2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yerim ben o fistiklarin dillerini ya masallah cok akilli bunlar.

Kizlar hatirlarsaniz ben erene oda yapicaktim daha dogrusu dolap falan alip duzenliycektim ama iki cekyat vardi birini koye gondercektik araya ramazanda girince kaldi bizim koy otobusunu aramisti esim ama sofor sigmaz demis benimde acayip canim skliyodu esime kac kere soyledim napip edip gonder sunu diye o gitmeden bisey yapamiyorum cunku dolapta alamadik daha hatta sakayla karisik demistim ben o cekyati cikaririm kapinin onune ondan sonra naparsan yap diye bugun cok ugrastim odadan cikarmak icin ana kapidan zor cikti o mesela degilde benim salon kodidor seklinde kucuk uzun hatta deri basliklarini cikardim zar zor kapidan ittirdim yarisi cikti ama yarisi kaldi gitcek yer yok cunku karsida banyo kapisi var kac kere vazgeciyodum yaa okadar zor bi durumda kaldimki en son banyoya girdim kapisinin ordan cekyati tutup havaya kaldirdim ve kendime dogru cektim zar zor kapidan cikardim hala havada olan cekyati dondurup indirdim oraya uzunca dayadim artik ne zordu yaa adamlar tabi iki uc kisi tasiyip koyuyolar ama neyseki bende basardim artik gerisini esim dusunsun kapiyada biraz zarar vermisim sksmisti cunku zor cikti ama artik bi sekil duzeltilir oda simdiden ustumden buyuk yuk kalkti artik oglusumun odasina dolap begenebilirim aslinda 3kapili 3cekmeceli beyaz dolap istiyorum begenmistim koctasta falan vardi ama hala varmi bilemiyorum bakicam artik.

Oyle canım hemen değişiyor havası
ben o akıllı bidigi yerim masallah söz de dinlermis
Doğum günün kutlu olsun fatmacim ins esinde hatırlar ins morali bozulur ya unutursa erene de geçmiş olsun nasıl biraz daha iyi mi geçti mi morlugu
Sizin orası böyle değil yani dimi yasemin aslında yakın vikayetler ama
elif iyi.canım.uyuyor şimdi bende dinleniyorum biraz

olsun canım bosver takılma benımde 3 undeydı esım kutladı bı pasta almıs sağolsun ama hep aynı seyler oluyo zaten ben değısık seyler ıstyorum ama yok malesef

yerim onun dillerini ben
nilde işine gelince annane diyo gelmeyince aneee diyo ..

heytttt herkükl olmuşsun sen fatma
ay kız bellini ağrtıcan kocaçekyat
ee bu erkekler böyle işte malesef
cnm hala vardır bence o dolaplardan bulursun inş gönlüne göre..

he he he:
ye teyzesiye
ya sivasla tokatın arası kaç saat kızlar?

alıstı tabı tatılde yanında olmana anne kuzusu onlar

aynen cnm:

alıstı tabı tatılde yanında olmana anne kuzusu onlar

olsun canım bosver takılma benımde 3 undeydı esım kutladı bı pasta almıs sağolsun ama hep aynı seyler oluyo zaten ben değısık seyler ıstyorum ama yok malesef

ben dioum size odun bunlar odunnnn:

yokcnm burası oraya göre daha sıcak. orası daha kurak buraya göre ve de yeşil. ama sivasta burdan büyük

sivas merkezle tokat arası 1,5 2 saat cnm. ama nurayım sivas nmerkeze baya uzak sanırım

songüllll eşinin izni bitmedi mi halaaaa...
be ni nerdesin. özcanan dön geri...
nutraks nerelerdesinnn...
hu huuu kızlarrrrr...

yokcnm burası oraya göre daha sıcak. orası daha kurak buraya göre ve de yeşil. ama sivasta burdan büyük

sivas merkezle tokat arası 1,5 2 saat cnm. ama nurayım sivas nmerkeze baya uzak sanırım

ozaman ben çıkayım önce nurayıma urayayım
ordan onu alıp doğru tokata şekerim..

songüllll eşinin izni bitmedi mi halaaaa...
be ni nerdesin. özcanan dön geri...
nutraks nerelerdesinnn...
hu huuu kızlarrrrr...

cnm songülün annanesi gelmiş ordaymış
benieşiyle kızlarla geziyo sanıyorum
sibelde bi görünüp bi kayboluyo
özcenan hakatenya nerdesin
kızlar bizi bukadar ihmal etmeyin
cvr, helin yani gülcanım senide beklioz arada..
haberdar edin bizi..

Cok sagol canim normalde hatirlamaz esimde bakalim busefer napicak watsaptan yazmistim dun gidemedik diye aksama ormana mangala gidelim dedim olur dedi ordanda baska biyere surpriz yazmis sonrada manzarali bi yer yazmis heralde biyere goturucek cok bisey beklemiyorum zaten ama busefer hatirladi sanirim.
Erenin gozu gecmedi canim zor gecer biraz basbaya mor siyah gibiydi simdi morlu bazi yerleri sari kirmizi gibi olmus hala kotu gorunuyo neyseki acisi yok buna sukur.
Okadar yapsa benimki normalde yapmazdi hatta ben hatirlatirdim okadar yani ama bugun degisiklik var gibi buyuk ihtimal faceden gormustur acik acik bisey yazmadi ama bilmiyorum bakalim.

Sorma guldenim cok gozumkorktu koca seyi nasil kaldircam diye nerdeyse vazgeciyodum ama denedim oldu yani bayada tepeye kadar kaldirdim bende sasirdim kas yapmisimdir heralde ee koylu cocuguyuz demekki kalmis. Biseyler.
İns.dolaptanda istedigim gibi bulurum bakalim.

ee bizim sıpalar kas yaptırdılar bize dimi ama:
he he he
ay ben kaldıramazdım herhalde tebrik edrim yani
hadi bakalım eşinde var bişeyler demek ne yapıcak beklioruz yarın anlatırsın cnm..

tekrar nice yıllara iyi eylenceler..

nuraycım canın sıkılıyosa bana gel canım bende yapılacak ıs cok :)))
Ay canım Allah yardimcin olsun toplanmak değilde yerlesmek çok çok zor oluyor annenler falan gelir dimi yardıma birinin yardımcı olması şart
Biz merkeze 1,5 saat uzaktayız canım burası erzincana daha yakın

Bak süper bi fikir canım sen.bize gel kal biraz nile ve sana doyalim ondan sonra geceriz yasemine

2012 Kasım anneleri merhaba,

Biz 2014 anneleri olarak sizlerin tecrübelerine çok ihtiyacımız var açıkcası,

Bizim konumuza tecrübelerinizi yazar mısınız? Çoğumuzun ilk bebeği, alışverişler devam ediyor,

Hastanede sizlere lazım olursa, mutlaka olmazsa olmazlarınız. (Gecelik, pijama, çamaşır vs.)

Bebeğinize ilk aylar en çok giydirdiğiniz kıyafetleriniz,

Kullandığınız biberon ve emzikler,

Süt sağma makineleriniz,

Ana kucağı, puset vb tecrübeleriniz,

Yorgan, emzirme yastığı, battniye gibi gereçler,

Bez, şampuan, bebe yağı gibi ürünler.

veeeeeeeeeeee

aklınıza gelen hertürlü tavsiye olur.

Konumuza yazarsanız çok mutlu oluruz.

Teşekkürler,

Sevgiler

Ben çok uzn sure giremiuorm malwsef kuzlar ama ozledim sizleri. ...biz esimle istanbula geldik dun.meryem babaannesnde memlekette kaldi.sutten kesmeyi düşünüyordum iyi bi sebep oldu.lakin söyle bi sıkıntım var.gogsum cok sisti tas gibi..sizliyo..ilik dus alıp sagdim sabah ama yine doldu.tecrubeli anneler fikir verin napayım. Tam bosaltmali miyim.oyle yaparsam sut gelmeye devam eder mi.yoksa sadece rahatlatacsk kadar mi sagmaliyim.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cuma dönüyoruz memlekete ..bugun meryem tum cislerini söylemiş kakasini da soylemis yapmus ighhh pis diyomus bakip bakip)))
Devami gelir mi bilmiyorum ama umarim gelir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

annem gelıcak canım kendımı bı eve atsam gerısını yavas yavas yaparım

ıyı tatıller canım sıze meryemı bırakmana uzuldum(
canım tam bosaltma goğsunu oyle yaparsan yıne sut dolar dedğın gıbı senı rahatlacak kadar sağ ben 1 kere sağmıstım tekrar sağmamak ıcın sabrettım sağmadım
bıkacgune cekılmeye basladı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…