2012 kasım bebekleri büyüyor..

allahımmm ben o gelini yerimmm... maşallah subhanallah rabbim nazarlardan saklasın inş.

ye teyzesi ye küçük gelinim benimmm:

günaydın canım benim yerim ben o nili kuzucuk

günaydın betülüm ha ha
ye teyzesi o kuzuyusen

ee baktım kızıma kısmet çıkmıyo birde gelinlikli fotosunu koyayım belkimde kısmet çıkar dedim ha ha ha ha:

kız bu kuzuya kısmet çıkmaz mı güzellik resmen...
betülüm günaydın cnm erdem paşa nasıl

amin yaseminim allahım nazarlardan korusun bütün bebişlerimizi..
ay bide okadar sevdiki gelinliğini anlatamam ikide birde yukarı kaldırıyo he he he

amin yaseminim allahım nazarlardan korusun bütün bebişlerimizi..
ay bide okadar sevdiki gelinliğini anlatamam ikide birde yukarı kaldırıyo he he he

kızım bunlar tehlikeli hareketler deseydin he he he:)
ben de tütü yapmak istiyorum yeniden bakalım. malum yaşgününde yaptım pek bişey anlamadı küçüktü daha. bi de yürümüodu ya pek bi anlamı olmadı.bakalım ne zaman nasip olcak tekrar giymesi

allahımmm ben o gelini yerimmm... maşallah subhanallah rabbim nazarlardan saklasın inş.

günaydın canım benim yerim ben o nili kuzucuk

ha ha ha dedim ama dinleyenkim şekerim:)
ee düğün falan yokmu cnm bu yakınlarda
olmadı 2 yaş doğum günündede yapıyolar..
ozamanda yapa bilirsin..

Gunaydın kızlar

Guldeeennn kız masallah nılosa ne tatlılık oyle:)
Bızde gıymıstık dugunde pek bı sevındıydı:)
Abla oldu bunlar artık:)

Yasmın zeynep ılaya kayısı ıyı gelmıs galıba ıns devamı gelır cnm..

Kızlar ben bugun nıyetlıyım ıns ıyı gecer bırazdan kv deye gıdıyoruz beyzayı kresten alana kadar kvnın bahcesınde ısler varmıs onları yapıverecez eltımle tr ye gıdecek kendısı persembe ye..

Dun kızlarla mantı yaptık onlara hamur verdım bende bı yemeklık yaptım ama yorucu ya cocuklarla zaten ıkı bezelık yogurdum bırını mantı dıgerını erıste kesıverdım kolaylık:)
Aksamda sahura kalkıcam dıye erken yattım..
Dun sizlerı okumak cok keyıflıydı sona dogru bıraz yanlıs anlasılma olmus sanırım yoksa benım kızların arasıda az yas farkı bende alınırım:) herkese ıstedıgı hayırlı zamanda nasıp etsın rabbım..
Hepınızı opuyoruz gorusuruz..

Aaa ama kızlar ben kapattım ben açıyorum ay çok üzüldüm ama belki bu gelin hanım sizi kendinize getirirrr Eki Görüntüle 1176024

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya bu negüzellik tatlilik masallah
ay bir sürü iş benii.bekliyor şimdi bi enerji geldi ustume hemen hallederim

günaydın kızlar herkese

günaydın hamarat hatun.seni
Allah kolaylik versin ilk günün demek ins alışıyor ya ben unutuyorum artık aklıma bile gelmiyor ouclu olduğum

kız bu kuzuya kısmet çıkmaz mı güzellik resmen...
betülüm günaydın cnm erdem paşa nasıl

erdem paşa keyifli şükür gece uyumadı hiç ama keyfi yerindeydi sabah emme krizimiz dışında ondanda pepe açalım diye vazgeçirdik bu seferde pepeden ayrılmıyacam diye ağladı ondanda akülü arabaya binme sözü ile vazgeçtik :)

günaydın cnm... ay gel şekerim bi çock istiyorum dedim saksıda çiçek oldu kuzular he he:) rabbim herkese hayırlı zamanda nasip etsin inş.
yanlış anlaşılmalar üstüste geldi herhalde neyse... evet cnm iki gündür iyiyiz bakalım devam eder inş. etkisi.
senin kuzucuklarda pek bi hamarat maşallah. ilk orucun hayırlı olsun inş.

günaydın kızlar herkese

günaydın cnm elifim napıo nasıl gidio baba evi. ne zaman gelion bu tarafa doğru:)

yağmur dediğim gibi gece felaketti ama olsun napalım :)
cuma cumartesi misafir kabulleirne devaö ediyorum kızlar menü tekliflerinize açığım :)

baba evi iyi hoş da eşimi özledim canım tek sıkıntım bu yoksa çok rahat burası
daha belli olmadı canım ne zaman tasinacagimiz bi iki güne belli olur ins

cnm günaydın sağol teyzesi
ay benicimya bu ne hamartlıkk
ay taktir ediorum seni benya
kendi işin yetmiyo bide kv yapıyosunuz helal olsun sana hamarat hatun nurayın dediği gibi :

günaydın kızlar herkese

he he he
çok sevindik nuray teyzesi sana enerji vere bildiysek nemutlu bize..

ay betülya bunlar iyice pazarlık yapar oldular artık ya koca adam gibi yerim onu bennn:

yağmur dediğim gibi gece felaketti ama olsun napalım :)
cuma cumartesi misafir kabulleirne devaö ediyorum kızlar menü tekliflerinize açığım :)

al işte bi hamaratta burda bune yahu sizi okudukça ay vallaha utanıyorum kendimden..

yasemin betül sizede günaydın kızlar
geceniz nasıldı
iyiydi çok şükür ama uykusunda çok söylenio yaa yada ağlamaklı oluo hep. ayrıca ramazan girdiğinden beri benimle yatıo babamızı attık zeynep hanımın odasına. eşim dio ki bu işte bi terslik yok mu :) yavaştan ayırmamlazım odayı kuzumla ama kıyamıyorum yaa böle işime gelio.

ha ha biz çok çekeriz betülüm bu çocuklardan diyim.paşaya bak sen bişey almadan diğerinden geçmio şimdiden. benimki de düştü bu ara memeye . dün o memme dio ben çorba :) bayağı çekiştik sonra ben galip geldim ama kuzumada çorba sonrası mükafatını verdim:)

Aaa ama kızlar ben kapattım ben açıyorum ay çok üzüldüm ama belki bu gelin hanım sizi kendinize getirirrr Eki Görüntüle 1176024

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben yerim bu güzelliği. Allah nazarlardan korusun. Çok tatlı olmuş kuzum

Günaydın cnm. Allah kolaylık versin. Oruca çabuk alışırsin.
Oh mantılar da yapılmış. Afiyet olsun.

günaydın kızlar herkese
Günaydın cnm. Kolay gelsin.

Her seferinde daha büyük bir söz almış erdem paşa

Günaydın kızlar. Nasılsıniz?
Yoldayım hala. Işe gitmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…