- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.481
helede 2 çocuk varsa iyice geçmiş olsun dimi yaseminim ha ha ha ha ha:):).)yok cnm yaa şaka bi yana evdeyken de iş güç bi vakit olmuo hele de çocuk varsa geçmiş olsun...
Burdada sadece 2 li test var canim 3lu hic duymadim haftaya doktora gidiyorum kara kara dusunuyorum yaptirsammi yaptirmasammi diye bakalimikili test yaptırdım cnm ama kararsızdım yaptırıp yaptırmamk konusunda... dr ısrar edince gittim bişey çıkmadı şükür. ama 3 lü testi ve şeker yüklemesini yaptırmıycam. cuma randevum var muhtemelen 3 lü yü yapalım diycek dr. ama istemiyorum yaa.. bakalım nasılmış kuzu büyümüş mü. görcez inş. hamilelik ii cnm samsun güzel de memleketim gibisi yok he he he:)
Merhaba canim iyiyiz cnm sukur alisveris yaptik biraz geldik kucuk kuzu keyfi iyi sanirim yatiyor bol bol haftaya gorecegim kismetse ozledim kuzumu sen nasilsin cnm defnosum nasil iyisiniz insallahGÜNAYDIN cnm
günaydın cnm
ben biraz daha iyiyim
öksürük ve sinüs akması haricinde
buna da bin şükür
günaydın cnm
cnm limon suyu,tuz ve biraz da normal su ile gargara yap o daha iyi geliyor
günaydn cnm
ay yerim ben o minnak aslanı
günaydın cnm
nasılsın,küçük kuzu nasıl?
cnm burdayım
bugün yenişladım.müdürle bol sohbet ettim
tam yerime geçip kk yı açtım eşim aradı
ancak girebildim
Bizde iyiyiz canim kucuk abide sukur cok uslu bir oglum var maasallah diyeyim teyzesi cok akillandi markete giriyoruz eline birsey aliyor hayir oglum evde var diyorum birakiyor akillandi ikinci bebek gelince zorlanmayacagiz insMerhaba iyiyiz cnm sen nasilsin kucuk abi nasul
biz de iyiyiz şükür cnmBurdada sadece 2 li test var canim 3lu hic duymadim haftaya doktora gidiyorum kara kara dusunuyorum yaptirsammi yaptirmasammi diye bakalim
tabiki insanin memleketi gibi olurmu cnm biz daha cok gurbetteyiz kardeslerimi hic goremiyorum kader iste
Merhaba canim iyiyiz cnm sukur alisveris yaptik biraz geldik kucuk kuzu keyfi iyi sanirim yatiyor bol bol haftaya gorecegim kismetse ozledim kuzumu sen nasilsin cnm defnosum nasil iyisiniz insallah
Bizde iyiyiz canim kucuk abide sukur cok uslu bir oglum var maasallah diyeyim teyzesi cok akillandi markete giriyoruz eline birsey aliyor hayir oglum evde var diyorum birakiyor akillandi ikinci bebek gelince zorlanmayacagiz ins
Sende ne var ne yok cnm sinavada az kalmis sen alirsin inaniyorum sana
Sagol canim benim sukur yerinde bir sIKInti yok senin prenseslerin cok akilli zaten yerim onlari yakin olsaydik ne guzel efeyle arkadas olurlardi oglan cocuklari cok hircin derler allahtan benim oglusum cok akilli insallah ikincide boyle olurDilek hersey yolundaymis sevindim cnm
Massllah efeye bizde oyleyizbugun kac tsne seye sarildi markette ondan var annecim evde deyince geri koydu:) enson bi tane cikolata aldi kendine:)
günaydın cnm ohhh çok sevndim zeynebime. yani bundan sonra allahım hiç ayırmasın cnm..herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım. biz zeyneple yer değiştik o daha ii ben daha kötüyüm. kuzular ii olsun da bin şükür. bu gece hiç öksürmedi kuzum maşallah . ballı çörek otuna devam şifa rabbimden tabi. tüm hastalara rabbim şifa versin. bugün eşim gelio bundan sonra hep beraberiz inş. kuzumun baba hasreti sona erio inş.
haklı cnm birde eşin burda susup cevap vermemesi yada sakince anlatması gerekir annene sonuuçta şuanda annen üzüldüğü için eşin annenden mantıklı birşey beklemesin bence.bende düşünmek istemiyorum cnm. annemi hiç düşünmek istemiyorum. eşim dio ki sakın ağlam ayırlırken dedim ki o gün bana dokunma...korktu adam... şimdi eşim iki gün annemlerde olcak inş annemle arasında gereksiz bir gerginlik olmaz. çünkü annemin sağı solu belli olmaz pat diye laf koyar vala. haklı mı derseniz sonuna kadar haklı. kendimi onun yerine koyuyorum da zeynebin yanımdayken gittiğini , düşünmek bile istemiyorum. ama yapacak bişey yok allahtan annem harici herkes aklı başında düşünüo da o yüzden içim biraz rahat. ilk ayrılış her türlü zor olacak tabi...
aynen katılıyorum cnm öyle nasıl olursa olsun büyümüyolar işte bu büyümeler onların hayatlarında çok etki ediyo sonradan.malesef cnm . şimdi şöyle bir durum oluşo onlar mantık çerçevesinde çok daha rahatt bakabiliorlar. mesela eşime çocuk dediğimde o çocuklarda büyüycek sonra neden zamanında gitmedik diycez deyip duruyordu. benim içinse önce çocuk . öyle rahat rahat büyüycek nasılsa diyemem. şu an kafam daha rahatsa iki yıl ücretsiz izin kullanmayı düşündüğümden dolayı. doğuma kadar da zaten annem ya da kv olcak. yani bakıcı ya da kreş derdine düşmiycem inş. bakalım zaman ne göstercek yaşayıp görcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?