- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.741
fatmacım sağol eşim zaten
bi dr gidiyo onu amilyat eden profösörü aramış zaten bugünde hem kendisiyle hemde endokrin uzmanıyla görüşüp süreci onuşacaklar nükleğer tıptan birileriyle görüşecekler
biraz zorlu bisüreç allah yardımcımız olsun.
wavsum sağol cnm
benicim çok sağol inş atlatıcaz .
katreynurum çok sağol cnm dualara gerçekten çok ihtiyacımız var:
kızlar gün pek aymasada günaydın herkes..
herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım. güldenim nasılsın cnm eşinde durumlar nasıl bugün dr ye gidecekmiş güzel haberler alıcak inş. dua edelim bolbol.
wavs cnm teşekkür ederim kasım bebeklerinin maşallah hepsi birbirinden tatlı. alp i de görsek ii olacak berra yı ve diğer kuzuları özledik yahu...
Gunaydinn.guldenmmm cok gecmis olsun cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın tatlım. Inşallah eşin güzel haberler ile gelecek. Dua edelim bolbol
Günaydın tatlım
Canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda dermanini verecek inşallah
Herkese günaydın
sağolasın teyzesi zeytin zeytin bakıo kuzum bu ara poz vermeyi öğrendi çek deyip duruyo. babasına gönderdiğimi bilo sanırım sıpam . özledi çok yaa hayırlısıyla bi yarın akşam olsaydı.Kız yasemin bal böceğin baldan tatlı olmuş ya maşallah o bakış ney öyle yaa muzurAllah nazarlardan saklasin canım benim
günaydın sibelcim çok sağol cnm:
günaydın cnm:
çok sağolcnm..
günaydın cnm:
ne haber bakalım ranam nasıl?
yaseminim sanada günaydın cnm sağol dualarınıza çok ihtiyacımvar..
kızlar bu arada eşimin pataloji sonucunu istedim
popilller tiroit yazıyo yani en iyisi buymuş içim rahatladı genelde cerahi müdaleyle temizlenirmiş aslında ama sanıyorum bizim dr işini garantiye almak istiyo..
guldencım cok cok gecmıs olsun canım
ınsallah esın hemen atlatıcak guclu ol sen destek ver ona
Cnm cok gecmıs olsun zaten noduller alınmamısmıydı tedbır amaclı bı tedavıdır ıns..
Moralınızı bozmayın dr dan ıyı haberlerle gelıcek esın ınsallah dualarımızdasınız..
Guldenim canim benim ya okuyunca kötü oldum ama bak kizlarin da dedigi gibi tedavisi var canim ya hele bi de esinin yaşı küçük cok daha kolay atlatacaktir inşallah. Dualarimiz sizinle canim sen güçlü ol moral ver bu cok onemli biliyorsun biz de sürekli dua edelim inşallah canım
Gunaydinn.guldenmmm cok gecmis olsun cnm
Günaydın tatlım. Inşallah eşin güzel haberler ile gelecek. Dua edelim bolbol
Günaydın tatlım
Canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda dermanini verecek inşallah
Herkese günaydın
sağolasın teyzesi zeytin zeytin bakıo kuzum bu ara poz vermeyi öğrendi çek deyip duruyo. babasına gönderdiğimi bilo sanırım sıpam . özledi çok yaa hayırlısıyla bi yarın akşam olsaydı.
cnm dualarımız seninle. sorun olmıycak inş.
bak gördün mü cnm o kadar korkulacak bişey yokmuşgünaydın sibelcim çok sağol cnm:
günaydın cnm:
çok sağolcnm..
günaydın cnm:
popilller tiroit yazıyo yani en iyisi buymuş içim rahatladı genelde cerahi müdaleyle temizlenirmiş aslında ama sanıyorum bizim dr işini garantiye almak istiyo..
güldencim çok geçmiş olsun umarım iyi sonuçlar alırsınız.
fundacım sen de çok üzülmüşsün.inşaallah eşinin dediği doğrudur.maalesef bazı hemcinslerimiz böyle yapışabiliyor erkeklere.canını sıkmamaya çalış ama gözün eşinin üstünde olsun her zaman
ya zaten öyle saçma sözler söylemeseydi ben cumaya kadar takipte kalacaktımsibelcim bugün gidecek dr bakalım ozaman netleşecek
ayrıca çok sevindimyaz bize
ayşegülcüm günaydın sağol cnm..
fundacım nediyeyimki
sana aldatma varmıdır yokmudur bilemem
eşin sana bile para vermezken elin tanımadık kadınlarına yardım ediyo teli niveriyo falan biraz sıkıntılı ama neler yaşadılar bilemem
birde 10 dakika sürmez beni arama dese bile bi konuşma
pekinandırıcı gelmedi
ayrıcaq nedemek soğuk davranıyosun bulursun kendini babanın evinde falan
hiç hoşsözler değil bunlar
ama biz nedesek boş
sen tanıyosunve en iyi kararı sen verirsin..
allah yardımcın olsun..
haklısın cnmgüldencim çok geçmiş olsun umarım iyi sonuçlar alırsınız.
fundacım sen de çok üzülmüşsün.inşaallah eşinin dediği doğrudur.maalesef bazı hemcinslerimiz böyle yapışabiliyor erkeklere.canını sıkmamaya çalış ama gözün eşinin üstünde olsun her zaman
günaydın sibelcim çok sağol cnm:
günaydın cnm:
çok sağolcnm..
günaydın cnm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?