- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.381
Merhaba canim uzun zamansir gorusemedik heessy yolinda sanirim sevindimGunaydinnnn..uzunn bi aradan sonra dun işe basladm cok fazla yoğunluk yoktu şüküraksamdaa kar basladi diye erken çıkarttılar.giremedim..
bizden haberler meryem dun aglamadan gitti krese.aksamda mutluydu.bu sabah ne oldu bilmiyorum gorusemedm babasiyla.biz aksam bayan arkdaslarla toplandk eglenceli gecti.minnak kuzumda iyi herhalde sali gun kontrol vaar heyecanliyim,))
Hasta bebislermz var yine...gecmis olsun.oksuruk icin siyah turp bal cok iyi geldi meryeme.gunde iki kez verdim.iki kez de balli zencefilli süt veryodm ilacsiz atlattuk son hastalgmizi tavsiye ederm.
normal kahve derken bir tatlı kaşığı kahve 1 ttalı kaşığı şeker 1 fincan suyla yaptığımız klasik türk kahvesi mi cnm:)Normal kahve pisiruyorsun tatlim ilininca bir kasik bali icinde eritiyorsin sabah ogle aksam kuzuna veriuirsun birer kasik kortizon kasar etkiliymis
Canim yaren ilk iki ay cok aglak gazli bir bebekti sonrasinda duzene girdi ama hep cok hateketli tehlikelere cok acik bir cocuk olarak buyudi halada ole yaramaz kizim benimkız neye katılıon sen bakim senin yaren de aras da uslu değil miydi:)
Evet fakat seker koymucaksin ilininca icinse bali eriticeksinnormal kahve derken bir tatlı kaşığı kahve 1 ttalı kaşığı şeker 1 fincan suyla yaptığımız klasik türk kahvesi mi cnm:)
ayyy korkuyorummmmm en çokta babasına çekmesindennnn:)Canim yaren ilk iki ay cok aglak gazli bir bebekti sonrasinda duzene girdi ama hep cok hateketli tehlikelere cok acik bir cocuk olarak buyudi halada ole yaramaz kizim benim
öksüreğe miydi kuzum bu. benim kuzu bunu seve seve içer bak nilde içer kahve sevio kuzular.Evet fakat seker koymucaksin ilininca icinse bali eriticeksin
Oy kiyamam tatlim ya corek otu kime kullaniyorsunbende sadece ikilitesti yaptırdım okadar cnn.
yasemin kız bak tecrubeli anne beni onayladı gördünmü ha ha ha hah a:
bizim paşa birazcık azıcık yaramaz ola bilir he he he.: ee sağlıkla doğsunda.
songülüm hoşgeldin cnm ay sorma zaten boğazım öksürmekten acıyto niloş gibi sesinkalınlaştı benimde he he:
Ebet evet uzamis oksurugeöksüreğe miydi kuzum bu. benim kuzu bunu seve seve içer bak nilde içer kahve sevio kuzular.
ama burdan şunu da çıkarabilirim cnm zeynep hep uykusuz ve iştahsız bir çocuk lduğuna göre de yeni bebiş uyuyan ve yiyen bir bebek olcak he he he:)bende sadece ikilitesti yaptırdım okadar cnn.
yasemin kız bak tecrubeli anne beni onayladı gördünmü ha ha ha hah a:
bizim paşa birazcık azıcık yaramaz ola bilir he he he.: ee sağlıkla doğsunda.
songülüm hoşgeldin cnm ay sorma zaten boğazım öksürmekten acıyto niloş gibi sesinkalınlaştı benimde he he:
cnm benim bala vermeyi dene balki öyle içer ya da bişeyin içine katsan anlar mı ki. havalar tam depresyon havası.dikkat et kendine. evde olduğum 15 günde bende girebilrim yaniGünaydın kızlar
Guldencim bizi sormussun sağol tatlim. Biz iyiyiz cok şükür de ben bi hallerdeyim bu ara depresyonda miyim nehic konusasim evden dışarı cikasim bile gelmiyo. Okuyorum ama yazamıyorum bi türlü. Inşallah atlatirim bir an önce cok sıkılıyorum.
Songül ben iciremedim berraya corekotu yağı. Tadi cok kötü
ay yesin uyusun da cnm varsın hareketli olsun sıkıntı değil. uyuymayan yemeyen bebek çok zor... uykusuzluk mahvedio insanı. rabbim sağlık versin tüm kuzulara inş.hem yiyecek hem uyayacak hemde yaramazlık yapacak eee başka türlü enerjiyi nasıl atacak bebiş dimi anma ha ha ha:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?