- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.781
defneden esinlendi demekkigünaydın canım valla niyeyse çok iyiydik ranayla :) yatarken anneem diye bütün kafamı öptü dün akşam :) babası saklandı o da gelmiş bana sesleniyo anneee baba gitti mi dedi :) şok olduk ya babası olduğu yerden çıkıverdi ne güzel söledi diye:)
ben yanaklarımı öpünce burnumu diyorum burnumu öpüyo gözümüü diyorum gözümü öpüyo ben yatıyorum kanepede o ayakta tabi sonra o gidip kanepeye yatıyo beni çağırıyodefneden esinlendi demekki
kızlar öyle öpmeye başladıklarında siz de "hiiii senin o öpen ağzına kurban olurum ben,annem ,canımın içi deyip siz de onu öperseniz daha bi mutlu olup şevkle öpmeye devam ederler
canım benim sağ tarafta bildirimler var ya ordan geliyorum ben de yenilerine f5 i hiç denemedim du bakim :)ya kızlar benim sayfam yenilenmiyo
eskiden ef 5 yaptığımda sayfam yenileniodu şimdi olmuyo kapatıp açarsam oluyo sadece yyaaaa:
bizimki de sayıyo ama kitap okuma konusunda çok sabırsız ona alıştıramadım.. dün büyük cevşen kitabını kaptı babasının elinden koşarak kaçtı yatağın üstüne oturdu oku oku diyo kendi kendine vermedi başka şeyle de kanmıyo ki arkadaşoyyy ranacağıada baksen yerim onu ben:
nil atayın keyifi yerinde şekerim bizde birlikte uyurken özellikle çok eylenioruz bi yarımsaatimizi cilveleşerek geçirioruz
hadi masal okuyalım nil diorum önce ben diyo alıyo kitabı başlıyo anlatmaya
sonra bana verio ben anlatıorum sonra anne kitabı ko diyo koyuyoruz:
sonra akşam ona büütün heryerinei tek tek gösterip bune bune dedim hepsini saydı
kulak göz burun bacak kol el parmak ayak saç ağz diş :
sıpa bunlar allahım hepsini korusun:
sen yine iisin tatlım ben de ifade bile yok he he:) eski çağ yöntemleriyle ifade yapıorum iki nokta bi parantez :) özcananaımı da uğraştırdık o kadar sağol cnm bnmay kusura bakmayın kızlarya ifadeleri deniyodum bende ama ay 1 den fazla yapamıorumki
allah bozmasın cnm benimben yanaklarımı öpünce burnumu diyorum burnumu öpüyo gözümüü diyorum gözümü öpüyo ben yatıyorum kanepede o ayakta tabi sonra o gidip kanepeye yatıyo beni çağırıyo
burnumu gözümü kulakımı :) o öptürüyo ya oyun için var ya yapmayacakları şey yok bunların :)
ama gerçekten dün çok mutluyduk yahu :)
Nıye olmuyorkı cnm yayaaaa kızlar ya ben girmiyecem ama ya bak çok sinir oluorum artık bu işe
yok sayfam yenilenmiyo kapatıp açmadan yeni mesajı göremiorum...pöfff:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?