- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.661
haha bilen bilir:)ay ama üstüste yiyince de sıkıo insanı songülüm yaa... ne kadar az yaparsan yap kalıo çekirdek aile olunca.:) eee ne çağrıştırdı bakalım
ah gelmezmi ne slklntisi vqr kuzumunben ne seviniyorum bi bilsem millet söylenir kaka temizlerken benim sevesim var o derece ha ha:)
oh ne güzeldir onları öyle birlikte oynarken görmek
him guzelmus menu anne yemegi candirbizdede bugün mercimek çorba firinda patates kofte bi de dunden makarna var bide benim canım pazı kavirmasi istiyor bakalım bi de salata lazım babam pazi yemez
geçmiş olsun cnm
inşallah gönlünüze göre bir dr dur
aaa cnm sen kot fabrikasında mı çalışıyorsun?
güle güle giysin eşin hediyelerini
cnm ben de sevmiyorum ama anladım ki kadın kendisine minnet edilmesine bayılıyor
kendi çocuklarına bile ben sizi dersanelere gönderdim,özel dersler aldırdım vs bir sürü laf sayıyor(dün defneyi özel okula gönderin dedi.ben ve eşim aynı anda biz özel okula mı gittik dedik.sonra ben özel okula göndermektense iyi bir devlet okulunda okusun eğer isterse üniversitede özel okula gitsin dedim.eşim de beni destekledi.bunun üzerine eşime bir sürü laf söyledi ben sana özel dersler vs aldırdım tarzı)
valla cnm ben şehir dışında olduğum için bi menüm yok
ama evde olsaydım türlü,domatesli biberli bulgur pilavı,cacık,karpuz yapardım.çorba aklıma şuan bişey gelmiyor ama yayla olabilir
inşallah hep böyle devam eder cnm
haha bilen bilir:)
ah gelmezmi ne slklntisi vqr kuzumun
him guzelmus menu anne yemegi candir
aferin delisi denir ya sizin kide o tarzdq hep aferij sen olmasan ne yapaprdik vb
güldenimle mi alakalı ki acaba ha ha:)
oh hemen belirleyi verdin bak iki aksamida
yoksa yarin aksam iftrmi var patlucanlari aksamdan mi kizarticaksin
Selam kızlar
Öncelikle gulden canim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Esin kutlar daha canim merak etme vardir bi süprizi. Sen hediye aldin mi bakalım fikir ver bizlere.
Bu arada maşallah nilime cok tatli olmus yerim ben onu yaa:)
Kızlar biz bugün sabah da atesli uyaninca dayanamadik dr a gittik. Sanırım iyi bi dr bulduk gibi üniversite de bi docente gidiyoruz 2 seferdir.burada gittigimiz diger dr lara gore cok daha iyi. Muhtemelen disten oldugunu soyledi atesin. Ama bogazinda bi kızarıklık gördü sanirim. boğaz kültürü için bisey aldi tahlile gonderdi. Pazartesiye cikacakmis sonuc. Tlfnla öğrenin eğer mikrobikse gelirsiniz bi tedavi uygulariz dedi değilse ilaca gerek yok dedi.
Sonra ciktik eczaneden ates düşürücü alacaktik bi de temassız ateş olcerler var ya ondan almayi düşünüyorduk zaten eczanede gorunce aldık. Artik daha rahat olacak ates olcmek. Su an kullandigimizda alindan olcerdi ama alinda gezdirmek gerekiyordu. Inşallah cok kullanmamiz gerekmez ama malesef cok kullaniyoruz biz ates ölçer
Daha sonra esim bizi eve bıraktı biz de evin yanindaki parka gittik kizimla. Berra bayiliyor parka cikaramadim bi türlü. En son artik kucagima alip cikardim eve. Anliyacaginiz güne hızlı başladık. Hatta bi de gelince ev supurdum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
güldenim mutlu huzurlu sağlıklı yıllar eşinle tatlım ayrıca yardımseverliin konusundada tebrik ederim maşallah sana
kateinur geçmiş olsun canım maşallah hamaratsın
songülüm sen söyleyince düşündüm bendede menü yok amanın ben oruçdeğilim ama eşim oruç bakalım bulmalıyım bişey ama eşim mercimekli bulgur pilavı istiyordu onu yaparım ona erdemde yer yanına cacık bide bi çorba tamamdır
yarın da menümü belirledim
ezogelin çorba
karnıyarık
nohutlu pilav
patates çanağı
çoban salata
karpuz
dondurma
katreinur canım çok sevindim iyi bi dr bulmaniza ay bizimde var burda güvenilir bi dr bakalım ordakiler nasıl
ins sadece kizarikliktir ilaç kullanmanızı gerektirmez
guldencim gerçekten cokbuyuk bi sevap islemissin ayrıca adama odun diyorsun en ala sürprizleri yapıyor ben gene bekliyorum bi süpriz
funda Allah kavuştursun canım günler çabucak gecsin
ben ne seviniyorum bi bilsem millet söylenir kaka temizlerken benim sevesim var o derece ha ha:)
oh ne güzeldir onları öyle birlikte oynarken görmek
güldenimle mi alakalı ki acaba ha ha:)
sağol betülüm.
ayyy ben çok beğendim menüyüpüüü
ş patatez çanak tarifini yazsan diorum hamarat annelere bakalım aynımı bilioruz..
hayır budefa bişey yok bak hala kutlamadııı.
ha haha
vallaha kuzular yapsın diye taklı atıyoruz aman onlara bişey olmasın..
hayır benimlen alakası bilemyokkkk:
konuneki..
günaydın cnm
teşekkür ederim
malesef evet ayrıldım kuzumdan
kv defneye bakıyor ama "benim size aylık en az 1000 tl katkım var defneyi kreşe vermediğiniz için" diye başımıza kakmaya devam
ben de sağol allah razı olsun diyorum
ne deyim
sağol cnm
cnm izmire bağlı bir ilçedeyim(dikili) ama 118 km uzaklıkta
yani 2 hafta sonra da aydına gideceğim
cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
cnm belki geçen seneki gibi bir sürpriz yapabilir
wavsum evet nikah bizim evde oldu
nedenmi çünkü 2 genç bir birini sevip kaçmışlar
ama ne kızın ailesi nede çocuğun ailesinden destekleriyok
oyüzden nikah bizde oldu:
allahım mutlu etsin onları.. fundacım teşekkür ederimde sanki bugün pek bi umutsuzum benya bilemedimki..
görücez bakalım..
bu arada kv bi iyilik yapıp başınıza kakıp durmasın allaallah bakıyosa torurununa bakıyo
töbe töbe neyse ramazan ramazan yorum yapmıyacam ona..
Selam kızlar
Öncelikle gulden canim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Esin kutlar daha canim merak etme vardir bi süprizi. Sen hediye aldin mi bakalım fikir ver bizlere.
Bu arada maşallah nilime cok tatli olmus yerim ben onu yaa:)
Kızlar biz bugün sabah da atesli uyaninca dayanamadik dr a gittik. Sanırım iyi bi dr bulduk gibi üniversite de bi docente gidiyoruz 2 seferdir.burada gittigimiz diger dr lara gore cok daha iyi. Muhtemelen disten oldugunu soyledi atesin. Ama bogazinda bi kızarıklık gördü sanirim. boğaz kültürü için bisey aldi tahlile gonderdi. Pazartesiye cikacakmis sonuc. Tlfnla öğrenin eğer mikrobikse gelirsiniz bi tedavi uygulariz dedi değilse ilaca gerek yok dedi.
Sonra ciktik eczaneden ates düşürücü alacaktik bi de temassız ateş olcerler var ya ondan almayi düşünüyorduk zaten eczanede gorunce aldık. Artik daha rahat olacak ates olcmek. Su an kullandigimizda alindan olcerdi ama alinda gezdirmek gerekiyordu. Inşallah cok kullanmamiz gerekmez ama malesef cok kullaniyoruz biz ates ölçer
Daha sonra esim bizi eve bıraktı biz de evin yanindaki parka gittik kizimla. Berra bayiliyor parka cikaramadim bi türlü. En son artik kucagima alip cikardim eve. Anliyacaginiz güne hızlı başladık. Hatta bi de gelince ev supurdum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne oluyo beeeee:
bu arada fundacım sen sormuştun galiba evet cnm ben kot fabrikasında çalışıyorum mavijeansı
bilirsin ordayım işte..
aaa hemen bı kot ıstıyorum ben hemde enguzelınden:)))
o kadar kadayıf da tek başına yenilmezkiay bu yemekler bitmio ki songülüm yaa dünden kuru fasulye pilav var. ama bu seferde çorba yok:) ay hele bi tepsi kadayıf var ki bitmek bilmio. eee adamcağız tek başına yio dün dedim bak bu çöpe doğru gidio hayatım diye. yok canım ben yerim onu kadayıf gibi tatlı mı var dio yaa:) bana gına geldi yani
ne çağrıştırdı çok merak ettim şimdiole cnm iki gin gidiyor
ah bende tatli pek sevmiyorum
ama kadayif bna birseyler cagristirdi:)
cnm menü güzelmişgüldenim mutlu huzurlu sağlıklı yıllar eşinle tatlım ayrıca yardımseverliin konusundada tebrik ederim maşallah sana
kateinur geçmiş olsun canım maşallah hamaratsın
songülüm sen söyleyince düşündüm bendede menü yok amanın ben oruçdeğilim ama eşim oruç bakalım bulmalıyım bişey ama eşim mercimekli bulgur pilavı istiyordu onu yaparım ona erdemde yer yanına cacık bide bi çorba tamamdır
yarın da menümü belirledim
ezogelin çorba
karnıyarık
nohutlu pilav
patates çanağı
çoban salata
karpuz
dondurma
amin cnm benimkatreinur canım çok sevindim iyi bi dr bulmaniza ay bizimde var burda güvenilir bi dr bakalım ordakiler nasıl
ins sadece kizarikliktir ilaç kullanmanızı gerektirmez
guldencim gerçekten cokbuyuk bi sevap islemissin ayrıca adama odun diyorsun en ala sürprizleri yapıyor ben gene bekliyorum bi süpriz
funda Allah kavuştursun canım günler çabucak gecsin
aynen öylehaha bilen bilir:)
ah gelmezmi ne slklntisi vqr kuzumun
him guzelmus menu anne yemegi candir
aferin delisi denir ya sizin kide o tarzdq hep aferij sen olmasan ne yapaprdik vb
bak közlenmiş patlıcandan karnıyarık hiç duymamıştımyapıo musunuz bilmem de karnıyarık közlenmiş patlıcanla da güzel oluo. hemde çok hafif oluo. ben fırında közleyip yapıyorum
evet cnm ben sordumne oluyo beeeee:
bu arada fundacım sen sormuştun galiba evet cnm ben kot fabrikasında çalışıyorum mavijeansı
bilirsin ordayım işte..
aynen öyleyanı guldenın dedığı gıbı bakıyosa torununa bakıyo sevdığı ıcın bakmalı bence zorunluluk olarak değil
kres fıyatlarınıda oğrendı ya artık soyler durur fundam duymamazlıktan gelıcen artık
senın ısınde cok zormus canım ya gecen senede gıdıyomuydun boyle
nezamana kadar gıdceksınkı
aaa hemen bı kot ıstıyorum ben hemde enguzelınden:)))
kotlar feda olsun sana şekerim
hangini istersensenin olsun he he
teline yazicammmmm
a ilk defa duyuyorum bilmiyodum tabi hem kizartmakla da ugrasmiyorsun tuttum benyapıo musunuz bilmem de karnıyarık közlenmiş patlıcanla da güzel oluo. hemde çok hafif oluo. ben fırında közleyip yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?