2012 kasım bebekleri büyüyor..

inş alırsınız randevuyu katre .
günaydınkızlar. ama yine geçmiş yok herzamanki gibi neyse önümüzdeki haftada ben yokum ıh
kızlar bende malum yokumya nille deyişik olarak benim yapa bileceğim ne ola bilir söyleyin bana bakalım.
aykumundanmı bahsediyorsun sen ktrecim bizim kinetik kum gelene kadar yapalım bizde bu hafta etkinlik olsun.

Evet bendeo gruptayim canim ayy sorma bizim pc ye firmat atinca aktivitelerin oldugu klasor gitmis onu masaustune kaydetmistim d ye kaydetmemisim silinmis
senin actigin topiktekileri yapmistik bizde makarna biyuyoruz sulu boyayla makarnalari ipe takiyoruz kapaklardan kule yapiypr denge ogunu oynuyoriz encok firca tutmayi ogrendi ona seviniyorum sulu boyayla cok guzel ciziyor
yazi tahtasi var onda ingilizce renkleri calisiyoruz resimlerle ingilizce sarkilar dinliyor cok seviyor
ay aklima gelmiyor suan ama baya sey yapiyoruz iste ufaktan
canim ay kumundan masal yarim saatte tamam dese dert degik ben 1saat bile oynarim :)
Ama masal onu gordumu kaldirtmiyor felaket seviyor basindan ayrilmam mumkun degil ama biz hic tv acmiyoruz aksam babamiz acar eve elince yoksa hic acilmiyor pcden sarkilar dinliyoruz ekrani kapatiyorum radyo gbi kullniyoruz yani yoksa pc basina geciyor:)
Buaralar yaptiklarimizi cekeyim atarim canim
masal o senin paylastigin renk kutusuyla 1saatte ogrendi renkleri ve ertesi gun cok hizli hrpsini renklerini bularak atti icine biliom bunu al dedi bana :)
İste ben buna aktivite yetistiremiorum bidaha oynamak istemiyor ogrenince

Masal kuslari cok seviyordu ona kus aldik grcen gun ayy kus masala bayiliyor onun sesine nasil otuyor anlatamm
ama sabah 8/8.30gbi otuyor kus masalda uyaniyor sesine oyuzden erkenciyiz ama kyi oldu gec kalkiyordu ogle uykusuna gec kaliyordu boyle iyi oldu:)
Annecimm limon elime gelsin annecim limon neden kaciyor diyor kacmiyor annecim ucuyor diyyorum bende uccammm diye masaya cikiyor :)

Canim ay kumunu kesin yap bide oobleck hamurunu kesin yap eminim nil bayilcak ozellikle oobleck e:)
Masal cok sasirmisti ilk yaptiginda ama ben bile bayiliyorum ona
sonra jole varya ondan al borcama dok dokunmasina izin ver duyusal gelisim olark faydaliymis civik yapiskan oldgunu farkeder tras kopuguyle oynayabikir yine borcamda icine kucuk oyuncak atip bulmasini saglayabilirsin hem kopuk hosuna gidicektir hemde buldugu oyuncagin ismini soyletebilirsin yumusak sert agir hafif gbi

günaydın kızlar
ben sizin yaptığınız hiç bir etkinliği yapamıyorum
akşam çok az gördüğü için daha çok ona dokunup,onu sevmemi istiyor
bazen siz böyle anlatınca ben kendimi çok yetersiz hissediyorum

Gunaydinn hatunlarrr...ayy sabah meryem anne işe gitme dedi beni bitirdi yaaa...valla etkinlik faln yapmayalım ama dibimde otursun kuzummm

Bence normal fundacm aksam iki saatlik zamanda onu sevip koklaman daha onemli bencede. Zaten krese de gidiyo biz calisan anneleer sarilip koklasak yeter.yani bizimkinde öyle en azindan

Bence normal fundacm aksam iki saatlik zamanda onu sevip koklaman daha onemli bencede. Zaten krese de gidiyo biz calisan anneleer sarilip koklasak yeter.yani bizimkinde öyle en azindan
defne de zaten etkinlik değil beni istiyor

Yani dedigin gibi aksamdan aksama birlikteyz zaten.uyku saatinden caliyorum zaman gecirmk icin o arada da biseyler ogretmeye calsmsk yersiz geliyo bana.o ne istyosa onu yapyoruz bazen dans edyoz bazen kucak kucaga yatyorz.ve genelde bana dokunmk sevmk istyo.yani calisan annrlern hepsi icin gecerli bence

günaydın ayşegül evet bak ben bunları deneyeyim cnm.
fundacım sanada günaydın cnm evet defnecik ve meryemcik zaten kıreşte etkinlik yapıyolar sonuçta biz çalışıyoruz ama ben nil annaneyle pek birşey yapamıyo diye birşeyler yapmak istiyorum yoksa normalde bizde fazla birşey yapamıyoruz
bebeklerimizle ecilik oynuyoruz, okula gidiyoruz anne masustan burası okul tamammı diyo,
bebeklerimizle oynuyoruz kahveler çaylar yapıyoruz ders yapıyoruz.
saklanbaç ve yakalama cama oynuyoruz.

sibel sanada günaydın cnm

defne de daha çok benimle oynuyor
öpünce çok mutlu oluyor
aynen cnm biz de kovalamaca,saklanbaç vs oynuyoruz

Cikolata krizine girdimmmm...))
hemen ye

ya kızlar son derece dakik olan adetim gecikti
acayip tırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…