2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydin guzel anneler evet karar verdik tatilden sonra baslicam yada buzmanlarda iste seneye mayista ve agustosta esimin izni var aileker dort gozke bizi bekliyo masali encok tabiki oyuzden ailemle konustum onlarda tatilden sonra basla goremeyiz yoksa sizi dediler
tabiki sevgi konusunda yetmezmiyim artarim bile anneee yeteyyy opme diye bile dedirtiyorum bunun keyfini yasiyorum sukur ama oyinxqk oynamiyor hic hep aktivite istyor hergun degisik hemde yoksa bunu dun yaptik diyor resmen bana bunu biliyom diyor hayret ediyorum bazen:)o bakimdan yetemiyorum demistim

günaydın sibelcim
amin cnm
valla yapmasını biliyorsa bakmasını da bilecek
2. bebiş olunca sen hangi birine yetişeceksin
mevbur o da ilgilenecek

günaydın cnm
hakkınızda hayırlısı olsun
en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir

günnaydın ayşegül hakkınızda hayırlısı ama bencede tadını çıkar bugünler birdaha geri gelmez
bak evet aktivite çok güzekl ama sen ona önderlik edip oyunda kurdura bilirsin buda önemli bir gelişim cnm. hayel gücü için.
kinetik kumu sende inceleye bilrsin masalcık sever muhtemelen.
bu arada benicim ben kaçırmışım cnm kızzlara geçmiş olsun inş ilerlemeden atlatırlar.

Montessori grubuna uyuyeyim ordan biliyodum o kumu ama cok pahali baktim bende
hatta ay kumu yapiolar kum gida boyasi renk icin bebek yagiyla da kivam ayarliyorlar yumusak.kivqmli bir kum oluyor onunla oynatiyorlardi el kaslari gelismesi acisisndan yoguruyorlar falan dokunuyorlar onu yapcaktim bende ama masal su ve kum a bayiliyor onu yaparsam surekli ister eminim oyuzden yapmadim bana is yaptirmaz ki hic :)

evet evet ama bu kumu direk yoğura biliyosun zaten şekiller yapıyosun ve yapışmıyo dağlmıyomuş arkadaşım almış büyükler içinde sitres atılıyo diyo

evet evet ama bu kumu direk yoğura biliyosun zaten şekiller yapıyosun ve yapışmıyo dağlmıyomuş arkadaşım almış büyükler içinde sitres atılıyo diyo
Ay ben direk girdim ama o kumi cok sevdim inan alip boyle kendim oynamak iatedim

Bu arada herkeze gunaydin malum tatil biz oraya biraya gezip duruyoruz
Cuma ablam geliyor.bir hafta burda o ara yarenin gecikmis d.gunu partisini yapicaz

Gulden sen o hamurdan sipaeis verdin mi

Canim ben link aticam buraya simdi desteklemek iatiyoruz yahi en fazla iki gin mapus cezasi alirim kk dan haha

Canim ben link aticam buraya simdi desteklemek iatiyoruz yahi en fazla iki gin mapus cezasi alirim kk dan haha
at songülüm at bekliyorum bende alayım sorun değillll:
benim için herşey
ben spariş verdim cnm istersen konuşuruz seninle sanada alırız evet arkadaşım diyo onların ofisleri var
buraya getirdik kaynım oynuyo diyo acayip stres atılıyomuş cnm..

Aaa nerden ne kadara aldin ay cok canim cekti benim arkadasta yuklemis ti instagrama ay cok sevdim

Aaa nerden ne kadara aldin ay cok canim cekti benim arkadasta yuklemis ti instagrama ay cok sevdim
ay songülüm ben oyumu kullandım sayende çok sağol arkadaşım.
evetya arkadaşımda bana vidyo attı çok eyleniyolar bende sevdim .
1 kilosu 60 tl diye biliyorum ama 2 buçuk kilosu daha uygun dur sorayım dönücem sana ben cnm..

günaydın cnm
oh gezin bol bol ama arada buraya da uğra, özletme kendini

ben oyumu kullandım :)

kızlar songül için sordum arkadaşıma isterseniz sizede yazayım bilginiz olsun.
1 kg 49tl
2 buçuk kg 89 tl
5 kg 139 tl
bilginiz olsun.
aslında en mantıklısı bir kişi daha bulup 5 kg almak bence çünkü ozaman 70 geliyo z<aten 5kiloda 2 paket oluyomuş.. bilginiz olsun..

Selam kızlar gecmis olsun dilekleriniz icin cok sagolun..

Ay guldenim guzel indirim olmus ama yine de pahalı benim kocayi ikna edemem heralde. Biz irmik ay kumu obleck hamurla idare edelim şimdilik ha ha ha:)

Ayşegül ben de üyeyim montessori grubuna hatta paylasimlarda da bulunuyorum. O grupta cok moda bu kum

Selam kızlar gecmis olsun dilekleriniz icin cok sagolun..

Ay guldenim guzel indirim olmus ama yine de pahalı benim kocayi ikna edemem heralde. Biz irmik ay kumu obleck hamurla idare edelim şimdilik ha ha ha:)
Ay banada pahalo geldi valla altin sanki
Canim sen su irmik tarifi versene bizi o paklar haha

Benicim annenler gitmis canim allah kavustursun en kisa zamanda inşallah. Yarışmada da ben oy kullanmistim gecen gun ama oldu mu emin olamadım bakabiliyor musun sen kimin kullandigina bi baksan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…