2012 kasım bebekleri büyüyor..

defneden esinlendi demekki
kızlar öyle öpmeye başladıklarında siz de "hiiii senin o öpen ağzına kurban olurum ben,annem ,canımın içi deyip siz de onu öperseniz daha bi mutlu olup şevkle öpmeye devam ederler

ben yanaklarımı öpünce burnumu diyorum burnumu öpüyo gözümüü diyorum gözümü öpüyo ben yatıyorum kanepede o ayakta tabi sonra o gidip kanepeye yatıyo beni çağırıyo
burnumu gözümü kulakımı :) o öptürüyo ya oyun için var ya yapmayacakları şey yok bunların :)
ama gerçekten dün çok mutluyduk yahu :)

oyyy ranacağıada baksen yerim onu ben:
nil atayın keyifi yerinde şekerim bizde birlikte uyurken özellikle çok eylenioruz bi yarımsaatimizi cilveleşerek geçirioruz
hadi masal okuyalım nil diorum önce ben diyo alıyo kitabı başlıyo anlatmaya
sonra bana verio ben anlatıorum sonra anne kitabı ko diyo koyuyoruz:
sonra akşam ona büütün heryerinei tek tek gösterip bune bune dedim hepsini saydı
kulak göz burun bacak kol el parmak ayak saç ağz diş :
sıpa bunlar allahım hepsini korusun:

bizimki de sayıyo ama kitap okuma konusunda çok sabırsız ona alıştıramadım.. dün büyük cevşen kitabını kaptı babasının elinden koşarak kaçtı yatağın üstüne oturdu oku oku diyo kendi kendine vermedi başka şeyle de kanmıyo ki arkadaş

allah bozmasın cnm benim
evet oyuna bayılıyorlar

yaaaa kızlar ya ben girmiyecem ama ya bak çok sinir oluorum artık bu işe
yok sayfam yenilenmiyo kapatıp açmadan yeni mesajı göremiorum...pöfff:

Günaydın kizlar
biz sabah erkenden pazara gittik bugün dokuzda burda pazara erken gitmek gerekiyormuş köylerden geliyormuş insanlar sabah hersey bitiyor mus biraz domates aldim buzluga atmak için birazda biber kavurup atacağım disarisiçok Sıcak Sabah olmasına rağmen elif gelince nenni dedi şimdi uyuyor şok oldum ben uyumaz sanıyordum sıcak yordu kuzumu

Gunaydın kızlar
Burdada gunes var bugun ne guzel
Nuray masallah cnm pazarı bıle halledıp gelmıssın
Bız daha yataktan kalkamadık Beyza kalktı ona bıseyler hazırlayıp suruplarını verdım nıda uyuyo gece benı uyutmadı kalktı durduSımdı o uyurken bende bıraz yatak keyfı

kızlar benim rana beşiğine sığmıyo artık kollarını oraya buraya çarpıp uyanıyo anne diye alıyorum yatağa birlikte yatmaya çalışıyoruz sizce park yatak alayım mı beşiğe devam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…