2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda dermanini verecek inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kız yasemin bal böceğin baldan tatlı olmuş ya maşallah o bakış ney öyle yaa muzur Allah nazarlardan saklasin canım benim

Gunaydinn.guldenmmm cok gecmis olsun cnm

günaydın sibelcim çok sağol cnm:

Günaydın tatlım. Inşallah eşin güzel haberler ile gelecek. Dua edelim bolbol

Günaydın tatlım

günaydın cnm:

Canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda dermanini verecek inşallah

çok sağolcnm..

Herkese günaydın

günaydın cnm:
ne haber bakalım ranam nasıl?

yaseminim sanada günaydın cnm sağol dualarınıza çok ihtiyacımvar..

kızlar bu arada eşimin pataloji sonucunu istedim
popilller tiroit yazıyo yani en iyisi buymuş içim rahatladı genelde cerahi müdaleyle temizlenirmiş aslında ama sanıyorum bizim dr işini garantiye almak istiyo..

Kız yasemin bal böceğin baldan tatlı olmuş ya maşallah o bakış ney öyle yaa muzur Allah nazarlardan saklasin canım benim

sağolasın teyzesi zeytin zeytin bakıo kuzum bu ara poz vermeyi öğrendi çek deyip duruyo. babasına gönderdiğimi bilo sanırım sıpam . özledi çok yaa hayırlısıyla bi yarın akşam olsaydı.

cnm dualarımız seninle. sorun olmıycak inş.

guldencım cok cok gecmıs olsun canım
ınsallah esın hemen atlatıcak guclu ol sen destek ver ona

Cnm cok gecmıs olsun zaten noduller alınmamısmıydı tedbır amaclı bı tedavıdır ıns..
Moralınızı bozmayın dr dan ıyı haberlerle gelıcek esın ınsallah dualarımızdasınız..

Gunaydinn.guldenmmm cok gecmis olsun cnm

Günaydın tatlım. Inşallah eşin güzel haberler ile gelecek. Dua edelim bolbol

Günaydın tatlım

Herkese günaydın

inşallah cnm.

aminnn:

bak gördün mü cnm o kadar korkulacak bişey yokmuş
bir an önce rabbim şifa verecek

İşteyim sukyrler olsun net cekiyo...napuosunz

kızlar cnm acayip sıkkın
pazartesi akşam eşimin telefonunu şarjdan çıkarırıken yanlışlıkla msjlar butonuna bastım ve emine isimli bi kadından bi kaç msj gelmişti.normalde telefon karıştırma huyum yoktur.tek tuşla msjlara girince tabi msj içeriğini gördüm.kadın "adama msj attım,aradım ama cvp vermedi.herhalde daha sonra döner.neyse ben yatıyorum iyi geceler sana" şeklinde bi kaçtane msj göndermiş.ben de eşimin tetişe gittiği şubelerden bi personel tayin için eşimden yardım istedi herhalde.eşim de ulaşabileceği bir numara verdi de kadın da onun bilgisini veriyordur diye düşündüm.
salı günü akşam benim telefonum tamirde olduğu için eşimin telefonundan internete girecektim.hep öyle yapıyordum.telefonu aldım.gelen msjlar açık kalmış.yine aynı kadından bir sürü msj gelmiş.e tabi doğal olarak okudum.8 tane msj gelmiş akşam saatinde."canısı." "alooooo" "" "küsmüyüz tatlım" "neden cvp vermiyon arkadaş" "inatçı keçimisin sen oğlum" "demek mesaj yazmıcan olsun ben yazarım uyucam iyi geceler tatlım" sırasıyla bu mesajlar gelmiş.msjları görünce ben şok oldum ama kvlerde olduğumuz için bişey belli etmemeye karar verdim.banyoya girecektim elimde telefonla o sırada eşime senin telden nete gireceğim dedim.ben banyonun kapısına gelmeden eşim yanımda bitti."bi dakka vodafondan saçma sapan msjlar geliyor" diyerek elimden telefonu alıp msjları sildi.ama yüzü renkten renge girdi.tabi ben bilmiyormuşum ayağına hiç tepki vermedim.ama salak kocamın unuttuğu bişey vardı.kocamın 3 tane hattı var ve 3 tane telefonu var.benim tel tamirde olduğu için biri bendeydi zaten.diğer ikisi ondaydı.2 tane avea 1 tane vodafon hattı.benim internete gireceğim telefonda işyerinin verdiği avea hattı takılıydı ama bu panikten onu düşünemedi.banyoya girdim kapıyı kilitledim.başka msj var mı diye baktım.gelen msjlarda bişey görünmüyor ama arama kaydına girdiğim zaman kadından gelen birsürü msj olduğunu gördüm.aptal kocam teknolojiyi tam kullanamadığını belli etti.neyse ben çıldırdım tabi.ama eşimden kadına giden hiç msj yok.
ben kadının telefonunu aldım ve hiçbirşey olmamış gibi banyodan çıktım.ama çıldırıyorum.neyse akşam yattık.herkes uyuyunca kalktım eşimin diğer telefonunu kurcalamaya başladım ve kadının msjlarını orada da gördüm.ben ikinc şoku yaşadım.çünkü kadın diğer hattını da biliyordu.demekki kadınla ciddi görüşüyor diye düşündüm doğal olarak.sabaha kadar uyku tutmadı beni.
dün kadını şubeden aradım sesini duymak için kadın açtı ama konuşma berbat.eğitim almamış kadınlar gibi konuşuyor.ben yanlış nurayı aradım galiba deyip kapattım ama yıkıldım doğal olarak.dün akşam işten geç çıktım.eve gittiğimde saat 9,5 tu.telefonum tamirden gelmiş.neyse telefonumu aldım ama eşime karşı o kadar öfkeliyim ki.be defneyle ilgilendim.neyse defneyi uyuttuktan sonra otururken elime telefonu aldım internete girdim.eşim "niye kouşmuyorsun benimle,niye yüzüme bakmıyorsun" falan dedi,espiriler falan yaptı.ama ben sadece yorgunum dedim yüzüne bakmadan.çünkü cumaya kadar kvlerdeyiz ve onun bu olayı bilmesini istemiyorum.cuma akşam eve geçince bütün herşeyi yüzüne vuracaktım.neyse içeri gittim eşimin telefonunu kontrol etmeye.bi baktım msjlar silinmiş ama kayıtlarda görünüyor.19 kere kadın gün içinde msj atmış.benimki de 4-5 kere cvp yazmış.sonra 10 kereye yakın kadın aramış.1 tanesinde 10 dakika konuşmuş.kadın aramadan 1 dakika önce ben aramışım.bana bankadayım işim var sonra konuşalım demişti.ben daha da çıldırdım. eşim gelip neyin var diyor ben sinirden küplere bindim ama yok.1 gibi bende yattım sonra eşim geldi.beni öpüyor vs ama ben buz gibiyim tabi.surat yapıyorsun diye odadan çıktı.sabah beni otobüse bırakması için kaldırdım.eşimin surat 5 karış bir sinirle aşağı indi.başaldı söylenmeye"böyle evlilik mi olur.ben alttan aldıkça surat yapıyorsun böyle giderse kendini babanın evinde bulursun.bundan sonra alttan almayacağım" vs vs.bende sigortalar attı "evet böyle evlilik olmaz.zaten alttan hiç alma hem suçlusun hem güçlüsün taktığın boynuzlarla dolaşmak çok güzel oluyor sen anca başka kadınlarla msjlaş" diye başladık tartışmaya ve msjları gördüğümü söyledim.eşim şok geçirdi.
"ben seni aldatmadım.kadın iskenderunda çaycıymış,kadına bi kere yardım için para gönderdim sonra kadın musallat oldu.ben cvp vermedim" vs anlatmaya çalıştı.bende dedim ki sen beni salak sanıyorsun galiba.madem kadını istemiyorsun sert bi dille aramamasını söylersin o da aramaz.sen yüz vermesen böyle olmazdı dedim.sonra dün 10 dakika ne konuştuğunu sordum.o da bir daha aramamasını,çoluk çocuk sahibi olduğunu huzurunu bozmamasını söylediğini söyledi.sonra benim bunları nasıl gördüğümü sordu.ben de msjları silmişsin ama kayıtlarda görünüyordu dedim.madem rahatsız oluyorsun niye kadının müdürüne arayıp söylemedin deidm.ayrıca senin iki numaranı da nasıl buldu dedim.o da sistemden görmüş vs dedi.birde pazartesi salı kadın emine diye kayıtlıyken dün sıla diye değiştirmiş.bunu sordum.kadınla görüştüğünü saklamak için mi yaptın dedim.yok efendim kadının ismi emine sılaymış.kadın ısrarla sıla diye kaydet demiş.neyse beni otobüse bineceğim yere bıraktı.20 dakikalılk yol boyunca tatıştık remen.neden bana güvenmiyorsun dedi.bende telefonumu çıkarıp mesajları okudum.sen bu msjları benim telefonumda bi erkek tarafından gönderildiğini görseydin güvenirmiydin dedim.o da ben sana açıklıyorum inanmıyorsun.ben sana gelir direkt sorardım dedi.bende merak etme ben de sana soracaktım ama cuma olsun eve geçelim diye bekliyordum dedim.sonra yeminler etmeye kurana el basıyım demeye başladı.o kadar sinirliydim ki arabadan görüşürüz diye inecekken kolumdan tuttu.yüzüme bak dedi.baktım."ben seni hiç aldatmadım.yapacak olsam telefonu sama verirmiyim.istersen o numarayı engelleyim ama msj yine de gelir.hatta istersen telefonumdan sil.kadına yardım ettim.tekrar para istedi sonra da musallat oldu.o msjları sen görüpte yanlış anlama diye sildim.zaten pazartesi başladı aramaya ve sen o gün görmüşsün" dedi.yanağımdan öptü ama ben buz gibiyim tabi.neyse ben arabadan indim.biraz önce tekrar aradı.telefonda yeminler ediyor aldatmadım diye.şirinlikler yapıyor
ne yapmalıyım kızlar?tamam doğru düzgün kadının msjlarına cvp vermemiş ama çok oturdu içime.günlerdir düşnüyorum ben bunu hak edecek ne yaptım diye.

Gunaydin kizlar guldenim gecmis olsun duyunxa insan urperio bian paniklio ama eminim tedaviye cvp vercektir allhin izniyle

Sibel hosgeldin cnm aramiza tekrardan isyerindede cekiomus artik yaz bize hbrdar et bizi

sibelcim bugün gidecek dr bakalım ozaman netleşecek
ayrıca çok sevindimyaz bize
ayşegülcüm günaydın sağol cnm..

fundacım nediyeyimki
sana aldatma varmıdır yokmudur bilemem
eşin sana bile para vermezken elin tanımadık kadınlarına yardım ediyo teli niveriyo falan biraz sıkıntılı ama neler yaşadılar bilemem
birde 10 dakika sürmez beni arama dese bile bi konuşma
pekinandırıcı gelmedi
ayrıcaq nedemek soğuk davranıyosun bulursun kendini babanın evinde falan
hiç hoşsözler değil bunlar
ama biz nedesek boş
sen tanıyosunve en iyi kararı sen verirsin..
allah yardımcın olsun..

güldencim çok geçmiş olsun umarım iyi sonuçlar alırsınız.
fundacım sen de çok üzülmüşsün.inşaallah eşinin dediği doğrudur.maalesef bazı hemcinslerimiz böyle yapışabiliyor erkeklere.canını sıkmamaya çalış ama gözün eşinin üstünde olsun her zaman

çok sağol cnm
sen ne yapıyorsun sanıyorum 2 çocukla yoğunsun?

ya zaten öyle saçma sözler söylemeseydi ben cumaya kadar takipte kalacaktım
ya bi tarafım yapmamıştır diyor bi taraftan da madem yüz vermedin kadın bu kadar cesareti nereden buluyo diyor
bi taraftan kurana el basıyım yemin ederim diyor
bir de hani demiştim ya evlenmeden önce aydın şubedeki bi kızla ilgili kuzenine birlikte olduğunu söylediği bi facebook msj vardı.onu da sordum.ben kuzenime övünmek için söyledim öyle bişey yok yemin ederim diyor
inan sinirden elim ayağım titriyor
bi tarftan da kv ye belli etmek istemiyorum çünkü kv bana "kendine bakmazsan kocanı kaçırırsın sonra gelip bana ağlama" demişti
haklısın cnm
ama ne yapsam bilemiyorum
insanın içine şüphe düşünce kurt gibi kemiriyor

Canim cok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş sen eşine iyi şeyler söyle rahatlar onu o daha çok korkuyordur dualarmiz eşine canim

Fundacm bende bişey diyemiyorm....keske uyice takipte kalabilseydn sonuçta esin böyle bisey yapmissa da yaptım demezki zaten. ...bilmiyorum napsan nasıl netlestrsen kafanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…