- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.661
evetya yazın bende kendi tarifimi yazayım
domatezleri doğrayıp rondadan geçiriyorum
sonra kaynatıyorum içerisine biraz yağ ve tuz atıyorum ama az.
sonra iyice kaynayınca sıcak sıcak kavanozlara doldurup sıcakken kapaklarını kapatıyorum..
cnm bilmiyorum içimde bir huzursuzluk vargünaydın cnm hayırdır neden uykusuzsun
ha ha malesef babalar bizimkadar düşünceli değiller cnm:
bu arada dilekçim sende girmiyosun yien herşey yolundadır umarım eşinin tedavi nasıl gidio..
bende üzülüyorum bizim için cnm ama ekmek parası işte ne yaparsınçok zormuş cnm yaaa.... babayı bu kadar arıosa bi çocuk anneden uzak kalışını düşünemiyorum. fundaaaa senin için defne için gerçekten çok üzülüyorum.
ayrıca sibel cnm sende meryemden uzakmışsın hemencecik biter inş.
çok zormuş cnm yaaa.... babayı bu kadar arıosa bi çocuk anneden uzak kalışını düşünemiyorum. fundaaaa senin için defne için gerçekten çok üzülüyorum.
ayrıca sibel cnm sende meryemden uzakmışsın hemencecik biter inş.
bebeğin çok tatlı insanın öpesi geliyor
çok teşekkür ederim cnm tüm bebişlerimiz çok tatlı öpmelere doyamıyoruz.rabbim sana da yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.buarada muhtemel doğum tarihin benim kızımın doğum tarihi 16 kasım 2012:)
oyyyy kıyamam defneme ya:
özlüyo mutlaka cnm:
yaseminim oda güzelmiş bende böyle yapyorum eşim özellikle markanada bayılıyo bende yemeklere domates niyetine koyuyorum..
aa ne guzel, ıns benımde vakıtlı gelır
valla dunde gordum cok sevdım bebısını, Allah nazarlardan saklasın, oyle tatlı duruokı, ınsanın usulca yanagını sokulup koklayıp opesı gelıyor, tabı sımdı kocaman olmusturr prenses
cnm benim kızım 23 gün erken doğdu. seninki zamanında gelsin inş. sağlıkla. buarada sağolasın teyzesi benim kızım kocaman oldu.bu resim de dünki hali.Eki Görüntüle 1210672
kaç cm dogdu pekı? kac gr?
bnm erken dogum rıskım var, progestan kullanıyrm ıns erken gelmez
nasılda buyumus masallah, burada bacakları ısırası gelıyor ınsanın annesı, bnm yerıme op, ısır,
ıfadesı degısmemıs ama aynı ya, bebeklıktekı gıbı, bana oyle geldı, gozler, yanaklar
yaseminimmmm
ben o bal böcüğünü yemek için gele bilirimmmmmmyaaaa:
minik prensesim benim..
Yaseminn ben de geliyorum o böcüğü yemeye haberin olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?