- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.061
Canim ben irmigi koyuyorum borcama onunla uzun sure oynuyor berra. bi de unu kavurup icine su katarak bi hamur yaptim onunla da cok oynuyor. Kum renginde oldu. Ama oyun hamuru gibi kurumadi da günlerdir. posete koyup buzdolabina kaldıriyorum hic bisey olmadi. Simdi sira ay kumunda. Ay kumu 4 bardak una yarim bardak bebe yagi yada zeytinyağı. Bizim evde dalga konusu oldu benim etkinlikler obleck yapnistim diger tarafta vermistim tarif. Kuruyunca esim onu peynir sanip agzina atmış:)))) günlerdir annesine aman anne dikkat et bizim evde herseyi yeme cok tehlikeli diyor. Kv de gecen berranin irmigini bulmuş helva yapalim mi diye getiriyor iyice bi güldük:)Ay banada pahalo geldi valla altin sanki
Canim sen su irmik tarifi versene bizi o paklar haha
ayyy katre koptum valaha ha ha hah a:Canim ben irmigi koyuyorum borcama onunla uzun sure oynuyor berra. bi de unu kavurup icine su katarak bi hamur yaptim onunla da cok oynuyor. Kum renginde oldu. Ama oyun hamuru gibi kurumadi da günlerdir. posete koyup buzdolabina kaldıriyorum hic bisey olmadi. Simdi sira ay kumunda. Ay kumu 4 bardak una yarim bardak bebe yagi yada zeytinyağı. Bizim evde dalga konusu oldu benim etkinlikler obleck yapnistim diger tarafta vermistim tarif. Kuruyunca esim onu peynir sanip agzina atmış:)))) günlerdir annesine aman anne dikkat et bizim evde herseyi yeme cok tehlikeli diyor. Kv de gecen berranin irmigini bulmuş helva yapalim mi diye getiriyor iyice bi güldük:)
Masallah cnm sıze bız tembel anneler de renklı oyun hamuru alıyoruzCanim ben irmigi koyuyorum borcama onunla uzun sure oynuyor berra. bi de unu kavurup icine su katarak bi hamur yaptim onunla da cok oynuyor. Kum renginde oldu. Ama oyun hamuru gibi kurumadi da günlerdir. posete koyup buzdolabina kaldıriyorum hic bisey olmadi. Simdi sira ay kumunda. Ay kumu 4 bardak una yarim bardak bebe yagi yada zeytinyağı. Bizim evde dalga konusu oldu benim etkinlikler obleck yapnistim diger tarafta vermistim tarif. Kuruyunca esim onu peynir sanip agzina atmış:)))) günlerdir annesine aman anne dikkat et bizim evde herseyi yeme cok tehlikeli diyor. Kv de gecen berranin irmigini bulmuş helva yapalim mi diye getiriyor iyice bi güldük:)
Bende sabah foto attım babamıza bıze bundan al dıye:) yalnız markaya gore degısıyo fıyatlar waba marka var 1 kg bıde oyuncakları var yanında 43€ burda daha pahali sanırım, videoyu izleyınce benımde oynıyasım geldı:)ayyy katre koptum valaha ha ha hah a:
evet biraz pahalı ama arkadaşın çocuğunun ovidosunu görseniz ay nasıl mutlu ne yapacağını bilmiyo çocukya bide ..
isveç bilim adamları strese çok iyi geldiğini tespit etmişler bizler için he he:
fatma erenin iyi olmasına sevindimcnm..
Gıdın tabı cnm ıcınde kalmasın:)Kizlar bugun hava yagmurlu h.sonuda yagmurlu diyo emin olamamistim gidip gitmeme konusunda ama bidaha okula gidicem zaten imkan yokki oyuzden en iyisi gitmek diymi iki gun is yok guc yok yemek olarakta burdan biseyler yapip goturcem esimde olucak erenle bol bol vakit geciririz havuzu falanda var orasinin ama heralde kullanamayiz gidip bi gormek lazim gitmessek pisman olucam cunku.
Sagol cnm ınsallah..Benicim annenler gitmis canim allah kavustursun en kisa zamanda inşallah. Yarışmada da ben oy kullanmistim gecen gun ama oldu mu emin olamadım bakabiliyor musun sen kimin kullandigina bi baksan
Sagol cnm kızlar aynı surup basladıkTunaydin kizlar biz bugun daha iyiyiz sukur eren eskisi gibi sayilir.
Benicim sizede gecmis olsun canim ins.kizlarin hastaligi ilerlemez.
Bende oyumu kullandim.
Sibelcim iyi olmus gece dinlenmissindir zaten bebis gelince zor olucak esin hep yardim eder ins.
Gulden fiyatlar iyiymis biz istesek alirizda esim bi kuma okadar parami vericez der kesin.
Fundaa kiyamam defneye nasil ozluyo seni aksam seni gorunce nasil mutlu olur kimbilir.
Eminim cok guzeldir canim bakalım belki ikna edebilirim bizimkini. Aslinda 5 kiloyu 5 kisi almak da cok mantıklı baya uyguna geliyor.ayyy katre koptum valaha ha ha hah a:
evet biraz pahalı ama arkadaşın çocuğunun ovidosunu görseniz ay nasıl mutlu ne yapacağını bilmiyo çocukya bide ..
isveç bilim adamları strese çok iyi geldiğini tespit etmişler bizler için he he:
fatma erenin iyi olmasına sevindimcnm..
Biz de aldik oyun hamuru canim da kuruyunca attim artik berra cok seviyor hamurla oynamayi. Daha pek cok denemelerim var ama hepsinde başarılı olamıyorum malesef. Zipzip hamur yaptim mesela olmadi tekrar deniycem guzel bi sonuc alirsam yine paylasirim sizinle. Tirtili sevmenize sevindim canim. Bu arada gecmis olsun nida da mi hasta oluyo kiyamam kuzumaMasallah cnm sıze bız tembel anneler de renklı oyun hamuru alıyoruzbız senın tırtılı yaptık guzel oldu:) nıda babasıyla renklerın almancasını soyluyo benımle turkcesını kafa karısıyo ıyıce:)
ay iyi gezmeler cnm benimTamam canim benim bugun yine yokuz iki adet cocugumu ver kendimi hazirlayim cikicaz
Hepinisi cok opuyorum
Hayatinizdwki gelismelere cok sevindim
oh eren daha iyiymişTunaydin kizlar biz bugun daha iyiyiz sukur eren eskisi gibi sayilir.
Benicim sizede gecmis olsun canim ins.kizlarin hastaligi ilerlemez.
Bende oyumu kullandim.
Sibelcim iyi olmus gece dinlenmissindir zaten bebis gelince zor olucak esin hep yardim eder ins.
Gulden fiyatlar iyiymis biz istesek alirizda esim bi kuma okadar parami vericez der kesin.
Fundaa kiyamam defneye nasil ozluyo seni aksam seni gorunce nasil mutlu olur kimbilir.
hahahaha çok güldüm eşine yaCanim ben irmigi koyuyorum borcama onunla uzun sure oynuyor berra. bi de unu kavurup icine su katarak bi hamur yaptim onunla da cok oynuyor. Kum renginde oldu. Ama oyun hamuru gibi kurumadi da günlerdir. posete koyup buzdolabina kaldıriyorum hic bisey olmadi. Simdi sira ay kumunda. Ay kumu 4 bardak una yarim bardak bebe yagi yada zeytinyağı. Bizim evde dalga konusu oldu benim etkinlikler obleck yapnistim diger tarafta vermistim tarif. Kuruyunca esim onu peynir sanip agzina atmış:)))) günlerdir annesine aman anne dikkat et bizim evde herseyi yeme cok tehlikeli diyor. Kv de gecen berranin irmigini bulmuş helva yapalim mi diye getiriyor iyice bi güldük:)
bence gidin cnm zaten kapalı oluyor kaplıcalarKizlar bugun hava yagmurlu h.sonuda yagmurlu diyo emin olamamistim gidip gitmeme konusunda ama bidaha okula gidicem zaten imkan yokki oyuzden en iyisi gitmek diymi iki gun is yok guc yok yemek olarakta burdan biseyler yapip goturcem esimde olucak erenle bol bol vakit geciririz havuzu falanda var orasinin ama heralde kullanamayiz gidip bi gormek lazim gitmessek pisman olucam cunku.
Canim biz afyonda cok sık gideriz. O tarzda mi bilmiyorum ama yagmurlu da olsa pek disariyla alakaniz yok. Evde havuz oluyor bizim gittiklerimizde istersen buyuk havuza da gidebiliyorsun büyük havuzdan cikinca dikkat edersin ereni usutmemeye bisey olmaz inşallah. Elinize firsat gecmisken degerlendirin bence berra cok seviyor havuzu. Eren de cikmak istemez eminim. Bu arada erene de gecmis olsun simdi daha iyidir inşallahKizlar bugun hava yagmurlu h.sonuda yagmurlu diyo emin olamamistim gidip gitmeme konusunda ama bidaha okula gidicem zaten imkan yokki oyuzden en iyisi gitmek diymi iki gun is yok guc yok yemek olarakta burdan biseyler yapip goturcem esimde olucak erenle bol bol vakit geciririz havuzu falanda var orasinin ama heralde kullanamayiz gidip bi gormek lazim gitmessek pisman olucam cunku.
evet bu akşam kavuşup yarın sabah tekrar ayrılacağım cnmÖyle fundacim gulunmeyecek gibi degil valla kac gündür kurtulamadim dilinden:)) sen de bugun kavusuyormussun defneye yavrum nasil sevinir kim bilir.
ben burdayımhu huuuuu iyice terkedildi burası
aynen cnm aynen.. buranın müdavimlerinden.ben burdayım
zaten bi sen bir de ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?