- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.641
Cnm biraz mecburyrtten biraktik..bir tatile gelmedik mesaiye gidiyorz.ama evi tasimadik henuz meryrmi getrsrk bakacak kinse yoktu bakacsk kisiyle gelse kalcak yer yoktu otelde kaliyorz o yuzden birakmk zorunda kaldim.bu haftalik zaten.ctesi doncez.ondan sonrada birlikteyz insallah.
Bi kere sagmk kurtarmiyo beni bugun uc kere sagdim dedgm gibi bosaltmadm rahatlattim biraz.icinde nohut buyukluginde sertlikler oluştu. Yarn dr.a soraym diyorm .hayat ne garip iki sene once süt gelsin diye cirpinirken simdi gitsin diye uğraşıyorum. ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay canım Allah yardimcin olsun toplanmak değilde yerlesmek çok çok zor oluyor annenler falan gelir dimi yardıma birinin yardımcı olması şart
Biz merkeze 1,5 saat uzaktayız canım burası erzincana daha yakın
Bak süper bi fikir canım sen.bize gel kal biraz nile ve sana doyalim ondan sonra geceriz yasemine
2012 Kasım anneleri merhaba,
Biz 2014 anneleri olarak sizlerin tecrübelerine çok ihtiyacımız var açıkcası,
Bizim konumuza tecrübelerinizi yazar mısınız? Çoğumuzun ilk bebeği, alışverişler devam ediyor,
Hastanede sizlere lazım olursa, mutlaka olmazsa olmazlarınız. (Gecelik, pijama, çamaşır vs.)
Bebeğinize ilk aylar en çok giydirdiğiniz kıyafetleriniz,
Kullandığınız biberon ve emzikler,
Süt sağma makineleriniz,
Ana kucağı, puset vb tecrübeleriniz,
Yorgan, emzirme yastığı, battniye gibi gereçler,
Bez, şampuan, bebe yağı gibi ürünler.
veeeeeeeeeeee
aklınıza gelen hertürlü tavsiye olur.
Konumuza yazarsanız çok mutlu oluruz.
Teşekkürler,
Sevgiler
merhaba hayırlısıyla alın bebişinizi kucağınıza inş.
kendi adıma en kısa zamanda fırsat bulur bulmaz yazıcam konunuza merak etmeyin.
Ben çok uzn sure giremiuorm malwsef kuzlar ama ozledim sizleri. ...biz esimle istanbula geldik dun.meryem babaannesnde memlekette kaldi.sutten kesmeyi düşünüyordum iyi bi sebep oldu.lakin söyle bi sıkıntım var.gogsum cok sisti tas gibi..sizliyo..ilik dus alıp sagdim sabah ama yine doldu.tecrubeli anneler fikir verin napayım. Tam bosaltmali miyim.oyle yaparsam sut gelmeye devam eder mi.yoksa sadece rahatlatacsk kadar mi sagmaliyim.....
Cuma dönüyoruz memlekete ..bugun meryem tum cislerini söylemiş kakasini da soylemis yapmus ighhh pis diyomus bakip bakip)))
Devami gelir mi bilmiyorum ama umarim gelir
günaydın şekerim
olmaz diye bişey yok
yaseminim ben nasılsa isyandayım bu ara
çıkıp geli veririm belki kimbilir:
Gunaydın kızlar
Herkes ıyıdır umarım cok fazla takıp edemedım
Suan nıda uyanmamıs olsa mısıl mısıl uyuyodum zıra gece hıc uyumadım sayılır beyzamın atesı vardı gece hep uyandı durdu sımdı uyuyo dus aldırdım surup verdım dusmus ıns cıkaz yıne..
Yorgunlukta fena dun cımlerı soktuk benım akıllı kocam benı dınlemeyıp baskalarını dınledıgı ıcın kolayca yapılacak ıslemın en zoru yapılıyo suan ve ıkımız yapıyoruz persembeye yenı cım gelıyo o gune bıtmesı lazım ama bakalım dusundukce sınır oluyorum erkekler nıye boyle anlamıyorum dun baya bı streslı gectı sonunda hatasını anladı ama ıs ısten gectı hanı sag elle sag kulaga dokunmak bızımkı sol elle sag kulaga dokunmak oldu bı bıtse su ısler derın bır nefes alcam..
Bırde kafamızı mesgul eden bır sorunumuz var sıze danısmak ıstıyorum..
Beyza yaklasık ıkı haftadır falan gece uyanıp anlamsız konusuyo oturuyo yataga kendı dunyasında konusuyo aglıyo cvp vermeye sakınlestırmeye calısıyoruz ama aradan bes dak falan gecıyo normale dondugu nette arastırdık bıraz olagan bı durummus ama uykusunu alamazsa falan yaparmıs kres tatıl olalı cok ogle uykusu yapmıyo dıkkat ettık uyudugu gunler azaldı bıraz ama dun gece yıne aynı saatlerde genelde bır e dogru kalktı aglayarak anne gelıyolar dıyo ılk defa anlasılır konustu soyledıgını anlamıyoruz genelde
Kabus gorse aynı seylerı gorurmu sureklı bılmıyoruz sasırdık kaldık dr soracak bır durummu onuda bılmıyorum sızın bı fıkrınız varmı
Bugün yeni isyermde ilk günüm sayılır...şimdilik guzel gidiyo bakalım hep böyle olur inşallah. ..
Istanbulda ucuncu gunumz esimle hergün mutlaka kayboluyorz....gözüm korktu cidden))
günaydın tatlım defne dün denize girmemiş,sağolsun babası kendini denize sokmaktan yavrumu düşünmemiş bilekızlar günaydın herkese:
fatma ne yaptınız bakalım akşam,
özcenanım yine yoksun,
songülüm misafirin hala sizde galiba ama arada sesver şekerim,
nurayım inş alışırsın biran önce cnm sıkılıyosun ama kışın daha da zor olacak dimi bi uraş falan bulmak lazım inş komşu bulursun kendine,
ayşegül ne yaptın nezaman gidiyosun,
fundacım defnecik girmişmi denize,
betülüm net paketi bittiği için giremio,
katreynurum arada sende haber ver bize berracıktann,
benicim sanıyorum geziyosunuz sende yazamıyosun yoksa sen ihmal etmezdin bizi,
wavsum allah kolaylık versin ay taşınmak zor ama halledersin yavaş yavaş cnm.
ay kızlar unuttuğğum varmı bilmiorum
cvr ve helinde yazarsa tam olacakyani
gerçi dün watsaptan yazıştık cvryle sorun yokmuş
helinimide faceden takip ediorum
geziyo vallaha helal olsun diorum.
yaseminim akşam uyudumu bal böcüğüm
günaydın tatlımherkese günaydınnn... ay güzel haberler aldım niloşumla elifim bana mı geliomuş ne:) ne zaman geliosunuz hemen hazırlıklara başlamam lazım he he he:) ay ne güzel olurdu gerçekten. nurayım yaa keşke yıldızelinde olsaydınız orası tokatın dibi bi saat yok arası pufff...
günaydın cnmGunaydın kızlar
Herkes ıyıdır umarım cok fazla takıp edemedım
Suan nıda uyanmamıs olsa mısıl mısıl uyuyodum zıra gece hıc uyumadım sayılır beyzamın atesı vardı gece hep uyandı durdu sımdı uyuyo dus aldırdım surup verdım dusmus ıns cıkaz yıne..
Yorgunlukta fena dun cımlerı soktuk benım akıllı kocam benı dınlemeyıp baskalarını dınledıgı ıcın kolayca yapılacak ıslemın en zoru yapılıyo suan ve ıkımız yapıyoruz persembeye yenı cım gelıyo o gune bıtmesı lazım ama bakalım dusundukce sınır oluyorum erkekler nıye boyle anlamıyorum dun baya bı streslı gectı sonunda hatasını anladı ama ıs ısten gectı hanı sag elle sag kulaga dokunmak bızımkı sol elle sag kulaga dokunmak oldu bı bıtse su ısler derın bır nefes alcam..
Bırde kafamızı mesgul eden bır sorunumuz var sıze danısmak ıstıyorum..
Beyza yaklasık ıkı haftadır falan gece uyanıp anlamsız konusuyo oturuyo yataga kendı dunyasında konusuyo aglıyo cvp vermeye sakınlestırmeye calısıyoruz ama aradan bes dak falan gecıyo normale dondugu nette arastırdık bıraz olagan bı durummus ama uykusunu alamazsa falan yaparmıs kres tatıl olalı cok ogle uykusu yapmıyo dıkkat ettık uyudugu gunler azaldı bıraz ama dun gece yıne aynı saatlerde genelde bır e dogru kalktı aglayarak anne gelıyolar dıyo ılk defa anlasılır konustu soyledıgını anlamıyoruz genelde
Kabus gorse aynı seylerı gorurmu sureklı bılmıyoruz sasırdık kaldık dr soracak bır durummu onuda bılmıyorum sızın bı fıkrınız varmı
günaydın cnmBugün yeni isyermde ilk günüm sayılır...şimdilik guzel gidiyo bakalım hep böyle olur inşallah. ..
Istanbulda ucuncu gunumz esimle hergün mutlaka kayboluyorz....gözüm korktu cidden))
Sıbel meryemede masallah cnm kasım bebeklerı hızlı cıktı bakalım sırada kım var:)
Yenı yerınız de hayırlı olsun duzenınız cabucak oturur ıns hersey ıstedıgınız gıbı olur meryeme de cabucacak kavusman dılegıyle od senı ozlemıstır kuzucuk..
Yasmın sızınde ıns duzenınız oturur ıns cnm ozlemıstır tabı zeynepcık kıyamam
Gulden esın daha ıyıymıs sevındım cnm nazı oluyodur ama napcan saglıklı olsunda..
Sen en ıyısı cık gel yurt dısına sen stres atarsın bende nılosumu mıncıklarım:)
Kızlar bıde kıslık domates sos yapmaya basladım domates ucuzladı burda degerlendırmek lazım sızler basladınızmı?
Ikı gunde 27 kavanoz yapmısım ama bıraz daha yapasım var kısın herseye kullanıyorum ben..
Sıbel meryemede masallah cnm kasım bebeklerı hızlı cıktı bakalım sırada kım var:)
Yenı yerınız de hayırlı olsun duzenınız cabucak oturur ıns hersey ıstedıgınız gıbı olur meryeme de cabucacak kavusman dılegıyle od senı ozlemıstır kuzucuk..
Gulden esın daha ıyıymıs sevındım cnm nazı oluyodur ama napcan saglıklı olsunda..
Kızlar bıde kıslık domates sos yapmaya basladım domates ucuzladı burda degerlendırmek lazım sızler basladınızmı?
Ikı gunde 27 kavanoz yapmısım ama bıraz daha yapasım var kısın herseye kullanıyorum ben..
Yaseminnnn seni o kadar iyi anluyorm ki...zavalli yavrum hep ayri geçti gunlero babasından. Telefonda resmini gorup öpüyordu meryem de..baba nerde diyorum yok ditti diyo kapıyı gösteryodu...Babasıni gorunce resmn havaya ziplardi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?