2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm biraz mecburyrtten biraktik..bir tatile gelmedik mesaiye gidiyorz.ama evi tasimadik henuz meryrmi getrsrk bakacak kinse yoktu bakacsk kisiyle gelse kalcak yer yoktu otelde kaliyorz o yuzden birakmk zorunda kaldim.bu haftalik zaten.ctesi doncez.ondan sonrada birlikteyz insallah.

Bi kere sagmk kurtarmiyo beni bugun uc kere sagdim dedgm gibi bosaltmadm rahatlattim biraz.icinde nohut buyukluginde sertlikler oluştu. Yarn dr.a soraym diyorm .hayat ne garip iki sene once süt gelsin diye cirpinirken simdi gitsin diye uğraşıyorum. ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

en iyisi dr sorman cnm:
özlem içinde allah kolaylık versin bana 1 gece geçmedi uyuyamadım resmentya..

tamam ozaman şekerim ben sana geliorum sonrada kızlarla doğru yaseminime..

pöf ya negüzel süt doluyo benim dolacak bi sütüm bile olmadı pöfff:
hala içimde kaldı bu durum..

kocaman bi alkış meryemciğe bizide böyle arada haberdar et cnm.
inş istanbulda daha çok gire bilirsin..

kızlar yine kimse yok aaaa olmazki ama:

kızlar günaydın herkese:
fatma ne yaptınız bakalım akşam,
özcenanım yine yoksun,
songülüm misafirin hala sizde galiba ama arada sesver şekerim,
nurayım inş alışırsın biran önce cnm sıkılıyosun ama kışın daha da zor olacak dimi bi uraş falan bulmak lazım inş komşu bulursun kendine,
ayşegül ne yaptın nezaman gidiyosun,
fundacım defnecik girmişmi denize,
betülüm net paketi bittiği için giremio,
katreynurum arada sende haber ver bize berracıktann,
benicim sanıyorum geziyosunuz sende yazamıyosun yoksa sen ihmal etmezdin bizi,
wavsum allah kolaylık versin ay taşınmak zor ama halledersin yavaş yavaş cnm.
ay kızlar unuttuğğum varmı bilmiorum
cvr ve helinde yazarsa tam olacakyani
gerçi dün watsaptan yazıştık cvryle sorun yokmuş
helinimide faceden takip ediorum
geziyo vallaha helal olsun diorum.
yaseminim akşam uyudumu bal böcüğüm

herkese günaydınnn... ay güzel haberler aldım niloşumla elifim bana mı geliomuş ne:) ne zaman geliosunuz hemen hazırlıklara başlamam lazım he he he:) ay ne güzel olurdu gerçekten. nurayım yaa keşke yıldızelinde olsaydınız orası tokatın dibi bi saat yok arası pufff...

dün akşam anenemizi de aldık evimize gittik.kuzum naısl özlemiş evimizi. çamaşırları ütü için ayırdım. babasının gömleğini bulmuş . bu neee baba, bu neee baba deyip durdu. ay çok özledi kuzum . rabbim kimseyi ayrı düşürmesin inş. neyse ki cuma dönüo babamız inş. hayırlısıyla işlerimiz bir yoluna girseydi .

oyyy kıyamam kuzumaya allahım ne onları nede bizi onlardan ayırmasın..
ye tabi teyzesi
bende boşdurmam herhalde
zeynebim zaten çok tatlı konuşuyo gel beni ye dio resmen hiç şansı yok yani::

Gunaydın kızlar
Herkes ıyıdır umarım cok fazla takıp edemedım
Suan nıda uyanmamıs olsa mısıl mısıl uyuyodum zıra gece hıc uyumadım sayılır beyzamın atesı vardı gece hep uyandı durdu sımdı uyuyo dus aldırdım surup verdım dusmus ıns cıkaz yıne..
Yorgunlukta fena dun cımlerı soktuk benım akıllı kocam benı dınlemeyıp baskalarını dınledıgı ıcın kolayca yapılacak ıslemın en zoru yapılıyo suan ve ıkımız yapıyoruz persembeye yenı cım gelıyo o gune bıtmesı lazım ama bakalım dusundukce sınır oluyorum erkekler nıye boyle anlamıyorum dun baya bı streslı gectı sonunda hatasını anladı ama ıs ısten gectı hanı sag elle sag kulaga dokunmak bızımkı sol elle sag kulaga dokunmak oldu bı bıtse su ısler derın bır nefes alcam..
Bırde kafamızı mesgul eden bır sorunumuz var sıze danısmak ıstıyorum..
Beyza yaklasık ıkı haftadır falan gece uyanıp anlamsız konusuyo oturuyo yataga kendı dunyasında konusuyo aglıyo cvp vermeye sakınlestırmeye calısıyoruz ama aradan bes dak falan gecıyo normale dondugu nette arastırdık bıraz olagan bı durummus ama uykusunu alamazsa falan yaparmıs kres tatıl olalı cok ogle uykusu yapmıyo dıkkat ettık uyudugu gunler azaldı bıraz ama dun gece yıne aynı saatlerde genelde bır e dogru kalktı aglayarak anne gelıyolar dıyo ılk defa anlasılır konustu soyledıgını anlamıyoruz genelde
Kabus gorse aynı seylerı gorurmu sureklı bılmıyoruz sasırdık kaldık dr soracak bır durummu onuda bılmıyorum sızın bı fıkrınız varmı

Yaseminnnn seni o kadar iyi anluyorm ki...zavalli yavrum hep ayri geçti gunlero babasından. Telefonda resmini gorup öpüyordu meryem de..baba nerde diyorum yok ditti diyo kapıyı gösteryodu...Babasıni gorunce resmn havaya ziplardi....

Bugün yeni isyermde ilk günüm sayılır...şimdilik guzel gidiyo bakalım hep böyle olur inşallah. ..
Istanbulda ucuncu gunumz esimle hergün mutlaka kayboluyorz....gözüm korktu cidden))

cnm öncelikle geçmiş olsun inş çıkmaz bidaha beyzamaın ateşi
ah şu eşler biraz bayan sözü dinleseler iy olacakta işte malesef anlıyolar ama geç oluyo tabi..
cnm bu ara nilde uyanıp uykusunda konuşuyo aslında uyuyo ama
bence gün içinde yaptıklarını konuşuyolar cnm
dr gittiğinizde bi danışın ama birde araştıralım bakalım netten neler yazıyo
bende nile randevu ala bilirsem konturole iste götürecem ozaman bizim profada sorarım cnm:

istanbulu öğrenene kadar daha çok kaybolursunuz cnm he he he:
çok zor ama çok gzel bi şehir
işyerinve evin hangi semte cnm..

Sıbel meryemede masallah cnm kasım bebeklerı hızlı cıktı bakalım sırada kım var:)
Yenı yerınız de hayırlı olsun duzenınız cabucak oturur ıns hersey ıstedıgınız gıbı olur meryeme de cabucacak kavusman dılegıyle od senı ozlemıstır kuzucuk..
Yasmın sızınde ıns duzenınız oturur ıns cnm ozlemıstır tabı zeynepcık kıyamam
Gulden esın daha ıyıymıs sevındım cnm nazı oluyodur ama napcan saglıklı olsunda..
Sen en ıyısı cık gel yurt dısına sen stres atarsın bende nılosumu mıncıklarım:)
Kızlar bıde kıslık domates sos yapmaya basladım domates ucuzladı burda degerlendırmek lazım sızler basladınızmı?
Ikı gunde 27 kavanoz yapmısım ama bıraz daha yapasım var kısın herseye kullanıyorum ben..

günaydın tatlım defne dün denize girmemiş,sağolsun babası kendini denize sokmaktan yavrumu düşünmemiş bile
dün akşam benimle aynı zamanda geldiler eve.kuzum uyumamış(malum teyzesi,eniştesi,kızı,damadı,torunu ve eşim,kv,kaynım kalabalık ta gürültü çok)

günaydın tatlım
günaydın cnm
bahçe işinde kolay gelsin
erkekler hep öyle
cnm beyzanın durumunu bilmiyorum ama bol bol oku

günaydın cnm
inşalla güzel geçer

günaydın herkese
iyisinizdir umarım
ben çooooookkk uykusuzum

olur bana yurt dışıda uyar şekerim
zaten akrabağlarımızda var orda niloş büyüyünce biraz daha istiorum..

domatez bizim burda ucuzlamadı daha tam olarak cnm
ben biraz daha beklemedeyim oyüzden ama bende bu sene fazla yapıcam o kesin geçen sene 15 kilodan yaptım yetmedi bakalım henüz başlamadım ben kışlıklara..

günaydın cnm hayırdır neden uykusuzsun
ha ha malesef babalar bizimkadar düşünceli değiller cnm:

bu arada dilekçim sende girmiyosun yien herşey yolundadır umarım eşinin tedavi nasıl gidio..

cnm sosu nasıl yapıyorsun tarif versene

çok zormuş cnm yaaa.... babayı bu kadar arıosa bi çocuk anneden uzak kalışını düşünemiyorum. fundaaaa senin için defne için gerçekten çok üzülüyorum.
ayrıca sibel cnm sende meryemden uzakmışsın hemencecik biter inş.

amin cnm iinş. hamarat hatunsun vesselam her işi bi arada yapıon iki çocukla. daha bizim burda ucuzlamadı. bende geçen yıl çok yapmıştım annemden gelenlerde cabası. hepsini yedik afiyetle:) bende herşeyde kullanıyorum sebze yemeklerinde,pilavda çorbada.... ii oluo mis gibi hazır. bu yılda yapcam inş. beyzacığa da geçmiş olsun cnm inş. bi daha çıkmaz ateşi. benimki de bu ara geceleri çok hırçın uykusunda vuruyo ittirio anlamaıyorum ama sanırım babasını çok özledi ve bu şekilde dışa vuruo. çünkü babamız gittiğinden beri böyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…