- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.761
he he kaçın kızlar gülden gelioooooo :) sen adamı da paylarsın her ay o zaman yazık kız:) beni cnm kızlar nasıl beyza iileşti mi.betülüm günaydın inş hayırlı haberler alıcaksınız cnm dualarımız sizinle...
oyyyy yerim ben o efe kuzuyu dilekçim maşallah ona:):)
benicim inş nidacığa geçmez beyzda bukadarla atlatır cnöm:
katreynurum ben yarım saaten bile fazla kaynatıorum cem
iyice koyulaşıyo domatez ve içine biraz tuz atıorum bilgin olsun cnm:
kaynarsa bozulmaz hem en az 1 saat kaynatmalısın bence..
kızlar herkese günaydın
ay ben bugün pek iyi hissetmiorum kendimiya ama sebebiyok
adet olucam herhalde ondan bi garip ruh halindeyim hiç birşeye tahamüllüm yok herkese parlıorum hemen ama nil hariç:)
balböcüğüm ii teyzesi maşallah sabah sabah keyfi pek yerindeydi . nilim nasıldıgünaydın yaseminim nasılsın bakalım bal böcüğüm nasıl?
günaydın tatlımGünaydın kızlar Nasılsıniz biz uyandik randevu saatini bekliyoruz
günaydın tatlımbetülüm günaydın inş hayırlı haberler alıcaksınız cnm dualarımız sizinle...
oyyyy yerim ben o efe kuzuyu dilekçim maşallah ona:):)
benicim inş nidacığa geçmez beyzda bukadarla atlatır cnöm:
katreynurum ben yarım saaten bile fazla kaynatıorum cem
iyice koyulaşıyo domatez ve içine biraz tuz atıorum bilgin olsun cnm:
kaynarsa bozulmaz hem en az 1 saat kaynatmalısın bence..
kızlar herkese günaydın
ay ben bugün pek iyi hissetmiorum kendimiya ama sebebiyok
adet olucam herhalde ondan bi garip ruh halindeyim hiç birşeye tahamüllüm yok herkese parlıorum hemen ama nil hariç:)
günaydın tatlımherkese günaydın kızlar nasılsınız ...betülüm rabbim eşine güzel haberler almayı nasip etsin inş.
hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah canım yaGünaydın kızlar Nasılsıniz biz uyandik randevu saatini bekliyoruz
valla o dönemlerde benim de içimden başka biri çıkıyorhe he kaçın kızlar gülden gelioooooo :) sen adamı da paylarsın her ay o zaman yazık kız:) beni cnm kızlar nasıl beyza iileşti mi.
nerde resim ya ben göremedimdilek cnm maşallah kuzun kocaman olmuş yaa rabbim nazarlardan korusun
nilatay napıyo bakalım keyfi yerinde değil migünaydın özcenanım nasılız bakalım ranacık neler yapıyo?
günaydın tatlımherkese günaydın kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?