2012 kasım bebekleri büyüyor..

evetya yazın bende kendi tarifimi yazayım
domatezleri doğrayıp rondadan geçiriyorum
sonra kaynatıyorum içerisine biraz yağ ve tuz atıyorum ama az.
sonra iyice kaynayınca sıcak sıcak kavanozlara doldurup sıcakken kapaklarını kapatıyorum..

cnm ben sadece domatesleri soyup menemenlik doğruyorum öylece koyuyorum tencereye tuz atıp bir taşım kaynatıyorum. sonra konserve şişelerine doldurup ağzını kapatıyorum bi tepsiye ters şekilde diziyorum. üstüne bişey örtüp bi gece o şekilde bekletiyorum. üzerini açtığımda kapaklar tutmuşsa tamamdır.

günaydın cnm hayırdır neden uykusuzsun
ha ha malesef babalar bizimkadar düşünceli değiller cnm:

bu arada dilekçim sende girmiyosun yien herşey yolundadır umarım eşinin tedavi nasıl gidio..
cnm bilmiyorum içimde bir huzursuzluk var
bakalım ne olacak hayırdır inşallah

bende üzülüyorum bizim için cnm ama ekmek parası işte ne yaparsın

kızlar buarada dün defne dizime yattı.başını okşayarak uyuttum.yavrum çok özledi demekki beni

oyyyy kıyamam defneme ya:
özlüyo mutlaka cnm:
yaseminim oda güzelmiş bende böyle yapyorum eşim özellikle markanada bayılıyo bende yemeklere domates niyetine koyuyorum..

bebeğin çok tatlı insanın öpesi geliyor

bebeğin çok tatlı insanın öpesi geliyor

çok teşekkür ederim cnm tüm bebişlerimiz çok tatlı öpmelere doyamıyoruz.rabbim sana da yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.buarada muhtemel doğum tarihin benim kızımın doğum tarihi 16 kasım 2012:)

Son düzenleme:

aa ne guzel, ıns benımde vakıtlı gelır

valla dunde gordum cok sevdım bebısını, Allah nazarlardan saklasın, oyle tatlı duruokı, ınsanın usulca yanagını sokulup koklayıp opesı gelıyor, tabı sımdı kocaman olmusturr prenses

oyyyy kıyamam defneme ya:
özlüyo mutlaka cnm:
yaseminim oda güzelmiş bende böyle yapyorum eşim özellikle markanada bayılıyo bende yemeklere domates niyetine koyuyorum..

aynen cnm bende yemeklere domates niyetine koyduğum için çok pişirmiyorum bi taşım kaynatıyorum . taze domates koymuşum gibi oluyor

cnm benim kızım 23 gün erken doğdu. seninki zamanında gelsin inş. sağlıkla. buarada sağolasın teyzesi benim kızım kocaman oldu.bu resim de dünki hali.

cnm benim kızım 23 gün erken doğdu. seninki zamanında gelsin inş. sağlıkla. buarada sağolasın teyzesi benim kızım kocaman oldu.bu resim de dünki hali.Eki Görüntüle 1210672

kaç cm dogdu pekı? kac gr?

bnm erken dogum rıskım var, progestan kullanıyrm ıns erken gelmez

nasılda buyumus masallah, burada bacakları ısırası gelıyor ınsanın annesı, bnm yerıme op, ısır,

ıfadesı degısmemıs ama aynı ya, bebeklıktekı gıbı, bana oyle geldı, gozler, yanaklar

Yaseminn ben de geliyorum o böcüğü yemeye haberin olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm benim suyum yoktu o nedenle erken sancım oldu ve epudural sezaryene girdim. sancım vardı 13 saat sonunda açılma olmadığı için mecburen öyle oldu. 2930 gr 50 cm olarak doğdu kuzum şükürler olsun. evet yanaklarımız hep tombişti. gözler de kocaman:)

pardonya kuzuma kocaman bi maşallah
allahım nazarlardan korusun
ay katreynurum senide alayım hep beraber
gidelim yaseminime nurayımıda alıcam zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…