2012 kasım bebekleri büyüyor..

valla cnm ben de anlamadım
aynen çok mutlu oldum.hatta eşime de söyledim bunu duyduğuma çok mutlu oldum diye.
ya ben de babasına benzetiyorum hala

şekerim fatma senden de benden de genç
genç hatun gördüm hoşuma gitti
bak mesela songül ve yasemin de yaşını hiç göstermiyor maşallah
ama sen de güzelsin şekerim hem de çooooookkk
evet cnm kendime geldim resmendenizin o huzur veren sesi de ayrı bir konu tabi

ay bak ben de bunu duyduğuma çok memnun oldum sabah sabah ii geldi he he:) her ne kadar iltifat olduğunu bilsemde :)

ben bilmem şekerim bilmem ha ha ha:

ee yaşlanıyoz be fundacım yaş 35 oluyo yani
nedemiş şahir sıtkı tarancı yaş 35 dante gibi ortasındayız ömrün:

ay bak ben de bunu duyduğuma çok memnun oldum sabah sabah ii geldi he he:) her ne kadar iltifat olduğunu bilsemde :)

ha hagenç ve güzel hatunsun şekerim lütfen gerçekleri bilelim mütevazu göstermiyelim:

kızlarrrrr korktuğum başıma gelio sanıyorum
nilin ateşi çıkmaya başlamış 37.1 olmuş yaaa pöffff:

inş gün içinde daha fazla çıkmaz.

ay çıkmaz inş cnm yaaa rabbim korusunnn

kızlar sabah internette bi haber gördüm ve midem ayağa kalktı.inşallah doğru değildir diye dua ediyorum.
karı koca ayrılmış.3 tane kızları var.yaşları 3-5 ve 7.çocuklar kadında kalmış.en büyük kıza kadının görüştüğü 3 tane polis önce 7 yaşındaki kızı taciz etmeye başlıyor.sonra tecavüzler başlıyor.sadece 3 tane polis değil işin içine amirler ve kamu görevlileri de giriyor.3 yıl boyunca sürüyor.diğer küçük kızlara da yapmaya başlıyorlar.çocuklar direnmeye başlayınca çocuklara uyuşturucu vererek yapmaya devam ediyorlar.3 yıl sonunda büyük kız babasına ulaşıyor.baba çocuklarını korumaya alıyor.babayı tehdit etmeye başlıyorlar.hatta babaya dayak da atıyorlar.baba kızlara adli tıptan rapor almış.3 kız da çocuk sahibi olamayacakmış çünkü rahimleri ve yumurtalıkları zarar görmüş.psikolojileri deseniz o da mahvolmuş.büyük kızın tuttuğu günlük varmış.2 tane savcı ile görüşmüş baba.savcılar dava açmak istememiş.3. bir savcı dava açmış ama hakim ceza vermemiş sebebi de "tecavüz edenler kayganlaştırıcı,anüs genişletici gibi maddeler kullandıkları için" hafifletici neden olarak görmüş.polislerden birisi muhalefet partilerinden bir milletveklinin yeğeniymiş.baba kızları kaçırmış kimseye de yerlerini söylemiyormuş.adam sesini duyurmaya çalışıyor.efkan alaya mektup yazmış.
ya isyan ettim sabah sabah.
çok kötü oldum
inşallah doğru değildir.

allahım buneyaaaaa ay tüylerim diken diken oldu
offfff:
onlarada güvenemiyeceksek kime güveneceksin
ya küçücük çocuklardan ne istyosunuz ne anlıyosunuz
vijdansızlar
ay yazacak okadar çok şeyim varki anlatamamya
bunların böylesine yapılacak verilecek ceza belli :

yok artık yaaa 3 yıl mı yalan haberdir diye düşünüyorum cnm. inş. öledir. yuh yani

cnm inşallah yükselmez ateşi

yok artık yaaa 3 yıl mı yalan haberdir diye düşünüyorum cnm. inş. öledir. yuh yani

inşallah yalandır ya
inan sabahtan beri dua ediyorum,
diyarbakırda yürüyüşler falan yapılmış olay duyulunca

tek temennim yalan haber olması
gülden inşallah çıkmaz ateşi nilin
ay eşim çiçek göndermiş çok güzel bayıldım :) uçuyorum resmen :):):):)

fatma cnm faceden ekledim seni
bu arada çok güzelsin, erne de sana da maşallah
Tesekkur ederim canim ayy cok mutlu oldum acikcasi sabah sabah gune guzel basladim ben gelmedende tartismasi olmus hicde mutevazi degilim ama napayim insanin arada boyle guzel seyler duymaya ihtiyaci oluyo.
Ama ben bu kasim annelerinin hepsini cok begeniyorumya kimin resmini gorsem sasiriyorum genc goruyorum buda beni mutlu ediyo hepimiz cok guzeliz yaa.
benide ekleyin faceden güldenin arkadaşıyım erdemm erddemm
Guldenden fundayi ararken seni gormustum canim ozaman istek yollamistim tam denk gelmis msjinla.
kızlar herkese günaydın nasılsınız bakalım:
akşam sosyete mantısını yaptım sonuç tabiki mükkemmel oldu ha ha ha:

Vay anasini gulden hanim bide hamarat degilim diyosun hani sen yorgundun yapamiycaktin hemende yapilmis ya kiskandim bak bende yemedim hic sosyete mantisini ya diger tarafa yazsanizda bizde yapsak.

tek temennim yalan haber olması
gülden inşallah çıkmaz ateşi nilin
ay eşim çiçek göndermiş çok güzel bayıldım :) uçuyorum resmen :):):):)

Oo ciceklerde gelmis dusunceli koca demekki masallah ona.ins.bir omur boyle mutlu olursunuz canim.
O erdemede masallah ya masaldanda anlarmis sipa bide kendini dinliyo.

Gulden nilinde atesi yukselmez ins. ya.
Erende arada geceleri korkuyo bisure sakinlesmiyo ins. gecici biseydir.

Funda ya o haber gercekten igrenc ama birazda tutarsiz gibi okadar sene boyunca anne hicmi bisey anlamamis ya ne bileyim bunlar sokak cocugu degilki okadar kisi tovbe tovbe ya ins.dogru degildir eger dogruysa biz boylebi dunyaya kaldik diycem ne bicim is bu.
Defneyide sana benzetmisler hayret bende sasirdim kv.nin oyle demesine ay benim oglanda babasina benziyoya ama neyse en azindan gozleri ve burnunu benden almis.

Wawscim bu mubarek gunlerde nasil ev bulucaksiniz ya ev sahibide acele ettiriyo baksana Allah yardimciniz olsun canim ins.gonlunuze gore bi ev bulursunuz.

Songulle aysegul gelmis hosgelmis ama ogle oldu yoklar ortada hadi gelin kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…