm gündüz hiç sorunyok
ama ben nile hangi marka bez bağlarsam bağlıyayım sızdırır eminim çğünkğ bezi bi görsen anlatamam ağrılığını
ben aktif bebek kullanıyorum ve çok memnunum normalde..
deyiştiremem çünkü nilin cildi çok hassas
biz nile bebedorun şu yeni doğan ıslak mendilleri varya hala onu kullanıyoruz ve onlar burda zor bulunuyolar
geçen kalmakmıştı eşim primanın başka bi ıslak mendilini almış
nilin poposu pişik oldu
hemde 1 gün lullandık sadece..
pişik dediğim çok kızarmış şuanda popoyu yıkıyoruz..
umarımm sorunsuz atlatırsınız cnm beracık hasat olmaz
negüzel oynu yo berram annesi güzel zaman geçiriyo daha ne istiyon
cnm vurma olayı kalmadimi..
bence kalabalık iyide eve dönünce çok sıkılacak berrack..
Canbebeyi dwnemek istiyorum aslinda canim ama korkuyorum. Onceligim Türk malları. Bakalim eve gidince belki küçük bi paket alip deneyebilirim.cnm ben doğduğundan beri canbebe kullanıyorum hiç pişik filan bilmem. bi kez prima kullandım tamamen pişik oldu. benim kızım kalite sevmio memur çocuğu napsın he he:)
oyy kuzum geçmiş olsun hemencik atlatır inş.
günaydın cnm iyiyiz bol misafirliyiz he he:) sen nasılsın
günaydın tatlım yerim onun dillerini dillendi kuzum maşallah. bu adamlarda bazen insanı çığrından çıkarıo yahu. bizimki de zeynebin canı yandığı anda bana sarar. ama hiç benim yapabileceğim bişey var mıydı demez.
günaydın tatlım ohhh erdemime bak sen abilerle keyif yapıo.ay niye o kadar terlioki aşırı sıcak o zaman orası. benim ki hiç üstünü örtmez kollu ijamayla yatırıyorum
ha aha ha
bu ara nilde sütünü bitirmek istemiyo ozaman verilim baban içsin diorum hayır bennnn diyo ve bir güzel bitiriyo ha ha ha
çok komikler ya.
cnm ozaman kusura bakmasınlar öyle bi haklarıyok
onlar 2. çocuğu haketmiyolar :):)
çok fena gördüm kendimi..
günaydın kızlar
fundacim işin zor Allah bi çıkış yolu gostersin ins sana ferahlik versin
guldencim ay benim esimde çok soylenir öyle durumlarda e ben vu çocuğu devamlı kucağında mi taşıyacağım dimi hiç iş yapmami istemez elif
kateeinur kardeşinin yuvasini Allah mutlu etsinağız tadı vesin ins yazamamistim daha önce berra da ne
güzel oynuyor ark eğleniyor masallah ona yemesi biraz daha iyi mi
kızlar biz dün çarşamba gecesi döndük elifin yüksek ateş ve sıcaktan kabardı bezin lastik kısımları vücudu da isilik gibi dökmeye başladı esimde aldı bizi elifin yaraları düzelmeye başladı ama agzinin içinde yara var sanırım elini ağzına götürüp acidi diyor
Kizlar berra gece cok huzursuz uyudu sürekli emmek istedi simdi de öyle acaba yarini beklemeden baslasam mi antibiyotige. Öksürüğü cok kötü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
wavs cnm sağol
nil genelde hep bebedor ıslak mendil kullanıyo hemde yeni doğan hiç kokmuyo
bitmişti babası prima almış sorun bu bence..
ama şimdi itimiş.
çok şükür çabuk müdale ettim kuzuma..
akşam popom acıyo diyodu bugün demiyomuş
songülüm bekliorum..
nişstamı nasıl kız onu hiç duymamıştım ..
Kizlar berra gece cok huzursuz uyudu sürekli emmek istedi simdi de öyle acaba yarini beklemeden baslasam mi antibiyotige. Öksürüğü cok kötü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?