- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.701
huhuhu kızlar ben geldimneler kaynatıyorsunuz öyle azıcık baktım geziniyim dedim ama tabi yetişmek mümkün değıl , kuzumda bende iyiyiz çok şükür
yok kız bundan sonra yapacağın hiç bişeyin anlamıyo bikere kutlamadın bile dedim:
ha ha ha
geleceye yatırım diyosun yani...
oda iyi pardon ben onu düşünemedim...
eyvah eyvah kim bilir ne kadar korkuttun adamıeearadım fırçasını yedi ha ha ha
banane önce o hatırlayacak sonra ben süpriz yapıcam dimi
ama artık gülden çok kızdıııı:
hosgeldin nerelerdesin gene kayboldunhuhuhu kızlar ben geldimneler kaynatıyorsunuz öyle azıcık baktım geziniyim dedim ama tabi yetişmek mümkün değıl , kuzumda bende iyiyiz çok şükür
e zaten canım bi ufacık tatlı soz bizi hemen yumusatıyorben isterdim bana bi seni seviyorum yazsın
aman sabah bişeyler söylesin kız hediye bilem istemiyorum he he he:
ama nerdeeeeee:
hey dostum nerelerdesin bakim senn
ozcanan sende yoksunn
cvr hoşgeldin şekerim kız nerelerdesin
watsaptanda yazdım sana merak ettim arıyacaktım artık
olmadı ilan verecektik
nasılsın bakalım
emir nasıl artık bittimi tamamen sallıyarak uyuma
şuanda gündem benim odun kocam şekerim ha ha ha
eyvah eyvah kim bilir ne kadar korkuttun adamı
bende aramazdım he
aksam gelince surat yapardım
sonra da duygu somurusu
hosgeldin nerelerdesin gene kayboldun
ne demek cnmbekle canım kutlayacak suprızı sona saklıyor daha kıymetli olur hehe
aa bende istiyorum o zaman güldeeeennnn
ah ahh elifin içmiyor öyle seyler teyzesi su ve süt haricinde bi sıvı içmez
çok tesekkur ederim canım
kız oruç oruç yazık adamaeearadım fırçasını yedi ha ha ha
banane önce o hatırlayacak sonra ben süpriz yapıcam dimi
ama artık gülden çok kızdıııı:
ben de insanları anlamıyoruminmek isteme sebebi oymus demem baksana
ah annesi kiyaMadi tabi alcaj
bizik asagida yarenin var ama eve cikaramam alt kattakiler zateb sikayetci bizden
sana da hayırlı iftarlar cnmHayirli gunler kizlar erenle giremiyorum hic ya bugunde ogleye dogru gittik markete vakit gecirdik eren bebek arabasinda sakin sakin dururken birden inmek istedi mizikladi bi baktim karsida bi skooter var onu gormus sipam indirdim oynadi onunla eve gelincede esime msj attim aksama carrefoura gidelim diye bi arastiricam bakalim skooter araba falan bakicam erene binemesede ittiriyo onlari cok hosuna gidiyo lazim mutlaka hosuma giderse alicamda esimde hafta sonu gidelim dedi aksam yorgun oluyorum dedi bakalim eve gelince konusucaz.aksama ne yemek yapsam bilmiyorumya bugun cok kararsizim.
Neyse kizlar ben geldigim gibi gidiyorum eren uyurken azcik bende uyuyayim yoksa aksam olmaz herkese hayirli iftarlar.
slm canımhuhuhu kızlar ben geldimneler kaynatıyorsunuz öyle azıcık baktım geziniyim dedim ama tabi yetişmek mümkün değıl , kuzumda bende iyiyiz çok şükür
valla cnm 2 gündür defne de geç saatlere kalıyorkizlar dun aksam esim saat 11 den sonra geldi biz o saaatte disari ciktik gece bir de geldik cocuklarda pek mutli oldu makum ramazan songul gezemiyoe
ramazansa 11 civari babamiz evde oluyir coxuklar babalaruni babalari cocuklari istediginden cok gec yatar oldular
esim ramazabsan sinra duzene koyarsin artik diyor
yok canım içine sarımsaklı süzme yoğurt koyuyorum çanaklarınpatates canaklari nasıl oluyor betül havuclu mu içi
ayrıca menü süper görünüyor kolay gelsin
evet canım cuma ve cuamrtesi iftarlarımoh hemen belirleyi verdin bak iki aksamida
yoksa yarin aksam iftrmi var patlucanlari aksamdan mi kizarticaksin
bende öyle yapıyorum kızartma bizde neredeyse hiç yapılmazyapıo musunuz bilmem de karnıyarık közlenmiş patlıcanla da güzel oluo. hemde çok hafif oluo. ben fırında közleyip yapıyorum
tarifler en yakın zamanda hamarat annelerde :)o kadar kadayıf da tek başına yenilmezki
ne çağrıştırdı çok merak ettim şimdi
cnm menü güzelmiş
ezo gelin çorba ve patates çanağı tarifini istiyorum
hamarat hatunsun vesselam
amin cnm benim
yarın akşam gidip pazartesi sabah tekrar döneceğim
aynen öyle
herkes ona muhtaç olacak,sürekli teşekkür edeceksin,sen olmasan biz ne yapardık diyeceksin
bir de kimse ondan üstün olmayacak,herşeyin en iyisine o sahip olacak
bak közlenmiş patlıcandan karnıyarık hiç duymamıştım
evet cnm ben sordum
maviyi bilirim cnm
o zaman kot taleplerimizi sana gönderiyoruz :)
aynen öyle
cnm hep muhtaç olduğunu söyleyeceksin ona
cnm ben sürekli dolaşıyordum.hamile kalınca dolaşmadım.sonra doğum izni,ücretsiz izin ve çalışmaya başladığım 11 ay boyunca şehir dışına göndermediler idare ettiler
ama artık idare etme olayı son buldu
hoşbulduk şekerlerim ay ne bileyim kızlar ya ben şu çalışan arkadaşlarımı tebrik ediyorum nasıl yetişiyosunuz buraya ben hiç yetişemiyom ya .bende mi var bir sorun niye böyle oluyo
songül sen pro mu oldun kız tebrik ederim seni arkadaşım.aras paşam giymiş sonunda sandaleti bende i,stiyorum sandalet alıcam
güldenim gördüm cnım ama geç gördüm internetim kopmuştu o gün yazmışsın niye kız odun kocan haha çok güldüm benimkinden daha odun olamaz herhalde
yağmurcandan nbr cnım ben bir kaybolan bir görünen kadınne yapalım arkadaşım alışın idare edin beni böyle yetişemiyorum kimse destek değil herşey bana bakıyo bir bakıyom saat 12 olmuş.pertim çıkmış uyuyorum sonrada
selam tatlım nasılsın defne nasıl. kv sorun yapıyormu ramazan diye.slm canım
canım Allah yardımcın olsun zor işin
ben su calısan kadınları tebrik ediyorum valla iş ev cocuk koca
yakında erersiniz siz
yok canım içine sarımsaklı süzme yoğurt koyuyorum çanakların
evet canım cuma ve cuamrtesi iftarlarım
bende öyle yapıyorum kızartma bizde neredeyse hiç yapılmaz
tarifler en yakın zamanda hamarat annelerde :)
bu akşam menüm belli oldu
çorba
ciğer kavurma
patates haşlama
salata
karpuz :)
canım Allah yardımcın olsun zor işin
ben su calısan kadınları tebrik ediyorum valla iş ev cocuk koca
yakında erersiniz siz
gülden ben seni hep avukat hatırlıyodum kız . hamileyken ilk günlerde bebeğinin kalp atışlarını gec gören gülden kalmış hep aklımda avukattı sanki.
ay gülmeyin sakın biri aydınlatsın beni
şekerim erkekler böyle şeylerdenanlamıyor(en azından benimki anlamıyor)ben isterdim bana bi seni seviyorum yazsın
aman sabah bişeyler söylesin kız hediye bilem istemiyorum he he he:
ama nerdeeeeee:
niye seninki ne yaptı?hoşbulduk şekerlerim ay ne bileyim kızlar ya ben şu çalışan arkadaşlarımı tebrik ediyorum nasıl yetişiyosunuz buraya ben hiç yetişemiyom ya .bende mi var bir sorun niye böyle oluyo
songül sen pro mu oldun kız tebrik ederim seni arkadaşım.aras paşam giymiş sonunda sandaleti bende i,stiyorum sandalet alıcam
güldenim gördüm cnım ama geç gördüm internetim kopmuştu o gün yazmışsın niye kız odun kocan haha çok güldüm benimkinden daha odun olamaz herhalde
yağmurcandan nbr cnım ben bir kaybolan bir görünen kadınne yapalım arkadaşım alışın idare edin beni böyle yetişemiyorum kimse destek değil herşey bana bakıyo bir bakıyom saat 12 olmuş.pertim çıkmış uyuyorum sonrada
menü ne çabuk değişti?yok canım içine sarımsaklı süzme yoğurt koyuyorum çanakların
evet canım cuma ve cuamrtesi iftarlarım
bende öyle yapıyorum kızartma bizde neredeyse hiç yapılmaz
tarifler en yakın zamanda hamarat annelerde :)
bu akşam menüm belli oldu
çorba
ciğer kavurma
patates haşlama
salata
karpuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?