- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.101
betul evlılık yıldonumuz kutlu olsun canım bızımde cuma gunu
esınde neguzel jest yapmıs
gulden ınsallah atesı cıkmaz nılın alp tuğrada bazen gece cok ağlıyo oda korkuyo sanırım
hamarat hatun hemen yapmıssın mantıyı bende bı denesemmı acaba
songul gecmıs olsun kuzuma ya kucuck yavrumda nasıl ucuk cıkmıs
funda okudum cok kotu oldum ınsallah doğru değildır
yasemın nuray fatma sızlerede merhaba kızlar
ya ozcanan dan haberı olan varmı gırmıyo hıc artık
buarada benim kuzu öğle arası çoraplarıma el koydu. abdest almak için çıkarmıştım almış geri alabilene aşkolsun. anasını çorapsız işe gönderdi sıpam:)
günaydın cnm. sana da taşınma yolu gözüktü iice. ee toparlanıo musun bari. benim nasıl gözümde biyiyo evi toplamak anllaatamam hiç toplanasım yok he he:)
haha bak sen zilluye
namaz kilarken ne yapiyor aras yerleri optugumu dusunuyor oda opup diruyor birde dudaklari kiprastiriyor
guldencim ins çıkmaz nilimin atesi umcada bsslamistiniz belki onun faydasi olur bu kadarla kalır
yasemin elifte benim ince çoraplarımi alıp giyiyor onlar daha bi değişik geliyor galiba yerim o bal bocugunu ben
betulcum evlilik yildonumunuz kutlu olsun nice sağlıklı güzel yıllar geçirin insberaber
fundacim kv defneyi sana benzetmesi sasirtti beni ins ne kadar mutlu oluyor dimi
fatmacim erene de bak sen ne kadar utanmis utsnmayi da bilirmis masallah subhanallah
katreinur berra tamamen iyi dimi
wavs sizde taşınacakmissiniz ins Rabbim gonlunuxe göre bi ev nasip eder
songül kiyamam ben paşama dudağı mi ucukladi
sen bi toplanmaya başla cnm eminimn ne kadar çok eşyam varmış diyceksin. hiç toplanasım yok benim tayin daha belli değil cnm bayramdan sonra vercem dilekçeyi ben.acıkcası daha toplanamdım
kolı alıcaz bıyerlerden ozaman baslarım heralde aynen benımde gozumde buyuyo
gorunurde cok esyam yok ama emınım toplanmaya baslayınca bırsuru sey cıkacak e 4 senenın bırıkımı var:))
senın daha zamanın vardır dımı toplanmak ıcın senın tayın ısı nezman bellı olur
guldencim ins çıkmaz nilimin atesi umcada bsslamistiniz belki onun faydasi olur bu kadarla kalır
yasemin elifte benim ince çoraplarımi alıp giyiyor onlar daha bi değişik geliyor galiba yerim o bal bocugunu ben
betulcum evlilik yildonumunuz kutlu olsun nice sağlıklı güzel yıllar geçirin insberaber
fundacim kv defneyi sana benzetmesi sasirtti beni ins ne kadar mutlu oluyor dimi
fatmacim erene de bak sen ne kadar utanmis utsnmayi da bilirmis masallah subhanallah
yerim o yeri öpen arası ben. maşallah kuzuma. cnm benim ki önce yere kapaklanıo sonra bakıo ben de tepki yok ben oturduğumda yüzünü burnuma kadar dayayıp gülmeye başlıo aya çok zorlanıyorum gülmemek için gözümün içine içine bakıo:)
haha sorma arasta swbeklik yapip duruyor ta gozumun icine bakiyor
ay allahım yerim onu ben yabuarada benim kuzu öğle arası çoraplarıma el koydu. abdest almak için çıkarmıştım almış geri alabilene aşkolsun. anasını çorapsız işe gönderdi sıpam:)
gönlünüze göre bir yer bulabilirsiniz inşallahbıkackısıye soylemıstık ev arıyoruz dıye buun haber geldı onlara bakıcaz bakalım
evler ya cok pahalı yada ıstedğımz gıbı değil hayırlısı artık
defne çok komik namaz kılıyorhaha bak sen zilluye
namaz kilarken ne yapiyor aras yerleri optugumu dusunuyor oda opup diruyor birde dudaklari kiprastiriyor
valla ben de şaşırdım.gerçi benim yüzüme değil eşime söylemiş.eşim söyledi bana daguldencim ins çıkmaz nilimin atesi umcada bsslamistiniz belki onun faydasi olur bu kadarla kalır
ya gülmeden nasıl duruyorsun?defne aynısı bana yapsa ben gülmekten ölürümyerim o yeri öpen arası ben. maşallah kuzuma. cnm benim ki önce yere kapaklanıo sonra bakıo ben de tepki yok ben oturduğumda yüzünü burnuma kadar dayayıp gülmeye başlıo aya çok zorlanıyorum gülmemek için gözümün içine içine bakıo:)
ay allahım yerim onu ben ya
gönlünüze göre bir yer bulabilirsiniz inşallah
defne çok komik namaz kılıyor
küçük seccadesi var onun da
namaza dururken tek hatası elini göğsünün üstünde değil de erkekler gibi göbeğinin üstünde bağlıtor
rukuya ve secdeye gitmesi düzgün ama
çok komik oluyor
bir taraftan da mırıl mırıl dua okuyor kendince
tesbih çekmesi de çok tatlı oluyor
valla ben de şaşırdım.gerçi benim yüzüme değil eşime söylemiş.eşim söyledi bana da
çok mutlu oluyorum defne bana benzetildiği zaman
ya gülmeden nasıl duruyorsun?defne aynısı bana yapsa ben gülmekten ölürüm
evet canım bende bi baktım sen istek göndermişin hemen kabul ettim :)
ay sorma başka masal sevmiyo kuzucuk kendini dinleyip güzel şeyler duyunca mest oluyo :) kıkırdamaları duyman lazım :)
amiin canım rabbim herkesin evine sağlık huzur bereket sevgiyi eksik etmesin
cnm nice yıllara inş çiçekte yakışır arkadaşıma:) eşine de kocaman bir alkışşşş...
ay çok güldüm allah iyiyliğini versin demek tüm kasım anneleri güzeliz haa kocaman bir alkış da sana o zaman güzel anne:)
günaydın cnm biz iyiyiz berracık nasıl
buarada benim kuzu öğle arası çoraplarıma el koydu. abdest almak için çıkarmıştım almış geri alabilene aşkolsun. anasını çorapsız işe gönderdi sıpam:)
betul evlılık yıldonumuz kutlu olsun canım bızımde cuma gunu
esınde neguzel jest yapmıs
gulden ınsallah atesı cıkmaz nılın alp tuğrada bazen gece cok ağlıyo oda korkuyo sanırım
hamarat hatun hemen yapmıssın mantıyı bende bı denesemmı acaba
songul gecmıs olsun kuzuma ya kucuck yavrumda nasıl ucuk cıkmıs
funda okudum cok kotu oldum ınsallah doğru değildır
yasemın nuray fatma sızlerede merhaba kızlar
ya ozcanan dan haberı olan varmı gırmıyo hıc artık
mantinin tam tarifu hamarat hatunlara yazasanniza kilzar yarin aksam bende yapayim
bu aksam ananemdeyim
ay allahım yerim onu ben ya
gönlünüze göre bir yer bulabilirsiniz inşallah
defne çok komik namaz kılıyor
küçük seccadesi var onun da
namaza dururken tek hatası elini göğsünün üstünde değil de erkekler gibi göbeğinin üstünde bağlıtor
rukuya ve secdeye gitmesi düzgün ama
çok komik oluyor
bir taraftan da mırıl mırıl dua okuyor kendince
tesbih çekmesi de çok tatlı oluyor
valla ben de şaşırdım.gerçi benim yüzüme değil eşime söylemiş.eşim söyledi bana da
çok mutlu oluyorum defne bana benzetildiği zaman
ya gülmeden nasıl duruyorsun?defne aynısı bana yapsa ben gülmekten ölürüm
amin cnm amin ama ben okuzuyu yerimmmm:
ne oldu şekerim ben güzel değilimdiyemi güldün ha ha ha ha ha:):):)
ay bugün herkese bi takılasımvarrr:
ha ha ha ha
çok güldüm yahuuu:
inş çıkmaz cnm:
ohhh hep gzein tabi siz songül hanım gezin:
yazıcam birazdan:
ins nurayım ins:
beni 3 çocukla gelemiyosun galiba cnmm:
napıyım cnm bi kez gülsem yandık daha hayatta durmaz:) ama çok zor oluo. bizimki de küçük seccadede başlıo benimkinde bitirio:) defnem akıllı bıdık öğrenmiş annesi kılmayı maşallah
haha gozumde canlandida bir an ne sekeeeerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?