- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.521
ama bana ödül olcak çaktırma:)aynen katılıyorum cnm ya ev kira olmasa daha rahat olurdunuz ozaman ama kirada varya zaten faturalar 1000 tl geçiyo oyüzden dedim ama ona ceza gerçekten..yani eşine..
günaydın cnmayşegül daha sık gel fırsat buldukça tabi haklısın evde pc açmak gerçekten imkansız .
özlettme kendini.
dilek inş istediğin gibi olur cnm.
kızzlar günaydın herkese yine pek bir geçmiş yok ama yaaa: wavsum girmemişsin yine inş herşey yolundadır.fatma sende yoksun.
özcenan zaten aydabir gj irer oldu artık:
songül, betül, yasemin, sibel, funda, katre, beni, siz gelin bari yaaaaa:
günaydın cnmherkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım. biz zeyneple yer değiştik o daha ii ben daha kötüyüm. kuzular ii olsun da bin şükür. bu gece hiç öksürmedi kuzum maşallah . ballı çörek otuna devam şifa rabbimden tabi. tüm hastalara rabbim şifa versin. bugün eşim gelio bundan sonra hep beraberiz inş. kuzumun baba hasreti sona erio inş.
cnm eşler malesef daha rahatbende düşünmek istemiyorum cnm. annemi hiç düşünmek istemiyorum. eşim dio ki sakın ağlam ayırlırken dedim ki o gün bana dokunma...korktu adam... şimdi eşim iki gün annemlerde olcak inş annemle arasında gereksiz bir gerginlik olmaz. çünkü annemin sağı solu belli olmaz pat diye laf koyar vala. haklı mı derseniz sonuna kadar haklı. kendimi onun yerine koyuyorum da zeynebin yanımdayken gittiğini , düşünmek bile istemiyorum. ama yapacak bişey yok allahtan annem harici herkes aklı başında düşünüo da o yüzden içim biraz rahat. ilk ayrılış her türlü zor olacak tabi...
"Gunaydın bu arada hepınıze
hoşgeldin fundacım sevindim cnm bak sonuçlar negüzel çıkmış daha da iyi olacak bencede dr doğru söylemiş içimize attıkça bu hale geliyoruz zaten..günaydın kızlar ben dr dan geldim
dr un verdiği bi test vardı 10 sayfalık
dr onun sonuçlarına baktı
ağır depresyonda olduğunu test te kanıtladı dedi
ilaca aynen devam ama ilk geldiğin güne göre daha iyisin dedi
önümüzdeki ay tekrar gideceğim
ben demeyi öğreneceksin dedi
içine atmayacaksın dedi
ödev olarak da 3 kişiye mektup yazacaksın dedi
Yanlıs:) zongdk lıyım cnm ordu olsa samsuna yakın sanırım calardık kapını:)ohh bak bu güzel haber işte cnm. sen ordulu muydun cnm yanlış mı hatırlıyorum
Hosgeldın cnm ıns daha ıyıye gıder herseygünaydın kızlar ben dr dan geldim
içine atmayacaksın dedi
aynen öylehoşgeldin fundacım sevindim cnm bak sonuçlar negüzel çıkmış daha da iyi olacak bencede dr doğru söylemiş içimize attıkça bu hale geliyoruz zaten..
sağol cnm benimHosgeldın cnm ıns daha ıyıye gıder hersey
Sevındım ıyı olmana
ay yerim ben onu yaTemızlık yapıyorum nıdada can ı ızlıyodu sarkı cıkmıs elıne kalın kuru boyalardan almıs mıkrofon gıbı sarkı soyluyoanne bak la la dıyo cok tatlı ya:) bıyandan da bana temızlıge yardım edıyo:)
doğru söylüyor da işte gel de bana anlatbence doğru söylüyor fundacım.
biz aman kimse kırılmasındiye sustukça kendimiz kırılıyor ve kendimize zarar veriyoruz.
oyyyyy ben onidoşu yerim ama yerimmmmmmmmmmmmmmm:
inşallah cnmMrb lar kizlar yazamadm kacgundur
Dun uzun bi aradan sonra kuzumla arkadasa gittik ikibucuk aylk bebegi var oturduk bayag eslerde geldi aksam iyi geldi valla
Yasemn gecms olsun canim gitmedn duzelrsn insallah zeynep nasil
Guldencm sen naslsn nil nasl
Beni annenlwrn gitmesne az kalms sayli gun cabuk gecyo ama sen annenlrn yanina neden gidemyosun anlamdm gorumcen var eltilrn var kv ye bakarlr
Funda insallah ilaclar iyi gelr de en kisa zmnda birakrsn canim
ay yerim ben onu ya
doğru söylüyor da işte gel de bana anlat
inşallah cnm
sen nasılsın bu arada
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım tam beni yazmamis dicektim ki Günahım almışım daha iyiyiz bugün canım gece hiç oksurmedi elif şu saate kadarda ucu gecmemistir benimde halsizligim geçti çok şükür bugün daha iyiyimnurayım sen hastasın seni afediyorum şekerim nasıl oldunuz bakalım elifçikle?
hayır cnmIyiyim canim
Simdi aklima geldi sana bisey soracaktim bankadn kredi cekerken eslerin her ikisinnde imzasi gerekiyo demi artik
yaseminim zor olacak tabiiki senedir zeynep hep yanında annenin ikinci annesi gibi ilgileniyor ama sağ olun sağlıklı olunda Annende alisir bakarsın bi meşgale gelir abinlerden annene insallahbende düşünmek istemiyorum cnm. annemi hiç düşünmek istemiyorum. eşim dio ki sakın ağlam ayırlırken dedim ki o gün bana dokunma...korktu adam... şimdi eşim iki gün annemlerde olcak inş annemle arasında gereksiz bir gerginlik olmaz. çünkü annemin sağı solu belli olmaz pat diye laf koyar vala. haklı mı derseniz sonuna kadar haklı. kendimi onun yerine koyuyorum da zeynebin yanımdayken gittiğini , düşünmek bile istemiyorum. ama yapacak bişey yok allahtan annem harici herkes aklı başında düşünüo da o yüzden içim biraz rahat. ilk ayrılış her türlü zor olacak tabi...
Geçmiş olsun fundacim daha iyi olacaksın insgünaydın kızlar ben dr dan geldim
içine atmayacaksın dedi
Yerim ben onun la la la diyisini çok tatlilar ya masallahTemızlık yapıyorum nıdada can ı ızlıyodu sarkı cıkmıs elıne kalın kuru boyalardan almıs mıkrofon gıbı sarkı soyluyoanne bak la la dıyo cok tatlı ya:) bıyandan da bana temızlıge yardım edıyo:)
sağol cnm inşallahGeçmiş olsun fundacim daha iyi olacaksın ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?