- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.741
Ooo maşallah sizi bu saatte burada görmek ne guzel betül hanim:) canim inşallah guzel sonuclar alirsiniz hayirli haberlerle gelirsin inşallahHayırlı aksamlar kizlar nasılsınız ben erdem pasayi yatirdim uyusun diye beklemekteyim yarin icin dualariniza ihtiyacim var sizleri öpüyorum
Valla bendr sasirdim :)) sen bu saatten sonra domates mi yapacan yaOoo maşallah sizi bu saatte burada görmek ne guzel betül hanim:) canim inşallah guzel sonuclar alirsiniz hayirli haberlerle gelirsin inşallah
Bilmiyorum canim yapabilir miyim aksam uzeri 1 saat uyudum su an yatsam uyuyamiycak gibiyim ama yapcak enerjimde yok gibi kararsizimValla bendr sasirdim :)) sen bu saatten sonra domates mi yapacan ya
Oy kuzucuk yoruldu tabi umarim sabaha kadar uyur.canımBerra bugün 7 de uyudu nasil bi gece geciririz merak ediyorum. Gunduz pazar dönüşü arabada uyuyup eve cikarken uyanmisti bi daha da uyutamadim. Bakalim kacta uyancak
Dakka hıc tutmadım cnm ya ama en az yarım saat kaynıyodur suyu bıraz yogunlasmaya baslıyo:)Sağol canim bu kadar cabuk cevap beklemiyordum. Peki kac dk kaynatiyoruz
Beyza nasil canimDakka hıc tutmadım cnm ya ama en az yarım saat kaynıyodur suyu bıraz yogunlasmaya baslıyo:)
Hımm o zaman bunu sordugum iyu olmus canim o kadar kaynayacagini bilmiyordumDakka hıc tutmadım cnm ya ama en az yarım saat kaynıyodur suyu bıraz yogunlasmaya baslıyo:)
Heyecan vardır sımdı sende ıns hersey yolunda gıdıcek hayırlı haberlerle donuceksınız cnmHayırlı aksamlar kizlar nasılsınız ben erdem pasayi yatirdim uyusun diye beklemekteyim yarin icin dualariniza ihtiyacim var sizleri öpüyorum
Beyza ıyı gıbı ama burun tıkalı yıne..sankı nıdaya gecıyomu anlamadım oda burnunu cekıp duruyo ve cok mız mız bu aksamBeyza nasil canim
Nidada olabilir canim yiyorlarsa bal ver corbalarini bol limonlu yap umarim ilerlemeden atlatirsiniz
Sagolun kızlar...Inşallah ilerlemeden atlatirlar benicim. Rabbim sifa versin
Aaa hastamiydu buzum kizlar gecmis olsun cnm benimdirek girdim anlayamadim sogan suyuna yuklen cnminsalla yarin keyfi yerinde olur da vuzel gezersinuzSagolun kızlar...
Sutlerıne bal katıyorum zaten corbayıda ıctık lımonlu bı guzel:) ama bız k.boynuzu tozu kullanıyorduk bı kac haftadır beyza ıstemıyodu bende vermıyodum onu bırakınca dırenc dustumu acaba ya
Nıda uyumadı bı turlu yatmıycakmıs merdıvenı gosterıyo asagıya ıncekmıs, kucagımda uyuttum ıkı kez bızım yatakta yatagına gotururken uyanıyo basıyo yaygarayıhadı bastan derken anca keyfı geldı goturdum yatagına popısını dondu ustunu orttu yattı:)
Yukarı cıkarken gozu dısardaydı zaten yatmaya cıkıyoruz o almıs ayakkabısını ceketını gezmeye gıdecekmıs:) cocukta haklı dedım esıme kac gundur dogru durust dısarı cıkamadı cumrtsı pazarda esım calıstı onada sıtem ettım bı guzel:)) yarın erken cıkıp bızı gezmeye goturecekmıs duruma gore ıns dr ye gıtmek zorunda kalmayız
Hepınıze ıyı geceler kızlar bana uyku saatı:))
Evet teyzesi buyudu maasallah zaman su gibi akip geciyor iki yasina geliyor kuzucuklarMaşallah efeye ne kadar büyümüş öyle ya yakışıklı paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?