- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.481
cnm inşallah iyi bir dr bulursunuz
valla ben dediğim gibi daha çok sevgiye doyurmaya çalışıyorum
çünkü çok az görüyor beni
Herkes selam kizlar nasilsiniz esim ilk therapisini yapti bugun sukur iyi gecmis
Sizlerde ne var ne yok
elif inek sutunu bile zorla iciyor canım hiç sanmıyorum icecegini biraz daha büyüsün de oyle denerim ben artık
evet canım evi tasidik bende bi kaç gün sonra gideceğim
sağol iyi dileklerin için
Bende sekersiz balsiz veriyorum canim sutu seker bal katmak iyi degil zaten bence neden uyuyamiyorduki nilim canim dokunuyormuydu keci sutugünaydın cnm sağol inş ateş tekrarlamaz artık..
cnm en doğrusunu yapıyorsun sen ..
bi dr gittiler dr benimlede konuşmak istemiş bakalım haftaya gidicem bende
nilin geniz akıntısı varmış hiç antibiyotiğe gerek yoktu demiş pöfff:
ya bu drelerin neden bi dediyi bidediğini tutmuyo ben anlamıyorum:
ayyy bende çok korkarım köpekten ayyy
nili bende yaklaştırmazdım muhtemelen..
kurabiye tarifi isteriz afiyet olsun..
sağol cnm inş geçecek bakalım..
b dr bula bilsek iyi olacakta :
cnm hoşgeldin çok sevindim terapinin iyi geçmesine:
sağol cnm:
ben verdim cnm halada zaman zaman veriorum ama nil keçi sütünü içince pek uyuyamıyo
şimdi yazya bende kışa doğru tekrar veririm..
nil şekersiz balsız içiyo keçi sütünü..
yap cnm menüyü birde pilavın yanına elma dilim patatez yaptım süper olmuştu
bu arada wavsum bende atlamışım kusura bakma evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun cnmm:
alpimle eşinle nice güzel yıllara..
Sevindim canım iyi geçmesine sen nasılsın efe nasıl
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu senden kaynaklı bi durum değil benden çok bakıcı ile yapıyorlar ben hafta sonları ya da akşam bir iki saat birlikte oluyoruz o da yemek banyo vs geçiyo kendini suçlama
Ben annemle aktivite ile büyümedim ne bileyim ama çok şükür halime hepimiz aktivite ile büyümedik
Bu arada çok canım sıkıldı rana bisikletinden düşmüş yanağı baya kötü olmuş ya kadın diyo nazar olmuş e dedim o zaman oku
Bisikletin korumasını çıkarmıştım kendi binip iniyo diye ama hata ettim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende sekersiz balsiz veriyorum canim sutu seker bal katmak iyi degil zaten bence neden uyuyamiyorduki nilim canim dokunuyormuydu keci sutu
Sagol canim iyiyiz sukur sen nasilsin rana m nasil maasallah bidik sayi sayiyormus yerim ben o bidigi
Gecmis olsun canim ranama kiyamam cok acimistir kesi keske cikarmasaydin bisikletin arkalarini daha kucuk
ay bak merak ettim ne zararı varmış ki balın süte. sadece öksirik yada boğaz enfeksiyonu durumunda ii gelmio ama .normal zamanda ii diye biliyorum. 100 cc kadar süte 1 çay kaşığı kadar koyuyorum bal .
ay bak merak ettim ne zararı varmış ki balın süte. sadece öksirik yada boğaz enfeksiyonu durumunda ii gelmio ama .normal zamanda ii diye biliyorum. 100 cc kadar süte 1 çay kaşığı kadar koyuyorum bal .
herkeze merbabalar kizlar
nasilsiniz bakalim
benim pasam sahura kalkti bu gece bir de neseki sormayin sonra bir daha o4.20 de uyudu bir daha birde kalkti haha
waws evlilil yoldonumuiz kutlu olsun cnm
gulden burun tikanikligi icin mutlaka cold mix al inan bir dak gecmeden aciliyor
ha ha bak ben demiştim sana google ii gelio dio diye. ama sana uyup vermemiştim yaptımmm pişman değilim he he:)canim oksurigede balli sut iyi geliyormus goofle amca dedi
cnm bal dişleri için zararlı olduğu için koymayın diorlar:
bende hiç koymadım eğer birahatsızlığı varsa öksürük gibi bal veriyorum oda kestane balı..
süt içince mutlaka su verin diyo nili götürdüğünm diş dr..
cnm o nedrburun spreylimi
biz her marka spraili de kullanamıyoruz:
pfff pfff:
ben eldimm
bal ben koymuyorum masal icio diye ama icmese koyardum doktorumuz seker yerine bal koy demsti
ama kiloda yapio sut yogurda bal peknez koymak demiuni azaltiyor diyenlerde var ama kilo yqpio
ben diyetisyene gittigimde pekmezli balli sut cip yatmami soykedi bir ay denedim kg almistim gercekten
nil icin o kismi zararli olabilir sadece
yanlis mi bilmiyorum ama ben boyle biliodum
ben eldimm
bal ben koymuyorum masal icio diye ama icmese koyardum doktorumuz seker yerine bal koy demsti
ama kiloda yapio sut yogurda bal peknez koymak demiuni azaltiyor diyenlerde var ama kilo yqpio
ben diyetisyene gittigimde pekmezli balli sut cip yatmami soykedi bir ay denedim kg almistim gercekten
nil icin o kismi zararli olabilir sadece
yanlis mi bilmiyorum ama ben boyle biliodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?