- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.501
gittik ne olacaksa bakalım... inş dediği gibi herşey çok daha güzel olur cnm. ne diyeyim. bazı şeylerin daha ii olacağına bende inanıyorum. ama burdan gitmeye değecek kadar olacak mı onu bilemiyorum. benim için çocuk herşeyden önemli. eşimde onlar bir gün gidecek ve sen benimle kalacaksın o nedenle ben senin için daha önemli olmalıyım dio. ha ha valla yok öyle bir dünya dedim elime düşersin dio :)aynen katılıyorum cnm öyle nasıl olursa olsun büyümüyolar işte bu büyümeler onların hayatlarında çok etki ediyo sonradan.
şimdi o tek maaşa kalınca daha iyi anlayacak seni cnm de yapacak birşey yok onlar sadece tekdüze mantık düşünüyolar çünkü.
benim eşimde öyle gidelim burdan diyo nereye gideceksin nili düşün dediğimde ne olacak dio işte..
benim eşimde aynını söylüyo cnm onun için bendaha önemliymişim herşeyden önemliymişim ailesindende ama ben de çocuğum benim için önde gelir deyince çok bozuldu halada onu söylüyo ..gittik ne olacaksa bakalım... inş dediği gibi herşey çok daha güzel olur cnm. ne diyeyim. bazı şeylerin daha ii olacağına bende inanıyorum. ama burdan gitmeye değecek kadar olacak mı onu bilemiyorum. benim için çocuk herşeyden önemli. eşimde onlar bir gün gidecek ve sen benimle kalacaksın o nedenle ben senin için daha önemli olmalıyım dio. ha ha valla yok öyle bir dünya dedim elime düşersin dio :)
Genelde oyle oluyo erkek cocugu ama uslularda var masallah efeye, eltımınkılerde cok hareklıler bıde gorumcede var masallah cok uslu..Sagol canim benim sukur yerinde bir sIKInti yok senin prenseslerin cok akilli zaten yerim onlari yakin olsaydik ne guzel efeyle arkadas olurlardi oglan cocuklari cok hircin derler allahtan benim oglusum cok akilli insallah ikincide boyle olur
Insallah hersey cok ıyı olur cnm sızın ıcıngittik ne olacaksa bakalım... inş dediği gibi herşey çok daha güzel olur cnm. ne diyeyim. bazı şeylerin daha ii olacağına bende inanıyorum. ama burdan gitmeye değecek kadar olacak mı onu bilemiyorum. benim için çocuk herşeyden önemli. eşimde onlar bir gün gidecek ve sen benimle kalacaksın o nedenle ben senin için daha önemli olmalıyım dio. ha ha valla yok öyle bir dünya dedim elime düşersin dio :)
tüm söylediklerine içtennnn bi amin cnm:) kuzular napıolar bakalım.Insallah hersey cok ıyı olur cnm sızın ıcın
Esınle bıdaha ayrılık olmaz ıns..
Bence cocukta este onde gelıyo ama esımde dıyo bazen cocuklar olunca ıkıncı plana atıldık dıyo ha ha:) bende dıyorum ıster ıstemez oyle olmak zorunda :) aslında farkında olmadan onlarında onculugu cocuklar yerı gelır benden fazla dusunur:)benim eşimde aynını söylüyo cnm onun için bendaha önemliymişim herşeyden önemliymişim ailesindende ama ben de çocuğum benim için önde gelir deyince çok bozuldu halada onu söylüyo ..
aynen cnm .. işlerine gelince biz daha önemliyiz ama bazen bir bakıyorum ben kimim ki baba kız aşk yaşıolar he he:)Bence cocukta este onde gelıyo ama esımde dıyo bazen cocuklar olunca ıkıncı plana atıldık dıyo ha ha:) bende dıyorum ıster ıstemez oyle olmak zorunda :) aslında farkında olmadan onlarında onculugu cocuklar yerı gelır benden fazla dusunur:)
Hersey yolunda cnm cok sukurtüm söylediklerine içtennnn bi amin cnm:) kuzular napıolar bakalım.
sen şimdi hep onların yanında olmak istiyorsundur cnm haklı olarak... ama şartlar uymayabilio bazen...sayılı gün hemencecik bitiyor özellikle de mutluysan pufffHersey yolunda cnm cok sukur
Annemlerın orda aklım haftaya pazartesı gıdıyolar bugun alınıyo bıletlerkv cıkmadı hastaneden kalmaya gıdecektım gıdemedım kv denınde gıdesı var teyzemlere, pazar beraber gıdıcez sanırım sonrada hafta ıcı ben kalmaya gıdıcem ıns..
kız sen de emekli olnca git uzağa zaten ne kaldı ki kafa dinlersin accık he he:)ha ha hahaonlar işin kurtluğundalar uyanıklık yapıyolar ha ha ha:
benicim günaydın şekerimmm
Aynen cnm ne cabukta gectı buna sukur yınede,sen şimdi hep onların yanında olmak istiyorsundur cnm haklı olarak... ama şartlar uymayabilio bazen...sayılı gün hemencecik bitiyor özellikle de mutluysan pufff
ohh bak bu güzel haber işte cnm. sen ordulu muydun cnm yanlış mı hatırlıyorumAynen cnm ne cabukta gectı buna sukur yınede,
Yazada bız gıdıcez ıns..
aynen öyle cnm 1 bakıcı 2 çocuğa bakmak için çokdaha fazla para isteyecek ee irde nasıl bakıcak gerek yok bencede 2 yıl çok önemli bir süreç bencede.şaka bi yana da çalışacak olsam kreşti bakıcıydı benim masrafımdı filandı derke benim maaş zaten havaya uçuyo. karşılığında çocuklarımla geçireceğim iki yıl var ki paha biçilemez o ayrı...
aynen cnm eve gelsin diycem eve gelince iki çocuğa 1000 liradan aşağı bakmıycak. e zeynebin kreşe gitmesi gerekecek 500 de ona desen 200 de benim yemek param derken astarı yüzünü geçecek. bakıcı nasıl bakıo diye anne sütü alamıo diye ben kafayı yiycem. çünkü zeynebi çok şükür evdeki anne gibi emzirdim hatta belki daha fazla. işyerim çok anlayışlıydı ve bakanda annemdi. içim rahatttı. ama orda öyle bir lüksümüz yok. eee herşeyin bir bedeli var uzakta yaşamayı düşünen adam tek maaşa da alışacak. gerçi bin şükür insanlar asgari ücretle geçinio biz geçinemiyoruz dersek bilemiyorum yani.aynen öyle cnm 1 bakıcı 2 çocuğa bakmak için çokdaha fazla para isteyecek ee irde nasıl bakıcak gerek yok bencede 2 yıl çok önemli bir süreç bencede.
bende devlet memuru olsam bunu kesinlikle değerlendirirdimmmonu söyleyeyim ama özelde 2 yıl gibi bir şansın olmuyo malesef.
aynen katılıyorum cnm ya ev kira olmasa daha rahat olurdunuz ozaman ama kirada varya zaten faturalar 1000 tl geçiyo oyüzden dedim ama ona ceza gerçekten..yani eşine..aynen cnm eve gelsin diycem eve gelince iki çocuğa 1000 liradan aşağı bakmıycak. e zeynebin kreşe gitmesi gerekecek 500 de ona desen 200 de benim yemek param derken astarı yüzünü geçecek. bakıcı nasıl bakıo diye anne sütü alamıo diye ben kafayı yiycem. çünkü zeynebi çok şükür evdeki anne gibi emzirdim hatta belki daha fazla. işyerim çok anlayışlıydı ve bakanda annemdi. içim rahatttı. ama orda öyle bir lüksümüz yok. eee herşeyin bir bedeli var uzakta yaşamayı düşünen adam tek maaşa da alışacak. gerçi bin şükür insanlar asgari ücretle geçinio biz geçinemiyoruz dersek bilemiyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?