- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.641
wavsum evet nikah bizim evde oldu
nedenmi çünkü 2 genç bir birini sevip kaçmışlar
ama ne kızın ailesi nede çocuğun ailesinden destekleriyok
oyüzden nikah bizde oldu:
allahım mutlu etsin onları.. fundacım teşekkür ederimde sanki bugün pek bi umutsuzum benya bilemedimki..
görücez bakalım..
bu arada kv bi iyilik yapıp başınıza kakıp durmasın allaallah bakıyosa torurununa bakıyo
töbe töbe neyse ramazan ramazan yorum yapmıyacam ona..
kız evlilik yıldönümünüzde kızına talip çıktı bak unutma he he:) tatlım nice yıllara inş. huzurla sağlıkla
gunaydin kizlar
guldenim esinle nilinle nice mutlu yillara sekerim varmi bir organizasyon
yasemin karisim ise yaradimi dun ku durum ne
bir ömür boyu mutlu,huzurlu olsunlar,inşallah sevgileri,saygıları hep ilk günki gibi olur
o hep böyle cnm,bişey yapar sonra da bir ömür başına kakar
eşim klimayı aldığımız gün klima aldık,parasını funda verdi diyor kv de e ben sizi aylık 1000 lira kreş parasından kurtardım bi zahmet alıverin diyor
duymamaya çalışıyorum cnm
Selam kızlar
Öncelikle gulden canim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Esin kutlar daha canim merak etme vardir bi süprizi. Sen hediye aldin mi bakalım fikir ver bizlere.
Bu arada maşallah nilime cok tatli olmus yerim ben onu yaa:)
Kızlar biz bugün sabah da atesli uyaninca dayanamadik dr a gittik. Sanırım iyi bi dr bulduk gibi üniversite de bi docente gidiyoruz 2 seferdir.burada gittigimiz diger dr lara gore cok daha iyi. Muhtemelen disten oldugunu soyledi atesin. Ama bogazinda bi kızarıklık gördü sanirim. boğaz kültürü için bisey aldi tahlile gonderdi. Pazartesiye cikacakmis sonuc. Tlfnla öğrenin eğer mikrobikse gelirsiniz bi tedavi uygulariz dedi değilse ilaca gerek yok dedi.
Sonra ciktik eczaneden ates düşürücü alacaktik bi de temassız ateş olcerler var ya ondan almayi düşünüyorduk zaten eczanede gorunce aldık. Artik daha rahat olacak ates olcmek. Su an kullandigimizda alindan olcerdi ama alinda gezdirmek gerekiyordu. Inşallah cok kullanmamiz gerekmez ama malesef cok kullaniyoruz biz ates ölçer
Daha sonra esim bizi eve bıraktı biz de evin yanindaki parka gittik kizimla. Berra bayiliyor parka cikaramadim bi türlü. En son artik kucagima alip cikardim eve. Anliyacaginiz güne hızlı başladık. Hatta bi de gelince ev supurdum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaa ne guzel sevap islemissinwavsum evet nikah bizim evde oldu
nedenmi çünkü 2 genç bir birini sevip kaçmışlar
ama ne kızın ailesi nede çocuğun ailesinden destekleriyok
oyüzden nikah bizde oldu:
allahım mutlu etsin onları.. fundacım teşekkür ederimde sanki bugün pek bi umutsuzum benya bilemedimki..
görücez bakalım..
bu arada kv bi iyilik yapıp başınıza kakıp durmasın allaallah bakıyosa torurununa bakıyo
töbe töbe neyse ramazan ramazan yorum yapmıyacam ona..
hic sevmem su kafaya kakilma olayinibir ömür boyu mutlu,huzurlu olsunlar,inşallah sevgileri,saygıları hep ilk günki gibi olur
o hep böyle cnm,bişey yapar sonra da bir ömür başına kakar
eşim klimayı aldığımız gün klima aldık,parasını funda verdi diyor kv de e ben sizi aylık 1000 lira kreş parasından kurtardım bi zahmet alıverin diyor
duymamaya çalışıyorum cnm
sanarsin ki gun bitti fena kadincnm sağol diorumya:
malesef eşim hala kutlamadı bile kaşk kalkacakkkk:):)
amin cnm aminnnn:
duyma cnm senin kv deyişik..
canim iyi bir dr bulmaniza cok sevindimSelam kızlar
Öncelikle gulden canim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Esin kutlar daha canim merak etme vardir bi süprizi. Sen hediye aldin mi bakalım fikir ver bizlere.
Kızlar biz bugün sabah da atesli uyaninca dayanamadik dr a gittik. Sanırım iyi bi dr bulduk gibi üniversite de bi docente gidiyoruz 2 seferdir.burada gittigimiz diger dr lara gore cok daha iyi. Muhtemelen disten oldugunu soyledi atesin. Ama bogazinda bi kızarıklık gördü sanirim. boğaz kültürü için bisey aldi tahlile gonderdi. Pazartesiye cikacakmis sonuc. Tlfnla öğrenin eğer mikrobikse gelirsiniz bi tedavi uygulariz dedi değilse ilaca gerek yok dedi.
Sonra ciktik eczaneden ates düşürücü alacaktik bi de temassız ateş olcerler var ya ondan almayi düşünüyorduk zaten eczanede gorunce aldık. Artik daha rahat olacak ates olcmek. Su an kullandigimizda alindan olcerdi ama alinda gezdirmek gerekiyordu. Inşallah cok kullanmamiz gerekmez ama malesef cok kullaniyoruz biz ates ölçer
Daha sonra esim bizi eve bıraktı biz de evin yanindaki parka gittik kizimla. Berra bayiliyor parka cikaramadim bi türlü. En son artik kucagima alip cikardim eve. Anliyacaginiz güne hızlı başladık. Hatta bi de gelince ev supurdum:)
Bu arada songülüm sen karanfili soyledikten sonra intrntten baktım biraz daha kolay bi yontemi var mi diye. Soyle bisey buldum 1 yemek kaşığı zeytinyagina 1 damla karanfil yagi damlatiyormussun senin dediğin yöntemle ayni oluyormus. Hemen esime karanfil yagi aldirdim ve dun yaptim. Sanki iyi geldi gibi. Cok sagol canim benim böyle paylaşımlar cok iyi oluyor
gunaydin kizlar
guldenim esinle nilinle nice mutlu yillara sekerim varmi bir organizasyon
yasemin karisim ise yaradimi dun ku durum ne
kizllar menuleri alayimmm
benim bir corbam bile yok sifirdan yapican:)
Selam kızlar
ay bu yemekler bitmio ki songülüm yaa dünden kuru fasulye pilav var. ama bu seferde çorba yok:) ay hele bi tepsi kadayıf var ki bitmek bilmio. eee adamcağız tek başına yio dün dedim bak bu çöpe doğru gidio hayatım diye. yok canım ben yerim onu kadayıf gibi tatlı mı var dio yaa:) bana gına geldi yani
işe yaradı inş. cnm. dünde sorunsuz yaptı. yemeye devam ediyoruz bakalım. inş. ii gelecek inanıyorum yada inanmak mı istiyorum bilmiyorum
sen napıosun kuzular nasıl
ole cnm iki gin gidiyor
ah bende tatli pek sevmiyorum
ama kadayif bna birseyler cagristirdi:)
ooo cok cok iyi cok swvindim
inanmak basarmqsinin yarisidir
iyi benim kuzular yarenle odasjnda oynasmaktalar
geçmiş olsun cnmSelam kızlar
aaa cnm sen kot fabrikasında mı çalışıyorsun?cnm çok sağol ay bilmiorum hala kutlanmadm yani
neyse bi parfüm aldım birde gömlek ve kanvas tipi bi pantolon düşünüyorum eee kot fabrikasında çalışan başka ne alır dim ama ha ha haha
cnm ben de sevmiyorum ama anladım ki kadın kendisine minnet edilmesine bayılıyoraaa ne guzel sevap islemissin
hic sevmem su kafaya kakilma olayini
sanarsin ki gun bitti fena kadin
canim iyi bir dr bulmaniza cok sevindim
bisim dr da ole kultur almisti yegenim icin ona gore tedavisi oluyot
ates olcerde iyi olnus annee didagida bir yere kadar:)
eee bu daha iyiymis en azundan bekleme surecu yok pratij
valla cnm ben şehir dışında olduğum için bi menüm yokkizllar menuleri alayimmm
benim bir corbam bile yok sifirdan yapican:)
inşallah hep böyle devam eder cnmişe yaradı inş. cnm. dünde sorunsuz yaptı. yemeye devam ediyoruz bakalım. inş. ii gelecek inanıyorum yada inanmak mı istiyorum bilmiyorum
sen napıosun kuzular nasıl
güldenim mutlu huzurlu sağlıklı yıllar eşinle tatlım ayrıca yardımseverliin konusundada tebrik ederim maşallah sana
kateinur geçmiş olsun canım maşallah hamaratsın
songülüm sen söyleyince düşündüm bendede menü yok amanın ben oruçdeğilim ama eşim oruç bakalım bulmalıyım bişey ama eşim mercimekli bulgur pilavı istiyordu onu yaparım ona erdemde yer yanına cacık bide bi çorba tamamdır
yarın da menümü belirledim
ezogelin çorba
karnıyarık
nohutlu pilav
patates çanağı
çoban salata
karpuz
dondurma
güldenim mutlu huzurlu sağlıklı yıllar eşinle tatlım ayrıca yardımseverliin konusundada tebrik ederim maşallah sana
kateinur geçmiş olsun canım maşallah hamaratsın
songülüm sen söyleyince düşündüm bendede menü yok amanın ben oruçdeğilim ama eşim oruç bakalım bulmalıyım bişey ama eşim mercimekli bulgur pilavı istiyordu onu yaparım ona erdemde yer yanına cacık bide bi çorba tamamdır
yarın da menümü belirledim
ezogelin çorba
karnıyarık
nohutlu pilav
patates çanağı
çoban salata
karpuz
dondurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?