2012 kasım bebekleri büyüyor..

ooo güzel yerler. özledim istanbulu güzel memleket vesselam...

tam zamablu bemde ilmucaklar ama canim

hmmm arasıra bizimsin yani sevindim. yaren 2007 yazısını görmek istiorum bu sayfalarda:)

hem de ne sıkıntı hala tutmaya çalışıo ama eskisi kadar değil. çok şükür rabbime.

ay çok sevindim cnm ya
inşallah tutmayı unutur da rahat rahatyapar bal böceği

gidersiniz gidersiniz

amin cnm inş bi unutsa düzene gircek inş. uğraşıyoruz bakalım rabbimin izniyle

ay allah isteyenlere versin ama dediğin gibi bizden almak istemem(güldenden isterim ama)
bebişlerimiz ufak daha

kızlar çok kötüyüm kendimi zor tutuyorum
ya eşimin sonuçları çıkmış tiroit kanseriymiş. atom tedavisi görecekmiş offff:

canim benim dur sakin ol hele
o onlem amacli olabilir hem baak atom hemensonuc veren bir sey benim annemde atom tedavisi gorsu troidlerden

hem cok cok ciddi birsey olaydi hemen kemoterapo baslardi

aynen songülüme katılıyorum cnm ciddi olsaydı ilaçla kalmazdı o iş. rabbim sağlık şifa versin dua edelim inş. hep birlikte bolbol.
kızlar ben çıkıyorum allaha emanetsiniz

güldenim bi dakka sakin ol
kanser dediğin öyle tek bir çeşit değil
benim babaannem de atom tedavisi gördü ve tedavi sonucunda da iyileşti
ağır olan kanser çeşidinde ise 2 yol izliyorlar: ya kemoterapiye başlıyorlar ya da çoooook ilerlemişse hiçbir tedavi uygulamıyorlar acı çektirmemek için
bak benim en yakınımda 3 tane kanser hastası var
eski bir komşumuz akciğer kanseri ve kemoterapi uyguluyorlar.hastanede yatıyor
eşimin dayısının eşi kemik kanseri kemoterapi uyguluyorlar
(dayımın eşi) yengem kanser(bütün organları sarmış) yaşı 70i geçmiş durumda ve dr lar hiçbir tedavi uygulamıyorlar.kemoterapi uygularsak bünyesi kaldırmaz en az acı çekmesi için hiçbir tedavi uygulamıyorlar.
ilk 2 tanıdığım kemoterapi ile tedavi edeceklerine ve kurtulacağına inanıyorlar ama kendi yengemin kurtulma şansı olmadığı için hiçbir şey uygulamayacaklar.sadece acısını dindirecek ilaçlar veriyorlar

bak allahtan ümit kesilmez.tedavisi olan bişey en azından bunu biliyoruz.rabbim şifa versin

haklısın cnm ama işte insan bi an panik oluyor..
allahım herkesin yardımcısı olsun..
bizimde tabi..
yarın dr gidecek bakalım
sağolun kızlar..
iyiki varsınız..

Meraba kizlaar giremedim bugun nasilsiniz bakalim biz dun esim gelince ataturk kent ormanina mangala gittik aksam uzeriydi zaten esim mangali yaparken bende erenin pesinde kosturdum yerken karanlik cokuyodu ama orman cok kalabalikti yinede cogu yer doluydu hem bizim gibi aksam uzeri gelende cok kisi vardi orda yemegimizi yedikten sonra esim surpriz dedigi yere goturdu uludag yakinlarinda tarihi inkaya cinari ama cinar devasal buyuklukteydi ya masallah cinarin dallari falan okadar buyukki vede uzun tabi hatta asagi dogru inen dallari biseylerle desteklemisler cinarin etrafida cafe gibi biyer yapmislar cay icmek isteyene demlikle goturuyolar ama orasida tiklim tiklim doluydu ayakta sira bekleyen cok insan vardi bizde baya bekledik en sonunda bulduk biyer oturduk esim once meyve tabagi soyledi benim icin arkadanda cay icicektik ama meyve yerken tepe bi yer oldugu icin esmeye basladi hatta soguk olmaya basladi havadan dolayi ereninde burnu akiyodu cay icmekten vazgectim bende erenden onemli degilya nasilsa sonra yine gidebiliriz kalktik eve geldik eve gelince esim basbasayken kutladi d.gunumu ve gecemiz bitmis oldu.bugunde esim watsaptan resim gondermis kucuk bi kiz cocugu elinde sari cicekler var bide irem dericinin sarkisini yolamis dualar eder insan mutlu bir omur icin diye baslayan sarkisini ins.boyle devam eder.
Aksamada dun icemedigimiz cayi icmeye biyerlere gidicektik ama eren sabah 11bucuga dogru uyandi ben girdim odasina dayanamayip oda oyle uyandi yoksa uyucakti hala oyuzden daha yeni uyudu sayilir az bi zaman oldu iki kere sut verdimya bi saatte ancak uyudu nezaman uyanirda gideriz bilmiyorum ins.gidebiliriz.

Ayy cok gecmis olsun canimyaa o ismi duymak bile insani tedirgin ediyo sen nasil hissediyosundur kimbilir ama esininki erken teshistir diymi hatta bak bugun bile tvde denk geldi bisuru unlu sanatcinin kanseri nasil yendigini anlatiyodu eminim esinde atlaticaktir esine destek ol canim.esin doktora gitsin ins.hayirli haberlerle donucektir dualarimiz sizinle.

Cnm cok gecmıs olsun zaten noduller alınmamısmıydı tedbır amaclı bı tedavıdır ıns..
Moralınızı bozmayın dr dan ıyı haberlerle gelıcek esın ınsallah dualarımızdasınız..

haklısın cnm ama işte insan bi an panik oluyor..
allahım herkesin yardımcısı olsun..
bizimde tabi..
yarın dr gidecek bakalım
sağolun kızlar..
iyiki varsınız..

Guldenim canim benim ya okuyunca kötü oldum ama bak kizlarin da dedigi gibi tedavisi var canim ya hele bi de esinin yaşı küçük cok daha kolay atlatacaktir inşallah. Dualarimiz sizinle canim sen güçlü ol moral ver bu cok onemli biliyorsun biz de sürekli dua edelim inşallah canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydinn.guldenmmm cok gecmis olsun cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fatmacım sağol eşim zaten
bi dr gidiyo onu amilyat eden profösörü aramış zaten bugünde hem kendisiyle hemde endokrin uzmanıyla görüşüp süreci onuşacaklar nükleğer tıptan birileriyle görüşecekler
biraz zorlu bisüreç allah yardımcımız olsun.
wavsum sağol cnm
benicim çok sağol inş atlatıcaz .
katreynurum çok sağol cnm dualara gerçekten çok ihtiyacımız var:
kızlar gün pek aymasada günaydın herkes..

herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım. güldenim nasılsın cnm eşinde durumlar nasıl bugün dr ye gidecekmiş güzel haberler alıcak inş. dua edelim bolbol.
wavs cnm teşekkür ederim kasım bebeklerinin maşallah hepsi birbirinden tatlı. alp i de görsek ii olacak berra yı ve diğer kuzuları özledik yahu...

Günaydın tatlım. Inşallah eşin güzel haberler ile gelecek. Dua edelim bolbol

Günaydın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…