- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.461
günaydın kızlar
yav ne tavukmus benimde canın çekti evime geçince hem tavuğu hemde patlicani deneyecegim eşim hiç sevmez tavuk bakalım yiyecek mi
wavs canım Allah kolaylik versin ev bulmak da taşınmak da zor bizimde dün esyalarimiz gitti evim bombos oldu başkası evime evim desin diye bekliyor
betulcum geçmiş olsun tekrar Allah şifa versin ananene
ozcanan masallah fistigima zaten dogustan belli bu.kızın farklı oldugu sen devamlı gir mahrum etme bizi bu dahiden
guldenim ateş olmasinda burün.akıntısı öksürük geçer ins ihlamur ver annesi kuzuma misafirleri de atlatmissin darısı yaseminin başına ins
yaseminim benim.kuzum koltuk kanepe çıkmak istese çıkar kuzuma haksızlık yapma
beni nasıl gidiyor üç çocuk hayatta dusunmesin artık üçuncuyu dimi kolay gelsin
katreinur sn böyle pratik güzel şeyleri paylaş canım ya berrama da masallah iyileşmiş
aysegul kız ben o akıllı bidigi yerim nasıl dikkatli masallah
funda gene ayrilik var dimi bu son hafta ama sanırım kavusucan kuzuna az kaldı
canım öyle deme defnenin suan sana daha çok ihtiyacı var bol bol sarıl basini oksa kuzumun ayrıca belki yapmak istemedi kuzum elifte daha renkleri ayirt edemiyor sayıları bilmiyor ama beraber iş yapıyoruz ne desem anlıyor yardım ediyor yerine getiriyor bence defne geri falan değilkızlar siz çocuklarla yaptıklarınızı anlatınca ben defneyle hiçbir şey yapmıyormuşum gibi geliyor
defneyle birbirimizi çok az görüyoruz ve gördüğümüz zamanda daha çok onu öpüp kokluyorum,oyunlar oynamaya çalışıyorum,daha çok sevgiye doyurmaya çalışıyorum
ancak bu kadarına yetebiliyorum
mesela haftasonu defneye nohut verdim kaptan kaba boşaltsın diye. ama defne tane tane boşaltmadı.tamamını bir kaptan diğerine aktardı
hatta bi ara nohutları çiğ çiğ yemeye kalktı
henüz sayıları syamıyor,renkleri tam ayırt edemiyor
ama ne desem anlayıp yerine getiriyor
bana yardım ediyor
bizbaya geriden geliyoruz anlaşılan
yok cnm haftaya da şehir dışındayım
Gunaydin kizlar herkesee bizde dun aksam iftara davetliydik alt katimizda oturan amcamizin kiz kardesine esimin esimin halasina ama amcasinin kizi oluyo alt katimizdakide amcasinin oglu ama biz onlarada amca hala diyoruz tabi alttaki amcamlarda geldi yengemle bende bos gitmek istemedim hindistan cevizli kurabiye yaptim goturdum cayla ikram etti ve cok begenildi tabi.
teraslarinda bitane kopekleri var hani tuylu sus kopegi olurya beyaz onlardan tabi bu buyumus artik biz asagidayken esimler cikmisti yukari erenin nasil sesi geliyo cok seviyo hayvanlariya benim dedigim seyi soylemiyo bu eren sipasi kopekle oynadiktan sonra nasil hav hav hav diye coskulu soyluyo.adamlar camiye gidince bizde terasa ciktik ama eren kucagimda oturduk bayabi sure ben korkuyorum kopekten hareketli bisey zaten kopek korkum var erenide salamadim.kopekte nasil akilliya biz otururken halam sandalye cekti yola bakan duvar kenarina kopek cikti ustune yolu seyretti ya hep seyredermis en son eren durmayinca biraktim kosturdu ortalikta ama bende tedirginim kopek erene gider diye normalde isirmazmista eren kopegi tutar bisey yapar bellimi olur kopekte oturdugu yerden ereni seyretti durdu zavalli hayvancik erene boyle sesini inceltip biseyler soylemeye calisiyo halamda dediki sen ondan korktugun icin oda uzuluyo cocuklari cok seviyo sen korkuyon diye erenin yanina gidemiyo yoksa saniye tutamazdik dedi ama kopekcigin halindende belli zaten bi ara hamle yapiyodu kopek erene gitmek icin ben panikle azcik bagirdim kopek hemen durdu erenede bi ara bardakta su vermistim ictikten sonra kalani kopege goturuyodu ben tabi surekli goz kontrolunde tuttugum icin ereni engelledim kopegede uzuldum ama napayim bende cok tirsiyom ya.neyse kazasiz atlattik geceyi.
Ay bide tam gidicekken esim arabayi duvar kenarina parketmisti erenin koltugunun oldugu kisimda orda kaldi biz bindik erende halamin kucagindaydi esim arabayi cekip ozaman oturtucaktik ereni araba hareket edince eren bizi gidiyo sandi bi ciglik atti ama kuzum dayanamadim ya yavruma hemen aldik tabi eve gelincede saat gec olunca eren kapidan girince dogru besigine gitti yatti hemen.
günaydın kızlar
yav ne tavukmus benimde canın çekti evime geçince hem tavuğu hemde patlicani deneyecegim eşim hiç sevmez tavuk bakalım yiyecek mi
wavs canım Allah kolaylik versin ev bulmak da taşınmak da zor bizimde dün esyalarimiz gitti evim bombos oldu başkası evime evim desin diye bekliyor
ozcanan masallah fistigima zaten dogustan belli bu.kızın farklı oldugu sen devamlı gir mahrum etme bizi bu dahiden
guldenim ateş olmasinda burün.akıntısı öksürük geçer ins ihlamur ver annesi kuzuma misafirleri de atlatmissin darısı yaseminin başına ins
katreinur sn böyle pratik güzel şeyleri paylaş canım ya berrama da masallah iyileşmiş
Annesi sen uzulme calismak zorundasin yoksa sende istemezmis kuzunla zaman gecirmeyi sen cok iyi bir annesin bencekızlar siz çocuklarla yaptıklarınızı anlatınca ben defneyle hiçbir şey yapmıyormuşum gibi geliyor
defneyle birbirimizi çok az görüyoruz ve gördüğümüz zamanda daha çok onu öpüp kokluyorum,oyunlar oynamaya çalışıyorum,daha çok sevgiye doyurmaya çalışıyorum
ancak bu kadarına yetebiliyorum
mesela haftasonu defneye nohut verdim kaptan kaba boşaltsın diye. ama defne tane tane boşaltmadı.tamamını bir kaptan diğerine aktardı
hatta bi ara nohutları çiğ çiğ yemeye kalktı
henüz sayıları syamıyor,renkleri tam ayırt edemiyor
ama ne desem anlayıp yerine getiriyor
bana yardım ediyor
bizbaya geriden geliyoruz anlaşılan
Gecmis olsun canin nilimeneyapsın annesi özliyo seni kuzum kıyamam ya:
artık öyle öyle sen yaklaştıracaksın onları fundam yapacak başka bişey yok.
bu arada nil neden huysuz inan hiç bilmiorum
sabah bakıcısı yine burnu çok akıyo buazıda kızarık gibi dedi
ama diğer dr ulaşamıyacağımız için başkıa bi der buldum ay bukonu beni çok üzüyo ya..
Gunaydin kizlar herkesee bizde dun aksam iftara davetliydik alt katimizda oturan amcamizin kiz kardesine esimin esimin halasina ama amcasinin kizi oluyo alt katimizdakide amcasinin oglu ama biz onlarada amca hala diyoruz tabi alttaki amcamlarda geldi yengemle bende bos gitmek istemedim hindistan cevizli kurabiye yaptim goturdum cayla ikram etti ve cok begenildi tabi.
teraslarinda bitane kopekleri var hani tuylu sus kopegi olurya beyaz onlardan tabi bu buyumus artik biz asagidayken esimler cikmisti yukari erenin nasil sesi geliyo cok seviyo hayvanlariya benim dedigim seyi soylemiyo bu eren sipasi kopekle oynadiktan sonra nasil hav hav hav diye coskulu soyluyo.adamlar camiye gidince bizde terasa ciktik ama eren kucagimda oturduk bayabi sure ben korkuyorum kopekten hareketli bisey zaten kopek korkum var erenide salamadim.kopekte nasil akilliya biz otururken halam sandalye cekti yola bakan duvar kenarina kopek cikti ustune yolu seyretti ya hep seyredermis en son eren durmayinca biraktim kosturdu ortalikta ama bende tedirginim kopek erene gider diye normalde isirmazmista eren kopegi tutar bisey yapar bellimi olur kopekte oturdugu yerden ereni seyretti durdu zavalli hayvancik erene boyle sesini inceltip biseyler soylemeye calisiyo halamda dediki sen ondan korktugun icin oda uzuluyo cocuklari cok seviyo sen korkuyon diye erenin yanina gidemiyo yoksa saniye tutamazdik dedi ama kopekcigin halindende belli zaten bi ara hamle yapiyodu kopek erene gitmek icin ben panikle azcik bagirdim kopek hemen durdu erenede bi ara bardakta su vermistim ictikten sonra kalani kopege goturuyodu ben tabi surekli goz kontrolunde tuttugum icin ereni engelledim kopegede uzuldum ama napayim bende cok tirsiyom ya.neyse kazasiz atlattik geceyi.
Ay bide tam gidicekken esim arabayi duvar kenarina parketmisti erenin koltugunun oldugu kisimda orda kaldi biz bindik erende halamin kucagindaydi esim arabayi cekip ozaman oturtucaktik ereni araba hareket edince eren bizi gidiyo sandi bi ciglik atti ama kuzum dayanamadim ya yavruma hemen aldik tabi eve gelincede saat gec olunca eren kapidan girince dogru besigine gitti yatti hemen.
ay insan öyle diyor dimi bizimde ikinci olürsa eminim ne cok vaktimiz varmış eskiden diyeceğizTavuk olayı bende de aynı teskkurler katreınura tavuk satıslarıda artacak bu ara:))
Buyuk konusmamakla beraber uc cocuk hııc bana göre degıl:) ıkı cocukluyken bıle vaktım varmıs meger:))
Kizlar siz bebislerinize keci sutu veriyormusunuz ben bir haftadir keci sutu veriyorum boy ve dis gelisimi icin cok faydaliymis
ay insan öyle diyor dimi bizimde ikinci olürsa eminim ne cok vaktimiz varmış eskiden diyeceğiz
canım eşinin terapisi iyi geçmiş çok sevindim gözünüz aydın efecik ins çok eğlenir sirkte
ben sekiz aylıkken elife keci sütünden yoğurt mayaliyordum ama ağır geliyordu elife sonra bir daha denemedim iciyorsa ne güzel afiyet olsun efecik
elif inek sutunu bile zorla iciyor canım hiç sanmıyorum icecegini biraz daha büyüsün de oyle denerim ben artıkInsallah canim 8 aylik cok erkenmis canim simdi belki icer efe seviyor doktorada sordun icir muhakkak dedi bende veriyorum
Sen nasilsin canim ev tasimissiniz yeni evinizde mutluluklar diliyorum size umarim hersey gonlunuzce olur
elif inek sutunu bile zorla iciyor canım hiç sanmıyorum icecegini biraz daha büyüsün de oyle denerim ben artık
evet canım evi tasidik bende bi kaç gün sonra gideceğim
sağol iyi dileklerin için
günaydın kızlar
cnm inşallah iyi bir dr bulursunuz
valla ben dediğim gibi daha çok sevgiye doyurmaya çalışıyorum
çünkü çok az görüyor beni
Tunaydın kızlar hepınıze
Ben bugun yataktan kalkamadım baya yorulmusum
Gece 1 de yattım 3.5 da sahur 7.5 yıne ayaktaydık
Aksam nası olcak boyle cocukkarla ogken uyuyabılırım ıns..
Songul ben bahce patlıcanı derken koylu teyzeler satıyoya kucuk onlardan demıstım
Bostandan da olurmu kı etlı etlı:)
Aysegul karton fıkrıde ıyı ama kopuk daha ıyı olur sankı bakıcam bakalım sagol cnm
Wavs ıns bulursunuz cnm ya ne zor baksana ınsanın ıstedıgı gıbı bı ev bulması
Masallah alp rahat artık desene 2 sonraydı galıba dıgerlerı..
Bu arada evlılık yıldonumunuzmus 3 gun gecmıs yogunluktan kacırmısım
Esınle alpcıkle nıce senelere cnm saglıkla huzurla..
Gulden daha ıyılesememıs kuzucuk kecı boynuzunu kesmısmıydın sen?
Ins cok surmez cnm
Beysal ananen sıkıntılarından kurtulsun bıan evvel ıns..tekrar gecmıs olsun cnm
Sızınde duzen bozulmustur erdem babasıyla duruyodur ıns..
Yasmın ne guzel ablanlar mı gelıyo yoksa okullarda tatıl oh ne guzel vakıt gecırırsınız
Benım gunler coook yogun gecıyor:)
Funda hafta sonu ıyı gecmıs sevındım defne ıcın
Mısafır davet edıcektın olmadı sanırım..
Herkes selam kizlar nasilsiniz esim ilk therapisini yapti bugun sukur iyi gecmis
Sizlerde ne var ne yok
Annesi sen uzulme calismak zorundasin yoksa sende istemezmis kuzunla zaman gecirmeyi sen cok iyi bir annesin bence
Gecmis olsun canin nilime
Kizlar siz bebislerinize keci sutu veriyormusunuz ben bir haftadir keci sutu veriyorum boy ve dis gelisimi icin cok faydaliymis
tunaydinnnn kizlar masalcik uyudu bende uyucam
bi bakayim dedim uyumadan
betul canim buara sık giremiom atlamisim ananen icin gecmis olsun
rabbim sifa versin kusurumuza bakma erdemde ins artik kurtukt kabizliktan
reces uzulme sen defneyke en iyi sekilde vakit eciriosun suan sevgine ihtiyaci var oyuna degil zaten
en dogrusunu yapiosun krese gnderince tammlar annesi uzulme
gulden gecnis olsun nile ins ilerlemez cumayada benim misafirim var bende senin menuyu yapicam ins
yasemin dene canim.mutlka oyalnir zeynepte cok sevdi masal
beni 3cocukla allh sabir versin oruc oruc sana ben tek uslu masalla zor ugrasiyorum:)
wavs alp uyuynca sende uyu dinlenirsin iyi gelir sanada
ozcanan iyi tatiller sindiden sana ohhh neguzel eykuke kadr bol bol eglennin ins
optum kizlar ben yatayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?