2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay ama üstüste yiyince de sıkıo insanı songülüm yaa... ne kadar az yaparsan yap kalıo çekirdek aile olunca.:) eee ne çağrıştırdı bakalım
haha bilen bilir:)
ben ne seviniyorum bi bilsem millet söylenir kaka temizlerken benim sevesim var o derece ha ha:)
oh ne güzeldir onları öyle birlikte oynarken görmek
ah gelmezmi ne slklntisi vqr kuzumun
bizdede bugün mercimek çorba firinda patates kofte bi de dunden makarna var bide benim canım pazı kavirmasi istiyor bakalım bi de salata lazım babam pazi yemez
him guzelmus menu anne yemegi candir

aferin delisi denir ya sizin kide o tarzdq hep aferij sen olmasan ne yapaprdik vb

sağol betülüm.

ayyy ben çok beğendim menüyüpüüü
ş patatez çanak tarifini yazsan diorum hamarat annelere bakalım aynımı bilioruz..

hayır budefa bişey yok bak hala kutlamadııı.

ben ne seviniyorum bi bilsem millet söylenir kaka temizlerken benim sevesim var o derece ha ha:)
oh ne güzeldir onları öyle birlikte oynarken görmek

ha haha
vallaha kuzular yapsın diye taklı atıyoruz aman onlara bişey olmasın..

güldenimle mi alakalı ki acaba ha ha:)

hayır benimlen alakası bilemyokkkk:
konuneki..

ama olmadı güldenim konuyu bilmiosun ama benimle alakası yok diosun buarada haklısın gerçekten alakası yokmuş he he:)

ne oluyo beeeee:

bu arada fundacım sen sormuştun galiba evet cnm ben kot fabrikasında çalışıyorum mavijeansı
bilirsin ordayım işte..

yanı guldenın dedığı gıbı bakıyosa torununa bakıyo sevdığı ıcın bakmalı bence zorunluluk olarak değil
kres fıyatlarınıda oğrendı ya artık soyler durur fundam duymamazlıktan gelıcen artık
senın ısınde cok zormus canım ya gecen senede gıdıyomuydun boyle
nezamana kadar gıdceksınkı

anladım canım Allahım mutlu mesut etsın utandırmasın

gecmıs olsun kuzuma ınsallah mıkrobık bısey değildır
ay bunları parktan almak cok zor valla orda yatıp kalksalar onlardan mutlusu olmaz heralde
e becerıklı hatunsun canım

o kadar kadayıf da tek başına yenilmezki
ole cnm iki gin gidiyor
ah bende tatli pek sevmiyorum

ama kadayif bna birseyler cagristirdi:)
ne çağrıştırdı çok merak ettim şimdi

cnm menü güzelmiş
ezo gelin çorba ve patates çanağı tarifini istiyorum
hamarat hatunsun vesselam

amin cnm benim
yarın akşam gidip pazartesi sabah tekrar döneceğim

haha bilen bilir:)

ah gelmezmi ne slklntisi vqr kuzumun

him guzelmus menu anne yemegi candir

aferin delisi denir ya sizin kide o tarzdq hep aferij sen olmasan ne yapaprdik vb
aynen öyle
herkes ona muhtaç olacak,sürekli teşekkür edeceksin,sen olmasan biz ne yapardık diyeceksin
bir de kimse ondan üstün olmayacak,herşeyin en iyisine o sahip olacak

yapıo musunuz bilmem de karnıyarık közlenmiş patlıcanla da güzel oluo. hemde çok hafif oluo. ben fırında közleyip yapıyorum
bak közlenmiş patlıcandan karnıyarık hiç duymamıştım

ne oluyo beeeee:

bu arada fundacım sen sormuştun galiba evet cnm ben kot fabrikasında çalışıyorum mavijeansı
bilirsin ordayım işte..
evet cnm ben sordum
maviyi bilirim cnm
o zaman kot taleplerimizi sana gönderiyoruz :)
aynen öyle
cnm hep muhtaç olduğunu söyleyeceksin ona
cnm ben sürekli dolaşıyordum.hamile kalınca dolaşmadım.sonra doğum izni,ücretsiz izin ve çalışmaya başladığım 11 ay boyunca şehir dışına göndermediler idare ettiler
ama artık idare etme olayı son buldu

ayyy kızlar kotlar feda olsun siz :
kız közlenmiş patlıcandan oturtma nasıl oluyo
ay bana gene patlıcanı közlemek daha işkence geliyo ay aygazım batıyooooo:
hazırmı alsam neeee:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…