- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.421
Haha bizik oglan bebekken cok idealdi oyincak gibiİYİ BARİ YARAMAZDAN YIRTTIK DESENE HE HE HEH EH E:
yok kız ne uyuması aylarca gece uykusu bilmedim ben. daha uykusu yeni yeni düzene girio. iki saat gee uyuduğunda bile uykumu almış oluyordum yaşından sonra bile:)Haha ozaman zeynep i uslu bebek katogeeisinden hemen cikariyoruz uslu bebek uyur yer icer:)
Ozaman omercik sakin olabilir annesi haketmissinyok kız ne uyuması aylarca gece uykusu bilmedim ben. daha uykusu yeni yeni düzene girio. iki saat gee uyuduğunda bile uykumu almış oluyordum yaşından sonra bile:)
ama sen de komplosuz bişey yapmıyorsun şekerimAYNEN SONGÜLÜMYA BU FUNDAYLA YASEMİN BANA KOMPLO KURUYOLAR BAK HE HE HE: BİLİYOLAR BAŞKA TÜRLÜ NİLE KARDEŞ YOK..:
yaşasınnn yaşasınnnn:)Ozaman omercik sakin olabilir annesi haketmissin
aaa olur mu canımBen nasil kotu bir insanmisim ole
bakalım ne diyecek ben de merak ediyorumay cnm inş güzel şeyler söyler psikiyatr senin için. bence katre evde fazla kalmadan sıkıldı berra da sürekli hasta olduğu için yoruldu arkadaşım. rabbim berrama şifa versin annesine de depresyonsuz günler...
çok uyanık gördüm seni şekerimKIZLAR HAYIRLISI DER BEN BU İŞTEN ÇIKARIM HA HA HAH A:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?