2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar dun marketten donerken ereninde bebek arabasini almamistim zaten yolda ilkokul yaslarinda bi kiz vardi yanimizda gidiyodu erenle bakisip guluyolar kiz erene cok tatli masallah dedi sonra kiz biraz hizli yurudu gidiyodu erende kizin arkasindan kostu ve yere dustu hemen kaldirdim kizda bize bakiyo tabi eren bi utandi gormeniz lazim bana bi sariliyo kizdan saklanmaya calisiyo ya cok komikti bu yasta sen ne biliyosun dimi kizin onunde dustugu icin utandi.:-D

cnm annenin haberi varmış.
anneye para veriyorlarmış.
bende çok şaşırdım cnm

ins çıkmaz cnm bakalım carpol verdi bakıcı teyzesi şimdi takipte:

ohhhh çakın eren paşa:

yazalım bi ara cnm ben sen merak etme çok kolay:
fundacım bu nasıl bir ane ya ay ben böyle şeyleri okuyunca içim çok acıyo çok fena oluyorumya:
inanamk istemiyorum böyle vijdansız insanlar ola bileceğine..

bilir bunlar cnm çok fenalar
zamane çocuğu bunlar
fundacım bu nasıl bir ane ya ay ben böyle şeyleri okuyunca içim çok acıyo çok fena oluyorumya:

ya cnm sabah görünce şok oldum
sabahtan beri doğru değildir inşallah diye dua ediyorum

cnm annenin haberi varmış.
anneye para veriyorlarmış.
bende çok şaşırdım cnm

Nasil ya o cocuklar bile kucucuk daha anne para icin boyle biseye izin vermis ay sok ya inanilmiycak kadar berbat bisey muge anli bas bas bagiriyodu 18yasindan kucuk kizlari kaciranlar (evlilik icin) kac sene hapis cezasi aliyo diye hatta yakalananlar almisti e bunlar kucucuk cocuklar ve isin icinde tcvz var hakim savci kimse sessiz kalmazki bu duruma ay ne bileyim okadar igrenc biseyki insanin inanasi gelmiyoya.

kizlar gunaydin hepinize dicem ama gun ancak bize yeni aymus

guldenim insalla atesiniz yukselmez ilaclqda kontril altina almissiniz sabit kalir

dun gece arascanda korktu ruyasinda aglasi sabah bir baktim.kuzumun dudagi ucuklamis kiyamam ne gorduyse

funda yazdigun habere ole uzuldum ki anlaramam insan degik bunlae

Günaydın kızlar nasılsınız

Gulden mantiyi yapmışsın maşallah sana hamarat hatun. Begenmene de ayrica sevindim tabi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tünaydın nurayım nasılsın elifçik nasıl?
fatmacım ben gördüm onuda yapıcam inş en kısa zamanda:
songülüm ins çıkmaz cnm ya korkuyorum bende bakalım:
ay bu arada uykucu seni:
aras paşam uçukladımı kıyamam ya:
ne görüyolar acaba..
katreynurum sanada günaydın cnm:
ay evet yaptım ve beğendim eşimde beğendi he he he:

evet canım bende bi baktım sen istek göndermişin hemen kabul ettim :)

Oo ciceklerde gelmis dusunceli koca demekki masallah ona.ins.bir omur boyle mutlu olursunuz canim.
O erdemede masallah ya masaldanda anlarmis sipa bide kendini dinliyo.
ay sorma başka masal sevmiyo kuzucuk kendini dinleyip güzel şeyler duyunca mest oluyo :) kıkırdamaları duyman lazım :)

ins cnm ins:

ohhhh yakışır betülüme
allahım ağzınızın tadını hiç bozmasın cnm:

amiin canım rabbim herkesin evine sağlık huzur bereket sevgiyi eksik etmesin

tünaydın cnm:) ne oldu ki paşama yahu uçuk çıkaracak kadar. geçmiş olsun cnm hemencik geçsin inş. keyfi nasıl peki.sen nasılsın

günaydın kızlar
günaydın cnm
malesef cnm insan bunları okuyunca insanlıktan nefret ediyor
ya çocuklar malesef anne olamayacakmış o kadar tahribat yaşamışlar düşün yani
öğle arasında baktım dicle haber ajansı da olayı doğrulamış
ama hala inşallah gerçek değildir
meclisste de olayın doğruluğunun araştırılması için teklif verilmiş

günaydın tatlım
rabbim tüm evlatlarımızı korusun
inan eğer doğruysa allah her türlü bela ve laneti bunu yapanlara yağdırsın diye dua ediyorum

Uykucu songul gelmiis senin iftarda niye doymadiginda ortaya cikti iste bu saate kadar uyursan tabi ancak normal acikirsin vucut oruclu gibi degildir kiz oyuzden tikanmadan yiyosundur iftarda oh.
Arascikta ne gorduki okadar dudagi ucuklamis gecmis olsun.

tek temennim yalan haber olması
gülden inşallah çıkmaz ateşi nilin
ay eşim çiçek göndermiş çok güzel bayıldım :) uçuyorum resmen :):):):)
cnm nice yıllara inş çiçekte yakışır arkadaşıma:) eşine de kocaman bir alkışşşş...

ay çok güldüm allah iyiyliğini versin demek tüm kasım anneleri güzeliz haa kocaman bir alkış da sana o zaman güzel anne:)

Günaydın kızlar nasılsınız

Gulden mantiyi yapmışsın maşallah sana hamarat hatun. Begenmene de ayrica sevindim tabi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın cnm biz iyiyiz berracık nasıl

buarada benim kuzu öğle arası çoraplarıma el koydu. abdest almak için çıkarmıştım almış geri alabilene aşkolsun. anasını çorapsız işe gönderdi sıpam:)

bıkackısıye soylemıstık ev arıyoruz dıye bugun haber geldı onlara bakıcaz bakalım
evler ya cok pahalı yada ıstedğımz gıbı değil hayırlısı artık

yok kuzum saat 12 e on vardi keske hep boyle kalksa
bi sahura kaadar oturuyoruZ aslinda normal uyku saatu kadar uyuyiruz
abkamda erken kalktigimizda oldu malum bir suru cocuk ama.hamd olsun zorlanmadim.iftarimda yine guzek yemegimi.yedim
uykudan degil yapidan sanirim
rabbim sizlerede nasio.etsin insalla kolayca tutmayi
.

arasimi.bilmiyorum canum ya ama baya ucukladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…