- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.361
günaydın kızlar
dün akşam çok korktum
işten gidince kv iftarı burada yapalım dedi.ben de tamam dedim.iftara 1 saat vardı.defneyi de alıp klima almaya gittik avm ye
giderken defnenin sürekli sevdiği sokak köpeğine kemik götürdük
giderken göremedik dönüşte verelim dedik
dönüşte köpek bizi görünce hemen yanımıza geldi
kemikleri verdik yemeye başladı
defne de kucağımdan indi ama ben defneyi uyardım yanına gitmemesi için
defne uzaktan bakıyordu
o sırada eşim bişey gösterdi ona bakarken defne uzakta kalan bi kemiği eline aldı köpeğe yaklaştırmak için
benim hayır dememe kalmadı köpek geldi defneye bir hırladı
ne kadar korktuğumu anlatamam
defne de çok krktu
hemen kucağıma aldım ama bir türlü sakinleşmedi sürekli ağladı
eve gittik ama tam 45 dakika ağladı
zor sakinleştirdim
allah korudu resmen ya
köpek ısırabilirdi de
Gecmis olsun canim insallah berra hmencecik atlatir hastaligi kiyamam kuzumaTeyzeleri berraya dua edin cok sıkıntılı 3 gundur. Dis diye tahmin ediyorum bi kac tanesi iyice kabarmis gibi ama emin degilim. 37 lerde atesi oluyor özellikle sabah namazinda ve aksam üzeri. Agzini gosterip acci diyor. Aşırı mizmiz. Bi suredir ara vermistik dislere tekrar mi başlıyoruz yoksa agzinda yara falan mi var anlayamadım. Dişin patlamasi bu kadar uzun sürer mi 3 gun oldu hala patlayan dis goremiyorum. Sadece bi azi cikarirken ateslenmisti oncekilerde. Digerlerinde gece sık sık uyanma olmuştu. Bakalım inşallah başka bisey değildir. Antibiyotiği yeni bitirdik çünkü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar
dün akşam çok korktum
işten gidince kv iftarı burada yapalım dedi.ben de tamam dedim.iftara 1 saat vardı.defneyi de alıp klima almaya gittik avm ye
defne uzaktan bakıyordu
o sırada eşim bişey gösterdi ona bakarken defne uzakta kalan bi kemiği eline aldı köpeğe yaklaştırmak için
defne de çok krktu
zor sakinleştirdim
allah korudu resmen ya
köpek ısırabilirdi de
günaydın songülüm hoşgeldin nabersin bakalım?
ben karanfili biliyorum uyuşturucu etkisinde var ama neymiş o tarif onu bilmiorum..
dilekçim allahım sorunsuz tutmayı nasip etsin sanada günaydın bu arada..
Merhaba kızlar.Pek giremiyorum buraya haftasonu.Çocuklar zamanımı alıykuduğum kadarıyla Reces biraz korkmuş, tabi yavruşuda.Geçmiş olsun, dikkat etmek lazım..Benimde iftar yemeğim var akşama.Bugün 2 seneden sonra ilk orucumu tutuyorum, gebelik, süt derken ara verdim bayağı. Bakalım nasıl geçecek.
günaydın kızlar
betulcum geçmiş olsun canım iyi olda gene tutarsin orucunu erdemde ins gene aynı sikintiyi yaşamaz
yasemin yavrum atlatamadi bi turlu uzme kendini Rabbim sifasini verir ins biran önce
guldencim ramazanda insan hep uykusuz oluyor ya bi de çok erken kalkiyorsun sen
yasemim merhaba aramixa hosgeldin
bende iki seneden sonra bu ramazan tutmaya basladim cok ozlemisim belkide o ozleme cok guzel geciuor
günaydın cnmmm ne oldu ki erkenden geceuyumadın mı akşamda zor olur şimdi... kuzumu sormuşsun yapamadı yine teyzesi bende akşam fitil verdim mecburen yaptı rahat rahat uyudu kuzum . ama inan çok cnm sıkılıo artık iice bunaldım rabbim beterinden korusun şükürler olsun halimize ama nereye kadar böyle fitille lavmanla gidecek bilmiyorum ki
herkese günaydın buarada kızlar... ayşegülll içim bayıldı okurken resmen çok geçmiş olsun cnm yaaa.masal gördü mü o halini
katreinur geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin inş.yolculuk kaç saatti sorunsuz geçmştir inş.
wavs cnm alp nasıl oldu herşey yolundadır inş.
betülll sizin kabızlık son buldu di mi cnm çok şükür. nasıl şimdi. yaaa bu kendini sıkma yapmama isteğini nasıl yendiniz daha doğrusu yenebildiniz mi
Hoşbulduk canım.Bugün başladım ben, bakalım akşam nasıl olacak.İftar yemeğimde var.Eve gidip pilav, salata filan yapıcam.Bende özlemişim orucu..
cnm allah sabrını veriyorHerkese gunaydin kizlar nasilsiniz ben bugun ilk orucumu tutuyorum ins kolayca atlatirim
ya sanırım sürekli yemek verdiğimiz bi köpek olduğu için ısırmadıah yavrum kimbilir ne kadar korktu yavrucak
yaklasmaz bir daha eminim
iyiki isirmamis
sağol cnm valla baya korktukGecmis olsun canim insallah berra hmencecik atlatir hastaligi kiyamam kuzuma
Sizede gecmis olsun canim defnem kimbilir nasil korkmustur ucuz atlatmissiniz
Merhaba kızlar.Pek giremiyorum buraya haftasonu.Çocuklar zamanımı alıykuduğum kadarıyla Reces biraz korkmuş, tabi yavruşuda.Geçmiş olsun, dikkat etmek lazım..Benimde iftar yemeğim var akşama.Bugün 2 seneden sonra ilk orucumu tutuyorum, gebelik, süt derken ara verdim bayağı. Bakalım nasıl geçecek.
iyu canum benim sen nasilsin bakim
tarif soyle canum yarin cay bardagu zeytinyagina bir avuc karanfili ezip koyuyorsun 5 gun beklettikten sonra istedigun zaman damaklara suruyorsun
sevgiler saygilar....
çok teşekkürler tecrubeli anne:
bendende efem bir mukabele sevisaygı..
balböceği hsta değil yeine kakayı yapamıyoda
ama yaseminin öyle tatilinde zeynebimin yanına gitti kısmetse 1den sonra burda..
bu arada yasenim neredde
günaydın kızlar
betulcum geçmiş olsun canım iyi olda gene tutarsin orucunu erdemde ins gene aynı sikintiyi yaşamaz
yasemin yavrum atlatamadi bi turlu uzme kendini Rabbim sifasini verir ins biran önce
guldencim ramazanda insan hep uykusuz oluyor ya bi de çok erken kalkiyorsun sen
Kızlar biz eve geldik çok şükür. Bir sürü is beni bekliyor. Ama cok da uykum var gece hic uyumadim desem yeri bakalım hangisi ağır basacak.
Guldenim bu sefer pek kışlık yok canım. Bi yaprak var kış icin. Gerisi ramazanlik :) eşim de iyi cok şükür agrisiz geldi bugün toparladı baya.
Songülüm tarif cok guzel ama bizim disler 5 güne cikar heralde canim yani inşallah çıkar :) ama bi daha ki sefer icin hazirlasam iyi olacak
ay canım ya Allah korumuş isirabilirdi tabi kimbilir nasıl korktu yavrum geçmiş olsungünaydın kızlar
dün akşam çok korktum
defne uzaktan bakıyordu
defne de çok krktu
zor sakinleştirdim
allah korudu resmen ya
köpek ısırabilirdi de
babayı unuttu canım dede var onun için sadece hep dede diyorsorma cnm ya aynen öyle oluyo sen napıyosun nasıl geçiyo özledimi elifim babayı*
hoşgeldiniz canım evinize ins evi ne kadar kiymetli oluyor uzun süre ayrı kalınca dimiKızlar biz eve geldik çok şükür. Bir sürü is beni bekliyor. Ama cok da uykum var gece hic uyumadim desem yeri bakalım hangisi ağır basacak.
Guldenim bu sefer pek kışlık yok canım. Bi yaprak var kış icin. Gerisi ramazanlik :) eşim de iyi cok şükür agrisiz geldi bugün toparladı baya.
Songülüm tarif cok guzel ama bizim disler 5 güne cikar heralde canim yani inşallah çıkar :) ama bi daha ki sefer icin hazirlasam iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?