2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhaba canim uzun zamansir gorusemedik heessy yolinda sanirim sevindim
Bebistende gusel habeeler gelir insalla

Normal kahve pisiruyorsun tatlim ilininca bir kasik bali icinde eritiyorsin sabah ogle aksam kuzuna veriuirsun birer kasik kortizon kasar etkiliymis
normal kahve derken bir tatlı kaşığı kahve 1 ttalı kaşığı şeker 1 fincan suyla yaptığımız klasik türk kahvesi mi cnm:)

bende sadece ikilitesti yaptırdım okadar cnn.
yasemin kız bak tecrubeli anne beni onayladı gördünmü ha ha ha hah a:
bizim paşa birazcık azıcık yaramaz ola bilir he he he.: ee sağlıkla doğsunda.
songülüm hoşgeldin cnm ay sorma zaten boğazım öksürmekten acıyto niloş gibi sesinkalınlaştı benimde he he:

Oy kiyamam tatlim ya corek otu kime kullaniyorsun

ama burdan şunu da çıkarabilirim cnm zeynep hep uykusuz ve iştahsız bir çocuk lduğuna göre de yeni bebiş uyuyan ve yiyen bir bebek olcak he he he:)

aaaaa songülya sen bu kahve olayını neden bana söylemedinki ne işe yarıyomuş tam debakyim şekerim:
çörek otunu yasemin balla karıştırdemişti onu dedim ben cnm yağınıda deneyelim ay minnakların denemediği şey kalmadı beee

Günaydın kızlar

Guldencim bizi sormussun sağol tatlim. Biz iyiyiz cok şükür de ben bi hallerdeyim bu ara depresyonda miyim ne hic konusasim evden dışarı cikasim bile gelmiyo. Okuyorum ama yazamıyorum bi türlü. Inşallah atlatirim bir an önce cok sıkılıyorum.

Songül ben iciremedim berraya corekotu yağı. Tadi cok kötü

Songül yaren berraya cok benziyo berranin da uykusu falan 2 aydan sonra duzelmisti. Bu benim ikinci bebişin aras gibi uslu olacagini mi gosteriyo şimdi haha

cnm benim bala vermeyi dene balki öyle içer ya da bişeyin içine katsan anlar mı ki. havalar tam depresyon havası.dikkat et kendine. evde olduğum 15 günde bende girebilrim yani

hem yiyecek hem uyayacak hemde yaramazlık yapacak eee başka türlü enerjiyi nasıl atacak bebiş dimi anma ha ha ha:
ay yesin uyusun da cnm varsın hareketli olsun sıkıntı değil. uyuymayan yemeyen bebek çok zor... uykusuzluk mahvedio insanı. rabbim sağlık versin tüm kuzulara inş.

beracığın iyi olduğuna sevindim tatlım.
bence sende oralarda yanlızsın üstelik şimdi biryerlerede çıkmıyorsun ee konuşacağın kimsede yok oyüzden depresyondasın tatlım.inş çabucak atlatırsın bende aynı yerde olmaktan sıkıldım şöyle biryerlere gidesimvar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…