- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.761
Aysegulcm evet şükür ki hem çekiyor hemde tel yasak degil
Gulden hayrli haberler alursinz inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar cnm acayip sıkkın
pazartesi akşam eşimin telefonunu şarjdan çıkarırıken yanlışlıkla msjlar butonuna bastım ve emine isimli bi kadından bi kaç msj gelmişti.normalde telefon karıştırma huyum yoktur.tek tuşla msjlara girince tabi msj içeriğini gördüm.kadın "adama msj attım,aradım ama cvp vermedi.herhalde daha sonra döner.neyse ben yatıyorum iyi geceler sana" şeklinde bi kaçtane msj göndermiş.ben de eşimin tetişe gittiği şubelerden bi personel tayin için eşimden yardım istedi herhalde.eşim de ulaşabileceği bir numara verdi de kadın da onun bilgisini veriyordur diye düşündüm.
salı günü akşam benim telefonum tamirde olduğu için eşimin telefonundan internete girecektim.hep öyle yapıyordum.telefonu aldım.gelen msjlar açık kalmış.yine aynı kadından bir sürü msj gelmiş.e tabi doğal olarak okudum.8 tane msj gelmiş akşam saatinde."canısı." "alooooo" "" "küsmüyüz tatlım" "neden cvp vermiyon arkadaş" "inatçı keçimisin sen oğlum" "demek mesaj yazmıcan olsun ben yazarım uyucam iyi geceler tatlım" sırasıyla bu mesajlar gelmiş.msjları görünce ben şok oldum ama kvlerde olduğumuz için bişey belli etmemeye karar verdim.banyoya girecektim elimde telefonla o sırada eşime senin telden nete gireceğim dedim.ben banyonun kapısına gelmeden eşim yanımda bitti."bi dakka vodafondan saçma sapan msjlar geliyor" diyerek elimden telefonu alıp msjları sildi.ama yüzü renkten renge girdi.tabi ben bilmiyormuşum ayağına hiç tepki vermedim.ama salak kocamın unuttuğu bişey vardı.kocamın 3 tane hattı var ve 3 tane telefonu var.benim tel tamirde olduğu için biri bendeydi zaten.diğer ikisi ondaydı.2 tane avea 1 tane vodafon hattı.benim internete gireceğim telefonda işyerinin verdiği avea hattı takılıydı ama bu panikten onu düşünemedi.banyoya girdim kapıyı kilitledim.başka msj var mı diye baktım.gelen msjlarda bişey görünmüyor ama arama kaydına girdiğim zaman kadından gelen birsürü msj olduğunu gördüm.aptal kocam teknolojiyi tam kullanamadığını belli etti.neyse ben çıldırdım tabi.ama eşimden kadına giden hiç msj yok.
ben kadının telefonunu aldım ve hiçbirşey olmamış gibi banyodan çıktım.ama çıldırıyorum.neyse akşam yattık.herkes uyuyunca kalktım eşimin diğer telefonunu kurcalamaya başladım ve kadının msjlarını orada da gördüm.ben ikinc şoku yaşadım.çünkü kadın diğer hattını da biliyordu.demekki kadınla ciddi görüşüyor diye düşündüm doğal olarak.sabaha kadar uyku tutmadı beni.
dün kadını şubeden aradım sesini duymak için kadın açtı ama konuşma berbat.eğitim almamış kadınlar gibi konuşuyor.ben yanlış nurayı aradım galiba deyip kapattım ama yıkıldım doğal olarak.dün akşam işten geç çıktım.eve gittiğimde saat 9,5 tu.telefonum tamirden gelmiş.neyse telefonumu aldım ama eşime karşı o kadar öfkeliyim ki.be defneyle ilgilendim.neyse defneyi uyuttuktan sonra otururken elime telefonu aldım internete girdim.eşim "niye kouşmuyorsun benimle,niye yüzüme bakmıyorsun" falan dedi,espiriler falan yaptı.ama ben sadece yorgunum dedim yüzüne bakmadan.çünkü cumaya kadar kvlerdeyiz ve onun bu olayı bilmesini istemiyorum.cuma akşam eve geçince bütün herşeyi yüzüne vuracaktım.neyse içeri gittim eşimin telefonunu kontrol etmeye.bi baktım msjlar silinmiş ama kayıtlarda görünüyor.19 kere kadın gün içinde msj atmış.benimki de 4-5 kere cvp yazmış.sonra 10 kereye yakın kadın aramış.1 tanesinde 10 dakika konuşmuş.kadın aramadan 1 dakika önce ben aramışım.bana bankadayım işim var sonra konuşalım demişti.ben daha da çıldırdım. eşim gelip neyin var diyor ben sinirden küplere bindim ama yok.1 gibi bende yattım sonra eşim geldi.beni öpüyor vs ama ben buz gibiyim tabi.surat yapıyorsun diye odadan çıktı.sabah beni otobüse bırakması için kaldırdım.eşimin surat 5 karış bir sinirle aşağı indi.başaldı söylenmeye"böyle evlilik mi olur.ben alttan aldıkça surat yapıyorsun böyle giderse kendini babanın evinde bulursun.bundan sonra alttan almayacağım" vs vs.bende sigortalar attı "evet böyle evlilik olmaz.zaten alttan hiç alma hem suçlusun hem güçlüsün taktığın boynuzlarla dolaşmak çok güzel oluyor sen anca başka kadınlarla msjlaş" diye başladık tartışmaya ve msjları gördüğümü söyledim.eşim şok geçirdi.
"ben seni aldatmadım.kadın iskenderunda çaycıymış,kadına bi kere yardım için para gönderdim sonra kadın musallat oldu.ben cvp vermedim" vs anlatmaya çalıştı.bende dedim ki sen beni salak sanıyorsun galiba.madem kadını istemiyorsun sert bi dille aramamasını söylersin o da aramaz.sen yüz vermesen böyle olmazdı dedim.sonra dün 10 dakika ne konuştuğunu sordum.o da bir daha aramamasını,çoluk çocuk sahibi olduğunu huzurunu bozmamasını söylediğini söyledi.sonra benim bunları nasıl gördüğümü sordu.ben de msjları silmişsin ama kayıtlarda görünüyordu dedim.madem rahatsız oluyorsun niye kadının müdürüne arayıp söylemedin deidm.ayrıca senin iki numaranı da nasıl buldu dedim.o da sistemden görmüş vs dedi.birde pazartesi salı kadın emine diye kayıtlıyken dün sıla diye değiştirmiş.bunu sordum.kadınla görüştüğünü saklamak için mi yaptın dedim.yok efendim kadının ismi emine sılaymış.kadın ısrarla sıla diye kaydet demiş.neyse beni otobüse bineceğim yere bıraktı.20 dakikalılk yol boyunca tatıştık remen.neden bana güvenmiyorsun dedi.bende telefonumu çıkarıp mesajları okudum.sen bu msjları benim telefonumda bi erkek tarafından gönderildiğini görseydin güvenirmiydin dedim.o da ben sana açıklıyorum inanmıyorsun.ben sana gelir direkt sorardım dedi.bende merak etme ben de sana soracaktım ama cuma olsun eve geçelim diye bekliyordum dedim.sonra yeminler etmeye kurana el basıyım demeye başladı.o kadar sinirliydim ki arabadan görüşürüz diye inecekken kolumdan tuttu.yüzüme bak dedi.baktım."ben seni hiç aldatmadım.yapacak olsam telefonu sama verirmiyim.istersen o numarayı engelleyim ama msj yine de gelir.hatta istersen telefonumdan sil.kadına yardım ettim.tekrar para istedi sonra da musallat oldu.o msjları sen görüpte yanlış anlama diye sildim.zaten pazartesi başladı aramaya ve sen o gün görmüşsün" dedi.yanağımdan öptü ama ben buz gibiyim tabi.neyse ben arabadan indim.biraz önce tekrar aradı.telefonda yeminler ediyor aldatmadım diye.şirinlikler yapıyor
ne yapmalıyım kızlar?tamam doğru düzgün kadının msjlarına cvp vermemiş ama çok oturdu içime.günlerdir düşnüyorum ben bunu hak edecek ne yaptım diye.
Cok sevindim sibekcim yasak olnamasina ohh burdasin yine demekktir bu
meryemde cisi ogrenmis masalda ogrendi masallh ikisinede darisi dger bebislere
babanne bakabikiyomu zorlaniomu ayagi nasil oldu kv nin
Fundacim biz nedesek bos bukonuda yorum yapamayiz
cunku disardan bakan goz inanmaz bu olaya acikcasi ben inanmadim
cayci kadinsa yardim etmisse 2telini niye verdin bukadr israrla arama msj atma hakkini nerde buldu kendinde
yada tatlim.kusmuyuz gbi samimice yazma cesaretini nerden buldu yani ben inanmadim
Ayrica funda sen isin geregi guzel temiz giyinensacini yaptiran boyatan bi insansin
yani sen zaten bakimli guzek temiz bir kadinsin
nr hakla kv sana bakimli olnazsan diyebilio yaa anlamiyorum
ben sacimi diplerim 15cm uzardi artik iki renk olurdu kafamda oyle boyardim sacumi
kaslarim iyice uzar buyur oyle aldirim
1tane makyaj malzemme yok evde hergunde esifmanla geziom evin icinde kocam birakirsa beni hakli mi yani:)
Senin yanında arasın telefonu hoparlörlere alsın konussun bakalım nasıl oluyormus
Eşine hemen ters davranma canım bazı kadınlar maalesef yüzsüz sakin sakin dediğimi yap bence ve de üzülme hemen lütfen iyi niyetli düşün iyi olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar kadını aradım
önce kimsin diye msj attı bende aradım bir bir söyledim marifetlerini.bana kadın yaln söyledi.eşimin anlattığıyla farklı şeyler söyledi.ben aramadım tel yeğenimdeydi o aramış dedi
sonra suratıma kapattı.öğlearasına çıkmıştım.sen eşi değilsin vs diye mesaj atmış.sonra eşimi arayıp seni kurtarmak için bir sürü yalan söyledim vs demiş.eşim de bir daha beni arama yoksa seni savcılığa veririm demiş.eşim arayıp bana anlattı konuştuklarını.sonra kadın beni aradı."çok üzgünüm,inan eşinle aramızda bişey geçmedi.ben ona msj attım ama o bana sadece beni arama benim çocuğum var,evliyim diye cvp verdi" falan dedi. ben de "sen benim eşimi nereden tanıyorsun,numarasını nasıl buldun" dedim ve kadın önce faceden buldum dedi.bende faceden nasıl buldun dedim facede numara yazmıyor ki dedim.sonra facede eşini gördüm msj attım dedi.ben de face de eşimin benimle ve kızımla fotoğrafı var bunu görerek nasıl yaptın dedim.bu sefer de yok öyle bulmadım dedi.bankada işim vardı bi yere geçecektim geçemezsiniz orada müfettiş var dediler öyle tanıştım.dedi.ben de eşim senin bulunduğun şehre hiç gitmedi ki dedim.bu sefer de adını duydum 11880 den buldum dedi.ben de iş numarası eşimin üstüne değil banka üzerine kayıtlı yalan söylüyorsun samimi değilsin dedim.şbeden öğrendim dedi.benim yüzümden ayrılmayın,ben de anneyim tek başına çocuk büyütmek ne kadar zor bilirim vs dedi.ben de bu kadar kişinin vebali bıynuna ayrıca boşanıp boşanmayacağımı sana sorcak değilim dedim.
hangi şubeden öğrendin diyorum söyleyemem diyor.ben de öyleyse şikayet dilekçesi verip insanları işten attıracağım dedim.onların vebali de senin boynuna olacak dedim.
inan aramızda bişey geçmedi,ben sadece konuşmak istedim ama eşin karşılık vermedi.şuan çok sinirlisin.bu kadar sinirlenme kendine yaparsın bak ben 35 yaşındayım senin büyüğün olarak tavsiye etmiyorum.sakinleş o zaman ara konuşalım diyor yüzsüz ya.
ben de bu seninle aramızdaki ilk ve son konuşma bundan sonra mahkemede görüşürüz dedim.bu tarz kısır döngü şeklinde konuşma yaklaşık 1 saat sürdü.
sinirlerimi iyice yıprattı.telefonu kapatınca eşimi aradım ve çabuk bu kadından şikayetçi olacaksın madem senin suçun yoksa dedim.bir de hangi şubeden aldıysa o şubeden de şikayetçi olacaksın dedim.o da tamam dedi.ama ben sinirden ağlıyorum.özür dilerim,suçsuzum ben vs dedi.ben de hayır sen suçlusun kadın ilk aradığında yüz vermeyip sert bi dille uyarsaydın bu cesareti kendinde bulamazdı vs bir sürü kızdım.sonrada oturdum şubede baya bi ağladım.hala sinirim geçmedi.
cnm eğer olay eşinin dediği gibi olsaydı kadında eşinle aynı şeyleri söylemezmiydi
bana yardımcı oldu eşiniz demezmiydi.
bilemiorumyani..
ya evet kızlar işte bir türlü içime sinmeyen bişeyler var
eşin de yalan söylüyor kadın da ama bence eşinde yine değil suç kadında galiba ya bilemedim ki arkadaş nasıl iş bu ağlama canım arkadaşım telefonda konuşmayla olmuyo ki yüz yüze konuşmak lazım sakince alttan al sakin sakin anlat de yani yaptıysan yalan söyleme ki sana güvenim gitmesin de insanlar ne hatalar yapıyo çok yakın akrabam boşanma arifesinde ve ben boşanmasınlar diye dil döküyorum... tabi önemli olan bundan sonra eşinin tutumu sen aramakla en doğrusunu yaptın ve çok güzel ters köşeye düşürmüşsün ama öfkeyle hiç bişey yol almıyo sakin sakin düşün öyle hareket et
kadın zaten söyledikleri hiçbir şekilde birbiriyle uyumlu değil
ayrıca eşimin söyledikleriyle de uyumlu değil
eşim kesinlikle yapmadım yemin ederim diyor.bak 5 vakit namaz kılıyorum yalan söyleyemem diyor
kadın da aramızda kesinlikle bişey geçmedi,eşin zaten beni tanımıyor görmedi bile ama ben eşinin resimlerini gördüm diyor.bend ekadına e sen nasıl seni tanımayan birisine canısı,tatlım vb cümleler kuruyorsun diyorum yaptım işte diyor
eşimin gönderdiği mesajları görebilseydim en azından aklım daha net olurdu.
ikisinin ortak söylediği şey;aramızda bişey yok/yaşanmadı,eşimin msj ve aramalarda kadına evli çoluk çocuk sahibi olduğunu söylemesi
ama dediğim gibi eğer eşim sert bir şekilde uyarsaydı kadın zaten yanaşamazdı
kadına eşimden para istemişsin diyorum kadın yok öyle bişey diyor
eşim telefoncuya gitti kadının arama ve msj atmasını engellemek için
ayrıca eşime de resti çektim.madem kadınla ilgin yok sen istemeden arıyorsa şikayet dilekçesi vereceksin diye.kabul etti bakalım
ya inan kadının rahat konuşması,dalga geçer gibi konuşması ve tabiki aptal eşimin yediği halt sinirlerimi bozdu resmen
kadın diyor ki "bak çok sinirlisin.kapat,sakinleşince konuşalım.beni ne zaman istersen arayabilirsin.ben senden korktuğum için değil senin içini rahatlatmak için seni aradım"
ya sen ne hakla bana böyle söylüyorsun ya.hem haltlar yeyip beni sinir et sonrada içini rahatlatmak için dedim de.ben de salaktım. ayrıca sen böyle söyleyince içim çok rahatladı yani.zaten 2 dakika önce söylediğin ile 2 dakika sonra söylediğin birbirini tutmuyor.
sakin olmaya çalışıyorum.bu işin doğrusunu öğrenmeden rahat edemeyeceğim ama vaktimi alacak.ben şimdi eşime tamam desem ne olacak?ayın 25inden sonra adam ağrıya gidecek ve en az 1 ay yok.bu arada bu kadınla görüşmediğini nereden bileceğim?
ben bu adama nasıl güveneceğim?
eşim bana yalvarırken kv de duydu olayı.o da ben oğluma kefilim,2 haftadır yanımda kesinlikle kadına yüz vermedi hatta telefonda bile konuşmadı diyor.kadın sizin huzurunuzu bozmak istiyor diyor.ben de sen kp in telefonunda bu mesajları yakalasaydın ne yapardın dedim
eşim ben seni seviyorum senden başkası yok sen benim herşeyimsin,ya inan keşke olsaydı da hiç olmazsa gerçekten olan bişey için yalvarsaydım,olmayan bişey için hem sen hem ben üzülüyorum diye yalvarıyor
ortalık baya karıştı anlayacağınız
allahım sen hakkımızda hayırlısını nasip et diyorum
kadın zaten söyledikleri hiçbir şekilde birbiriyle uyumlu değil
ayrıca eşimin söyledikleriyle de uyumlu değil
eşim kesinlikle yapmadım yemin ederim diyor.bak 5 vakit namaz kılıyorum yalan söyleyemem diyor
kadın da aramızda kesinlikle bişey geçmedi,eşin zaten beni tanımıyor görmedi bile ama ben eşinin resimlerini gördüm diyor.bend ekadına e sen nasıl seni tanımayan birisine canısı,tatlım vb cümleler kuruyorsun diyorum yaptım işte diyor
eşimin gönderdiği mesajları görebilseydim en azından aklım daha net olurdu.
ikisinin ortak söylediği şey;aramızda bişey yok/yaşanmadı,eşimin msj ve aramalarda kadına evli çoluk çocuk sahibi olduğunu söylemesi
ama dediğim gibi eğer eşim sert bir şekilde uyarsaydı kadın zaten yanaşamazdı
kadına eşimden para istemişsin diyorum kadın yok öyle bişey diyor
eşim telefoncuya gitti kadının arama ve msj atmasını engellemek için
ayrıca eşime de resti çektim.madem kadınla ilgin yok sen istemeden arıyorsa şikayet dilekçesi vereceksin diye.kabul etti bakalım
ya inan kadının rahat konuşması,dalga geçer gibi konuşması ve tabiki aptal eşimin yediği halt sinirlerimi bozdu resmen
kadın diyor ki "bak çok sinirlisin.kapat,sakinleşince konuşalım.beni ne zaman istersen arayabilirsin.ben senden korktuğum için değil senin içini rahatlatmak için seni aradım"
ya sen ne hakla bana böyle söylüyorsun ya.hem haltlar yeyip beni sinir et sonrada içini rahatlatmak için dedim de.ben de salaktım. ayrıca sen böyle söyleyince içim çok rahatladı yani.zaten 2 dakika önce söylediğin ile 2 dakika sonra söylediğin birbirini tutmuyor.
sakin olmaya çalışıyorum.bu işin doğrusunu öğrenmeden rahat edemeyeceğim ama vaktimi alacak.ben şimdi eşime tamam desem ne olacak?ayın 25inden sonra adam ağrıya gidecek ve en az 1 ay yok.bu arada bu kadınla görüşmediğini nereden bileceğim?
ben bu adama nasıl güveneceğim?
eşim bana yalvarırken kv de duydu olayı.o da ben oğluma kefilim,2 haftadır yanımda kesinlikle kadına yüz vermedi hatta telefonda bile konuşmadı diyor.kadın sizin huzurunuzu bozmak istiyor diyor.ben de sen kp in telefonunda bu mesajları yakalasaydın ne yapardın dedim
eşim ben seni seviyorum senden başkası yok sen benim herşeyimsin,ya inan keşke olsaydı da hiç olmazsa gerçekten olan bişey için yalvarsaydım,olmayan bişey için hem sen hem ben üzülüyorum diye yalvarıyor
ortalık baya karıştı anlayacağınız
allahım sen hakkımızda hayırlısını nasip et diyorum
fundacım madem için tamamen rahatlasın istiyosun
eşinin son 6 ay lık yada 1 aylık telefon dökümünü isteyin en azından aramalarıve mesajları sende görürsünn böyle bişey vardır mutlaka dimi..
aklıma başkada bişey gelmiyo inan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?