- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.041
günaydın sibelcimHerkese gunaydinnn...
katrecim iyi dileklerin icin saol.sizede gecmis olsun.kuzck toparlnamadi biturlu ya.ne zor hastw cocuk insanin hic bisey yapcak hali kalmiyo..sifa versin kuzucuguma.
Beni srnin kızlarda gecmis olsun cnm.
aysegul bencede ikinciyi de yap büyüt basla ise:))yetemiuorum diyorsun ya emin ol sabh kalktığında seni gormesi veya aklina estgi bi an sana sarılabilmesi oyle guzelki tadini cikarin ana kiz.
fatma erene de gecmis olsun
funda hakkinizda hayirliisi
guldencm nil hnm kum mu istyo demk yerim ben onu
valla yapmasını biliyorsa bakmasını da bilecekBiz fun akşam ailecek sizdikbabamz yedi bucukta meryem sekiz bucukta bende dokuz bucukta uyudum.gece oksuruk krizi tuttu meryrmin.kuru kuru osurmkten uyuyamadi bizi de uyutmadi tabi.esim alip salona gecti saolsun bende uyudum sabah diyi ki felaket haldeyim.tum gun napicam bilmiyorun...az kalsin iki yıldır ben nasıl dayaniyorsam öyle diyecktim ama yapmadm )hazr adam içinden gelerk ilgilenmisken dir dir etmeye gerek uok dedim,)
günaydın cnmGunaydin guzel anneler evet karar verdik tatilden sonra baslicam yada buzmanlarda iste seneye mayista ve agustosta esimin izni var aileker dort gozke bizi bekliyo masali encok tabiki oyuzden ailemle konustum onlarda tatilden sonra basla goremeyiz yoksa sizi dediler
tabiki sevgi konusunda yetmezmiyim artarim bile anneee yeteyyy opme diye bile dedirtiyorum bunun keyfini yasiyorum sukur ama oyinxqk oynamiyor hic hep aktivite istyor hergun degisik hemde yoksa bunu dun yaptik diyor resmen bana bunu biliyom diyor hayret ediyorum bazen:)o bakimdan yetemiyorum demistim
evet evet ama bu kumu direk yoğura biliyosun zaten şekiller yapıyosun ve yapışmıyo dağlmıyomuş arkadaşım almış büyükler içinde sitres atılıyo diyoMontessori grubuna uyuyeyim ordan biliyodum o kumu ama cok pahali baktim bende
hatta ay kumu yapiolar kum gida boyasi renk icin bebek yagiyla da kivam ayarliyorlar yumusak.kivqmli bir kum oluyor onunla oynatiyorlardi el kaslari gelismesi acisisndan yoguruyorlar falan dokunuyorlar onu yapcaktim bende ama masal su ve kum a bayiliyor onu yaparsam surekli ister eminim oyuzden yapmadim bana is yaptirmaz ki hic :)
Ay ben direk girdim ama o kumi cok sevdim inan alip boyle kendim oynamak iatedimevet evet ama bu kumu direk yoğura biliyosun zaten şekiller yapıyosun ve yapışmıyo dağlmıyomuş arkadaşım almış büyükler içinde sitres atılıyo diyo
Canim ben link aticam buraya simdi desteklemek iatiyoruz yahi en fazla iki gin mapus cezasi alirim kk dan hahagünaydınlar kızlar:
katre çok geçmiş olsun cnm. bencede iminoloji en doğru karar cnm gitmek iyi olacak kesinlikle ama ünüverste hastanelerinden randevu işi biraz zor tanıdık falan varsa araya sokun cnm.
benicim bendün senin anlatımlı tarifini buldum ama oy verilen yeri bulamadım ama ben tarifi deneyen biri olarak oy vermek istiorummmmyaaa:
hep yarışmalarla ilgili mail gelirdi budefa niye gelmediki.
fatmacım tekrar geçmiş olsun cnm inş bugün daha da iyi olur paşa..
yasemin evde pazartesi başlıyacak cnm keyfleri yerinde ana kız herşey yolunda şükür.
ktre benim bir arkadaşım toptan satılan yerini buldu kintik kumun bakalım akşam konuşacaktı bugüün yazacak bana daha uyguna ala biliriz yani kumu.bakalım ama o almış akşamdan bana vidyo atmış gerçekten süper diyo.. nilde gördü aneee bende km bendekum diye istedi sıpa..
at songülüm at bekliyorum bende alayım sorun değillll:Canim ben link aticam buraya simdi desteklemek iatiyoruz yahi en fazla iki gin mapus cezasi alirim kk dan haha
Aaa nerden ne kadara aldin ay cok canim cekti benim arkadasta yuklemis ti instagrama ay cok sevdimat songülüm at bekliyorum bende alayım sorun değillll:
benim için herşey
ben spariş verdim cnm istersen konuşuruz seninle sanada alırız evet arkadaşım diyo onların ofisleri var
buraya getirdik kaynım oynuyo diyo acayip stres atılıyomuş cnm..
ay songülüm ben oyumu kullandım sayende çok sağol arkadaşım.Aaa nerden ne kadara aldin ay cok canim cekti benim arkadasta yuklemis ti instagrama ay cok sevdim
günaydın cnmAy ben direk girdim ama o kumi cok sevdim inan alip boyle kendim oynamak iatedim
Bu arada herkeze gunaydin malum tatil biz oraya biraya gezip duruyoruz
Cuma ablam geliyor.bir hafta burda o ara yarenin gecikmis d.gunu partisini yapicaz
Gulden sen o hamurdan sipaeis verdin mi
ben oyumu kullandım :)
Ay banada pahalo geldi valla altin sankiSelam kızlar gecmis olsun dilekleriniz icin cok sagolun..
Ay guldenim guzel indirim olmus ama yine de pahalı benim kocayi ikna edemem heralde. Biz irmik ay kumu obleck hamurla idare edelim şimdilik ha ha ha:)
Tamam canim benim bugun yine yokuz iki adet cocugumu ver kendimi hazirlayim cikicazgünaydın cnm
oh gezin bol bol ama arada buraya da uğra, özletme kendini
ben oyumu kullandım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?