2012 kasım bebekleri büyüyor..

betul evlılık yıldonumuz kutlu olsun canım bızımde cuma gunu
esınde neguzel jest yapmıs

gulden ınsallah atesı cıkmaz nılın alp tuğrada bazen gece cok ağlıyo oda korkuyo sanırım
hamarat hatun hemen yapmıssın mantıyı bende bı denesemmı acaba

songul gecmıs olsun kuzuma ya kucuck yavrumda nasıl ucuk cıkmıs

funda okudum cok kotu oldum ınsallah doğru değildır

yasemın nuray fatma sızlerede merhaba kızlar
ya ozcanan dan haberı olan varmı gırmıyo hıc artık

günaydın cnm. sana da taşınma yolu gözüktü iice. ee toparlanıo musun bari. benim nasıl gözümde biyiyo evi toplamak anllaatamam hiç toplanasım yok he he:)

günaydın cnm. sana da taşınma yolu gözüktü iice. ee toparlanıo musun bari. benim nasıl gözümde biyiyo evi toplamak anllaatamam hiç toplanasım yok he he:)

acıkcası daha toplanamdım
kolı alıcaz bıyerlerden ozaman baslarım heralde aynen benımde gozumde buyuyo
gorunurde cok esyam yok ama emınım toplanmaya baslayınca bırsuru sey cıkacak e 4 senenın bırıkımı var:))
senın daha zamanın vardır dımı toplanmak ıcın senın tayın ısı nezman bellı olur

guldencim ins çıkmaz nilimin atesi umcada bsslamistiniz belki onun faydasi olur bu kadarla kalır
yasemin elifte benim ince çoraplarımi alıp giyiyor onlar daha bi değişik geliyor galiba yerim o bal bocugunu ben
betulcum evlilik yildonumunuz kutlu olsun nice sağlıklı güzel yıllar geçirin insberaber
fundacim kv defneyi sana benzetmesi sasirtti beni ins ne kadar mutlu oluyor dimi
fatmacim erene de bak sen ne kadar utanmis utsnmayi da bilirmis masallah subhanallah
katreinur berra tamamen iyi dimi
wavs sizde taşınacakmissiniz ins Rabbim gonlunuxe göre bi ev nasip eder
songül kiyamam ben paşama dudağı mi ucukladi

haha bak sen zilluye
namaz kilarken ne yapiyor aras yerleri optugumu dusunuyor oda opup diruyor birde dudaklari kiprastiriyor

yerim o yeri öpen arası ben. maşallah kuzuma. cnm benim ki önce yere kapaklanıo sonra bakıo ben de tepki yok ben oturduğumda yüzünü burnuma kadar dayayıp gülmeye başlıo aya çok zorlanıyorum gülmemek için gözümün içine içine bakıo:)

ınsallah canım sızede nasıp eder ınsallah
lojman nezamn bellı olcak

sen bi toplanmaya başla cnm eminimn ne kadar çok eşyam varmış diyceksin. hiç toplanasım yok benim tayin daha belli değil cnm bayramdan sonra vercem dilekçeyi ben.

aynen cnm değişik gelio bencede. çünkü zeynep ilayda ya eline geçirmeye çalışıo ya ayağına :) ye teyzeside bende boş durmam elifimi yerim haberin olsun he he:)

haha sorma arasta swbeklik yapip duruyor ta gozumun icine bakiyor

buarada benim kuzu öğle arası çoraplarıma el koydu. abdest almak için çıkarmıştım almış geri alabilene aşkolsun. anasını çorapsız işe gönderdi sıpam:)
ay allahım yerim onu ben ya
bıkackısıye soylemıstık ev arıyoruz dıye buun haber geldı onlara bakıcaz bakalım
evler ya cok pahalı yada ıstedğımz gıbı değil hayırlısı artık
gönlünüze göre bir yer bulabilirsiniz inşallah

haha bak sen zilluye
namaz kilarken ne yapiyor aras yerleri optugumu dusunuyor oda opup diruyor birde dudaklari kiprastiriyor
defne çok komik namaz kılıyor
küçük seccadesi var onun da
namaza dururken tek hatası elini göğsünün üstünde değil de erkekler gibi göbeğinin üstünde bağlıtor
rukuya ve secdeye gitmesi düzgün ama
çok komik oluyor
bir taraftan da mırıl mırıl dua okuyor kendince
tesbih çekmesi de çok tatlı oluyor

valla ben de şaşırdım.gerçi benim yüzüme değil eşime söylemiş.eşim söyledi bana da
çok mutlu oluyorum defne bana benzetildiği zaman
ya gülmeden nasıl duruyorsun?defne aynısı bana yapsa ben gülmekten ölürüm

napıyım cnm bi kez gülsem yandık daha hayatta durmaz:) ama çok zor oluo. bizimki de küçük seccadede başlıo benimkinde bitirio:) defnem akıllı bıdık öğrenmiş annesi kılmayı maşallah

amin cnm amin ama ben okuzuyu yerimmmm:

ne oldu şekerim ben güzel değilimdiyemi güldün ha ha ha ha ha:):):)
ay bugün herkese bi takılasımvarrr:

buarada benim kuzu öğle arası çoraplarıma el koydu. abdest almak için çıkarmıştım almış geri alabilene aşkolsun. anasını çorapsız işe gönderdi sıpam:)

ha ha ha ha
çok güldüm yahuuu:

inş çıkmaz cnm:

mantinin tam tarifu hamarat hatunlara yazasanniza kilzar yarin aksam bende yapayim
bu aksam ananemdeyim

ohhh hep gzein tabi siz songül hanım gezin:
yazıcam birazdan:

ins nurayım ins:
beni 3 çocukla gelemiyosun galiba cnmm:

haha gozumde canlandida bir an ne sekeeeerr

allah iiliğini versin emi nerden çıkardın o cümleden bunu ha ha güzelsin şekerim fatma söyledi ya tüm kasım anneleri güzelll alkışşş

napıyım cnm bi kez gülsem yandık daha hayatta durmaz:) ama çok zor oluo. bizimki de küçük seccadede başlıo benimkinde bitirio:) defnem akıllı bıdık öğrenmiş annesi kılmayı maşallah

bizimki kendi seccadesini kullanıyor :)
hakkını yemeyim kv etkili oldu öğrenmesinde

funda ben o namaz kılan defneyi yerim yerimm:
yaseminim ha ha
dedimya bugün takılasımvar:
hani bu topiğimizin en yaşlısı beim ya azcık bunalıma giriorumda: ha ha ha ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…