- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.121
Evet bendeo gruptayim canim ayy sorma bizim pc ye firmat atinca aktivitelerin oldugu klasor gitmis onu masaustune kaydetmistim d ye kaydetmemisim silinmisHayırlı geceler kizlar
Sabah yazamadim bi daha fırsat bulamadım bi türlü. Berra iyi cok şükür. Randevu yarin belli olacak daha kesinlesmedi.
Ayşegül ben de facede ki grubu kastetmistim canim montessori ile öğreniyorum diye bi grup. Ay kumunu dun akşam yaptık harika oldu ya ben bile kalkamadim basindan. Benim icin güzel vakit geçirmesi önemli. Cizgi film seyretmeden gecirdigi her saat cok değerli o yüzden isi falan umursamiyorum ne kadar isterse oynuyoruz. Zaten yarim saat kadar yetiyor bize.
Canim ay kumunu kesin yap bide oobleck hamurunu kesin yap eminim nil bayilcak ozellikle oobleck e:)inş alırsınız randevuyu katre .
günaydınkızlar. ama yine geçmiş yok herzamanki gibi neyse önümüzdeki haftada ben yokum ıh
kızlar bende malum yokumya nille deyişik olarak benim yapa bileceğim ne ola bilir söyleyin bana bakalım.
aykumundanmı bahsediyorsun sen ktrecim bizim kinetik kum gelene kadar yapalım bizde bu hafta etkinlik olsun.
defne de zaten etkinlik değil beni istiyorBence normal fundacm aksam iki saatlik zamanda onu sevip koklaman daha onemli bencede. Zaten krese de gidiyo biz calisan anneleer sarilip koklasak yeter.yani bizimkinde öyle en azindan
defne de daha çok benimle oynuyorYani dedigin gibi aksamdan aksama birlikteyz zaten.uyku saatinden caliyorum zaman gecirmk icin o arada da biseyler ogretmeye calsmsk yersiz geliyo bana.o ne istyosa onu yapyoruz bazen dans edyoz bazen kucak kucaga yatyorz.ve genelde bana dokunmk sevmk istyo.yani calisan annrlern hepsi icin gecerli bence
aynen cnm biz de kovalamaca,saklanbaç vs oynuyoruzgünaydın ayşegül evet bak ben bunları deneyeyim cnm.
fundacım sanada günaydın cnm evet defnecik ve meryemcik zaten kıreşte etkinlik yapıyolar sonuçta biz çalışıyoruz ama ben nil annaneyle pek birşey yapamıyo diye birşeyler yapmak istiyorum yoksa normalde bizde fazla birşey yapamıyoruz
bebeklerimizle ecilik oynuyoruz, okula gidiyoruz anne masustan burası okul tamammı diyo,
bebeklerimizle oynuyoruz kahveler çaylar yapıyoruz ders yapıyoruz.
saklanbaç ve yakalama cama oynuyoruz.
sibel sanada günaydın cnm
hemen yeCikolata krizine girdimmmm...))
neeeeeeee kaç gün geçti fundaaaaa hemen bir test al fazla geciktirme cnm..ya kızlar son derece dakik olan adetim gecikti
acayip tırsıyorum
2 gün geçti cnm yaneeeeeeee kaç gün geçti fundaaaaa hemen bir test al fazla geciktirme cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?