2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm benim bala vermeyi dene balki öyle içer ya da bişeyin içine katsan anlar mı ki. havalar tam depresyon havası.dikkat et kendine. evde olduğum 15 günde bende girebilrim yani
Kattigim seyin de tadini cok degistiriyor canim cok baskin bi tadi var. Balla deneyim Bakalım bi de. 15 gunde girmezsin inşallah canim.

ha ha ha aynen vallaha uyumayan ve yemeyen bebiş çok zor bende nille ilk 2 ay çok uraştım sürekli ağlıyordu ama bizim ağlamamızın sebebi ben emzirmek için direniyodum oda emmek istemiyodu ondandı :

Aaa nasil soylememisim ki bak kinadim kendomi
Canim corek otu sen kullaniyorsan dikkat et dogim kontril hapinin etksini azaltiyor aman dikkat!

ay yesin uyusun da cnm varsın hareketli olsun sıkıntı değil. uyuymayan yemeyen bebek çok zor... uykusuzluk mahvedio insanı. rabbim sağlık versin tüm kuzulara inş.
Canim herseyin sınirli olmasi makbul cok hareketli cocukta zor cunku her an bir tehlike ile karsi karsiya kalabiliyor gercekten oda ayri hir zor

Canim herseyin sınirli olmasi makbul cok hareketli cocukta zor cunku her an bir tehlike ile karsi karsiya kalabiliyor gercekten oda ayri hir zor
o da zordur cnm eminim. zeynepte hiç öyle sorunum olmadı maşallah kızıma. ay nazar değdircem kuzuma:) ama inan uyku ve yememesi beni çok etkiledi. ki zaten yememesinden kaynaklı biliosunuz 6 ay kabızlıkla uğraştım. çok zor . rabbim yaşatmasın kimseye. buna şükür tabi.

Ay cok yogunummm:)))

Eşimle yeni konusabildim.sipam ben ciktiktan sonra babasına diuomus ki.anne işe gitti..baba sende işe git..:))essek evde napcaksa bibaşına

sağlıklıca kucağına aldırsın rabbim

hoşgeldin funda cım eşinin işi nezaman belli olacak cnm..

cnm bilmiyorum
henüz bi haber yok

Herkeze merhaba arkadaslar selammm
hoş geldin kaçak nerelerdesin?

Aaa nasil soylememisim ki bak kinadim kendomi
Canim corek otu sen kullaniyorsan dikkat et dogim kontril hapinin etksini azaltiyor aman dikkat!
bana da söylemedin ama
bu etkisini söylemeyecektin ama, yoksa nile nasıl kardeş gelecek?

Gayet uykusuz aglak bir kiz büyüttükten sonra ikincisini bol uykulu bol istahli koltuk ustleronden indrmeyi basarabildgm bi cocuk beklemek benm de hakkim degil mi:))

Evet ya songul abla yikildm gülmekten...bi de gecen gun basim döndü bende mutfakta yattım yere dusmeyim diye.az sonra geldi anne basin mi döndü diyo.evet kuzm diyorm.ben seni kurtarcam diyo kucaklmaya calisyo:))bi de ben aglayinca kalkip gelip gözyaşımi siliyo anne aglama deyip öpüyor....offf yaaaa..icime geri koyasm geliyo kuzumu)

oyyyy şimdiki minnaklar çok akıllı yaaaa: süperler ben bazen hayretle dinliyorumnili.
ee songülpeki nil yiyen ama pek uyumayan bir çocuk hareket desen evde yani maşşallah koltuklardan atlama falan ablalardan gördüğü için mevcut şimdi biz hangi kategoriye giriyoruz şekerimmmm???

Ah duygusal evladim bemimmmm minicik boyuyla neler edermis
Ay ne dicem ben sana kopek disin yaninda azi dis varya onin dokulme zamani ne zaman yareninki sallanmaya basladi yarende cekti kime cektiyse ilk disi disindakileri hep kendi cekti

Uslu degil sekerim elendi yemek yemek kurtarmadi haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…