2012 kasım bebekleri büyüyor..

Haha ozaman zeynep i uslu bebek katogeeisinden hemen cikariyoruz uslu bebek uyur yer icer:)
yok kız ne uyuması aylarca gece uykusu bilmedim ben. daha uykusu yeni yeni düzene girio. iki saat gee uyuduğunda bile uykumu almış oluyordum yaşından sonra bile:)

ha ha gülden hanımcım bize gerke yok siz düşünüosunuz ikinci çocuğu ki nil yaramaz mı uslu mu diye ikinciye çıkarım yapıosunuz ha ha ha:)

nur canım bak ben ağır depresyondaymışım
psikiyatr tanı koydu biliyorsun
durup dururken ağlama,öfke nöbeti,etrafına şiddet uygulama gibi şeyler var mı?
ben mesela kendime zarar veriyordum defneye zarar vermemek için.nasıl bir sinir vardı bende anlatamam
ama inan dönemsel herşey
belki havalardan dolayı öyle hissediyorsun
bi dr a git istersen.

kızlar bu arada geçen hafta dr aradı kontrole gelmen lazım diye
yarın psikiyatra gideceğim bakalım ne diyecek

ay cnm inş güzel şeyler söyler psikiyatr senin için. bence katre evde fazla kalmadan sıkıldı berra da sürekli hasta olduğu için yoruldu arkadaşım. rabbim berrama şifa versin annesine de depresyonsuz günler...

bakalım ne diyecek ben de merak ediyorum
verdiği ilaç işe yaradı açıkçası
daha sakinim

bence de nur biraz bunaldı.inşallah rabbim berraya sağlık annesine de mutlu günler nasip eder

Merhabalar kızlar
Bende dusundum hangısı yaramaz benım mınnosların dıye ama bulamadım:)
Galıba nıda bıraz onde:) beyza daha uysal ınadı tutarsa yandık:) nıda cabuk kanar ama uzun vadede daha hareketlı ve etraf karıstırmayı cok sever:) dısardan bakan kızların cok uslu masallah der:) ıkısındede yeme problemı vardı suan daha ıyıler eltımlerın ogullara bakınca bende dıyorum benımkıler melek:)

Yorumumu yaptım cıkıyorum ha ha
Nıdayla carsıya gıdıcez
Kardesımın kızları var tr de bırı 9 bırı 10 yasında kot sort ıstemısler annemden bıtane bulduk bı tane daha bakıcam bulabılırsem bu mevsımde zor nerden geldıyse akıllarına:)
Gulden kv daha ıyı cnm sagol bugun bellı olur sanırım cıkıp cıkmayacagı..
Optum hepınızı

ha ha ha fundaaaaa bende öyle gördüm kendimi şekerimmm:
benicim aslında buralarda var ama hakkaten nerden gelmişki akıllarına tam nezaman dönüyo annnenler bellimi cnm zaman ne çabuk geçiyor dimi.

Songul abla buraz erken cikiyo sanirim dişleri. 9 yaşında falan degismesi lazm onun. Ama her çocuk farkli oluyo şöyle dusunmk lazim.en ondeki iki keserlerden sonra azı degscek.sonra kopek disi sonra diğer azi en sonda en arkadan cikicak 12yasnda.ama dedgm gibi bu standardi farkli olabiliyor

nidaya ve beyzaya kocaman alkış ay bi de benimkiler o kadar olsalardı ha ha ha:) doğmamış çocuğu büyüyttüm bile:)
sibel nasılsın cnm nasıl gidio hamilelik ilk trimesterın bitmiş cnm hadi gözün aydın. cinsiyet belli olur yakında. dr randevun ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…