- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.021
Sımdı baktım netten burda fıatı 20€ dan basliyo 70€ kadar cikiyoBİLDİĞİN DENİZ KUMU GİBİ CNM AMA KENDİSİNİE YAPIŞIYO İSTEDİĞİN ŞEKLİ YAPIYOSUN AMA ÖYLE UFALANMIYO ELLERE YAPIŞMIYO.
ZARARLI DEĞİL YEMESİN TABİ AMA YESEBİLE ÇOCUK ZARAR VERMİYO
HAMUR GİBİ KURUMUYO İŞTE SEN GOOGGLE AMCAMA KİNETİK KUMYAZ BİR ARAŞTIR BİR ARKADAŞIM SATIYO İSTEYEN OLURSA HALLEDERİZ ..
Cok gecmis olsun cnm ankarada daha detayli incelenır ıns gıdersınızde.Iyi aksamlar kizlar
Dr a ggittik sabah tabiki antibiyotiği alip geldik. Yine bogaz enfeksiyonu. Sanırım haftaya ankarada hacettepe imunoloji ye gidecez randevu işini halledebilirsek.
Guldencim kinetik kum bu ara cok görüyorum benim de cok hosuma gitti ama cok pahali be tatlım. Kilosu 60 liraya kum mu alınıriste calismayinca boyle her beğendiğini alamiyorsun:)
Aysegulcum esine katılıyorum bence de seneye basla canım. Cocugunla geçirdiğin 1 sene 1 senedir. Sana sıkılıyor gibi gelebilir ama onun hayatinda cok büyük bi öneme sahip annesiyle gecirdigi her an.
Sibelcim dun yazacaktim yazamadim malum. Eviniz hayırlı olsun canim. Borcunu da bitirirsiniz kolayca inşallah. Biz de almak istiyoruz ama baska borclardan sira gelmedi bi türlü. Bu arada burada o fiyata 4+1 alabiliriz cok uygun fiyatlar da ama iste zor cesaret edip borca girmek.
Fundacim inşallah istedigin gibi bi haber alırsın. Ne hheyecanlı dir bu bekleme şimdi
Funda cok sevınıyorum senın adına ıns hersey gonlune gore olur cnm..amiiiinnn canım zaten benim talip olma sebebim sonunda istanbula gidilecek olması
hem de sabit oluyorsun sabah git akşam gel , servisin olacak, memuriyet gibi
o yüzden çok heyecanlandım, başka bu işe talip çıkar mı bilmem ama bakalım
Yasemın nasıl acep yerlesmıstır herhalde artıkHA HA HA AYŞEGÜL BEN SÖYLERİMSANA YASEMİNİMİN YERİNE OTUR EVİNDE YAP İKİNCİYİ ŞEKERİMMM:
FUNDA ÖZLENMEZMİ CNMYA OYYY
Hakkında hayırlısı olsun cnmteskkur ederımkızlar fıkırlerınız için işte bıyanım gır basla masalada kres ıyı gelıcek dıyor bıyanım bosver esımın dedgı gbı eylulden sonra yada buzmanlarda seneye calıs dıyor işte ikilem arasında gıdıp gelıyorum
burda kı kres ıcıme sındı gbı komsumunda torunu gıdıyor 3 senedır memnunlar evıme de yuruyrek hemn yakın buacıdan ok
ama bızım modaevınde agustos ayı cok yogun olur aksma9da anca evde oluruz kı o yugunlukta ızın hıc vermezler oyuzden konumadım hıc o konuyu bilmıyorum kkızlar bılmıyorummm
yasemın olsaydı bosver calısma ıkıncıyı dogur oda buyusun sonra calısırsınd erdı dımıııııı yasemınnn ozledık seniii yaa:)
Tesekkur ederım cnm denemeyen kalmasın dıye ayrıntılı oldu:)benicim tarıfını denıycektım cesaret edemıyordum coktandır ertelıyordum okadar guzel anlatmıssınki ve orda bır arkadas yayılmaması için puf noktası vermiş tozseker yerıne pudra sekerı kullnın demıs osekılde yapıp denıycem sonucu paylasırım aksm yapayım yarın paylasırım artık :)
Cok gecmıs olsun cnmİyi aksamlar kizlar hepiniz sagolun gecmis olsun dilekleriniz icin dun buraya yazdiktan sonra erene yemek yedireyim dedim ama ne mumkun gormek bile istemiyo agliyo hali cok kotuydu baygin gibi hep yatti bide ishal olmus esimi aradim hemen zaten arabayla gitmisti hemen cikti bizde hazirlandik dr.a gittik randevu olmayinca mecbur bekledik biraz kendi dr.muza gittik cunku.ve hem hava degisimi hemde mikrop kapmis zaten atesi dusmeyince suphelenmistim bide bogazi falanmi kotu acaba dedik ama neyseki bogazda bisey yok surup verdi bide boyu 90cm uzun ama kilosu 12.100 az dedi ve gercekten kilosu dusmus kuzumun yaa bide cinko eksikligi var dedi zinco ve bitanede toz verdi ama ilaclari icmek biraz skntili hic istemiyo aksam eve gelince yine yemedi belki bikac lokma bisey ama meyve suyu icti buna sukur erkenden yataklarida yaptim yatirdim isiklari kapattim.tv acikti esimde yorgun uyudu erende yanimda uykusuzdu uyuyakaldi bende sonra uyumusum saat 8gibi uyuduk hepimiz biara erene kalkip sut isittim icti sabaha kadar uyuduk kuzumla saat 10da uyandi bende mecbur yaninda yattim hep sabahtan beri daha iyi biseyler yemeye basladi oynamaya basladi yavrum toparlamaya basladi hemen.cok sukur.keyfide yerinde sayilir.
Benicim burdaysan yazarmisin yarismanin adini neydi nasil bulucam ben orayi.
Cnm bugun kv dedeydım nıda ogle uykusu yapmadıgı ıcın yolda gelırken uyudu 7.5 gıbı bıraz uyuyup uyandı yatmak ıstemedı yanıma aldım mecbur ondan yazamadım yenı uyudu tekrar:)Beniyide kacirdim bu arada annenleri yolcu etmissiniz canim zor olmustur ama yaza ne kaldi artik gun sayarsin hem araya ozlemde girer tekrar.
[Sabahtan eren biraz iyi olunca malum benim yikamadan gelen halilarim vardi dunde zaten hicbiseyle ilgilenmedim bugun erenin uyku saatine kadar camasir ortalik toplama corba vs.gibi isleri yaptim hem erenle ilgilendim eren uyuyunca heryeri supurup sildim halilari serdim tabi osira erende uyandi ama temiz odada yatti cizgi film izledi bende mutfagi hallettim heryer tertemiz oldu ama kalan yerlerde var banyo gibi artik onlarida yarin halledicem ins.
Eren hasta olunca hafta sonu konusunda tereddute dusmustum ama karar verdim termal tesise esim yarin rezervasyon yaptircak esimde emin olamadi ama onada soyledim bu kisa tatil erenede iyi gelicek babasida yaninda olucak ins.havada iyi olur parkida kullanabiliriz.
geçmiş olsun cnm yaIyi aksamlar kizlar
Dr a ggittik sabah tabiki antibiyotiği alip geldik. Yine bogaz enfeksiyonu. Sanırım haftaya ankarada hacettepe imunoloji ye gidecez randevu işini halledebilirsek.
Guldencim kinetik kum bu ara cok görüyorum benim de cok hosuma gitti ama cok pahali be tatlım. Kilosu 60 liraya kum mu alınıriste calismayinca boyle her beğendiğini alamiyorsun:)
Aysegulcum esine katılıyorum bence de seneye basla canım. Cocugunla geçirdiğin 1 sene 1 senedir. Sana sıkılıyor gibi gelebilir ama onun hayatinda cok büyük bi öneme sahip annesiyle gecirdigi her an.
Sibelcim dun yazacaktim yazamadim malum. Eviniz hayırlı olsun canim. Borcunu da bitirirsiniz kolayca inşallah. Biz de almak istiyoruz ama baska borclardan sira gelmedi bi türlü. Bu arada burada o fiyata 4+1 alabiliriz cok uygun fiyatlar da ama iste zor cesaret edip borca girmek.
Fundacim inşallah istedigin gibi bi haber alırsın. Ne hheyecanlı dir bu bekleme şimdi
sağol cnm allah razı olsunFunda cok sevınıyorum senın adına ıns hersey gonlune gore olur cnm..
geçmiş olsun cnmİyi aksamlar kizlar hepiniz sagolun gecmis olsun dilekleriniz icin dun buraya yazdiktan sonra erene yemek yedireyim dedim ama ne mumkun gormek bile istemiyo agliyo hali cok kotuydu baygin gibi hep yatti bide ishal olmus esimi aradim hemen zaten arabayla gitmisti hemen cikti bizde hazirlandik dr.a gittik randevu olmayinca mecbur bekledik biraz kendi dr.muza gittik cunku.ve hem hava degisimi hemde mikrop kapmis zaten atesi dusmeyince suphelenmistim bide bogazi falanmi kotu acaba dedik ama neyseki bogazda bisey yok surup verdi bide boyu 90cm uzun ama kilosu 12.100 az dedi ve gercekten kilosu dusmus kuzumun yaa bide cinko eksikligi var dedi zinco ve bitanede toz verdi ama ilaclari icmek biraz skntili hic istemiyo aksam eve gelince yine yemedi belki bikac lokma bisey ama meyve suyu icti buna sukur erkenden yataklarida yaptim yatirdim isiklari kapattim.tv acikti esimde yorgun uyudu erende yanimda uykusuzdu uyuyakaldi bende sonra uyumusum saat 8gibi uyuduk hepimiz biara erene kalkip sut isittim icti sabaha kadar uyuduk kuzumla saat 10da uyandi bende mecbur yaninda yattim hep sabahtan beri daha iyi biseyler yemeye basladi oynamaya basladi yavrum toparlamaya basladi hemen.cok sukur.keyfide yerinde sayilir.
inşallah canımSibelcim eviniz hayirli olsun canim ins.borcunuzuda kolayca odersiniz hem bebiste nasibiyle gelir merak etme canim.bizim ev sizin evin yarisindan biraz daha dusuk canim cok sukur bitirdik borclari bizim ilk hedef kiraya para vermemekti esimin amcasinin evi denk geldi tam dugun onu hersey nasip iste.
Katrecim sizede gecmis olsun berrada hastaymis yine cocuk ne cekiyo ya hakjaten isin cok zor Allahim sifa versin butun kuzularimiza.
Guldencim sagol kizlara haber verdigin icin.kinetik kuma bende bakicam bakalim netten nasil biseymis.
Fundacim ins.senin istanbul isinde olur canim tam esin gitmisken boyle bisey olmasi cok umut verici ins.sizde bi duzen kurarsiniz artik.
Aysegul hakkinizda hayirlisi canim karisik bi durum tam ortada kalmissin ama sanirim busene calisamiycaksin ev hanimliginin tadini cikar.
kızlara geçmiş olsun cnm inşallah hasta olmazlarCok gecmıs olsun cnm
Daha ıyıymıs sukur
Bızımkılerde hasta oluyor
Beyzanın atesı var nıdanın burnu akmaya basladı
Kardam adam yapmak ıcın dısarda kaldılar bıraz teyzemlerın orda sanırım usuttuler
Cnm lınk paylasmak yasak ve bugun oylar arkadas cevresınden gelıyor dıye konusulmus kımsenın hakkına gırmek ıstemem o yuzden kurabıye sorunu es gecıyorum:)
Tanımadıgım arkadaslardan cok guzel yorumlar oylar aldım tarıfe guvenıp deneyen memnun kalan bıle oldu bu cok mutluluk verıcı:)
Sız kk arkadaslarımada cok tesekkur edıyorum oy gelsın gelmesın sız benım cnm arkadaslarımsınız
Lınkı bulursanız tamamen ozgur ıradenızle oy verın lutfen:)
Cnm bugun kv dedeydım nıda ogle uykusu yapmadıgı ıcın yolda gelırken uyudu 7.5 gıbı bıraz uyuyup uyandı yatmak ıstemedı yanıma aldım mecbur ondan yazamadım yenı uyudu tekrar:)
Cok sagol cnm zor oldu gercekten ama yasadıgımız yerlerı geldıler gorduler buna sukur
yaza gıdıcez ıns bakalım..
[
Oh mıs gıbı olmustur gule gule kırlet:)
Ay ne guzel hep beraber keyıflı vakıt gecırırsınız ne zaman yolculuk uzakmı gıdecegınız yer?
günaydın cnmgünaydınlar kızlar:
katre çok geçmiş olsun cnm. bencede iminoloji en doğru karar cnm gitmek iyi olacak kesinlikle ama ünüverste hastanelerinden randevu işi biraz zor tanıdık falan varsa araya sokun cnm.
benicim bendün senin anlatımlı tarifini buldum ama oy verilen yeri bulamadım ama ben tarifi deneyen biri olarak oy vermek istiorummmmyaaa:
hep yarışmalarla ilgili mail gelirdi budefa niye gelmediki.
fatmacım tekrar geçmiş olsun cnm inş bugün daha da iyi olur paşa..
yasemin evde pazartesi başlıyacak cnm keyfleri yerinde ana kız herşey yolunda şükür.
ktre benim bir arkadaşım toptan satılan yerini buldu kintik kumun bakalım akşam konuşacaktı bugüün yazacak bana daha uyguna ala biliriz yani kumu.bakalım ama o almış akşamdan bana vidyo atmış gerçekten süper diyo.. nilde gördü aneee bende km bendekum diye istedi sıpa..
VALLAHA SİBELCİM ARTIK İSTESEDE İSTEMESEDE İLGİLENİCEK HE HEH E HELE 2. BEBİŞ GELİNCE MECBUR YANİ..Biz fun akşam ailecek sizdikbabamz yedi bucukta meryem sekiz bucukta bende dokuz bucukta uyudum.gece oksuruk krizi tuttu meryrmin.kuru kuru osurmkten uyuyamadi bizi de uyutmadi tabi.esim alip salona gecti saolsun bende uyudum sabah diyi ki felaket haldeyim.tum gun napicam bilmiyorun...az kalsin iki yıldır ben nasıl dayaniyorsam öyle diyecktim ama yapmadm )hazr adam içinden gelerk ilgilenmisken dir dir etmeye gerek uok dedim,)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?