2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hayırlı aksamlar kizlar nasılsınız ben erdem pasayi yatirdim uyusun diye beklemekteyim yarin icin dualariniza ihtiyacim var sizleri öpüyorum
Ooo maşallah sizi bu saatte burada görmek ne guzel betül hanim:) canim inşallah guzel sonuclar alirsiniz hayirli haberlerle gelirsin inşallah

Berra bugün 7 de uyudu nasil bi gece geciririz merak ediyorum. Gunduz pazar dönüşü arabada uyuyup eve cikarken uyanmisti bi daha da uyutamadim. Bakalim kacta uyancak

Berra bugün 7 de uyudu nasil bi gece geciririz merak ediyorum. Gunduz pazar dönüşü arabada uyuyup eve cikarken uyanmisti bi daha da uyutamadim. Bakalim kacta uyancak
Oy kuzucuk yoruldu tabi umarim sabaha kadar uyur.canım
Bu arada efeye bayıldım masallah

Hayırlı aksamlar kizlar nasılsınız ben erdem pasayi yatirdim uyusun diye beklemekteyim yarin icin dualariniza ihtiyacim var sizleri öpüyorum
Heyecan vardır sımdı sende ıns hersey yolunda gıdıcek hayırlı haberlerle donuceksınız cnm
Bende yatırdım kızları ama mızmızlıgı ustunde nıdanın aglayıp duruyo

Nidada olabilir canim yiyorlarsa bal ver corbalarini bol limonlu yap umarim ilerlemeden atlatirsiniz

Nidada olabilir canim yiyorlarsa bal ver corbalarini bol limonlu yap umarim ilerlemeden atlatirsiniz

Inşallah ilerlemeden atlatirlar benicim. Rabbim sifa versin
Sagolun kızlar...
Sutlerıne bal katıyorum zaten corbayıda ıctık lımonlu bı guzel:) ama bız k.boynuzu tozu kullanıyorduk bı kac haftadır beyza ıstemıyodu bende vermıyodum onu bırakınca dırenc dustumu acaba ya
Nıda uyumadı bı turlu yatmıycakmıs merdıvenı gosterıyo asagıya ıncekmıs, kucagımda uyuttum ıkı kez bızım yatakta yatagına gotururken uyanıyo basıyo yaygarayı hadı bastan derken anca keyfı geldı goturdum yatagına popısını dondu ustunu orttu yattı:)
Yukarı cıkarken gozu dısardaydı zaten yatmaya cıkıyoruz o almıs ayakkabısını ceketını gezmeye gıdecekmıs:) cocukta haklı dedım esıme kac gundur dogru durust dısarı cıkamadı cumrtsı pazarda esım calıstı onada sıtem ettım bı guzel:)) yarın erken cıkıp bızı gezmeye goturecekmıs duruma gore ıns dr ye gıtmek zorunda kalmayız
Hepınıze ıyı geceler kızlar bana uyku saatı:))

Aaa hastamiydu buzum kizlar gecmis olsun cnm benimdirek girdim anlayamadim sogan suyuna yuklen cnminsalla yarin keyfi yerinde olur da vuzel gezersinuz

betülüm günaydın inş hayırlı haberler alıcaksınız cnm dualarımız sizinle...
oyyyy yerim ben o efe kuzuyu dilekçim maşallah ona:):)
benicim inş nidacığa geçmez beyzda bukadarla atlatır cnöm:
katreynurum ben yarım saaten bile fazla kaynatıorum cem
iyice koyulaşıyo domatez ve içine biraz tuz atıorum bilgin olsun cnm:
kaynarsa bozulmaz hem en az 1 saat kaynatmalısın bence..
kızlar herkese günaydın
ay ben bugün pek iyi hissetmiorum kendimiya ama sebebiyok
adet olucam herhalde ondan bi garip ruh halindeyim hiç birşeye tahamüllüm yok herkese parlıorum hemen ama nil hariç:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…