2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın cnm

günaydın cnm
zeynep iyiymiş sevindim, ama senin hasta olman kötü
eşinle de allah kavuştursun,bir daha hiç ayırmasın

cnm eşler malesef daha rahat

Gunaydın bu arada hepınıze
"
günaydın cnm

günaydın kızlar ben dr dan geldim
dr un verdiği bi test vardı 10 sayfalık
dr onun sonuçlarına baktı
ağır depresyonda olduğunu test te kanıtladı dedi
ilaca aynen devam ama ilk geldiğin güne göre daha iyisin dedi
önümüzdeki ay tekrar gideceğim
ben demeyi öğreneceksin dedi
içine atmayacaksın dedi
ödev olarak da 3 kişiye mektup yazacaksın dedi

hoşgeldin fundacım sevindim cnm bak sonuçlar negüzel çıkmış daha da iyi olacak bencede dr doğru söylemiş içimize attıkça bu hale geliyoruz zaten..

Hosgeldın cnm ıns daha ıyıye gıder hersey
Sevındım ıyı olmana

hoşgeldin fundacım sevindim cnm bak sonuçlar negüzel çıkmış daha da iyi olacak bencede dr doğru söylemiş içimize attıkça bu hale geliyoruz zaten..
aynen öyle
içine atma dedi
bende dedimki içime atmayıp söylediğim zaman da karşındaki kırılıyor
o da kırılmak isteyen insan sen doğruyu söylesen de kırılır
bişey söylerken "bu böyle olunca ben kırılıyorum,ben üzülüyorum" diye açık açık ifade edeceksin
amakendi durumunu ortaya koyduğun için de karşındakini suçlamamış olacaksın dedi

Temızlık yapıyorum nıdada can ı ızlıyodu sarkı cıkmıs elıne kalın kuru boyalardan almıs mıkrofon gıbı sarkı soyluyo anne bak la la dıyo cok tatlı ya:) bıyandan da bana temızlıge yardım edıyo:)

bence doğru söylüyor fundacım.
biz aman kimse kırılmasındiye sustukça kendimiz kırılıyor ve kendimize zarar veriyoruz.
oyyyyy ben onidoşu yerim ama yerimmmmmmmmmmmmmmm:

Mrb lar kizlar yazamadm kacgundur
Dun uzun bi aradan sonra kuzumla arkadasa gittik ikibucuk aylk bebegi var oturduk bayag eslerde geldi aksam iyi geldi valla

Yasemn gecms olsun canim gitmedn duzelrsn insallah zeynep nasil

Guldencm sen naslsn nil nasl

Beni annenlwrn gitmesne az kalms sayli gun cabuk gecyo ama sen annenlrn yanina neden gidemyosun anlamdm gorumcen var eltilrn var kv ye bakarlr

Funda insallah ilaclar iyi gelr de en kisa zmnda birakrsn canim

ay yerim ben onu ya

bence doğru söylüyor fundacım.
biz aman kimse kırılmasındiye sustukça kendimiz kırılıyor ve kendimize zarar veriyoruz.
oyyyyy ben onidoşu yerim ama yerimmmmmmmmmmmmmmm:
doğru söylüyor da işte gel de bana anlat

inşallah cnm
sen nasılsın bu arada

nurayım sen hastasın seni afediyorum şekerim nasıl oldunuz bakalım elifçikle?
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım tam beni yazmamis dicektim ki Günahım almışım daha iyiyiz bugün canım gece hiç oksurmedi elif şu saate kadarda ucu gecmemistir benimde halsizligim geçti çok şükür bugün daha iyiyim
nilim nasıl Sen nasıl oldun

Iyiyim canim
Simdi aklima geldi sana bisey soracaktim bankadn kredi cekerken eslerin her ikisinnde imzasi gerekiyo demi artik
hayır cnm
ticari kredi kullanırken geçerli bu kural
birde aile konutu olarak kullanılan ev ipotek verilecekse eş imzsı gerekiyor

wavsum hoşgeldin cnm nasılsın bakalım bizdaha iyiyiz şükür cnm.
alp iyileşti dimi iyice..betülde yazmadı bugün bize..

yaseminim zor olacak tabiiki senedir zeynep hep yanında annenin ikinci annesi gibi ilgileniyor ama sağ olun sağlıklı olunda Annende alisir bakarsın bi meşgale gelir abinlerden annene insallah

Geçmiş olsun fundacim daha iyi olacaksın ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…