2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm inşallah iyi bir dr bulursunuz
valla ben dediğim gibi daha çok sevgiye doyurmaya çalışıyorum
çünkü çok az görüyor beni

Bu senden kaynaklı bi durum değil benden çok bakıcı ile yapıyorlar ben hafta sonları ya da akşam bir iki saat birlikte oluyoruz o da yemek banyo vs geçiyo kendini suçlama
Ben annemle aktivite ile büyümedim ne bileyim ama çok şükür halime hepimiz aktivite ile büyümedik

Bu arada çok canım sıkıldı rana bisikletinden düşmüş yanağı baya kötü olmuş ya kadın diyo nazar olmuş e dedim o zaman oku
Bisikletin korumasını çıkarmıştım kendi binip iniyo diye ama hata ettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

elif inek sutunu bile zorla iciyor canım hiç sanmıyorum icecegini biraz daha büyüsün de oyle denerim ben artık
evet canım evi tasidik bende bi kaç gün sonra gideceğim
sağol iyi dileklerin için

Bende sekersiz balsiz veriyorum canim sutu seker bal katmak iyi degil zaten bence neden uyuyamiyorduki nilim canim dokunuyormuydu keci sutu

Sevindim canım iyi geçmesine sen nasılsın efe nasıl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol canim iyiyiz sukur sen nasilsin rana m nasil maasallah bidik sayi sayiyormus yerim ben o bidigi

Gecmis olsun canim ranama kiyamam cok acimistir kesi keske cikarmasaydin bisikletin arkalarini daha kucuk

oyy kıyamam kuzuma yaa geçmiş olsun cnm...

ay bak merak ettim ne zararı varmış ki balın süte. sadece öksirik yada boğaz enfeksiyonu durumunda ii gelmio ama .normal zamanda ii diye biliyorum. 100 cc kadar süte 1 çay kaşığı kadar koyuyorum bal .

herkeze merbabalar kizlar
nasilsiniz bakalim
benim pasam sahura kalkti bu gece bir de neseki sormayin sonra bir daha o4.20 de uyudu bir daha birde kalkti haha
waws evlilil yoldonumuiz kutlu olsun cnm

gulden burun tikanikligi icin mutlaka cold mix al inan bir dak gecmeden aciliyor

kizlar hemen baktim netten sicak sute konulmamamliymis bal.
ilik sute konuldugu halde pek cok faydasi varmis

hatta oksuruge bile

ay bak merak ettim ne zararı varmış ki balın süte. sadece öksirik yada boğaz enfeksiyonu durumunda ii gelmio ama .normal zamanda ii diye biliyorum. 100 cc kadar süte 1 çay kaşığı kadar koyuyorum bal .

cnm bal dişleri için zararlı olduğu için koymayın diorlar:
bende hiç koymadım eğer birahatsızlığı varsa öksürük gibi bal veriyorum oda kestane balı..
süt içince mutlaka su verin diyo nili götürdüğünm diş dr..

cnm o nedrburun spreylimi
biz her marka spraili de kullanamıyoruz:
pfff pfff:

ben eldimm
bal ben koymuyorum masal icio diye ama icmese koyardum doktorumuz seker yerine bal koy demsti
ama kiloda yapio sut yogurda bal peknez koymak demiuni azaltiyor diyenlerde var ama kilo yqpio
ben diyetisyene gittigimde pekmezli balli sut cip yatmami soykedi bir ay denedim kg almistim gercekten
nil icin o kismi zararli olabilir sadece
yanlis mi bilmiyorum ama ben boyle biliodum

canim oksurigede balli sut iyi geliyormus goofle amca dedi
ha ha bak ben demiştim sana google ii gelio dio diye. ama sana uyup vermemiştim yaptımmm pişman değilim he he:)

cnm zeynep içip uyumuyo ki üstüne mutlaka emio da uyuyo. o nedenle içim rahat.

ayşegülcüm aldırır mutlaka bende hiç koymadımm nil içtiği ,çin ama işte bize dişten dolayı koymayın dedi dr
zaten sütte çok sıcak olmamalıymış özellikle hazır süteler ılık hatta soğuk tüketilmeliymiş..

hoşgeldin cnm. benim kız çok az süt içio zaten. haftada dört gün içiosa üç gün içmio . kilo filan yapmadı o nedenle. ay 100 cc sütü içirene kadar kırk takla atıorum yaa. çocuk dediğin biberonu diker içer benim ki o kadarcık sütü kırk kez bıraka bıraka içio yaa. pufff yeme içme demeyin banaaaaaa:)

canim bende zamaninda cok zayifken kg almak icin yaomistim
ve 4o ginde 5 kg aldim
gecenin bur yarisi kalkip icip yatiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…