- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.601
Aaa ama kızlar ben kapattım ben açıyorum ay çok üzüldüm ama belki bu gelin hanım sizi kendinize getirirrr Eki Görüntüle 1176024
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aaa ama kızlar ben kapattım ben açıyorum ay çok üzüldüm ama belki bu gelin hanım sizi kendinize getirirrr Eki Görüntüle 1176024
allahımmm ben o gelini yerimmm... maşallah subhanallah rabbim nazarlardan saklasın inş.
günaydın canım benim yerim ben o nili kuzucuk
ye teyzesi ye küçük gelinim benimmm:
günaydın betülüm ha ha
ye teyzesi o kuzuyusen
ee baktım kızıma kısmet çıkmıyo birde gelinlikli fotosunu koyayım belkimde kısmet çıkar dedim ha ha ha ha:
amin yaseminim allahım nazarlardan korusun bütün bebişlerimizi..
ay bide okadar sevdiki gelinliğini anlatamam ikide birde yukarı kaldırıyo he he he
allahımmm ben o gelini yerimmm... maşallah subhanallah rabbim nazarlardan saklasın inş.
günaydın canım benim yerim ben o nili kuzucuk
kızım bunlar tehlikeli hareketler deseydin he he he:)
ben de tütü yapmak istiyorum yeniden bakalım. malum yaşgününde yaptım pek bişey anlamadı küçüktü daha. bi de yürümüodu ya pek bi anlamı olmadı.bakalım ne zaman nasip olcak tekrar giymesi
Gunaydın kızlar
Guldeeennn kız masallah nılosa ne tatlılık oyle:)
Bızde gıymıstık dugunde pek bı sevındıydı:)
Abla oldu bunlar artık:)
Yasmın zeynep ılaya kayısı ıyı gelmıs galıba ıns devamı gelır cnm..
Kızlar ben bugun nıyetlıyım ıns ıyı gecer bırazdan kv deye gıdıyoruz beyzayı kresten alana kadar kvnın bahcesınde ısler varmıs onları yapıverecez eltımle tr ye gıdecek kendısı persembe ye..
Dun kızlarla mantı yaptık onlara hamur verdım bende bı yemeklık yaptım ama yorucu ya cocuklarla zaten ıkı bezelık yogurdum bırını mantı dıgerını erıste kesıverdım kolaylık:)
Aksamda sahura kalkıcam dıye erken yattım..
Dun sizlerı okumak cok keyıflıydı sona dogru bıraz yanlıs anlasılma olmus sanırım yoksa benım kızların arasıda az yas farkı bende alınırım:) herkese ıstedıgı hayırlı zamanda nasıp etsın rabbım..
Hepınızı opuyoruz gorusuruz..
kız bu kuzuya kısmet çıkmaz mı güzellik resmen...
betülüm günaydın cnm erdem paşa nasıl
günaydın cnm... ay gel şekerim bi çock istiyorum dedim saksıda çiçek oldu kuzular he he:) rabbim herkese hayırlı zamanda nasip etsin inş.Gunaydın kızlar
Kızlar ben bugun nıyetlıyım ıns ıyı gecer bırazdan kv deye gıdıyoruz beyzayı kresten alana kadar kvnın bahcesınde ısler varmıs onları yapıverecez eltımle tr ye gıdecek kendısı persembe ye..
Dun kızlarla mantı yaptık onlara hamur verdım bende bı yemeklık yaptım ama yorucu ya cocuklarla zaten ıkı bezelık yogurdum bırını mantı dıgerını erıste kesıverdım kolaylık:)
Dun sizlerı okumak cok keyıflıydı sona dogru bıraz yanlıs anlasılma olmus sanırım yoksa benım kızların arasıda az yas farkı bende alınırım:) herkese ıstedıgı hayırlı zamanda nasıp etsın rabbım..
ya bu negüzellik tatlilik masallah
ay bir sürü iş benii.bekliyor şimdi bi enerji geldi ustume hemen hallederim
günaydın kızlar herkese
günaydın cnm... ay gel şekerim bi çock istiyorum dedim saksıda çiçek oldu kuzular he he:) rabbim herkese hayırlı zamanda nasip etsin inş.
yanlış anlaşılmalar üstüste geldi herhalde neyse... evet cnm iki gündür iyiyiz bakalım devam eder inş. etkisi.
senin kuzucuklarda pek bi hamarat maşallah. ilk orucun hayırlı olsun inş.
günaydın cnm elifim napıo nasıl gidio baba evi. ne zaman gelion bu tarafa doğru:)
Gunaydın kızlar
ya bu negüzellik tatlilik masallah
günaydın kızlar herkese
erdem paşa keyifli şükür gece uyumadı hiç ama keyfi yerindeydi sabah emme krizimiz dışında ondanda pepe açalım diye vazgeçirdik bu seferde pepeden ayrılmıyacam diye ağladıondanda akülü arabaya binme sözü ile vazgeçtik :)
yağmur dediğim gibi gece felaketti ama olsun napalım :)
cuma cumartesi misafir kabulleirne devaö ediyorum kızlar menü tekliflerinize açığım :)
iyiydi çok şükür ama uykusunda çok söylenio yaa yada ağlamaklı oluo hep. ayrıca ramazan girdiğinden beri benimle yatıo babamızı attık zeynep hanımın odasına. eşim dio ki bu işte bi terslik yok mu :) yavaştan ayırmamlazım odayı kuzumla ama kıyamıyorum yaa böle işime gelio.yasemin betül sizede günaydın kızlar
geceniz nasıldı
erdem paşa keyifli şükür gece uyumadı hiç ama keyfi yerindeydi sabah emme krizimiz dışında ondanda pepe açalım diye vazgeçirdik bu seferde pepeden ayrılmıyacam diye ağladıondanda akülü arabaya binme sözü ile vazgeçtik :)
Ben yerim bu güzelliği. Allah nazarlardan korusun. Çok tatlı olmuş kuzumAaa ama kızlar ben kapattım ben açıyorum ay çok üzüldüm ama belki bu gelin hanım sizi kendinize getirirrr Eki Görüntüle 1176024
Günaydın cnm. Allah kolaylık versin. Oruca çabuk alışırsin.Gunaydın kızlar
Günaydın cnm. Kolay gelsin.ya bu negüzellik tatlilik masallah
günaydın kızlar herkese
Her seferinde daha büyük bir söz almış erdem paşaerdem paşa keyifli şükür gece uyumadı hiç ama keyfi yerindeydi sabah emme krizimiz dışında ondanda pepe açalım diye vazgeçirdik bu seferde pepeden ayrılmıyacam diye ağladıondanda akülü arabaya binme sözü ile vazgeçtik :)
baba evi iyi hoş da eşimi özledim canım tek sıkıntım bu yoksa çok rahat burası
daha belli olmadı canım ne zaman tasinacagimiz bi iki güne belli olur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?