- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.381
bmerhaba fatmacım
ay benim uyku dışında sorunum yok
ama uyumak istiyorum..
günaydın kızlar
betulcum geçmiş olsun canım iyi olda gene tutarsin orucunu erdemde ins gene aynı sikintiyi yaşamaz
yasemin yavrum atlatamadi bi turlu uzme kendini Rabbim sifasini verir ins biran önce
guldencim ramazanda insan hep uykusuz oluyor ya bi de çok erken kalkiyorsun sen
oh şükür gelmişsiniz cnmKızlar biz eve geldik çok şükür. Bir sürü is beni bekliyor. Ama cok da uykum var gece hic uyumadim desem yeri bakalım hangisi ağır basacak.
Guldenim bu sefer pek kışlık yok canım. Bi yaprak var kış icin. Gerisi ramazanlik :) eşim de iyi cok şükür agrisiz geldi bugün toparladı baya.
Songülüm tarif cok guzel ama bizim disler 5 güne cikar heralde canim yani inşallah çıkar :) ama bi daha ki sefer icin hazirlasam iyi olacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol cnm hem o hem ben çok korktumay canım ya Allah korumuş isirabilirdi tabi kimbilir nasıl korktu yavrum geçmiş olsun
sağol cnm hem öksürük hem mide bulantısı çokkötübabayı unuttu canım dede var onun için sadece hep dede diyor
iyi geçiyor bir hafta oldu alıştım galiba eşimi özledim sadece
hoşgeldiniz canım evinize ins evi ne kadar kiymetli oluyor uzun süre ayrı kalınca dimi
sen bugün dinlen yarın ufaktan başlarsın islere yorma kendini
berrama da geçmiş olsun canım biran oncecikarsin kurtulsun kuzucuk
fundacim sende hastaymissin geçmiş olsun
yasmin canım Allahkabul etsin orucunu kolay gelsin akşam için menunde başka neler var bakalim
dilekcim sen nasılsın yakisikli oğlunun resimlerini facete görüyorum masallah subhanallah
allah yardım etsin cnmOruclarin 4.gununden herkese hayirli gunler kizlar ins.sonunuda boyle goruruz.dun eren beni cok yordu ya midemi gurklatti durdu erkenden ay bide ogle uykusunu az uyudu sipa ya.ikindiden sonrasi cabuk geciyoda ikindi olana kadar pil bitiyo bende.yarin sabahtan parkami gotursem napsam enerjisini atsin diyorum ama yine erkenden benim pil biticek napicam bakalim.
sağol canım iyiki niyetlenmemişim zaten bozmam gerekecekmiş adet oldum :) ay Allahım duamı kabul etti sabah niyet etmiyim diye çok zorlandım sonra etmedim dedimki içimden hasta olsam bugün boşa oruç tutmamış olsam diye şükür kabul oldu duam ama ters biz amanda ve hazırlıksız oldu oy üzden eve gidip üst baş değişmek zorunda kaldım ama olsun :)
hastaneye gitmiştim rutin tiroid kontrollerime şükür değerlerim ortalama ama kanım düşmüş 9 a yine ilaç kullanmaya başlamam gerekiyor tekrardan bakalım başlyacam yine
bende ezelden beri kullanıyorum canım yaallah kabul etmiş dualarını cnm
değerlerinin iyi çıkmasına sevindim cnm
kan ilacı kullanmak kadar kötü bişeuy yok cnm
sürekli kullanan biri olarak seni çok iyi anlıyorum
şurup mu verdi hap mı?
benim hasta olmama daha var cnm
bu açıdan çok şanssızım
fatmacım sıkılıyolar evde onarda haklı
olsun hayırlısıyla atlatalım bu işi..
bbetülüm bak şanslısın sevindim bende senin adına
benimda kanım düiüyodu ama bayağdır baktırmadım
erdemimn troit ne oldu cnm..
Gecmis olsun canim gunler uzun bide siz calisiyosunuz dikkat etmek gerekiyo.iyi ama adet olmussun tam denk gelmis sanslisin.sağol canım iyiki niyetlenmemişim zaten bozmam gerekecekmiş adet oldum :) ay Allahım duamı kabul etti sabah niyet etmiyim diye çok zorlandım sonra etmedim dedimki içimden hasta olsam bugün boşa oruç tutmamış olsam diye şükür kabul oldu duam ama ters biz amanda ve hazırlıksız oldu oy üzden eve gidip üst baş değişmek zorunda kaldım ama olsun :)
hastaneye gitmiştim rutin tiroid kontrollerime şükür değerlerim ortalama ama kanım düşmüş 9 a yine ilaç kullanmaya başlamam gerekiyor tekrardan bakalım başlyacam yine
fatmacım sıkılıyolar evde onarda haklı
olsun hayırlısıyla atlatalım bu işi..
bbetülüm bak şanslısın sevindim bende senin adına
benimda kanım düiüyodu ama bayağdır baktırmadım
erdemimn troit ne oldu cnm..
Herkese gunaydin kizlar nasilsiniz ben bugun ilk orucumu tutuyorum ins kolayca atlatirim
sağol canım iyiki niyetlenmemişim zaten bozmam gerekecekmiş adet oldum :) ay Allahım duamı kabul etti sabah niyet etmiyim diye çok zorlandım sonra etmedim dedimki içimden hasta olsam bugün boşa oruç tutmamış olsam diye şükür kabul oldu duam ama ters biz amanda ve hazırlıksız oldu oy üzden eve gidip üst baş değişmek zorunda kaldım ama olsun :)
cnm ben de 5 yaşımdan beri kansızlıkla mücadele ediyorumbende ezelden beri kullanıyorum canım yahamilelikte yükselmişti değerlerim 13 ü bile gördüm ama işte bitti hamilelik betülün demir depoları da bitti maelsef
canım gitmedim ultrasona ve muayneye gittiğim dr erdemin tiroitle ilgili bir sorunu yok dedi olsa bir sürü belirtisi var onlar olurdu dedi tahlillere baktı temiz dedi öyle deyince götürmedim başka bi yere
sağol cnm yaWawscim alp tugra dusmus ya cok gecmis olsun baya korkutucu olmus ay cok dikkat istiyolarya zaten surekli peslerindeyiz yine ucuz atlatmis sayilir.
Aysegul sanada gecmis olsun canim kaza iste ya sen git fise takiliyken yika rondoyu oda calissin olucak ismi ay ben kati sikacagi bile yikarken bicakli yerini fircasiyla yikiyorum daha emniyetli oluyo bende biraz korkuyorum kesici aletlerden.simdi daha iyidir umarim parmagin.
Fundacim defneyede gecmis olsun ya kopegin onunden kemigini almak nedemek hemen isirir yine ucuz atlatmissiniz aman dikkat bidaha birakma sakin defneyi.beni kucukken kac kere kopek isirdigi icin bende korkusu kaldi ereni hic yaklastirmiyorum kopeklere.sanada gecmis olsun canim iftarin ilk gunu bende ilk bi bardak su icince yemek yiyememistim artik hep suyu arkadan iciyorum ozaman biraz yemek yeniyo.
Dilek ve yasmin28 ilk oruclariniz hayirli olsun kizlar ins.zorluk cekmeden tutarsiniz sizde.
Beniii ben yeni gordum sizin resimleri kizlar cok tatli masallah ikiz gibiler nekadar yas farki olsada manen oyle.onlarida sallayan sensin sanirim kiz sende gencmissin bizim kasim annelerimizin hepsi genc ya yaslarimiz ilerlesede biz genciz.
Guldencim sizinde evlilik yildonumu gelmis kac sene oldu ya fikir olsa bende vericemde hic fikrim yok simdiye kadar pek kutladigimizda soylenemez zaten
nilin organik meyve sularida yapilmis benim annem komposto yapip verdigi icin ben pek bilmiyorum yapmasini herseyi annem yapip veriyo ama bende ogrenicem artik oyle seyleri.
Bizde iyiyiz canim yenice oturdum valla efeyi gezdirdim parka goturdum ev isi falan yoruldhm acikma yok ama dudaklarim kurudu rabbim sabir versinıyıyız canım bız sız nasılsınz
atlatrsın canım ınsallah kolayca
Sagol canim valla iyi gidiyor simdi lik aksama dahada cok varWawscim alp tugra dusmus ya cok gecmis olsun baya korkutucu olmus ay cok dikkat istiyolarya zaten surekli peslerindeyiz yine ucuz atlatmis sayilir.
Aysegul sanada gecmis olsun canim kaza iste ya sen git fise takiliyken yika rondoyu oda calissin olucak ismi ay ben kati sikacagi bile yikarken bicakli yerini fircasiyla yikiyorum daha emniyetli oluyo bende biraz korkuyorum kesici aletlerden.simdi daha iyidir umarim parmagin.
Fundacim defneyede gecmis olsun ya kopegin onunden kemigini almak nedemek hemen isirir yine ucuz atlatmissiniz aman dikkat bidaha birakma sakin defneyi.beni kucukken kac kere kopek isirdigi icin bende korkusu kaldi ereni hic yaklastirmiyorum kopeklere.sanada gecmis olsun canim iftarin ilk gunu bende ilk bi bardak su icince yemek yiyememistim artik hep suyu arkadan iciyorum ozaman biraz yemek yeniyo.
Dilek ve yasmin28 ilk oruclariniz hayirli olsun kizlar ins.zorluk cekmeden tutarsiniz sizde.
Beniii ben yeni gordum sizin resimleri kizlar cok tatli masallah ikiz gibiler nekadar yas farki olsada manen oyle.onlarida sallayan sensin sanirim kiz sende gencmissin bizim kasim annelerimizin hepsi genc ya yaslarimiz ilerlesede biz genciz.
Guldencim sizinde evlilik yildonumu gelmis kac sene oldu ya fikir olsa bende vericemde hic fikrim yok simdiye kadar pek kutladigimizda soylenemez zaten
nilin organik meyve sularida yapilmis benim annem komposto yapip verdigi icin ben pek bilmiyorum yapmasini herseyi annem yapip veriyo ama bende ogrenicem artik oyle seyleri.
Evet canim kolayligini veriyor rabbim ama cok uzun burda 20 saat insan nekadar olsada zorlaniyorcnm allah sabrını veriyor
ya sanırım sürekli yemek verdiğimiz bi köpek olduğu için ısırmadı
çok korktu,ben ondan daha çok korktum
sağol cnm valla baya korktuk
cnm allah kolaylığını veriyor
Canim benin iyiyim sukur sen nasilsin elifim nasil koyde nasil geciyor esini ozlemissin nezaman kavusacaksiniz bakimbabayı unuttu canım dede var onun için sadece hep dede diyor
iyi geçiyor bir hafta oldu alıştım galiba eşimi özledim sadece
hoşgeldiniz canım evinize ins evi ne kadar kiymetli oluyor uzun süre ayrı kalınca dimi
sen bugün dinlen yarın ufaktan başlarsın islere yorma kendini
berrama da geçmiş olsun canım biran oncecikarsin kurtulsun kuzucuk
fundacim sende hastaymissin geçmiş olsun
yasmin canım Allahkabul etsin orucunu kolay gelsin akşam için menunde başka neler var bakalim
dilekcim sen nasılsın yakisikli oğlunun resimlerini facete görüyorum masallah subhanallah
Amin canim cok sagolgünaydın songülüm hoşgeldin nabersin bakalım?
ben karanfili biliyorum uyuşturucu etkisinde var ama neymiş o tarif onu bilmiorum..
dilekçim allahım sorunsuz tutmayı nasip etsin sanada günaydın bu arada..
Hosgeldin canim aramiza tekrardanMerhaba kızlar.Pek giremiyorum buraya haftasonu.Çocuklar zamanımı alıykuduğum kadarıyla Reces biraz korkmuş, tabi yavruşuda.Geçmiş olsun, dikkat etmek lazım..Benimde iftar yemeğim var akşama.Bugün 2 seneden sonra ilk orucumu tutuyorum, gebelik, süt derken ara verdim bayağı. Bakalım nasıl geçecek.
Domates bende cok istiyorumya onceden pek sevmezdim sisedekileri ama erenden sonra sevesim geldi kisin zaten domates salatalik almiyoruz bu kis yemeklere yada yumurtaya iyi geldi bende yapicam konserve siselerine ama annem biraz kizdi kendinmi yapican beraber yapariiz dedi bende tamam dedim artik domatesler olsun koyde yapariz.benim kv.dede hem yasli hem pek anlamaz onceden salca yaparmis ama hepsi eskide kaldi ben biseyini gormedim.bu arada biz domatesleri konserve siselerine koyuyoruz buyuklu kucuklu nasil istersen sizde oylemi yapiyonuz yoksa dondurucuyami koyuyonuz.bende yeni öğreniyorum fatmacım nilden sonra başladım yani ne yapayım zaten nil hazır meyve suyu hiç vermiyorum ama en azından doğalını içsin kuzular dimi..
malesef benim kv öyle şeylerden anlamaz
annemle birlikte yapıyoruz bizde mesela tarhanayı kesmeyi
şimdi domates yapıcam oda çok güzel oluyo sonra menemen istiyorum nilde seviyo kışında yer arada deyişiklik olur
zaten artrık derin dondurucu yavaştan boşalıyo..
cnm ben de 5 yaşımdan beri kansızlıkla mücadele ediyorum
en son bir dr kan yapan hücrelerimin aslında sayısının değil boyutunun ufak olduğunu bu nedenle de kan üretiminde yetersiz kaldıkları yönünde teşhis koydu
sağol cnm ya
normalde ben de yaklaştırmıyorum ama o sırada eşim bişey gösteriyordu
ona bakıyım derken bi anda oldu
fatmacım cnm ben acıkmaktan çok susadığım için su içiyorum
yemek anlamında iştahım olmuyor
Bizde normal kup kup dograyip oyle siselere koyuyoruz siseyle beraber kaynatir annem tabi koyde kazanda yaptigi icin sorun olmuyo ama burda bende yapamam oyle ama sizin yaptiginiz daha pratik sanki ben evde yaparsam sizin gibi yaparim.tyok fatmacım dondurucuya koymuyoruz bizde şişelere yapıyoruz
domatezi rondodan geçirip kaynatıyoruz
sonra şişelere sıcak sıcak koyup kapatıyoruz bukadar sanıyorum sizde ayneısnı yapıyosunuz
bencede annenle yap cnm
erenle zor olur
bizde anlamle yapıyoruz
Bizde normal kup kup dograyip oyle siselere koyuyoruz siseyle beraber kaynatir annem tabi koyde kazanda yaptigi icin sorun olmuyo ama burda bende yapamam oyle ama sizin yaptiginiz daha pratik sanki ben evde yaparsam sizin gibi yaparim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?