- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.441
ınsallah canım
alp bul taklar varya onunla oynuyo
ramazan 3 gundur zorluyo benı ya aksama pılım bıtıyo kendı kendıme nazarım değdı sanırım:)
wavsum
bende uykusuzum cnm bende aynen 4 aat uykuylayım dün iyi oldunil uyuyuyunca bende uyudum ama burda öyle bir imkanım yok malesef..
becerikliğe gelince hamarat anneler kadar olamamda işte bende kendi çapımda bişey yapıyorum..
oy maşallah kuzuma. ay cnm benim rabiim günah yazmasın ama oruçla aram hiç ii olmuo yaa çok susuyorum ... suuu siye geziyorum akşama kadar resmen:) rabbim hayırlısıyla bayrama kavuşmayı nasip etsin inş. ben normalde de açlığa hiç dayanamam. annem mesela iş yaparken akşama kadar yemeden duru ben kesin bayılırım:)
ay bende çok susuorum yaseminimya..
ee memur ayın 15ini beklio tabi dimi:
bizde bi ayın 5i birde 15i var he he he:
sizde 2 15 var tabi.:
wavsum
bende uykusuzum cnm bende aynen 4 aat uykuylayım dün iyi oldunil uyuyuyunca bende uyudum ama burda öyle bir imkanım yok malesef..
becerikliğe gelince hamarat anneler kadar olamamda işte bende kendi çapımda bişey yapıyorum..
nurayım çooook sevindim cnmkızlar arada biz de etkinlik yapıyoruz bardaktan bardağa su boşaltıyoruz
kurdan sapliyoruz delikli bi oyuncagimiz var o deliklere bide bant çıkartma yapıştırıp sokuyoruz ama elifte çabuk sikiliyor
ve güzel haber vereyim lojman çıkmış bize çok şükür
geçmiş olsun cnmBant etkinliği nasıl katre biraz detaylı anlatır misin bizim etkinlikler eskidibardak su işini çözdük pepe dergisinde rakamlar var bi de mayanin kitabında sayılar renkler falan var onlarla bütün rakamları öğrendi ama başka birşey yapmayı istemiyo derdi günü rakamlar araba plakası saymaktan yolda yürümüyo hem arka hem öndeki plakaları sayıyo renklerden en çok sevdiğimiz mor
Bu arada uzun zamandır giremedim benim bartolin kıstı yine büyüdü operasyon geçirdim spiral kaymış onu aldırdım psikolojik çökme yapıyo bu kist şimdi antibiyotik ve fitil kullaniyorum ve şişlik tam gitmedi çaresi ise kanalın tamamen alınması ve ben hiç istemiyorum :-(
Ayşegül demiş ya gün yetmiyo diye gerçekten öyle bi ara internet paketi bitti akşamda pc açmaya zaman kalmıyo giremedim uzun zamandır rana iyi iştah sıkıntısı var ara ara giriyo bi de habire kelime öğreniyo ne dersem tekrar ve şeker öğrenmiş bakıcı sağolsun şeker vermiş kıza gidip gelip dolaba gidiyo şeker şeker diye unutturmak için bi sürü sey veriyorum eline
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok tatlı yaEki Görüntüle 1187095
Kaykay bize geldi biz sicakta gidemiyoruz.masal cok eglendi cok:)
valla cnm benim eşimde gittikçe herşeyi unutuyorOna göre kutlanmasi gereken tek gün olurmuş o da nikah o zaman bi gül bi de pasta alıyor geçen yıl dönümünde istediğim kitabı almıştı bizim düğün bizde güzel hatırlar bırakmadı biraz da onun etkisi var ama haklısın erkekler genelde aynı ve zaman geçtikçe daha da körlesiyo, tarihleri hatırlasin yeter diyorum bazen ama bazen o bile yetmiyo ağustosta doğum günüm geçen yıl tam saat onikide mesaj atmıştı hediye yok tabi, onu da yapmayacak sandım ve kös kös oturuyordum neyseki unutmamış
cnm sen niye böyle düşünüyorsun ki ben gayet merakla okuyorum neler yaptığınızıslm arkadaşlar takipteyim sizi okuyorm fakat anne evindeki tatilim devm ediyor pek fırsat bulamıyorum yazmaya...
aktiviteler güzel fakat bu aylarda beyin gelişimi için daha çok eşleme gruplama tarzı daha çok düşünmesi gereken etkinlikleri yapmanızı tavsiye ederim...
kürdan filan biraz basit kaçmış gibi geldi bana bunları biz çok daha erken aylarda yapmıştık yanlış anlaşılmasın söylediklerim ben çocukalrınızın potansiyelini doğru kullanmanız açısından bilgi vermek istedim..çok fazla etkinlik yapan arkadaş olmadığı için pek de kimse benm etkinlik yazdığımı sallamadığı içinpek paylaşmıyorum.. ciddi anlamda etkinlik yapmak isteyenler için güzel bi ev okulu projesi tarzı plan yapmasını ve uygulamasını oneriririm daha planlı ve bilinçli ilerliyo o zmn herşey.. hergünün planını yapmanız gerekiyo ve günlük yada haftalık etkinlik köşeleri hazırlayıp onları uygulamanız gerekiyo.. bizim odanın resmini paylaşmıtım ben onun gibi..şu an ben evde dedğilim ama planladığım tm etkinliklerin malzemelerini yanında getirdim ve planlarıma uygun şekilde ilerliyorum mesela..
böyle yazınca sürekli etkinlik yapma sevdalılarından sanmayın beni benm sloganım ''DENGE'' dir..hayatın her aşamasında her durumunda dengeli davranmaktan yanayım asla aşırı olmadan ve pasifte kalmadan herşeyin yapılmaından yanayım..
kendimi ifade edebildimmi bilmiyorum yazışarak yanlış anlaşılmalar oluyo umarım öyle bişi olmaz kimnse için yazmadım bunları sadece sürekli sizlerin paylaşımlarını takip eden biri olarak kendimi anlatmak istedim
hepinizi öpüyorum
bu arada ev okulunu merak eden varsa araştırsın bi blogta arkadaş kendi planlarını paylaşmış örnek bulabilirsiniz ordan
slm cnm iyiyiz sen nasılsın?Selam kasim anneleri nasilsiniz kizlar bebisleriniz nasil ben pek giremedim annemler vardi bir hafta yigit efe bayaa bir mutluydu dede ve annnenne ile sizler nasilsiniz umarim hepiniz iyisinirdir
tarif istiyorumaysegul patates lazanya cok guzel oldu canim
yarende bayildi aksam yine yapsana anne diyor
tavuk duvarimizida kirdik kirkyilin basi olsun artik sisecek biryerim
kizlar bu arada patlican sever arkadaslar cok guzel bir patlucab tarifu buldum cok sevdimmmm
cnm günaydın kolay gelsin. yakalamışken sorayım tandır nasıl oldu:) ay yapasım varda:) benim kullandığım düdüklü eski tip. diğerini kullanmaya cesaretim yok klipsolu olanı. eski usul ii böyele:) ama 45 dak . çok geldi yaa yanar diye düşünüyroum açıkçası. senin düdüklü nasıldı cnm
kızlar günaydın herkese:
nil iyi ama öksürüyo burnuda tıkalısanıyorum burnundan çok rahatsız oluyo 2 gün burnumuz aktı
bu arada huysuzluğumuz tavan yaptı
bi yandan nil biyandan baba ay herkes
huysuz bende çok mutsuzzzzz:
nurayım çooook sevindim cnm
geçmiş olsun cnm
allah beterinden korusun
hiç duymadığım bi kist
rahim de mi oluyor?
çok tatlı ya
valla cnm benim eşimde gittikçe herşeyi unutuyor
inan doğrudüzgün bişey hatırlamıyor
neyseki bu yıl doğumgünümü unutmadı
cnm sen niye böyle düşünüyorsun ki ben gayet merakla okuyorum neler yaptığınızı
slm cnm iyiyiz sen nasılsın?
tarif istiyorum
Canım benim düdüklüde normalde tavuk ne kadar da pisiyorsa o kadar pişir bende kırk dakika pişirmek niyetiyle koydum çok güzel kokular geldi ama yarım saat geçti baktım yanık kokuları geliyo açtım hemen ama sadece düdüklü dibi kararmışters çevirdim tavuklari beş dakikada öyle düdüklüde şişti iki taraflı kızardı ama çok güzeldi tadı yap kesinlikle rana da sevdi
bende de durum aynı cnmCanım ben ramazan da hep böyleyim ya 1de yatıyorum 3 te kalkıyorum 5 te yatıyorum en son 7 buçukta kalkıyorumburda iftar saat 9 olunca akşam yetmiyo erkenden yatan rana 23,30 ta uyudu düşün
hayat sana güzel o zamanHerkese günaydın bugün yoğun baya ama bu hafta son sonra adlı tatil
Çalışan anneler kolay gelsin yazmasam da takipteyim duruşma sonrası
günaydın cnmgünaydın güzel kasım annişleri. haftasonu neler olmuş burda.
öncelikle plasebu ne den böyle bi hisse kapıldığını anlamış değilim çünkü ben ve burdaki bi çok arkadaşım paylaştıkların için bize sunduğun bilgilerin için defalarca teşekkür ettik. daha ne yapmamızı bekliyordun bilemiyorum. burda her anne kendince çocuğuna faydalı olmak için çabalıyor. hepimiz birşeyler paylaşıyor birbirimizden çok şey öğreniyoruz. bence senin gibi eğitimli birine '' yapılanlar çok basit geldi'' gibi bir cümle hiç yakışmamış kusura bakma ama okuyunca aynen bunları hissetim. her çocuğun gelişimi farklıdır bunu en ii senin biliyor olman lazımdı. mesela benim kızımın dil gelişimi çok ii ama hala kanepe koltuk tırmanamıo. sandalyeye merdivene çıkıo ama koltuk yok. kas gelişimi geriden gelio bana kalırsa. rana mesela maşallah kuzuma rakamları bile öğrenmiş. masal nasıl dikkatli dikkatli aktivite yapıo. anlayacağın herkesin başka yönü daha önde. sen kendi paylaştıklarını burda ki çocuklardan daha önde aktiviteler olarak görüyorsan arkadaşım nacizane fikrim aktivitelerin paylaşıldığı topiklere bunları yazabilirsin. belki daha çok reaksiyon alırsın o topiklerden. buraya da sohbete bekleriz her sıradan anne gibi...
ayşegül cnm ben o kürdan işini deniycem bakalım belki biraz oayalanır benim kuzu çok hoşuma gitti.,
özcanan ranama maşallah yaa akıllı bıdığım benim. biz hala üç beş yedi sekiz deyip duruyoruz he he:)
arasım buzdolabını açıp mama ister olmuş songülüm maşallah iştahımız yerine gelmiş.
nurayım cnm yolculuk vakti yanaşıo elifim çok zorlanacak hayırlısı olsun inş.
güldenim nilim nasıl oldu burun akıntısı devam mı..
wavs cnm alp tuğra nasıl nasıl gidio ev arama çalışmaları
fatma sokak fatihi eren paşa napıo:)
beni kızlardan nbr pardon senin bi de paşacık var di mi evde. ay benim de yeğenim gelio bugün istanbuldan 11 yaşında berat. oy kuzumu nasıl özledim.
katreinur cnm berracık düzeldi sanırım tamamen maşallah.
unuttuğum varsa affola kızlar...
cnm geçmiş olsun ama ben haftasonu nete giremedim kiAllah razı olsun arkadaşım sabahtan beri geçmiş yapıyorum bi tek sen sormuşsun songülümünde dediği giibi operasyon sonrası sııkıntılı bir dönem geçiriyoruz daha toparlayamadı malesef
bilgi verdiiğin için sağol canım benim
günaydın kızlar
günaydın cnmkızlar günaydın herkese:
nil iyi ama öksürüyo burnuda tıkalısanıyorum burnundan çok rahatsız oluyo 2 gün burnumuz aktı
bu arada huysuzluğumuz tavan yaptı
bi yandan nil biyandan baba ay herkes
huysuz bende çok mutsuzzzzz:
günaydın cnmgunaydın kızlar
guldenım kontrole gıdecektnz demı 1 hafta beklıceksnz yanı kotu olmus
atesı yoksa burun akıntsı oksurukte gecer canım buna sukur ılac kullanmaya devammı
haftasonu nasıl gectı mısafırın gelıcektı
betul tekrar gecmıs olsun ananene ınsallah duzelır canım
yasmın ev ısı tam bır fıyasko canım ya bıkac eve baktık ya bırınn banyosu ıyı değil ya yerler ıyı değil ya mutfak ıllakı bırınde kotu var yanı
ama hepsınde aynı olan sey pıs olması bu cıkan kıracılar nasıl ınsanlar bılmem hıcmı temızlık yapmazlar ya nasıl oturmuslar o evlerde anlamıyorum ben temızlık yapıcam dıye yırtınıyorum ama ınsanlar gayet rahat
suan hala bı ev bulamadık(
tekrar geçmiş olsun cnmTeşekkür ederim canım ya yok rahimde değil tam girişte adı bartolin kisti
tekrar günaydın tatlımözcenanım sağol cnm:
fundacım ne yaptın günaydın aldınmı pasta defne nasıl anlat bakalım?
bende de durum aynı cnm
uyku uyumak rüya gibi bişey
hayat sana güzel o zaman
ekime kadar tatil olacaksınız değil mi?
günaydın cnm
beni unutmuşsun
cnm geçmiş olsun ama ben haftasonu nete giremedim ki
günaydın cnm
neden huysuz hastalıktan mı?
günaydın cnm
inşallah gönlünüze göre bi ev bulursunuz
tekrar geçmiş olsun cnm
bir daha tekrar etmez inşallah
tekrar günaydın tatlım
cuma akşam pasta aldım ama eve giderken uyudu defne
biz de cumartesi günü pastayı üfledik
bu hafta defne babasına biraz daha iyi davrandı
defne pastayla oynamak yerine yemeyi tercih etti
yani pastayla oynama işi yalan oldu
kuzum beni çooookk özlemiş
kapıdan sesimi duyar duymaz koşa koşa geldi
sarıldı,okşadı,sevdi
kimseye gitmedi yavru kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?