- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.761
Değiştirme tabi canim hassassa cildi. Bak ben o kadar direndim prima kullanmiycam diye simdi mecbur kullanmaya basladim. Bizim yazlari cok fena pisik oluyor prima iyi geldi. Ama şunu kesinlikle söyleyebilirim ki molfixin sizdirmamasi cok iyi. Bezi 1 kilo olurdu bi damla disina cikmazdi. Kakadada ayni sekildeydi.
Vurma olayi pek kalmadi gibi canim. Ya da kuzenleri cok fena vuramaz zaten ondandir belki:)
Canbebeyi dwnemek istiyorum aslinda canim ama korkuyorum. Onceligim Türk malları. Bakalim eve gidince belki küçük bi paket alip deneyebilirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay berraya ne dersem diyim kar etmiyor bak bu yiyecekmis şu icecekmis umrunda bile degil hatta baskalarinin yemesi daha iyi benim kiz için:)
Kizlar berra gece cok huzursuz uyudu sürekli emmek istedi simdi de öyle acaba yarini beklemeden baslasam mi antibiyotige. Öksürüğü cok kötü
him hassassa olabilir ben artik hepsini kyllanuyorum islak mendil olaraj
nisasta bildugimuz nisasta cnm hemen toparliyor
kizlar arasa sandalet aldim dun zor zahmet deneterek
ya asla giyimek istemiyor dusunun yere basmadi hic acaba ne dusunuyor
y
spor ve deri ayakkabilari alisik diyemi cozemiyorum
coraplada denedim yok
cnmbence deneme primaya alışık olunca can bebe pek iyi gelmiyor jpişik olmasın berracık..
birkaç arkadaşım prima kullanıyodu denediler tecrubeyle sabit yani
belki en başşta alıştırmayla alakalı bi durum ola bilir..
ahhh beracık ahhh:
nebileyim cnmya bilemedimki
ama öksürükle antibiyotiğin ne alakasıvarki
buazı şişmişmi peki..
birde hep aynı antibiyotiği vermiyorlar dimi.
aaa hiç denemedimkız..
ayakakıbılar açıkdiye yapıyo herhalde cnm
anlamadımki..
canim bir ozet gecsene
anlamadımki songülüm neden öyle yaptıki acaaba paşam:
ilginçyani
nile yeterki yeni bişey olsun hiç gerç çevirmiyo heme deneyip aynaya gidiyo
babasına gömlek almıştım babalar günü için
babasına verdi adam denedi
çıkar çıkar diye ağlıyo o giyeyecekmiş.
he he he
songül bence diğer ayakkabılara alışkın olduğu için giymek istemiyor.eğer yarenin açık ayakkabısı varsa arasa göstererk giysin ve çok rahat olduğunu anlatsın.belki o zaman en azından evin içinde giymeye başlar
kızlar bu arada cam balkona 1700,kv nin oraya yapılacak demire de 350 tl isyemişler.eşime çok istediklerini başka yerlere de bakmamızı söyledim kabul etti.
cnm benim durum şu: kv ramazanda oruç tutacağı için izin al diyor.benim de seneye nisana kadar sadece1 hafta iznim var.o izni alsam defne hastalanırsa ne yapacağım.eşim de rapor aldiyor ama tanıdık dr yokki rapor versin.hem 1 ay raporu banka ameliyat ve kırık haricinde kabul etmiyor.ben de kreş arıyorum ama orada da maddi anlamda sorun oluyor.annemi çağırıyım diyorum onu da kabul etmiyorlar.işin içinden çıkamadım.
yaseminin misafirleri var
güldenin nilde pişik var
nurun berra ve nurayın elif hasta
diğer kızlar ve bebekler iyi
cnm ama bizim balkon küçücük bi yerfundacım bizzde cam balkon yaptıracaktık bizdende okadar istediler..
tabi cnm banka senin nasil olsa ramazan calismazsin olavak ismi yahu
anneni neden kabul etmiyorlar?
emeki de izmirdeydi degilmi oda krese yazdirdi agustosta baslical onla bir gorussen
kiyamam kuzularimiza ya hasta olmadinlar
songülüm desene aras paşam herşeyi red ediyo
kız akrepte değilki inartçı olsunb okadar allah allah
peki hiç daha önce terlik falan giyidimi
yada açık ayakkabı ayağındayken kötü bişeymi yaşadıki yani ayak sıkışması falan
ay bilemedim sorunu
tek bildiğim ben oo aras paşayı yerim yerim...
cnm ama bizim balkon küçücük bi yer
annemlerin kocaman 2 balkonu yaptılar 3000 küsür tl ye mal oldu.üstelik bizim balkon annemlerin balkonunun yarısı kadar anca var ve balkonun sadece 2 yanı var.yani normal bir balkonun 3 tarafı açık olur ama bizim balkon gömme olduğu için sadece 2 tarafı var
ya işte anlatamıyorum.işin kötü tarafı eşim de anlamıyor.halbuki nasıl zor izin alındığını kendisi de biliyor
annemi hiç istemiyorlar.çünk benim annem onlara hiç kötü davranmadı.sanırım kötü davransaydı annemden iyisi olmazdı.
emek e msj atacağım ama henüz atmadım.bir de onunla konuşuyum bakalım ne diyecek
emek belki burcuya da sorar
annesini istemiyolar birde fundanında anesine gitmesi yasak cnm
ay bu olaya çok sinir oluyorum bak konuşuncaaaaa.
evet cnm hiçbir sebep yok annemi istemiyorlarnasil yani cuddu ciddi annenumi istemiyorlae hic sebepsizi
evet cnm hiçbir sebep yok annemi istemiyorlar
ankarada otururken benden önce annemlere gitmek için can atan kocam bile artık annemi istemiyor
tabi benim de annemlere gitmem yasak
neymiş efendim sadece kocamla annemlere gidebilirmişim.e tamam birlikte gidelim diyince de izin alamam diye bahane sunuyor
ya düşün mayısta kocam annemlere geldi.aralarında kötü bir söz,kötü bir davranış bile yok
annemler nasıl rahat ettireceklerini şaşar
kocam maaşımı annee verdiğimi düşünüyor.hesap ekstremi gösteriyorum bak vermiyorum diye ona bile inanmıyor
annemlere gitme yasağım biz tatilden dönüp ben şehir dışına çıkınca başladı
neden oldu bilmiyorum bile
kurban bayramı ve kandillerde eşim annemleri aramadı bile ve buna rağmen annemler eşim için ne gerekiyorsa yapıyorlar.
nisan ayımda eşim işyerinde çok kötü günler geçirdi o zaman bile annemler ellerinden gelen desteği verdiler.
amaaannn ne biliyim işte her gün yeni bir sorun çıkarıyorlar
artık ben de annemin gelmesini istemiyorum.madem onun annesi oruçken yoruluyor çocuğa bakamıyor benim annemin canı can değilmi.benim annemde oruçlu oluyor o yorulmayacak mı?
madem ben anneme gidemiyorum sen de gitmeyeceksin o zaman dedim.cvp çok komik:defneye annem bakıyor.anneme nasıl gitmem?aaa ee funda sen ne tepki veriuorsun
madem ben anneme gidemiyorum sen de gitmeyeceksin o zaman dedim.cvp çok komik:defneye annem bakıyor.anneme nasıl gitmem?
eğer eşime rağmen gidersem bir daha eve dönmeyecekmişim,defneyi de unutacakmışım
öyle yani
eşimi yumuşatmaya çalışacağım başka çare yok
defne yi unytmak ne demskki
ben seninde saglikli dusunemedugini dusunuyorum
boyle bir rest cok buyuk al kizinu git bukadarbasit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?