2012 kasım bebekleri büyüyor..

bmerhaba fatmacım
ay benim uyku dışında sorunum yok
ama uyumak istiyorum..

Yazip kacmis gibi oldum ama eren gidip dis kapiyi aciyo mandali kapali olmasa cikip gidicek mecbur artik aldim terasa ciktik yok pasa bey istemiyo illaki sokaga cikicak ciktik artik kosturdu biraz havada sicak zaten simdi geldik yine corbasini yedirip uyuturum artik.
Ramazan olunca cok uykusuz kaliniyo ya bide sen cok erken kalkiyosun aksam bende iftari yapinca uyku bastiriyo ama sahura kadar anca 1-2 saat uyuyabiliyorum erende sabah kalkiyo iste nekadar uyunursa.

sağol canım iyiki niyetlenmemişim zaten bozmam gerekecekmiş adet oldum :) ay Allahım duamı kabul etti sabah niyet etmiyim diye çok zorlandım sonra etmedim dedimki içimden hasta olsam bugün boşa oruç tutmamış olsam diye şükür kabul oldu duam ama ters biz amanda ve hazırlıksız oldu oy üzden eve gidip üst baş değişmek zorunda kaldım ama olsun :)
hastaneye gitmiştim rutin tiroid kontrollerime şükür değerlerim ortalama ama kanım düşmüş 9 a yine ilaç kullanmaya başlamam gerekiyor tekrardan bakalım başlyacam yine

oh şükür gelmişsiniz cnm

ay canım ya Allah korumuş isirabilirdi tabi kimbilir nasıl korktu yavrum geçmiş olsun
sağol cnm hem o hem ben çok korktum

sağol cnm hem öksürük hem mide bulantısı çokkötü
sanırım öksürük midemi daha da ayağa kaldırıyor
oruca çabuk alışmış vücut bugün cnm hiçbir şey istemiyor

allah yardım etsin cnm

allah kabul etmiş dualarını cnm
değerlerinin iyi çıkmasına sevindim cnm
kan ilacı kullanmak kadar kötü bişeuy yok cnm
sürekli kullanan biri olarak seni çok iyi anlıyorum
şurup mu verdi hap mı?

benim hasta olmama daha var cnm
bu açıdan çok şanssızım

fatmacım sıkılıyolar evde onarda haklı
olsun hayırlısıyla atlatalım bu işi..

bbetülüm bak şanslısın sevindim bende senin adına
benimda kanım düiüyodu ama bayağdır baktırmadım
erdemimn troit ne oldu cnm..

bende ezelden beri kullanıyorum canım ya hamilelikte yükselmişti değerlerim 13 ü bile gördüm ama işte bitti hamilelik betülün demir depoları da bitti maelsef

canım gitmedim ultrasona ve muayneye gittiğim dr erdemin tiroitle ilgili bir sorunu yok dedi olsa bir sürü belirtisi var onlar olurdu dedi tahlillere baktı temiz dedi öyle deyince götürmedim başka bi yere

Gecmis olsun canim gunler uzun bide siz calisiyosunuz dikkat etmek gerekiyo.iyi ama adet olmussun tam denk gelmis sanslisin.

Hayirlisiyla bi Ramazanin sonunuda gorseydik canim zor boyle zipirla ugrasmakya bi dakka durmuyo.

ay erdemle nil doktorlardan çıkamadılar zaten cnm:
dr öyle dediyse iyi yapmışsın:

ben de artık inan gitmek istemiyorum..
sabah bakıcımız nilin hafiften ateşlendiğini söyledi zaten bende bekliyorum çorap giyimiyo yere basıyo ama korktum hemen neyseki yükselmemiş ayyy:
allahım korusun tüm bebişlerimizi..
fatmacım artık herşeyi merak edip gidip incelemek istiyolar ee bizede yorulması kalıyo tabi..

Wawscim alp tugra dusmus ya cok gecmis olsun baya korkutucu olmus ay cok dikkat istiyolarya zaten surekli peslerindeyiz yine ucuz atlatmis sayilir.

Aysegul sanada gecmis olsun canim kaza iste ya sen git fise takiliyken yika rondoyu oda calissin olucak ismi ay ben kati sikacagi bile yikarken bicakli yerini fircasiyla yikiyorum daha emniyetli oluyo bende biraz korkuyorum kesici aletlerden.simdi daha iyidir umarim parmagin.

Fundacim defneyede gecmis olsun ya kopegin onunden kemigini almak nedemek hemen isirir yine ucuz atlatmissiniz aman dikkat bidaha birakma sakin defneyi.beni kucukken kac kere kopek isirdigi icin bende korkusu kaldi ereni hic yaklastirmiyorum kopeklere.sanada gecmis olsun canim iftarin ilk gunu bende ilk bi bardak su icince yemek yiyememistim artik hep suyu arkadan iciyorum ozaman biraz yemek yeniyo.

Dilek ve yasmin28 ilk oruclariniz hayirli olsun kizlar ins.zorluk cekmeden tutarsiniz sizde.

Beniii ben yeni gordum sizin resimleri kizlar cok tatli masallah ikiz gibiler nekadar yas farki olsada manen oyle.onlarida sallayan sensin sanirim kiz sende gencmissin bizim kasim annelerimizin hepsi genc ya yaslarimiz ilerlesede biz genciz.

Guldencim sizinde evlilik yildonumu gelmis kac sene oldu ya fikir olsa bende vericemde hic fikrim yok simdiye kadar pek kutladigimizda soylenemez zaten
nilin organik meyve sularida yapilmis benim annem komposto yapip verdigi icin ben pek bilmiyorum yapmasini herseyi annem yapip veriyo ama bende ogrenicem artik oyle seyleri.

bende yeni öğreniyorum fatmacım nilden sonra başladım yani ne yapayım zaten nil hazır meyve suyu hiç vermiyorum ama en azından doğalını içsin kuzular dimi..

malesef benim kv öyle şeylerden anlamaz
annemle birlikte yapıyoruz bizde mesela tarhanayı kesmeyi
şimdi domates yapıcam oda çok güzel oluyo sonra menemen istiyorum nilde seviyo kışında yer arada deyişiklik olur
zaten artrık derin dondurucu yavaştan boşalıyo..

adet olman çok isabetli olmuş gerçi sana zahmetli de olmuş ama
troitlerin için sevindim canım ama kanın niye.öyle düşük çıktı ki sende kboynuzu özü yesene

cnm ben de 5 yaşımdan beri kansızlıkla mücadele ediyorum
en son bir dr kan yapan hücrelerimin aslında sayısının değil boyutunun ufak olduğunu bu nedenle de kan üretiminde yetersiz kaldıkları yönünde teşhis koydu

sağol cnm ya
normalde ben de yaklaştırmıyorum ama o sırada eşim bişey gösteriyordu
ona bakıyım derken bi anda oldu

fatmacım cnm ben acıkmaktan çok susadığım için su içiyorum
yemek anlamında iştahım olmuyor

Son düzenleme:
ıyıyız canım bız sız nasılsınz
atlatrsın canım ınsallah kolayca
Bizde iyiyiz canim yenice oturdum valla efeyi gezdirdim parka goturdum ev isi falan yoruldhm acikma yok ama dudaklarim kurudu rabbim sabir versin
alpim iyi demi canim
Sagol canim valla iyi gidiyor simdi lik aksama dahada cok var

Evet canim kolayligini veriyor rabbim ama cok uzun burda 20 saat insan nekadar olsada zorlaniyor

Canim benin iyiyim sukur sen nasilsin elifim nasil koyde nasil geciyor esini ozlemissin nezaman kavusacaksiniz bakim
tesekkur ederiz teyzesi buarada :))
günaydın songülüm hoşgeldin nabersin bakalım?
ben karanfili biliyorum uyuşturucu etkisinde var ama neymiş o tarif onu bilmiorum..

dilekçim allahım sorunsuz tutmayı nasip etsin sanada günaydın bu arada..
Amin canim cok sagol
Hosgeldin canim aramiza tekrardan

Domates bende cok istiyorumya onceden pek sevmezdim sisedekileri ama erenden sonra sevesim geldi kisin zaten domates salatalik almiyoruz bu kis yemeklere yada yumurtaya iyi geldi bende yapicam konserve siselerine ama annem biraz kizdi kendinmi yapican beraber yapariiz dedi bende tamam dedim artik domatesler olsun koyde yapariz.benim kv.dede hem yasli hem pek anlamaz onceden salca yaparmis ama hepsi eskide kaldi ben biseyini gormedim.bu arada biz domatesleri konserve siselerine koyuyoruz buyuklu kucuklu nasil istersen sizde oylemi yapiyonuz yoksa dondurucuyami koyuyonuz.

Anladim canimda hepten acmi kalicaksin bende iftarda bastan biraz su iciyorum ama kendimi zor tutuyorum insan cok su icmek istiyo ama ozanda yemek yenmiycek zaten saat kacta iftar yapiyoruz bide ac kalirsak hepten hasta oluruz.

tyok fatmacım dondurucuya koymuyoruz bizde şişelere yapıyoruz
domatezi rondodan geçirip kaynatıyoruz
sonra şişelere sıcak sıcak koyup kapatıyoruz bukadar sanıyorum sizde ayneısnı yapıyosunuz
bencede annenle yap cnm
erenle zor olur
bizde anlamle yapıyoruz

Bizde normal kup kup dograyip oyle siselere koyuyoruz siseyle beraber kaynatir annem tabi koyde kazanda yaptigi icin sorun olmuyo ama burda bende yapamam oyle ama sizin yaptiginiz daha pratik sanki ben evde yaparsam sizin gibi yaparim.

Eren uyanmadan bende az kestireyim kizlar sonra gorusuruz herkese hayirli iftarlar lutfen herkes suyu arkadan icsin.;-)

Bizde normal kup kup dograyip oyle siselere koyuyoruz siseyle beraber kaynatir annem tabi koyde kazanda yaptigi icin sorun olmuyo ama burda bende yapamam oyle ama sizin yaptiginiz daha pratik sanki ben evde yaparsam sizin gibi yaparim.

cnm bende soyup küp küp doğrayıp ocakta tuzunu atıp biraz kaynatıyorum . sonra kaynar kaynar konserve şişesine dolduruyorum . doldurduğumun hemen ağzını sıkıca kapatıp ters çevirip bi tepsiye koyuyorum. hepsini böyle yapınca. üstünü sofrabeziyle filan örtüyorum. bi gece öyle kalıo. ertesi gün tutan tutmayan belli oluo kapağından zaten. ohhh kışa hazır. eskiden annemde kapıda kaynatırdı. böyle daha kolay annemde böyle yapıo artık. bu yıl çok işime yaradı.
buarada bizim dr işi cumaya kaldı cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…