- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.401
Kattigim seyin de tadini cok degistiriyor canim cok baskin bi tadi var. Balla deneyim Bakalım bi de. 15 gunde girmezsin inşallah canim.cnm benim bala vermeyi dene balki öyle içer ya da bişeyin içine katsan anlar mı ki. havalar tam depresyon havası.dikkat et kendine. evde olduğum 15 günde bende girebilrim yani
Aaa nasil soylememisim ki bak kinadim kendomiaaaaa songülya sen bu kahve olayını neden bana söylemedinki ne işe yarıyomuş tam debakyim şekerim:
çörek otunu yasemin balla karıştırdemişti onu dedim ben cnm yağınıda deneyelim ay minnakların denemediği şey kalmadı beee
Canim herseyin sınirli olmasi makbul cok hareketli cocukta zor cunku her an bir tehlike ile karsi karsiya kalabiliyor gercekten oda ayri hir zoray yesin uyusun da cnm varsın hareketli olsun sıkıntı değil. uyuymayan yemeyen bebek çok zor... uykusuzluk mahvedio insanı. rabbim sağlık versin tüm kuzulara inş.
o da zordur cnm eminim. zeynepte hiç öyle sorunum olmadı maşallah kızıma. ay nazar değdircem kuzuma:) ama inan uyku ve yememesi beni çok etkiledi. ki zaten yememesinden kaynaklı biliosunuz 6 ay kabızlıkla uğraştım. çok zor . rabbim yaşatmasın kimseye. buna şükür tabi.Canim herseyin sınirli olmasi makbul cok hareketli cocukta zor cunku her an bir tehlike ile karsi karsiya kalabiliyor gercekten oda ayri hir zor
Haha ozaman zeynep i uslu bebek katogeeisinden hemen cikariyoruz uslu bebek uyur yer icer:)ama burdan şunu da çıkarabilirim cnm zeynep hep uykusuz ve iştahsız bir çocuk lduğuna göre de yeni bebiş uyuyan ve yiyen bir bebek olcak he he he:)
Haha kucuk ergen ne olcakAy cok yogunummm:)))
Eşimle yeni konusabildim.sipam ben ciktiktan sonra babasına diuomus ki.anne işe gitti..baba sende işe git..:))essek evde napcaksa bibaşına
sağlıklıca kucağına aldırsın rabbimcnm sonuca göre amniyosentez yapmak gerekio ki çok riskli ayrıca onu da yaptırmak istemiyorum. sonuçta hiç bir şekilde aldırmayı da düşünmüyorum. rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.
hoşgeldin funda cım eşinin işi nezaman belli olacak cnm..
hoş geldin kaçak nerelerdesin?Herkeze merhaba arkadaslar selammm
bana da söylemedin amaAaa nasil soylememisim ki bak kinadim kendomi
Canim corek otu sen kullaniyorsan dikkat et dogim kontril hapinin etksini azaltiyor aman dikkat!
Bence bu nir komploha ha hakız yasemin sen biliyodunda bana ondanmı söyledin yoksa bende kullanayım diye he he hehe:):):)
Ah duygusal evladim bemimmmm minicik boyuyla neler edermisEvet ya songul abla yikildm gülmekten...bi de gecen gun basim döndü bende mutfakta yattım yere dusmeyim diye.az sonra geldi anne basin mi döndü diyo.evet kuzm diyorm.ben seni kurtarcam diyo kucaklmaya calisyo:))bi de ben aglayinca kalkip gelip gözyaşımi siliyo anne aglama deyip öpüyor....offf yaaaa..icime geri koyasm geliyo kuzumu)
AYNEN SONGÜLÜMYA BU FUNDAYLA YASEMİN BANA KOMPLO KURUYOLAR BAK HE HE HE: BİLİYOLAR BAŞKA TÜRLÜ NİLE KARDEŞ YOK..:Bence bu nir komplo
Uslu degil sekerim elendi yemek yemek kurtarmadi hahaoyyyy şimdiki minnaklar çok akıllı yaaaa: süperler ben bazen hayretle dinliyorumnili.
ee songülpeki nil yiyen ama pek uyumayan bir çocuk hareket desen evde yani maşşallah koltuklardan atlama falan ablalardan gördüğü için mevcut şimdi biz hangi kategoriye giriyoruz şekerimmmm???
Ben nasil kotu bir insanmisim olesağlıklıca kucağına aldırsın rabbim
cnm bilmiyorum
henüz bi haber yok
hoş geldin kaçak nerelerdesin?
bana da söylemedin ama
bu etkisini söylemeyecektin ama, yoksa nile nasıl kardeş gelecek?
İYİ BARİ YARAMAZDAN YIRTTIK DESENE HE HE HEH EH E:Uslu degil sekerim elendi yemek yemek kurtarmadi haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?