2012 kasım bebekleri büyüyor..

ah yavrum kimbilir ne kadar korktu yavrucak
yaklasmaz bir daha eminim
iyiki isirmamis

Gecmis olsun canim insallah berra hmencecik atlatir hastaligi kiyamam kuzuma

Sizede gecmis olsun canim defnem kimbilir nasil korkmustur ucuz atlatmissiniz

günaydın songülüm hoşgeldin nabersin bakalım?
ben karanfili biliyorum uyuşturucu etkisinde var ama neymiş o tarif onu bilmiorum..

dilekçim allahım sorunsuz tutmayı nasip etsin sanada günaydın bu arada..

Merhaba kızlar.Pek giremiyorum buraya haftasonu.Çocuklar zamanımı alıykuduğum kadarıyla Reces biraz korkmuş, tabi yavruşuda.Geçmiş olsun, dikkat etmek lazım..Benimde iftar yemeğim var akşama.Bugün 2 seneden sonra ilk orucumu tutuyorum, gebelik, süt derken ara verdim bayağı. Bakalım nasıl geçecek.

günaydın songülüm hoşgeldin nabersin bakalım?
ben karanfili biliyorum uyuşturucu etkisinde var ama neymiş o tarif onu bilmiorum..

dilekçim allahım sorunsuz tutmayı nasip etsin sanada günaydın bu arada..

iyu canum benim sen nasilsin bakim
tarif soyle canum yarin cay bardagu zeytinyagina bir avuc karanfili ezip koyuyorsun 5 gun beklettikten sonra istedigun zaman damaklara suruyorsun
sevgiler saygilar....

bu arada yasenim neredde

günaydın kızlar
betulcum geçmiş olsun canım iyi olda gene tutarsin orucunu erdemde ins gene aynı sikintiyi yaşamaz
yasemin yavrum atlatamadi bi turlu uzme kendini Rabbim sifasini verir ins biran önce
guldencim ramazanda insan hep uykusuz oluyor ya bi de çok erken kalkiyorsun sen

yasemim merhaba aramixa hosgeldin
bende iki seneden sonra bu ramazan tutmaya basladim cok ozlemisim belkide o ozleme cok guzel geciuor

aaa hastami bal bocegi hemen gecmise dineyim

yasemim merhaba aramixa hosgeldin
bende iki seneden sonra bu ramazan tutmaya basladim cok ozlemisim belkide o ozleme cok guzel geciuor

Hoşbulduk canım.Bugün başladım ben, bakalım akşam nasıl olacak.İftar yemeğimde var.Eve gidip pilav, salata filan yapıcam.Bende özlemişim orucu..

oy kiyamam kuzuma insalla atlaticak annesi gercekten insanun evladinu ole gormesi cok uzucu bakalim dr ne dicek buvun

Herkese gunaydin kizlar nasilsiniz ben bugun ilk orucumu tutuyorum ins kolayca atlatirim
cnm allah sabrını veriyor

ah yavrum kimbilir ne kadar korktu yavrucak
yaklasmaz bir daha eminim
iyiki isirmamis
ya sanırım sürekli yemek verdiğimiz bi köpek olduğu için ısırmadı
çok korktu,ben ondan daha çok korktum
Gecmis olsun canim insallah berra hmencecik atlatir hastaligi kiyamam kuzuma

Sizede gecmis olsun canim defnem kimbilir nasil korkmustur ucuz atlatmissiniz
sağol cnm valla baya korktuk

cnm allah kolaylığını veriyor

sorma cnm ya aynen öyle oluyo sen napıyosun nasıl geçiyo özledimi elifim babayı*

Kızlar biz eve geldik çok şükür. Bir sürü is beni bekliyor. Ama cok da uykum var gece hic uyumadim desem yeri bakalım hangisi ağır basacak.

Guldenim bu sefer pek kışlık yok canım. Bi yaprak var kış icin. Gerisi ramazanlik :) eşim de iyi cok şükür agrisiz geldi bugün toparladı baya.

Songülüm tarif cok guzel ama bizim disler 5 güne cikar heralde canim yani inşallah çıkar :) ama bi daha ki sefer icin hazirlasam iyi olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm hayırlısıyla gelmişsiniz çok şükür işleri boşver
eğer berracığk uyursa sende mutlaka yat biraz dinlen işler sonrada olur uyku önemli cnm..

evim evim guzel evm desene
sen dinlenmene bak canim is heo olur

tabi tabi sen yap daha yol uzub lazim olucak daha

ay canım ya Allah korumuş isirabilirdi tabi kimbilir nasıl korktu yavrum geçmiş olsun

Son düzenleme:
sorma cnm ya aynen öyle oluyo sen napıyosun nasıl geçiyo özledimi elifim babayı*
babayı unuttu canım dede var onun için sadece hep dede diyor
iyi geçiyor bir hafta oldu alıştım galiba eşimi özledim sadece
hoşgeldiniz canım evinize ins evi ne kadar kiymetli oluyor uzun süre ayrı kalınca dimi
sen bugün dinlen yarın ufaktan başlarsın islere yorma kendini
berrama da geçmiş olsun canım biran oncecikarsin kurtulsun kuzucuk

fundacim sende hastaymissin geçmiş olsun

yasmin canım Allahkabul etsin orucunu kolay gelsin akşam için menunde başka neler var bakalim

dilekcim sen nasılsın yakisikli oğlunun resimlerini facete görüyorum masallah subhanallah

Oruclarin 4.gununden herkese hayirli gunler kizlar ins.sonunuda boyle goruruz.dun eren beni cok yordu ya midemi gurklatti durdu erkenden ay bide ogle uykusunu az uyudu sipa ya.ikindiden sonrasi cabuk geciyoda ikindi olana kadar pil bitiyo bende.yarin sabahtan parkami gotursem napsam enerjisini atsin diyorum ama yine erkenden benim pil biticek napicam bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…